Why Is The World Ending

Why Is The World Ending – In de loop der jaren zijn er veel ‘doomsday’-voorspellingen naar voren gekomen. Hier zijn vier van de meest populaire.

Nou ja, misschien niet, maar dat zegt David Mead, auteur en in eigen beheer uitgegeven auteur van The End of the World Survival Guide. Mead maakt zijn claim met de “astronomische, wetenschappelijke, apocalyptische en geopolitieke” ideologie. In het boek

Why Is The World Ending

Why Is The World Ending

Soms tot op het uur – de laatste in een lange rij van zelfverklaarde profeten die beweren te weten wanneer de door de bijbel geprofeteerde “eindtijd” zal komen.

End Times: A Brief Guide To The End Of The World’ Chronicles The Many Ways Our World Could End

29 juli 2016- Een groep genaamd Doomsday Prophecies heeft ooit aangekondigd dat de wereld op 29 juli 2016 zal eindigen, vanwege iets dat een ‘polaire flip’ wordt genoemd. Er werd voorspeld dat de sterren in de lucht zouden draaien en dat de atmosfeer naar de aarde zou worden getrokken. Dit type achteruitgang is een veel voorkomend verschijnsel dat optreedt wanneer het metaal in de bodem verandert. De voorspelling van de groep dat voormalig president Barack Obama zou worden onthuld als de Antichrist, bleek ook een opschudding te zijn.

7 oktober 2015 – TheeBible Fellowship, een christelijke website in Philadelphia door Chris McCann, heeft het einde van de wereldrelatie met de Bloedmaan voorspeld. (Hij zei ook dat de wereld op 21 mei 2011 zal vergaan.) “Volgens de Bijbel is 7 oktober de dag dat God zei, en dat is de dag dat de wereld zal eindigen”, zei de McCann.

27 september 2015 – Bloedmaan-supermoon-gebeurtenissen hebben geleid tot een reeks doemscenario-voorspellingen met betrekking tot vier opeenvolgende, totale maansverduisteringen die zes maanden na elkaar plaatsvinden over een periode van twee jaar. De apocalyptische overpeinzingen van de mormoonse auteur Julie Rowe waren voor de Mormoonse kerk aanleiding om een ​​verklaring af te geven aan USA Today, waarbij ze afstand nam van zijn verklaring. Maar houd vast aan je voorspellingen: de volgende bloedmaan-supermaan is in 2033.

15 april 2014 – Sommige mensen dachten dat dit het einde was; Anderen denken dat dit het begin van het einde is. De bloedmaan markeert het begin van een tetrad – vier opeenvolgende totale maansverduisteringen die zes maanden na elkaar plaatsvinden – die sommigen als profetisch beschouwen. Vooral Texas televisie-evangelist John Hagee (auteur van

Why The World Didn’t End

) bloedmanen vertegenwoordigen een “wereldschokkende gebeurtenis” die de eindtijdprofetie begint te vervullen; Dat wil zeggen, de tweede komst van Christus.

21 december 2012 – Herinner je je deze heisa nog? Kortom, de oude Maya’s die tot ongeveer 900 na Christus over Mexico en Midden-Amerika regeerden, gebruikten drie kalenders, waarvan er één eindigde op 21 december 2012. En het legde de basis voor de doemdaggekte van de Maya-kalender van 2012. Het volk was verdeeld. Vernietigd, zelden. Weeted schermen van beroemdheden liepen.

Augustus/september 2011 – NASA legt keer op keer de oproep van komeet Eleni uit: “Eleni is op de een of andere manier een ’cause célèbre’ geworden voor sommige internetbloggers, wat suggereert dat deze kleine komeet een aantal problemen zou kunnen/moeten veroorzaken.” Bedreigingen voor onze planeet. … NASA’s reactie op dergelijke wilde speculaties werd gezien als een poging om de waarheid te verbergen.

Why Is The World Ending

21 mei 2011 – Harold Camping, nu 89-jarige televangelist en voormalig president van het Family Radio Network, zegt dat de opname de wereld zal vernietigen tijdens de wereldwijde aardbeving om 18:00 uur. Mensen geloofden hem. Sommigen hebben hun baan opgegeven en zijn in angst ineengedoken in hun huizen, wachtend op hun tijd met God. De dag des oordeels is niet gekomen. Dus schoof hij de datum naar 21 oktober. Toen stopte hij met het maken van voorspellingen. Camp leefde een lang leven en stierf op 92-jarige leeftijd.

World’s End Club Review

1 januari 2000 – Computers kunnen de extra cijfers die ze zeggen niet behouden. Dus de wereld stopte voor crashes van computerdatabases. Dominee Jerry Falwell zegt dat Y2K een christelijke profetie zal vervullen: mensen die nooit in doemscenario’s hebben geloofd, hebben plotseling ingeblikte goederen in hun huizen opgeslagen. Er is meer dan $ 100 miljard uitgegeven aan Y2K-reparaties en sinds 1947 heeft het Bulletin of Atomic Scientists (BAS) de symbolische dag des oordeels elk jaar aangepast, om te laten zien hoe dicht de mensheid en de planeet bij een ramp zullen eindigen. Dit jaar zijn we dichterbij dan ooit, maakten wetenschappers donderdag (23 januari) bekend.

“Het is nu 100 seconden voor middernacht”, zei Bulletin-president Rachel Bronson op een persconferentie in Washington, DC toen een zwarte doek werd opgetild om de tijd aan het “einde van de wereldklok” te onthullen.

De klok werd voor het eerst gemaakt door Amerikaanse wetenschappers die tijdens de Tweede Wereldoorlog aan het Manhattan-project werkten om een ​​atoombom te bouwen om de mensheid te waarschuwen voor de gevaren van een nucleaire oorlog.

Amerikaanse wetenschappers en voormalige functionarissen hebben de huidige omgeving “zeer onstabiel” genoemd, met kernwapens en het risico van een nucleaire kernsmelting in het klimaat op een recordhoogte.

Doomsday Is Postponed Again: Here’s Why We’re All So Obsessed With The End Of World, According To Psychology

De tijd wordt nu teruggebracht tot seconden in plaats van minuten omdat “tijd aandacht vereist” en “de dreigingsniveaus erger worden”, zei Bronson, en “lijden met machtige leiders die de meest effectieve methoden om complexe bedreigingen aan te pakken ondermijnen en elimineren.”

Het Bulletin of Atomic Scientists van de Science and Safety Board zei dat de verandering te wijten was aan bezorgdheid over nucleaire proliferatie, klimaatverandering en “op cyber gebaseerde desinformatie”.

Dit jaar is het bestuur voor het eerst toegetreden tot de leden van The Elders, een groep internationale leiders en voormalige functionarissen die in 2007 door Nelson Mandela is opgericht.

Why Is The World Ending

Een van de groep, de voormalige Ierse president Mary Robinson, vergeleek de reactie met “een boze grootmoeder” en zei dat “de wereld wakker moet worden”.

End Of The World Skeptics: 15 Ways To Prepare

De wereld in 1991 Na het einde van de Koude Oorlog stond de klok in 1991 17 minuten voor 12.

De ineenstorting van de nucleaire deal met Iran, de ontwikkeling van kernwapens door Noord-Korea en de aanhoudende proliferatie van landen als de Verenigde Staten, China en Rusland hebben de dreiging van kernwapens vergroot, vertelde Sharon Squassoni, professor aan de Georgetown University, aan verslaggevers.

Nu belangrijke wapenbeheersingsverdragen worden gesloten of vernietigd, maken een nieuwe wapenwedloop voor kernwapens, nucleaire proliferatie en lagere drempels voor huidige en nucleaire oorlog de situatie “gevaarlijk” en vereisen een “dringende reactie”.

In augustus 1987 werd het Intermediate-Range Nuclear Forces (INF)-verdrag tussen de Verenigde Staten en Rusland ontbonden, waardoor middellangeafstandsraketten tussen 500 en 5.500 kilometer volledig werden verboden. Een beetje tijd voor elk antwoord.

It’s The End Of The World As We Know It, Again

In het jaar Van 500 tot 5.500 km.

Pogingen om opnieuw te onderhandelen over een nieuw INF-achtig verdrag met andere wereldmachten, zoals China of India, zijn tot nu toe mislukt.

Evenzo vormt het aflopen van het INF-verdrag een bedreiging voor de toekomstige nucleaire wapenbeheersing.

Why Is The World Ending

De dreiging van Washington om zich terug te trekken uit het Open Skies-verdrag, een overeenkomst die landen in staat stelt toezichtvluchten uit te voeren boven hun grondgebied en militaire installaties te bewaken, heeft de vrees doen rijzen dat andere prominente wapenbeheersingsverdragen een soortgelijk lot zouden ondergaan.

Here’s How The World Could End—and What We Can Do About It

Het 2010 New START-verdrag tussen Moskou en Washington, dat een aantal kernkoppen omvat, loopt ook af in februari 2021 en de onderhandelingen om het verdrag te verlengen zijn vastgelopen.

Iran van zijn kant heeft vorig jaar nieuwe en verbeterde centrifuges toegevoegd, waarmee het zijn voorraad laagverrijkt uranium heeft uitgebreid na de historische nucleaire deal van 2015 na zijn terugtrekking uit de Verenigde Staten.

“Ik moet toegeven dat we de klok op november zetten”, zegt Squassoni, een professor aan de George Washington University.

“Dit is vóór directe militaire actie door de Verenigde Staten en Iran, de verklaring van Iran of de dreiging om zich terug te trekken uit het nucleaire afschrikkingsverdrag, en de beëindiging van de onderhandelingen met de Verenigde Staten door Noord-Korea”, wat aangeeft dat de uitkomst dichterbij is dan ooit. .

Planet X: David Meade Says The World Isn’t Ending On Saturday

De status van de deal – algemeen bekend als het Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA) – staat onder zware druk sinds 3 januari, toen de VS de machtigste militaire commandant van Iran, Qassem Soleimani, doodde in een drone-aanval.

Vorige week heeft de E3 – Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië – het JCPOA’s Dispute Resolution Mechanism (DRM) in gang gezet, een proces dat uiteindelijk zou kunnen leiden tot het opnieuw instellen van VN-sancties tegen Iran en de dood van de deal.

Vorig jaar was het op één na warmste jaar voor het aardoppervlak. De gemiddelde temperatuur van 2019 was 1,1C warmer dan het gemiddelde tussen 1850 en 1900, voordat het verbruik van fossiele brandstoffen toenam.

Why Is The World Ending

BAS-wetenschappers hebben ook kritiek geuit op de ontoereikende reactie van regeringen op klimaatverandering, die naar verwachting de klimaatverandering zal verergeren en de armoede en wereldwijde instabiliteit zal vergroten.

The End Of The World: Scientists Have A Date For When The Sun Will Burn Out

Volgens de BAS hebben de VN-klimaatvergaderingen alleen “soft talk” gezien, maar bieden ze weinig concrete plannen om de CO2-uitstoot te beperken.

Deze beperkte beleidsreactie komt in een van de warmste jaren ooit als gevolg van door de mens veroorzaakte klimaatverandering, een jaar met bosbranden en sneeuwsmelt sneller dan verwacht.

De aankondiging van de dag des oordeels komt dagen nadat de Amerikaanse president Trump klimaat-‘doemprofeten’ aan de kaak had gesteld in een toespraak op het World Economic Forum in Davos, waar duurzaamheid en vernietiging van het milieu centrale thema’s waren.

Onder leiding van de 17-jarige Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg

Friendly Reminder: The World Is Going To End In A Global Apocalypse This Friday

Why the environment is important, why is the gorilla endangered, why is the panda endangered, the world is ending, why is the climate changing, why is the rhino endangered, why is the elephant endangered, why is there hunger in the world, why is the cheetah endangered, why the internet is slow, why is the rainforest important, why is the bible true