When Will The World End

When Will The World End – In de afgelopen jaren zijn er “doemsdag”-profetieën verschenen. Hier is een blik op vier van de meest populaire.

Nou ja, waarschijnlijk niet, maar dat zegt David Meade, gepubliceerde auteur van Christian en Ultimate Life Guides. in het boek

When Will The World End

When Will The World End

Hisis is de laatste in een rij van zelfverklaarde profeten die beweren te weten wanneer de door de bijbel geprofeteerde “eindtijd” zal plaatsvinden, soms tot op het uur. .

When Will Coronavirus End? Who Chief Has A Simple Answer

29 juli 2016 – De Doomsday Prophecy Group heeft aangekondigd dat de wereld op 29 juli 2016 zal eindigen als gevolg van iets dat een “polaire omkering” wordt genoemd. Er wordt aangenomen dat de sterren langs de hemel lopen en dat de atmosfeer van de aarde wordt getrokken. Terwijl ijzer naar de kern van de aarde beweegt, is afstoting normaal. Deze voorspelling bleek desastreus te zijn, aangezien de groep voorspelde dat voormalig president Barack Obama zich zou openbaren als de Antichrist.

7 oktober 2015 – TheeBible Fellowship, een christelijke website uit Philadelphia, gerund door Chris McCann, voorspelt het einde van de wereld in verband met een bloedmaan. (Ook wordt gezegd dat de wereld op 21 mei 2011 zal eindigen.) “Volgens wat de Bijbel laat zien, is 7 oktober de dag dat God zei: ‘Deze wereld is voorbijgegaan’”, zei McCann.

27 september 2015 – Een supermaangebeurtenis heeft ‘s werelds laatste voorspellingen van vierhonderdzes volle manen in ongeveer twee jaar opgeleverd. Het apocalyptische denken van de mormoonse auteur Julie Rowe bracht de Mormoonse kerk ertoe een verklaring af te geven aan USA TODAY om afstand te nemen van haar opmerkingen. Maar ga je gang met je voorspellingen: in 2033 zal er een bloed-supermaan verschijnen.

15 april 2014 – Sommige mensen dachten dat dit het einde was; sommigen dachten dat dit het begin van het einde was. De bloedmaan markeerde het begin van een tetrad – vier volle manen en zes volle manen – die sommigen als profetisch beschouwden. John Hagee (auteur)

Here’s How The World Could End—and What We Can Do About It

) zei dat bloedmanen een “wereldschokkende gebeurtenis” vertegenwoordigen die de vervulling van de eindtijdprofetie, de tweede komst van Christus, zal beginnen.

21 december 2012 – Weet je nog die heisa? Kortom, de oude Maya’s, die tot 900 voor Christus over Mexico en Midden-Amerika regeerden, gebruikten drie kalenders, waarvan er één eindigde in december. 21 december 2012. En dat vormde het toneel voor de apocalyps van de Maya-kalender van 2012. Mensen hebben het gepland. Volksfeest. Het is voorbij, plus. Populaire dingen worden gepubliceerd. De Maya’s lachten.

Augustus/september 2011 – NASA’s samenvatting van de fascinatie van komeet Elenin verklaart het allemaal: “Elenin werd al snel een ’cause célèbre’ voor sommige internetbloggers, die deze kleine komeet promootten die verantwoordelijk was voor het creëren van een reeks toekomstige rampen voor onze planeet. … NASA’s reactie op deze verkeerde informatie, op zijn beurt, wordt gezien als een poging om de waarheid te verdoezelen.”

When Will The World End

21 mei 2011 – De 89-jarige televisieomroeper en voormalig president van het Family Radio Network, Harold Camping, voorspelt dat de opname de wereld zal beëindigen met een wereldwijde aardbeving om 18:00 uur. Mensen geloofden hem. Sommige mensen zeggen hun baan op en zitten thuis angstig te wachten op hun tijd met God. De Dag des Oordeels is nog niet gekomen. Dus verplaatste hij de datum naar 21 oktober. Toen stopte hij met profeteren. Camping leefde een lang leven en stierf op 92-jarige leeftijd.

It’s The End Of The World As We Know It — Again

1 januari 2000 – Computers kunnen geen nieuw nummer opslaan. Hierdoor bereidde de wereld zich voor op een catastrofale ineenstorting van computergegevens. ds. Jerry Falwell vervult Y2K christelijke profetie. Met meer dan $ 100 miljard uitgegeven aan Y2K-hulp, wordt WordsSideKick.com ondersteund door zijn publiek. Wanneer u een aankoop doet via links op onze site, kunnen we een aangesloten commissie ontvangen. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen.

Volgens praktische goochelaar David Mead was dit het begin van het einde. Op 23 april 2018 zegt Mead dat de zon, de maan en Jupiter op één lijn zullen komen te staan ​​in het sterrenbeeld Maagd (eigenlijk bevinden ze zich niet in dit sterrenbeeld) – dit is de bijbelse tragedie waarover hierboven is geschreven.

De Bijbel spreekt van een “vrouw bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren” in Openbaring 12:1-2, en zij zal bevallen van een regeringsfunctionaris die haar zal brengen . . het einde van de wereld.

Meade voerde statistische en kosmische oefeningen uit om de apocalyps van vandaag te voorspellen – wat natuurlijk nooit zal gebeuren.

Why One Man Predicts The World Will End On Saturday

Hetzelfde vers dat werd gebruikt voor de voorspelling van vandaag was de bron van Meade’s voorspelling van het einde van de wereld vorig jaar, toen hij zei dat de hemel daadwerkelijk zou vallen op 23 september, maar dat gebeurde niet. [Het einde van de wereld? 10 Doomsday-bedreigingen]

En in feite heeft zijn profetie nu lange wortels: Baptistenprediker William Miller deed vele mislukte profetieën, en een daarvan was op 23 april 1843.

Helaas, misschien voor Meade, bevond de planeet Jupiter zich niet in Maagd, maar in het sterrenbeeld Weegschaal vanuit een aards perspectief; De zon is zichtbaar in Ram, terwijl de maan zich vandaag in Tweelingen verbergt, meldt Sky Live.

When Will The World End

Volgens Mead is deze hemelse orde het begin van de catastrofe in de wereld. Van daaruit zal de planeet die bekend staat als Planeet X in oktober reizen en de hele wereld (globale vulkanen) vernietigen, eindigend met de terugkeer van Jezus Christus vanwege het boek Openbaring.

How Will The World End?

Er zijn enkele problemen met dit deel van de voorspelling. Voor sommigen is Planet X, ook bekend als Nibiru, een mythe. Bij het zoeken naar wat wetenschappers soms “Planet X” of “Planet Nine” noemen, is het anders dan degene die wordt beschreven door Meade et al.

Nibiru is het geesteskind van de revolutionaire theoreticus Nancy Leader, die het idee in de jaren negentig naar voren bracht. de echte buitenaardse wereld zal niet verdwijnen – dit is de reden voor de Maya-apocalyps van 2012 en anderen.

Behalve dat Nibiru de vaak besproken geschapen wereld is, zijn er nog andere problemen met de passage uit Openbaring.

“De auteur van het boek Openbaring had ongelijk in zijn voorspellingen, dus dit boek en andere oude boeken zijn niet erg belangrijk om te voorspellen wat er zal gebeuren”, zegt Allen Kerkeslager, een professor in oude en vergelijkende religie aan de Universiteit van St. Petersburg. Wetenschap eerder deze maand.

Ways The World Will End In 100 Years

Janna is de redacteur van WordsSideKick.com. Voorheen was ze associate editor bij Scholastic’s Science World magazine. Jeanne heeft een BA in Engels van Salisbury University, een BA in Biogeochemistry and Environmental Science van de University of Maryland en een MA in Journalistiek van New York University. Hij werkte als bioloog in Florida, waar hij wetlands controleerde en veldonderzoek deed naar invasieve soorten. Hij ontving ook een beurs in oceanografie van de Woods Hole Oceanographic Institution. Maar David Mead, een christelijke en zelf-gepubliceerde doemdaggoeroe, voorspelt dat de dag van de dood nabij is, net zo dichtbij als deze september. .

Mead’s mening, gepresenteerd in zijn boek Planet X – The 2017 Arrival, wordt door de auteur beschreven als “een verzameling gegevens uit elk veld – astronomie, wetenschap, openbaring en geopolitiek”. Er zijn magische ervaringen.

Mead is de laatste in een rij Amerikaanse mediaprofeten die beweren te weten wanneer, soms tot op het uur, de in de Bijbel geprofeteerde “eindtijd” zal plaatsvinden. Hoewel het leuk is om te lachen om zijn overtuiging dat de planeet Nibiru deze week met de aarde concurreert, hebben de mislukte voorspellingen van sommige van zijn voorgangers soms geleid tot serieuze religieuze stromingen en verlichte manieren van denken over geloof.

When Will The World End

Te veel. Wikipedia vermeldt meer dan 170 religieuze voorspellingen over het einde van de wereld. De eerste werd geschreven in het jaar 66 en in het oude Judea. Doomsday-profetieën hebben sindsdien landen, culturen en religies doorkruist, maar ze lijken protestantse bezigheden. Cotton Mather was de eerste Amerikaan die werd geboren. Deze zoon van de puriteinen, een jonge student aan de Harvard University en een beroemde prediker uit New England, kondigde op drie verschillende tijdstippen openlijk het einde van de wereld aan, in 1697, 1716 en 1736.

Doomsday: 10 Ways The World Will End

Omdat sommige mensen of groepen die deze herfstprofetieën maakten, leidden tot andere grote gebeurtenissen in de Amerikaanse religieuze geschiedenis. Denk aan de 19e-eeuwse Amerikaanse Millerieten die hun velden braak lieten liggen en hun wereldse bezittingen verkochten om hun dag des oordeels af te wachten – 22 oktober 1844 Na de Grote Teleurstelling werden ze Zevende-dags Adventisten. [Leuk weetje: The Millerites inspireerden HBO

Dan zijn er de volgelingen van de 19e-eeuwse predikant Charles Taze Russell, die in 1878 [opnieuw tot 1914] de wederkomst van Jezus en de opstanding van de doden zochten [alleen christenen alstublieft]. Ze belden over de hele wereld en werden Jehovah’s Getuigen [en werden vervolgd.

When do the world end, when the earth will end, when will time end, when the world will end, how will the world end, what will end the world, when will be end of the world, will the world end soon, why the world will end, will the world ever end, when will the end of the world, when will the world