Xbox 360 Dragon Ball Games

Xbox 360 Dragon Ball Games – Dragon Ball: Raging Blast 2 is een Dragon Ball-game en is ook uitgebracht in Japan, Noord-Amerika, Europa, Australië en de Republiek Zuid-Korea voor PlayStation 3 en Xbox 360.

De gameplay is in principe vergelijkbaar met andere Dragon Ball-spellen, vooral zijn voorganger, dus het gebruik van Chi en het gebruik van ultieme technieken blijven hier. Deze vaardigheden variëren van karakter tot karakter en ook van de ontwikkeling van het verhaal. Net als bij alle andere DB-games is er een verhaalmodus waarin elk verhaal afzonderlijk wordt verteld, inclusief wat-als-evenementen. Ook is er weer een klassieke VS-modus, genaamd Battle Zone, waar reeds bevestigde personages nu ook geselecteerd kunnen worden, maar deze is niet voor iedereen geschikt. Je kunt hier ook titels ontgrendelen die worden getoond in online gevechten.

Xbox 360 Dragon Ball Games

Xbox 360 Dragon Ball Games

De plot is niet gebaseerd op de manga/anime en is voornamelijk verdeeld in scenario’s waarin het respectievelijke originele verhaal wordt verteld.

Dragonball Z: Battle Of Z

En in Dragon Ball: Furious Blast 2 kun je iets ontgrendelen door cheats in te voeren of bepaalde taken uit te voeren. Deze staan ​​nu in de volgende tabel;

Samen met dit spel werd een speciale Japanse animatie genaamd Dragon Ball Z Gaiden: Saiyan Zetsumetsu Keikaku uitgebracht met de Japanse dvd-release van het spel. Op 10 augustus 2010, met Engelse ondertiteling en een grafische revisie, werd het op de Europese markt uitgebracht onder de titel Dragon Ball: Plane Super Saiyans Destroyed. Deze special duurt ongeveer 30 minuten en je ontgrendelt Hatchiyak nadat je de special hebt gezien.

Er is ook een publieke collector’s edition voor deze game uitgebracht, met artwork van de OVA, een 3D-pop-upbox en acht extra en exclusieve kostuums. Daarnaast zijn er bij de lancering ook een paar verschillende goodies voor de eerste modellen, die per retailer verschillen. Beleef het verhaal van Goku en andere Z-jagers in DRAGON SPHERE Z: KAKAROT! Ervaar de wereld van Dragon Ball Z waar je vecht, vis, eet en traint met Goku, Gohan, Vegeta en meer.

Vecht je een weg door enorme velden met destructieve omgevingen en ervaar epische eindbaasgevechten die je vechtvaardigheden op de proef stellen. Verhoog je kracht, stap op en ga de uitdaging aan!

Dragon Ball Z: Battle Of Z Announced

Goku’s verhaalervaring is nog nooit eerder gezien. Ervaar bijna alles, van epische evenementen tot lichte speurtochten met nooit eerder vertoonde verhalen die voor het eerst de brandende vragen in de Dragon Ball-wereld beantwoorden!

Vis, vlieg, eet, train en vecht je een weg door de Dragon Ball Z-saga, maak vrienden en bouw relaties op met een enorme cast Dragon Ball-personages.

Ervaar het verhaal van DRAGON BALL Z, van epische evenementen tot lichte zijmissies met nooit eerder vertoonde verhalen die voor het eerst de brandende vragen in de wereld van Dragon Ball beantwoorden!

Xbox 360 Dragon Ball Games

SAND DRAGON Speel legendarische Z-gevechten op een ongeëvenaarde schaal. Vecht tegen enorme gevechten in verwoestende omgevingen en ervaar epische eindbaasgevechten tegen beroemde vijanden (Raditz, Frieza, Cell enz…). Verhoog je kracht door middel van RPG-mechanica en ga de uitdaging aan!

Dragon Ball Super: Goku Ultra Instinct (xbox 360 Theme)

Vecht niet alleen als Z Fighter. Laten we op hun manier leven! Vis, vlieg, eet, train en vecht je een weg door de Dragon Ball Z-saga, maak vrienden en bouw relaties op met een enorme cast Dragon Ball-personages.

Geoptimaliseerd voor X: Geoptimaliseerde functies voor One X, afhankelijk van de release van de inhoudsupdate. Het resultaat van het spel.

[[PLACEHOLDER1]] Dagen Uren Opslaan om te kopen Minuten Dag Uur Minuut [[PLACEHOLDER2]] Blijf [[PLACEHOLDER]] met Live Gold [[PLACEHOLDER]] met Game Pass [[PLACEHOLDER]] met EA Access Gebruikersbeoordeling KOOP NU PRE -BESTEL NU DOWNLOAD Boxshot Koop nu, [[PLACHOLDER]] in Microsoft Store Pre-order nu, [[PLACHOLDER]] in Microsoft Store Download nu, [[PLACHOLDER]] in Microsoft Store [[PLACHOLDER]] [[PLACHOLDER] ] , lees meer over de recensies spring naar de sectie om te kopen DRAGON BALL FighterZ introduceert spectaculaire eindeloze gevechten met zijn jagers. Door samenwerking met Arc System Works biedt DRAGON BALL FighterZ verbluffende graphics en anime-gameplay die gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen is.

Speel honderden geweldige games met vrienden en geniet van Live Gold- en EA Play-lidmaatschap voor een lage maandelijkse prijs.

Dragon Ball Z Budokai Xbox 360 Strongly Reduced, 58% Off

Aangedreven door een fantastische engine en een fantastische samenwerking met Arc System Works, is DRAGON SPHERE FighterZ grafisch in vuur en vlam.

DRAGON BALL biedt luchtcombo’s, verwoestende tussenfilmpjes en tussenfilmpjes uit de anime-serie met 60 FPS en 1080p (hogere resolutie met X).

Na het succes van de Xenoverse-serie komt er nu een nieuwe klassieke 2D-vechtgame uit de Dragon Ball-serie naar de moderne console. SAND DRAGON FighterZ is de belichaming van wat SAND DRAGON zo populair maakt: spectaculaire eindeloze gevechten met overmeesterde personages. Door samenwerking met Arc System Works biedt DRAGON BALL FighterZ verbluffende graphics en anime-gameplay die gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen is.

Xbox 360 Dragon Ball Games

Geoptimaliseerd voor X: Geoptimaliseerde functies voor One X, afhankelijk van de release van de inhoudsupdate. Het resultaat van het spel.

Pre Owned] Xbox 360 Dragonball Z Ultimate Tenkaichi Game, Video Gaming, Video Games, Xbox On Carousell

PASSENGER FighterZ en 100+ geweldige games met Dragon Game Pass voor één lage maandelijkse prijs.

[[PLACEHOLDER1]] Dagen Uren Opslaan om te kopen Minuten Dag Uur Minuut [[PLACEHOLDER2]] Blijf [[PLACEHOLDER]] met Live Gold [[PLACEHOLDER]] met Game Pass [[PLACEHOLDER]] met EA Access Gebruikersbeoordeling KOOP NU PRE -BESTEL NU DOWNLOAD Boxshot Koop nu, [[PLACHOLDER]] in Microsoft Store Pre-order nu, [[PLACHOLDER]] in Microsoft Store Download nu, [[PLACHOLDER]] in Microsoft Store [[PLACHOLDER]] [[PLACHOLDER] ] , lees meer over beoordelingen om naar het aankoopgedeelte te gaan

Dragon ball games for xbox 360, dragon ball raging blast 2 xbox 360, dragon ball game xbox 360, dragon ball z games xbox 360, dragon ball games xbox 360, dragon ball xenoverse xbox 360, dragon ball super xbox 360, dragon ball fighterz xbox 360, dragon ball xbox 360 kinect, dragon ball xbox 360, dragon ball z xbox 360, dragon ball tenkaichi xbox 360