Wizarding World Of Harry Potter Florida

Wizarding World Of Harry Potter Florida – Ben jij een Potterhead die ervan droomt de wereld van Harry Potter in de VS te ontdekken? We hebben je gedekt!

Niet één, maar twee tovenaarswerelden van Harry Potter! De ene is in Florida, de andere in Californië. Beide maken deel uit van de Universal Studios en zijn perfect voor alle Griffoendors, Zwadderaars, Huffelpufs en Ravenklauwen die er zijn!

Wizarding World Of Harry Potter Florida

Wizarding World Of Harry Potter Florida

Als je in de Harry Potter Studios in Londen bent geweest, ontdek je een heel nieuw universum in de Verenigde Staten. In Londen kun je zien hoe de Harry Potter-films zijn gemaakt en veel filmsets en rekwisieten.

Tom Felton Visits ‘wizarding World Of Harry Potter’ In Florida — Harry Potter Fan Zone

In dit artikel kom je alles te weten over de tovenaarswereld van Harry Potter in Florida en Californië!

Openbaarmaking: dit bericht kan gelieerde links bevatten, wat betekent dat ik een commissie krijg als je besluit om via mijn links te kopen, zonder extra kosten voor jou!

Als je nog steeds hoopt dat je Hogwarts-brief arriveert, zodat je jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van magie, dan is een bezoek aan de Wizarding World of Harry Potter in Orlando een must! Dit is het dichtst dat ik ooit heb gevoeld om een ​​echte heks te zijn. Toen ik bij de bakstenen muur stond te wachten om de Wegisweg binnen te gaan, kreeg ik een koude rilling over mijn rug.

De tovenaarswereld van Harry Potter bestaat eigenlijk uit twee afzonderlijke ‘parken’ in het Universal Studio-park in Florida.

Ollivanders Shop Wizarding World Harry Potter Stock Photo 1451039519

Diagon Alley bevindt zich in Universal Studios Florida, terwijl Hogsmeade, de tovenaarsstad, zich bevindt op Universal’s Islands of Adventure. De twee parken zijn verbonden door de Hogwarts Express (waar we het later over zullen hebben).

Je zult de bakstenen muur ongemarkeerd en onopgemerkt zien – dat wil zeggen, totdat je er doorheen begint te lopen en de stenen hoort ‘bewegen’. Elke aspirant-heks of tovenaar zal onder de indruk zijn, net als Harry, wanneer ze Goudgrijp of Olivander voor de eerste keer zien. De toverstokken bij Olivander’s zijn zo magisch als je kunt krijgen. Je kunt ze in beide parken op verschillende stations gebruiken die de bewegingen van de toverstokken volgen om magie te laten gebeuren.

Voor dappere heksen en tovenaars is een bezoek aan Knockturn Alley alles wat je ervan verwacht – Gezocht Bewegende foto’s aan de muur en donkere objecten bij Bourgin en Burke’s. Spring binnen in The Leaky Cauldron voor een traditionele Britse lunch.

Wizarding World Of Harry Potter Florida

Diagon Alley is de perfecte plek om al je boodschappen te doen. Koop je snoepjes bij Sugarplum’s Sweet Shops, adopteer een harige vriend bij de Magical Menagerie, koop je huispride-uitrusting bij Quality Quidditch Supplies en natuurlijk koop je grappen en cadeaus bij Weasley’s Wizardly Wheezes.

Hogsmeade Village In The Wizarding World Of Harry Potter In Universal Orlando, Florida, Usa. Stock Photo, Picture And Royalty Free Image. Image 139613011

Wissel contant geld in voor Goudgrijpsbiljetten en praat met de hoofdkobold van Goudgrijp voordat je aan boord gaat van de enige rit in Diagon Alley, Harry Potter en de Escape from Goudgrijp.

Als je klaar bent met winkelen, is het tijd om naar King’s Cross Station te gaan om de Hogwarts Express naar Hogsmeade te nemen. Je hebt een parkhopperticket nodig om tussen de twee parken te gaan, maar het is het waard! Hoewel het een beetje verwarrend was om de daken bedekt met sneeuw te zien in de hete zon van Florida, zou Zweinsveld niet zijn zonder hen.

Er zijn meer attracties in Zweinsveld dan in Wegisweg, dus wees voorbereid! Harry Potter and the Forbidden Journey is een interactieve rit op je eigen bezem met enkele van je favoriete personages uit de serie. De vlucht van de Hippogrief is zo snel als Scheurbek. Terwijl je in de rij staat te wachten, zie je Scheurbeks nest en Hagrids huisje!

Natuurlijk is een reis naar Zweinsveld niet compleet zonder een stop bij Zonko’s Joke Shop en Honeydukes (ben je dapper genoeg om Bertie Botts Every Flavour Beans te proberen?). Er zijn hier ook veel andere winkels om magische goederen te kopen.

Everything You Need To Eat And Drink At The Wizarding World Of Harry Potter

De Three Broomsticks en Hog’s Head zijn perfect voor een zittende maaltijd, terwijl Neeps ideaal zijn voor snacks, waaronder vers fruit. Gebruik je toverstok in de stad om alles wat Zweinsveld te bieden heeft te omarmen. Er zijn ook een aantal optredens in Zweinsveld die je kunt zien, waaronder het Toad Choir of de Triwizard Spirit Rally! Op Hogwarts kun je ‘s avonds ook een lichtshow zien.

Als je eenmaal klaar bent in Zweinsveld, raad ik je aan om met de Zweinsteinexpress terug naar Wegisweg te gaan, want het is een heel andere ervaring!

Hoewel we onze Hogwarts-brief misschien niet snel zullen ontvangen, kunnen we toch een pauze nemen van de Dreuzelwereld door de Tovenaarswereld van Harry Potter in Orlando te bezoeken (of totdat het veilig is om weer te reizen, door de boeken om voor de 369e keer opnieuw te lezen ).

Wizarding World Of Harry Potter Florida

Dit kan op de website van Universal Studios of via een ticketingwebsite zoals deze. Vergeet niet om de 2 parktickets te kopen, want u wilt tussen Diagon Alley en Zweinsveld reizen.

Orlando Florida 18 August 2017 Hogwarts In Die Zauberwelt Von Harry Potter Island Of Adventure Universal Studios Stockfoto Und Mehr Bilder Von Harry Potter

Het makkelijkste is om een ​​reservering te maken bij een van de Universal Studios resorts. Zo zit je dicht bij het park en verlies je geen tijd met vervoer. Beschikbaarheid en prijzen kunt u hier bekijken.

Als u echter een beperkt budget heeft, kunt u overwegen een hotel of hostel in het centrum van Orlando te nemen.

Florida is niet de enige Amerikaanse staat die een geweldige ervaring met hekserij biedt. Californië is ook de thuisbasis van zijn eigen Wizarding World of Harry Potter! Gelegen in Universal Studios Hollywood, deze is iets kleiner, maar ook zeker een bezoek waard!

De gemakkelijkste manier om bij het park te komen is door een auto te huren en naar binnen te rijden. Dit geeft u de flexibiliteit om aan te komen en te vertrekken wanneer u wilt.

Bilder Harry Potter Florida Universal Studios, Wizarding World Of

Het is echter ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer als u in de omgeving van Los Angeles verblijft, het kost alleen wat tijd. Je moet op de rode metrolijn naar North Hollywood springen. De metro kost $ 1,75 per enkele reis. Na ongeveer 45 minuten vanaf Union Station stapt u uit bij de halte Universal City/Studio City. Vanaf het metrostation kun je ervoor kiezen om te lopen of te wachten op de gratis shuttle die elke 10-15 minuten komt.

Harry Potter and the Forbidden Journey neemt heksen en tovenaars mee op een rondleiding door Hogwarts Castle terwijl ze in de rij wachten en dan over Hogwarts vliegen.

Flight of the Hippogryff is een mini-achtbaan waarin je op een Hippogrief door Hagrid’s Pumpkin Pumpkin zweeft. Een andere attractie, Olivander’s Wand Fitting Experience, biedt gasten de mogelijkheid om Olivander’s winkel binnen te gaan. Een gelukkige gast wordt gekozen voor een toverstokwedstrijd waarbij ze verschillende toverstokken kunnen proberen om te zien welke ze kiezen.

Wizarding World Of Harry Potter Florida

Zorg ervoor dat je meteen naar het Harry Potter-gebied gaat wanneer je aankomt of aan het einde van de dag bezoekt. Op het midden van de dag is het meestal behoorlijk druk en druk. Om op The Forbidden Journey te gaan zonder te lang te wachten, ga je daar rechtdoor als het park opengaat.

Is The Wizarding World Of Harry Potter Worth The Steep Prices?

Je kunt er ook voor kiezen om je aan te sluiten bij de single rider line die meestal vrij kort is en snel beweegt. Single riders vullen alle open plekken in de auto’s als een groep ze niet allemaal vult. Hoewel je hoogstwaarschijnlijk gescheiden bent van je gezelschap, is dit een goed alternatief als de lijn meer dan een uur duurt.

Als je een grote fan bent van Harry Potter, raad ik aan om een ​​interactieve toverstok te kopen. Door het hele land zijn er meer dan tien stations waar je een spreuk leert. Zodra de spreuk correct is uitgesproken, gebeurt er magie.

Ga zeker een keer eten bij de Drie Bezemstelen. Deze pub is de perfecte plek om je voeten te laten rusten. Voor het ontbijt raad ik het Engelse ontbijt aan. Als je een grote groep hebt, ga dan naar het feestmaal voor de lunch, die wordt geleverd met salade, kip, ribben en bijgerechten om ten minste vier mensen te voeden. Let op: hier worden geen dreuzels (frisdranken) geserveerd, maar het pompoensap en de cider zijn heerlijk. De Drie Bezemstelen worden ook erg druk na 12.00 uur, dus zorg dat je er voor die tijd bent.

Drink later op de dag een drankje in de pub Hog’s Head. Bezoekers kunnen vuurwhisky proberen of mijn persoonlijke favoriet, vuurwhiskycider! Vraag om een ​​pompoen terug bij je vuurwhisky. Een andere must-have bij een bezoek aan de Wizarding World van Harry Potter is Butterbeer.

Universal Studios Florida Archives

Het komt in drie stijlen: ijs, koud en warm. Het is verkrijgbaar bij de Three Broomsticks, de Hog’s Head of bij verschillende karren in het hele land. Ik raad aan om het bij een maaltijd te krijgen, zodat je niet twee keer in de rij hoeft te staan.

Een reis naar de tovenaarswereld van Harry Potter in Los Angeles is niet compleet zonder een stop bij Honeydukes voordat je vertrekt. Begin je verzameling Chocolate Frog-kaarten of pak een paar Fizzing Wizzbees.

Wist je dat er ook een tovenaarswereld van Harry Potter in Japan is? Het maakt deel uit van Universal Studios Japan in Osaka en is een geweldige stop voor Harry Potter-liefhebbers.

Wizarding World Of Harry Potter Florida

Als je er zeker van wilt zijn dat je naar de Wizarding World of HP gaat, moet je je tickets van tevoren reserveren.

Owl Post In The Wizarding World Of Harry Potter Hogsmeade At Universals Islands Of Adventure 4 Editorial Stock Photo

Als je dicht bij de Wizarding World of Harry Potter wilt verblijven, kun je een hotel boeken op loopafstand van het park. U kunt de volledige lijst, beschikbaarheid en actuele prijzen hier bekijken.

Als je een echte Potterhead bent, weet je dat er ook een Harry Potter-theater is

Harry potter and the wizarding world, wizarding world of harry potter review, wizarding world of harry potter in florida, the wizarding world of harry potter florida, wizarding world harry potter, wizarding world of harry potter london, the wizarding world of harry potter orlando, wizarding world of harry potter, harry potter wizarding world florida, universal the wizarding world of harry potter, world of harry potter florida, wizarding of harry potter