Where Is The Kentucky Derby

Where Is The Kentucky Derby – Van buitensporige veiligheidsincompetentie in 2019 tot een race die werd vertraagd door het coronavirus in 2020 tot de controverse van vorig jaar over trainer Bob Baffert en winnaar Medina Spirit, de Kentucky Derby heeft de afgelopen drie jaar behoorlijk wat drama gehad. Meer gedaan dan

Voor nu beginnen we bij de basis. Hier is alles wat u moet weten over de Kentucky Derby in 2022 in Churchill Downs.

Where Is The Kentucky Derby

Where Is The Kentucky Derby

De Kentucky Derby wordt sinds 1875 jaarlijks gehouden en wordt sinds 1946 jaarlijks op de eerste zaterdag in mei gehouden, met twee uitzonderingen.

A Horse And An Airplane: Nbc’s Kentucky Derby For The Ages

De Derby van 1945 werd gehouden op 9 juni vanwege de Tweede Wereldoorlog en de Kentucky Derby van 2020 werd gehouden op 5 september nadat deze was verplaatst vanwege de angst voor de pandemie van het coronavirus.

NBC heeft de uitzendrechten voor de Kentucky Derby. Hoewel het televisieprogramma voor 2022 nog niet is aangekondigd, loopt de uitzending van de Kentucky Derby traditioneel van 14.30 tot 19.30 uur.

Fans waren in 2020 niet toegestaan ​​bij Churchill Downs vanwege de coronaviruspandemie, en het publiek in 2021 was beperkt vanwege de pandemie, met een aangekondigde opkomst van 51.838.

Dat is ver verwijderd van pre-pandemische cijfers, aangezien 150.729 de Kentucky Derby bijwoonden in 2019. Het valt nog te bezien of de Kentucky Derby kan terugkeren naar die bezoekersaantallen terwijl de pandemie nog steeds aan de gang is.

Kentucky Derby Is Postponed Until September Because Of Coronavirus

Churchill Downs heeft geen schema aangekondigd voor de voorjaarsbijeenkomst van 2022, inclusief de Kentucky Oaks en Kentucky Derby.

Misschien vind je het leuk: Ziener, Sa, Hawa? Voorwaarden voor paardenraces om u te informeren over de Kentucky Derby in 2022

Churchill Downs Racetrack zal van 30 april tot en met Derby Day op 7 mei een beperkt bagagebeleid voeren. Elke gast mag één tas meenemen die niet groter is dan 12 inch bij 6 inch x 12 inch. Elke gast heeft het recht om:

Where Is The Kentucky Derby

Wat kan ik meenemen naar Churchill Downs?: Umbrella, nee. Poncho, ja. Hier is een complete lijst van wat je mee moet nemen naar de Kentucky Derby.

Rich Strike, Winner Of The Kentucky Derby, Will Skip The Preakness

Uw beste gok voor het vinden van Kentucky Derby tickets is atkentuckyderby.com/tickets. Op deze website kun je tickets vinden voor verschillende secties en ook voor verschillende ervaringen. Zie dit verhaal voor meer informatie over tickets.

Weddenschappen kunnen worden geplaatst bij Churchill Downs of verschillende online programma’s. Eén manier is via het online gokplatform van de racebaan, twinspires.com. Je moet een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken, maar lid worden is gratis en duurt niet lang. U kunt geld van uw bankrekening naar uw rekening overmaken en vervolgens uw weddenschap plaatsen.

De trekkingen voor zowel de Kentucky Derby als de Kentucky Oaks worden gehouden in Churchill Downs op maandag 2 mei van 15.00 uur.

Medina Spirit won vorig jaar de Kentucky Derby met een halve voorsprong op Mandalon, maar het uiteindelijke resultaat kan nog jaren weg zijn.

Mandaloun, Who Was Ruled 2021 Kentucky Derby Winner, Retired

Een week na de race onthulde Baffert dat Medina positief testte op bèta-methason, wat illegaal is als het op de racedag in het bloed wordt aangetroffen omdat het als een prestatieverbeteraar wordt beschouwd.

Churchill Downs verklaarde dat als de positieve testresultaten van Medina Spirit worden bevestigd, Mandalon tot winnaar van de Kentucky Derby zal worden uitgeroepen. De stewards van Churchill Downs beslissen over diskwalificaties en Baffert kan tegen elke beslissing in beroep gaan bij de Kentucky Horse Racing Commission. Dat proces is aan de gang.

Het kamp van Baffert, inclusief eigenaar Amar Zeidan, diende in juni een verbod in tegen de KHRC om aan te tonen dat de betamethason die in de bloedmonsters van het paard werd gevonden, afkomstig was van een actuele zalf en niet van een injectie.

Where Is The Kentucky Derby

Medina Spirit, de controversiële winnaar van de Kentucky Derby 2021, stierf eind 2021 aan een hartaanval na een training in Santa Anita Park in Californië.

La Crema And The Kentucky Derby®

“Mijn hele schuur is verwoest door dit nieuws”, schreef Baffert in een e-mail. “Medina Spirit was een groot kampioen, een lid van onze familie waar iedereen van hield, en we rouwen diep om zijn verlies.

Volgens een verklaring van Santa Anita Park heeft een team onder leiding van senior dierenarts Dr. Laurie Bohannon “onmiddellijk bloed-, haar- en urinemonsters van Medina Spirit verzameld. Deze monsters werden naar de California Horse Racing Board gestuurd. Protocol in de Universiteit van Californië. van de California- Davis School of Veterinary Medicine, zal een volledige autopsie worden uitgevoerd om de exacte oorzaak van de plotselinge dood te bepalen.

Churchill Downs heeft de volgende verklaring vrijgegeven: “Churchill Downs rouwt om het tragische verlies van Medina Soul en betuigt ons diepste medeleven aan zijn fans en iedereen die van dit paard houdt.”

De laatste voorbereidingsrace voor de Kentucky Derby was op 16 april in Keeneland in Lexington. Na deze race wordt het eindklassement voor de Kentucky Derby bepaald, met de top 20 punten in de Kentucky Derby. In de drie weken tussen Lexington en de Kentucky Derby kunnen paarden echter uit het veld vallen, waardoor paarden die lager in het puntenklassement staan ​​zich kunnen kwalificeren.

Baffert Does It Again: Medina Spirit Wins Kentucky Derby

De Derby – door velen beschouwd als “Louisville Day” tussen de races tijdens Derby Week – staat gepland voor donderdag 5 mei. De Kentucky Derby, die voor het eerst werd gehouden op de Churchill Downs Racetrack in Louisville in 1875, is het langstlopende sportevenement in de Verenigde Staten. . De Derby, ook wel de “Run for the Roses” genoemd, heeft drie jaar oude volbloeden die een afstand van 1,25 mijl afleggen. Tegenwoordig verzamelen zich elk jaar op de eerste zaterdag in mei zo’n 150.000 fans in Churchill Downs voor de Kentucky Derby, ook wel ‘de beste twee minuten in de sport’ genoemd. Naast het wedden op de paarden, kunnen Derby-fans muntjuleps drinken, “Old Kentucky Home” zingen en vlammende hoeden dragen.

De Kentucky Derby werd gestart door Meriwether Lewis Clark Jr., de kleinzoon van ontdekkingsreiziger William Clark van Lewis en Clark Expedition roem. Clark, geïnspireerd door de paardenraces die hij in Europa zag, zamelde geld in om Churchill Downs te bouwen op land dat door zijn oom was geschonken.

In 1872 reisde Clark naar Europa, waar hij de beroemde renbanen in Engeland en Frankrijk bezocht. Hij werd geïnspireerd door de Engelse Epsom Downs Racecourse, de thuisbasis van de Derby Stakes sinds 1780, een race van 2,5 mijl voor driejarige paarden, georganiseerd door de 12e graaf van Derby en zijn vrienden.

Where Is The Kentucky Derby

Clark keerde terug naar huis in Kentucky, richtte de Louisville Jockey Club op en zamelde geld in om een ​​racebaan te bouwen op land dat geschonken was door zijn ooms, Henry en John Churchill. Clark stond bekend om het geven van extravagante feesten en zag zijn racebaan als een plek waar de stijlvolle inwoners van de stad zouden samenkomen.

In 1968, This Kentucky Derby Winner Lost Its Crown For A Drug Most Horses Take Now

Op 17 mei 1875 woonden bijna 10.000 mensen de eerste Kentucky Derby bij, met een veld van 15 driejarige volbloeden in de race van 1,5 mijl. Het winnende paard, Aristides, eindigde met een tijd van 2:37.75 en werd gereden door een Afro-Amerikaanse jockey, Oliver Lewis.

Dertien van de vijftien jockeys in de inaugurele Derby waren zwart en zwarte renners domineerden de eerste jaren van de race. Tussen 1875 en 1902 reden elf zwarte jockeys op 15 van de winnende paarden.

Sinds het begin van de 20e eeuw zijn Afro-Amerikaanse ruiters echter grotendeels verdwenen uit de paardenraces als gevolg van vooroordelen en jaloezie op het succes van deze jockeys. Jimmy Winkfield, de laatste zwarte jockey die de Derby won, deed dat in 1901 en 1902.

Een andere verandering in de Derby die in de beginjaren plaatsvond, was de verkorting van de race. In 1896, na klachten van enkele leden van de racegemeenschap dat de afstand te lang was, werd het evenement ingekort van 1,5 mijl naar 1,25 mijl, wat vandaag de dag nog steeds is.

Hear Live Coverage Of The 2022 Kentucky Derby, Interviews & More On Siriusxm

In 1902 nam een ​​nieuw managementteam Churchill Downs over, waaronder Martin “Matt” Winn, een in Louisville geboren en meer dan levensgrote promotor die de Derby transformeerde van een lokaal evenement in de beroemdste paardenrace van Amerika. Ik heb een belangrijke rol gespeeld bij het veranderen.

In 1908 speelde Winn, die later de eretitel “Kolonel” begon te gebruiken, een sleutelrol bij de introductie van een nieuw goksysteem bij Churchill Downs, waarbij menselijke bookmakers werden vervangen door Franse pari-mutuel-machines, een zet die populair bleek bij fans. .

Winn begon ook met de publiciteitsgenererende praktijk om beroemdheden uit te nodigen voor de Derby, en pleitte ervoor om de race op de radio uit te zenden, iets waarvan andere raceleiders dachten dat het de opkomstcijfers zou schaden.

Where Is The Kentucky Derby

In 1925 werd de Derby voor het eerst uitgezonden op internetradio. En daarna bleef de opkomst toenemen. 1949 was het eerste jaar waarin de Derby lokaal werd uitgezonden. Drie jaar later, in 1952, maakte de Kentucky Derby zijn debuut op de nationale televisie.

Kentucky Derby: Medina Spirit, All Other 146 Horses That Have Won The Run For The Roses

In 1973 werd Secretariat de snelste Derby-winnaar met een tijd van 1:59.40, een record dat nog steeds staat.

Drie jaar eerder, in 1970, werd Diane Crump de eerste vrouwelijke jockey die in de Derby reed. Ze eindigde als 15e in een veld van 17 paarden. Crump brak ook terrein in 1969, toen ze de eerste vrouw werd die meedeed aan een paramute-race in Noord-Amerika, in Hialeah Park, Florida.

In 1986 brak de 54-jarige Bill Shoemaker op een andere manier terrein door de oudste jockey te worden die de Derby won.

Slechts een paar merrieveulens (vrouwelijke paarden) hebben de Derby gewonnen. De eerste die dat deed was Spijt in 1915.

Medina Spirit Dq’ed From Derby, 90 Day Suspension For Baffert

Het eerste paard dat de prestigieuze Triple Crown won – het winnen van de Kentucky Derby, Preakness Stakes en Belmont Stakes – was Sir Barton in 1919, hoewel het pas in de jaren dertig van de vorige eeuw was dat alle drie de races algemeen bekend werden onder de term.

In 1968 werd Dancer’s Image de eerste Derby-winnaar die werd uitgesloten van het ontvangen van prijzengeld nadat hij na de race positief had getest op een verboden medicijn.

Om zich te kwalificeren voor het rijden in de Derby, moet een paard deelnemen aan geselecteerde pre-races op een reeks circuits. Bij de eerste vier finishers

Where Is The Kentucky Derby

The kentucky derby, winners of the kentucky derby, what is the kentucky derby, where is kentucky university, when is the kentucky derby, where is kentucky, hats for the kentucky derby, the kentucky derby horses, results of the kentucky derby, the kentucky derby is decadent, tickets to the kentucky derby, where is kentucky fried chicken