When Will Be World War 3

When Will Be World War 3 – PW Singer is een strateeg bij New America en August Cole is voorzitter van de Atlantic Council. Co-auteur

Amerikaanse en Chinese oorlogsschepen strijden op zee en vuren van alles af, van kanonnen tot kruisraketten en lasers. Stealthy Russische en Amerikaanse gevechtsvliegtuigen vechten in de lucht terwijl robotachtige drones vliegen als wingmen. Hackers in Shanghai en Silicon Valley duelleren op digitale speeltuinen. Veldslagen in de ruimte bepalen wie hieronder wint. Deze scènes uit een roman of wat kan er de volgende dag in de echte wereld gebeuren? Het antwoord is beide.

When Will Be World War 3

When Will Be World War 3

Grootmachtsconflicten bepaalden de 20e eeuw: de Tweede Wereldoorlog kostte tientallen miljoenen mensen het leven, en de Koude Oorlog die daarop volgde, heeft alles gevormd, van geopolitiek tot sport. Maar in de vroege jaren 2000 was de constante angst voor de Derde Wereldoorlog in de achteruitkijkspiegel.

When Will World War 3 Be Free To Play? Open Beta Release Date News

Maar de risico’s uit het verleden hebben een duistere comeback gemaakt. De overname door Rusland van Oekraïne en regelmatige vluchten van Red Star-bommenwerpers die de grenzen van Europa aftasten, hebben de NAVO op het hoogste niveau sinds het midden van de jaren tachtig gebracht. In de Stille Oceaan zijn de Verenigde Staten en een nieuw machtig en assertief China verwikkeld in een massale wapenwedloop. China heeft de afgelopen jaren meer oorlogsschepen en straaljagers gebouwd dan enig ander land, en het Pentagon heeft een strategie aangekondigd om te “compenseren” met een nieuwe generatie hightech wapens. In feite is het hacken van federale gegevens bij de Chinese personeelsadministratie geen cybercriminaliteit, maar een typisch geval van zogenaamde “slagveldvoorbereiding” waarbij toegang wordt verkregen tot overheidsdatabases en persoonlijke records.

Het is zorgwekkend dat de 21e-eeuwse Koude Oorlog met China en zijn ondergeschikte bondgenoot Rusland binnenkort kan opwarmen. “Een oorlog tussen de VS en China is onvermijdelijk”, waarschuwde de officiële People’s Daily van de Communistische Partij onlangs, na militaire botsingen over betwiste eilanden en grensovergangen. Dit kan enkele implicaties hebben voor Amerikaanse politici en een zeer nationalistisch binnenlands publiek: uit een onderzoek van 2014 door het Perth US-Asia Center bleek dat 74% van de Chinezen geloofde dat hun leger een oorlog met de VS zou winnen. de mondiale context verandert. Veel Chinese officieren begonnen luid te huilen over wat zij ‘vredesziekte’ noemden, een term die nog nooit in de strijd is gezien.

Oorlogen beginnen op verschillende manieren: de ene wereldoorlog werd veroorzaakt door een opzettelijke daad, de andere was een uit de hand gelopen crisis. In de komende decennia kan oorlog gepaard gaan met toevallige verbindingen, zoals het schilderen van twee tegengestelde oorlogsschepen bij een ongemarkeerd rif op de zeegrens. Of, aan het einde van de jaren 2020, zou het Chinese leger kunnen vertragen en exploderen als het wereldwijde systeem zich aanpast aan een tijd die vergelijkbaar is met die van de Verenigde Staten.

Om beide scenario’s riskanter te maken, voorspellen militaire planners en politieke leiders van alle kanten dat ze een “korte” en “scherpe” oorlog zullen winnen, gebruikmakend van slogans. Het zou anders zijn.

Feature Spotlight: Smolensk Map Rework

Een groot machtsconflict zou in schril contrast staan ​​met de kleine Amerikaanse oorlogen waaraan de VS gewend zijn, en op hun beurt, zo beweren anderen, zou een nieuwe Amerikaanse kwetsbaarheid ontstaan. In tegenstelling tot de Taliban of het Irak van Saddam kunnen de grote mogendheden op alle fronten vechten. De laatste keer dat de Verenigde Staten een oorlog voerden met hun lucht- of marine-tegenhangers was in 1945. Maar de oorlogen van de 21e eeuw zullen ook gevechten met zich meebrengen om de controle over twee nieuwe domeinen.

De levensader van militaire communicatie en controle stroomt nu door de ruimte, wat betekent dat we getuige zijn van de eerste luchtgevechten van de mensheid. Evenzo gaat ‘cyberoorlogvoering’ over meer dan het stelen van burgerservicenummers of e-mails van roddels uit Hollywood, zonder de vernietiging van moderne militaire cyberspace en digitale wapens in Stuxnet-stijl. Verontrustend voor de VS, vond een wapentester van het Pentagon vorig jaar “aanzienlijke kwetsbaarheden” voor cyberaanvallen in bijna elk groot wapenprogramma.

Deze nieuwe realiteit vereist gezond verstand. In elke oorlog sinds 1945 is het Amerikaanse leger de volgende generatie in technologie geweest, met unieke mogelijkheden zoals nucleair aangedreven vliegdekschepen. Het leidde niet altijd tot beslissende overwinningen, maar het was het voordeel waar andere landen naar snakten. De Amerikaanse troepen kunnen in de toekomst echter niet op deze “verzoening” vertrouwen. Deze platforms zijn niet alleen veilig voor nieuwe wapens zoals langeafstandsraketten, maar China heeft de EU vorig jaar ingehaald wat betreft O&O-uitgaven en staat klaar om de VS binnen vijf jaar te evenaren, met nieuwe projecten over de hele wereld. snelste supercomputers voor drie verschillende langeafstandsdronetoepassingen. Buitenlandse technologie kan nu worden gekocht om te concurreren met de meest geavanceerde tools in het Amerikaanse arsenaal. De winnaar van een recente robotica-test was bijvoorbeeld niet een Amerikaanse defensie-aannemer, maar een groep Zuid-Koreaanse student-ingenieurs.

When Will Be World War 3

Veel sciencefictionachtige technologieën, van AI-gevechtsbesturingssystemen tot autonome robotica, zullen hun debuut maken in zo’n oorlog. Maar in tegenstelling tot ISIS over de hele wereld, kunnen supermachten nieuwe hightech-kwetsbaarheden nastreven, zoals het hacken van systemen en het ondermijnen van GPS. Nieuwe bewegingen van de US Naval Academy laten zien waar het heen kan. Het heeft een specialiteit op het gebied van cyberbeveiliging toegevoegd om een ​​nieuwe groep digitale krijgers te creëren, en het vereist ook dat alle specialisten van het middenniveau hemelnavigatie leren, aangezien geavanceerde technologie onvermijdelijk aan de oude mist en wrijving van oorlog ontsnapt.

World War Iii Will Begin On May 13, 2017? Mystic Horacio Villegas Claims Third World War To Be A Nuclear Battle

Hoewel de meeste leiders aan beide zijden geloven dat elk conflict geografisch beperkt kan blijven tot de Straat van Taiwan of de Oostzeekust, betekenen deze technologische en tactische veranderingen dat een dergelijk conflict op nieuwe manieren het thuisland van beide partijen kan binnendringen. Net zoals internet onze opvattingen over grenzen heeft veranderd, zal online oorlogsvoering gedeeltelijk ook veranderen.

Civiele spelers zouden ook verschillen van 1941. Detroit zou niet het centrum zijn van een oorlogseconomie. In plaats daarvan, technologisch onderzoek in Silicon Valley en Ark. Nieuwe vormen van burgerconflicten, zoals het particuliere militaire bedrijf Blackwater of de hacktivistische groep Anonymous, zullen waarschijnlijk in oorlog uitbarsten.

“Als we ons leger ontwikkelen, moeten we de Derde Wereldoorlog in gedachten houden”, zei een Chinese functionaris in een regimekrant. Maar de defensiekringen van Washington hebben een heel andere mening. Het Amerikaanse hoofd van de marine-operaties maakte zich vorig jaar zorgen: “Als je er openlijk over praat, ga je de grens overschrijden en ga je onnodig confronterend zijn. Het is verbazingwekkend als je enig idee hebt hoeveel handel we hiermee doen land.”

Dat is waar, maar de historische handelspatronen tussen de grote mogendheden in de aanloop naar de laatste wereldoorlogen, de riskante bewegingen en hete woorden uit Moskou en Peking vorig jaar laten zien dat het niet helpt om te praten over grote machtsrivaliteiten . De 21e eeuw en het gevaar dat ze uit de hand lopen. We moeten de echte trends in actie en de echte risico’s die zich voordoen erkennen, zodat we wederzijdse actie kunnen ondernemen om het soort fouten te vermijden dat zulke epische verstoringen en diplomatieke mislukkingen kan veroorzaken. Zodat we de volgende wereldoorlog in de fantasiewereld kunnen houden.

Places World War Iii Could Start In 2020

Het herbergt ‘s werelds toonaangevende stemmen die commentaar leveren op gebeurtenissen in opinie, nieuws, samenleving en cultuur. Externe bijdragen zijn welkom. De geuite standpunten komen niet noodzakelijk overeen met die van de redactie. Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Reddit

Een Russische wetgever is de laatste gast op de door het Kremlin gesteunde televisie om te waarschuwen voor een raketaanval op de Europese hoofdstad, en zegt dat hij gelooft dat de stad het eerste doelwit van Moskou zou moeten zijn in het geval van een derde wereldoorlog.

Andrey Gurulyov, de voormalige plaatsvervangend commandant van het zuidelijke militaire district van Rusland, maakte de opmerkingen tijdens een discussie over de blokkade door Litouwen van de nabijgelegen Russische enclave Kaliningrad.

When Will Be World War 3

Vilnius zei dat het wraak zou nemen op Moskou nadat Rusland sancties had opgelegd op goederen onder embargo die de Oostzee binnenkomen en verlaten.

Clairvoyant Reveals Exact Date He Thinks Ww3 Will Start

Gurulyov verwierp het idee om Kaliningrad te beveiligen door een corridor van Wit-Rusland naar Litouwen te nemen, omdat Russische troepen aan beide kanten door de NAVO zouden worden aangetast.

Poetins bondgenoot Andrey Gurulyov maakte op de Russische staatstelevisie bekend welke stad zou worden aangevallen als de Derde Wereldoorlog uitbrak. Weg

In plaats daarvan hoopte hij de Baltische regio aan te vallen met een strategie die de terugkeer van het voormalige Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, en Tallinn, de hoofdstad van Estland, aan koning Reval omvatte.

Estland en Litouwen zijn beide NAVO-landen en elke Russische agressie kan aanleiding geven tot Artikel 5, waarin staat dat het Westen geen zin heeft in de Derde Wereldoorlog.

World War 3: What Will Happen And Who Will Support Whom?

Londen is eerste

When will i be ovulating, when will be the rapture, when will dividends be paid, when will it be the end of the world, when will i be fertile, when will i be pregnant, when will i be famous, when will i be loved, will there be a world war 3, when will be world war 3, when will world war 3 start, when will i be rich