When Is The Iphone Coming Out

When Is The Iphone Coming Out – Het is goed om je aan onze kant te hebben! We willen je blijven voorzien van het beste entertainment en de beste service.

De nieuwe iPhone 14 is eindelijk beschikbaar, net als de twee nieuwe iPhone 14 Pro- en Pro Max-modellen – en het is nu hot. Op Amazon Prime Day 2.0 laten we je zien waar je goedkoop een Apple-smartphone kunt kopen en wat je erover moet weten!

When Is The Iphone Coming Out

When Is The Iphone Coming Out

Bovenstaande producten zijn persoonlijk en onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. Koop je bij een van onze aangesloten winkels (affiliate link), dan ontvangen wij een kleine commissie, redactionele selectie en productbeschrijvingen hebben hier geen invloed op.

Apple Iphone 13 Pro: Apple Iphone 13 Pro Model May Come With Always On Display

Hier is hij dan: de geheel nieuwe iPhone 14. Hij werd voor het eerst onthuld tijdens de keynote van Tim Cook in september 2022 op woensdag 7 september 2022, en hij brengt een aantal opwindende updates met zich mee. Een levensreddende functie is vooral verrassend. We hebben alle informatie, data en prijzen voor je over de nieuwe smartphone van Apple.

Onze prijstip: de eerste korting werd gespot op Amazon. Hier kun je de 128GB iPhone 14 in Midnight Blue krijgen voor €999!

Alle Apple-fans kijken reikhalzend uit naar de keynote van september 2022. Die tijd is eindelijk aangebroken. iPhone 14 werd voor het eerst geïntroduceerd op 7 september. De afgelopen weken en maanden is er wat gespeculeerd over hoe de nieuwe smartphone van Apple eruit zou kunnen zien. Nu is dit geheim eindelijk onthuld.

Interessant is dat het standaardmodel van de iPhone 14 niet zoveel updateperiodes heeft als de iPhone 14 Pro. De processor blijft de A15 Bionic, maar met kleine verbeteringen. Notch is behouden gebleven, evenals de limiet voor de verversingssnelheid van 60 Hz.

The Iphone 12 Is Most Likely Coming Out On October 13

Apple biedt een nieuwe iPhone 14 aan met een schermgrootte van 6,1 inch (15,5 cm) en een 6,7 inch (17 cm) iPhone 14 Plus. Dezelfde maten zijn beschikbaar voor beide Pro-modellen. Er is geen opvolger van de iPhone Mini. Wat het vermelden waard is: de nieuwe apparaten zijn vanaf 9 september in de verkoop gegaan, je kunt de nieuwe iPhone 14 vanaf 14 september de jouwe noemen en de iPhone 14 Plus een paar weken later, vanaf 7 oktober.

Volgens sommige geruchten heeft Apple bij de iPhone 14 vooral vertrouwd op de Pro-modellen. Er zijn nog meer prestaties dankzij de prestaties van de nieuwe A16 Bionic-chip en tot 2 TB geheugen. Voor consumenten betekent dit ook hogere prijzen: het Pro-model begint bij € 1.299 voor het 128 GB-model en de iPhone 14 Pro Max bij € 1.449. Tegenwoordig heb je echter te maken met lange wachttijden.

Deze functie was voorheen niet beschikbaar op oudere iPhone-modellen. Apple heeft een crashdetectietool gemaakt op de iPhone 14 die in werking treedt wanneer dat niet meer kan. De nieuwe Hi-G accelerometer detecteert extreme versnelling of vertraging tot 256G, en de microfoon kan botsingsgeluiden detecteren tijdens het rijden. Op deze manier kan de iPhone14 een ernstig auto-ongeluk herkennen, het alarmnummer bellen en de noodcontacten verwittigen.

When Is The Iphone Coming Out

Naast het nieuwe design en gewijzigde formaat zit er achterop een nog grotere 48 megapixel camera die video’s kan opnemen in 4K formaat. De nieuwe hoofdcamera met een grotere sensor en groter diafragma laat 49% meer licht binnen, zodat zelfs bij slechte lichtomstandigheden geweldige foto’s kunnen worden gemaakt. Over het algemeen schijnt ook de ingebouwde flitser.

When Is The Iphone 14 Coming Out?

Geruchten over nieuwe iPhone-kleuren zijn bijna waar. Apple-klanten kunnen de iPhone 14 nu kopen in blauw, paars, middernacht, poolster en rood.

De voorverkoop van de geheel nieuwe iPhone 14 via de Apple Store begon op 9 september. Vanaf 16 september kan een nieuwe smartphone van jou zijn. Het is nog niet bekend wanneer andere dealers de iPhones gaan bevoorraden. Maar wij zijn Amazon, OTTO & Co. Het duurt ook niet lang. Amazon heeft in ieder geval aangekondigd dat het zo snel mogelijk zal aanvullen.

De prijzen laten veel te wensen over. Voor de nieuwe iPhone 14 betaal je € 999, of € 41,62 bij een maandelijks abonnement. Je kunt al beginnen bij €1.149 of €47,87 per maand voor de iPhone 14 Plus met een abonnement. Maar net als de iPhone-generaties leert de ervaring dat de iPhone 14 binnenkort verkrijgbaar zal zijn bij OTTO, Amazon, Media Markt en andere verkopers, die een of andere kortingscampagne-advertenties zullen aanbieden, en de mogelijkheid om te filteren kan ook de prijs enigszins verlagen. Voorpaginaverhalen en persoonlijk.

De aankomende iPhone 13-modellen van Apple zullen iets dikker zijn dan de iPhone 12-modellen, en zullen ook grotere, dikkere camerabulten hebben met minder lenzen, volgens de iPhone 13-schema’s gezien door MacRumors.

When Will Ios 16 Be Released? [update: Rolling Out Now]

De nieuwe iPhone 13- en 13 Pro-modellen zullen naar verwachting 7,57 mm dik zijn, tegenover 7,4 mm op de iPhone 12-modellen. Dat is een toename van 0,17 mm, wat voor de meeste mensen bijna onmerkbaar is.

De veranderingen in de cameradefecten van de nieuwe iPhones kunnen behoorlijk merkbaar zijn. De camera op de iPhone 13 en 13 Pro zal dikker zijn, een verandering die te zien is op de iPhone 13 Pro. De iPhone 12 en 12 Pro hebben camera’s die variëren van 1,5 mm tot 1,7 mm, terwijl de iPhone 13 een 2,51 mm dikke camerabult heeft. En de iPhone 13 Pro krijgt een camera met een dikte van 3,65 mm.

Om overmatig uitrekken van de lens te voorkomen, hebben iPhone 13-modellen gedeeltelijk verdikte camerahobbels. In plaats van uitstekende individuele lenzen zoals we zagen op de iPhone 12-modellen, is de camerabobbel op de iPhone 13-familie verder uitgebreid en zitten de lenzen dichter bij de flitspositie, vergelijkbaar met de 2020 iPad Pro. Zoals het ontwerp.

When Is The Iphone Coming Out

Naast de dikkere camerabobbel verandert Apple de totale grootte van de camerabobbel, een verandering die ook merkbaar is op de iPhone 13 Pro. De iPhone 12 en 12 Pro hebben camerabulten van ongeveer 28 mm bij 30 mm, terwijl de iPhone 13 een bijna vierkante camerabobbel van 29 mm bij 29 mm heeft, waarbij de zijbult zich ook ongeveer een millimeter van de bovenkant bevindt. iPhone

Apple Leaker Claims Iphone 13 Is Coming In Pink

De iPhone 13 Pro-camera zal naar verwachting groter zijn, van ongeveer 36 mm tot 37 mm, dus in plaats van dezelfde cameragrootte te hebben als de iPhone 13, zal deze meer op de iPhone 13 Pro Max lijken. . De camera van de Pro is kleiner dan die van de iPhone 12 Pro Max, dus de wijziging in 2021 suggereert dat de 13 Pro en Pro Max dezelfde camera’s zullen hebben, waardoor de mogelijkheden van Apple mogelijk opnieuw in evenwicht worden gebracht.

Zoals het gerucht gaat, zullen we inderdaad een verbetering in de camera zien. De stabilisatie van sensorvervanging zal naar verwachting de prestaties en stabiliteit bij weinig licht verbeteren op ten minste de iPhone 13 Pro-reeks, zo niet de reguliere iPhone 13-modellen. Op dit moment is sensorverschuivingsstabilisatie beperkt tot de iPhone 12 Pro Max.

Zowel de iPhone 13 Pro als de 13 Pro Max kunnen sensorverschuivingsstabilisatie bereiken voor brede en ultrabrede lenzen, wat verklaart waarom de camerabobbel voor beide modellen groter en dikker moet zijn.

Geruchten hebben ook gesuggereerd dat de bijgewerkte telelens, die alleen op de iPhone 12 Pro Max te zien was, naar de iPhone 13 Pro zou kunnen komen, een ander teken dat de iPhone 13 Pro en Pro Max dezelfde camerafuncties zouden kunnen delen. We hebben nog nooit gehoord dat nieuwe camerafuncties beperkt zijn tot de 13 Pro Max, wat goed nieuws is voor degenen die een kleinere telefoon willen met alle professionele functies.

Apple Iphone 11: Weitere Bilder Deuten Markante Triple Kamera An

Naarmate de grootte van de camerabobbel verandert in de iPhone 13-reeks, is Apple mogelijk ook van plan om de plaatsing van de zijknoppen, dempknoppen en volumeknoppen aan te passen. Op de iPhone 13-modellen kan de zijknop iets naar beneden worden verplaatst, terwijl aan de andere kant respectievelijk de mute-knop en volumeknop naar beneden worden bewogen.

Onze schema’s zijn afkomstig van een bron met ervaring in het voorspellen van Apple’s ontwerpplannen, maar dergelijke schema’s zijn gebruikelijk voordat een nieuwe iPhone wordt uitgebracht, omdat casemakers ze gebruiken om de behuizingen van toekomstige apparaten te maken. Dit soort manoeuvres zijn vaak nauwkeurig, hoewel er af en toe inconsistenties zijn.

De informatie hier lijkt in overeenstemming te zijn met eerder gehoorde geruchten over cameraverbeteringen voor de iPhone 13 en iPhone 13 Pro om deze in overeenstemming te brengen met het camera-aanbod van de iPhone 13 Pro Max. Informatie die we hebben ontvangen. Dezelfde ontwerpdimensies zijn te zien in een gebogen model dat onlangs door Unbox Therapy is gedeeld.

When Is The Iphone Coming Out

Afgezien van deze veranderingen in het camera-ontwerp en de lay-out van de knoppen, zullen de iPhone 13-modellen naar verwachting vergelijkbaar zijn met de iPhone 12-modellen, met enkele ontwerpwijzigingen. Als dit waar is, suggereren deze details dat de iPhone 13-modellen geen hoesjes kunnen delen met de iPhone 12-modellen, de iPhone 13 en de iPhone.

When Is Iphone 12 Coming Out? We Now Know For Sure

When is the new imac coming out, when is the next new iphone coming out, when is the new macbook coming out, when new iphone coming out, when is the new blackberry coming out, when is the latest iphone coming out, when is new iphone coming out, when is the next iphone coming out, when is the ps4 coming out, when the new ipad is coming out, when is the new xbox coming out, when is the new iphone coming out