When Do The World End

When Do The World End – Bij A+E Networks EMEA delen we belangrijke verhalen. Als wereldwijde omroep hebben we sinds 1995 ontvangers in meer dan 100 landen bereikt, waaronder het VK, de Scandinavische landen, de Benelux-landen, Centraal- en Oost-Europa, Spanje, Italië, Duitsland, Afrika en het Midden-Oosten. Onze verhalen zijn globaal en lokaal, lineair en digitaal, en altijd boeiend.

Persoonlijkheden schitteren bij A+E Networks EMEA. Onze cultuur omarmt individuen in al hun gedurfde, gepassioneerde, ambitieuze glorie. Onze mensen zijn onze kracht en onze verschillen worden gevierd. We dagen elkaar uit, werken samen en ontmoeten elkaar, net zoals de familie dat doet; winnen als een team en vieren als één. Iedereen heeft een stem en zou zich trots en vrij moeten voelen om hun ideeën uit te voeren, van hun successen te genieten en met ons mee te reizen. En in zo’n groeiende industrie is morgen altijd vandaag. We anticiperen op verandering, identificeren toekomstige kansen en verheugen ons in het potentieel dat morgen brengt.

When Do The World End

When Do The World End

We willen bekend staan ​​om het creëren en delen van belangrijke verhalen – uniek, betrouwbaar, grappig, overal. Of onze verhalen nu uitdagend en intellectueel inspirerend of gewoon vermakelijk zijn, we weten dat we een positieve bijdrage leveren aan ons publiek in veel verschillende regio’s en landen in het VK, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het vergt passie om dit na te streven. En met dezelfde passie streven we ernaar om een ​​nieuw publiek te bereiken door onze creativiteit en het gebruik van innovatieve technologieën, door samen te werken met grote en opkomende lokale platforms.

Do All Networks Obey The Scale Free Law? Maybe Not

Onze EMEA-distributiepartners zien de voordelen van het aanbieden van onderscheidende, hoogwaardige A + E-netwerken EMEA-merken op hun platforms en diensten via ons gevarieerde portfolio van authentieke, hoogwaardige programmering. We begrijpen de mogelijkheid om een ​​nieuw publiek van alle leeftijden aan te spreken, en met nieuwe partnerschappen met Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, TikTok en Snapchat, samen met onze podcasts en SVOD on-demand-services, zorgen we ervoor dat onze shows en unieke verhalen bereiken doelgroepen over het hele demografische spectrum.

Word lid van ons wereldwijde talentteam. Bij A+E Networks EMEA vind je een team van innovatieve, creatieve en samenwerkende mensen die verandering omarmen en constant nieuwe dingen willen proberen. Met kantoren in Londen, Rome, Madrid, Warschau, München en Johannesburg zijn we een echt internationaal bedrijf dat verschil en diversiteit viert. We bieden een scala aan voordelen, zoals een genereus pensioenplan, levensverzekering en vakantiegeld, evenals nuttige lokale vergoedingen op verschillende kantoren en zomerse vrijdagen in het hele bedrijf. Maar bovenal zullen we u ondersteunen in ontwikkeling en evolutie gedurende de tijd die u bij ons doorbrengt. Leren maakt deel uit van de reis bij A + E Networks EMEA en je krijgt de kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen gedurende je hele carrière bij ons. We zullen er alles aan doen om jou te laten groeien en ontwikkelen. David Meade beschrijft mediaclaims als “nepnieuws”, maar zegt dat de vreugde tussen mei en december dit jaar zal komen.

David Meade zei dat hij niet echt gelooft dat de wereld op 23 april vergaat. In plaats daarvan gelooft Meade dat de opname tussen mei en december zal plaatsvinden. Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy

Berichten dat de wereld maandag vergaat, kloppen niet, volgens de man die zei dat de wereld maandag zou vergaan.

Worldend: What Do You Do At The End Of The World? Are You Busy? Will You Save Us?

Veel nieuwsorganisaties meldden deze week dat de wereld op 23 april vernietigd zal worden, daarbij verwijzend naar David Meade, een christelijke complottheoreticus die veel verkeerde voorspellingen heeft gedaan over het einde van de wereld.

Meade, die 14 boeken heeft geschreven – meestal over het einde van de wereld of de mysterieuze planeet Nibiru, die door sommigen wordt beschouwd als op ramkoers met de aarde – zei dat hij niet echt gelooft dat de wereld op 23 april zal eindigen.

In plaats daarvan gelooft Meade dat de opname – wanneer Jezus zal verschijnen en zijn volgelingen zal redden, maar de rest afwijst – ergens tussen mei en december van dit jaar zal plaatsvinden. Hij wordt niet op een bepaalde datum getrokken.

When Do The World End

Meade zei dat de opname slechts zeven jaar “verdrukking” zal brengen, gevolgd door 1000 jaar “vrede en welvaart” voordat de wereld wordt vernietigd.

End: Declaring The End From The Beginning

Het lijkt erop dat de Britse Daily Express, die Meade regelmatig citeert aan het einde van het wereldnieuws, de bron was van de datum van 23 april. De koffieautomaat schreef vorige week een tiental verhalen over de val van de wereld.

Meade deed veel valse voorspellingen over het lot van de wereld. Hij voorspelde dat een planeet genaamd Nibiru de vernietiging van de aarde zou inluiden op 23 september 2017, maar dat gebeurde niet.

Meade voorspelde eerder ook dat de zeven jaar van verdrukking zou beginnen op 15 oktober 2017. Meade’s criteria voor onderdrukking zijn onduidelijk.

Wetenschappers hebben verschillende theorieën over wanneer de aarde zal worden vernietigd, hoewel er geen gegevens zijn die op deze maandag wijzen.

World Ends Nov. 9, What To Do With Our Last Days On Earth

De meest algemeen aanvaarde theorie is dat de zon, waarvan de temperatuur al geleidelijk stijgt, zal uitzetten en de planeet zal opslokken. Sommige wetenschappers denken dat het al 7,6 miljard jaar oud kan zijn. In de loop der jaren zijn er veel voorspellingen van “doem” geweest. Hier is een blik op vier van de meest opvallende.

Oké, dat is waarschijnlijk niet het geval, maar David Meade, een christen en in eigen beheer uitgegeven schrijver van End-of-the-World Survival, zegt het wel. in zijn boek

Hij is de laatste in een zeer lange rij van zelfverklaarde profeten die beweren te weten wanneer – soms tot op het uur – de bijbels voorspelde “eindtijd” zal komen.

When Do The World End

29 juli 2016 – De End Times Prophecies-groep heeft ooit aangekondigd dat de wereld op 29 juli 2016 zal eindigen als gevolg van wat bekend staat als de ‘polaire revolutie’. Er werd voorspeld dat de sterren langs de hemel zouden lopen en dat de atmosfeer over de aarde zou worden gesleept. Het blijkt dat deze omkering een veelvoorkomend fenomeen is dat optreedt wanneer ijzer rond de kern van de aarde beweegt. Deze voorspelling bleek een mislukking te zijn, net als de voorspelling van de groep dat voormalig president Barack Obama zichzelf zou openbaren als de Antichrist.

Will The World End In Nuclear—or Climate—catastrophe?

7 oktober 2015 – TheeBible Fellowship, een christelijke website uit Philadelphia, gehost door Chris McCann, voorspelde het einde van de correlatie van de wereld met de bloedmaan. (Hij beweerde ook dat de wereld op 21 mei 2011 zal eindigen) “Volgens wat de Bijbel laat zien, lijkt 7 oktober de dag te zijn waar God over sprak: wanneer de wereld zal vergaan”, zei McCann.

27 september 2015 – Het bloed van de supermaan leidde tot verschillende doemscenario’s met betrekking tot vier opeenvolgende en totale maansverduisteringen die met tussenpozen van zes maanden plaatsvonden gedurende een periode van ongeveer twee jaar. De apocalyptische overpeinzingen van de mormoonse auteur Julie Rowe brachten de Mormoonse kerk ertoe een verklaring af te geven aan USA TODAY, waarbij ze afstand nam van haar verklaringen. Maar bewaar je voorspellingen: de bloed-supermaan zal in 2033 arriveren.

15 april 2014 -Sommige mensen dachten dat het voorbij was; anderen denken gewoon dat dit het begin van het einde is. De bloedmaan markeerde het begin van de tetrad – vier opeenvolgende volledige maansverduisteringen met tussenpozen van zes maanden – die sommigen als een profetie beschouwen. In het bijzonder de Texaanse televangelist John Hagee (auteur van het boek)

) zegt dat de bloedmanen een “wereldschokkende gebeurtenis” betekenen die begint te worden gevuld met eindtijdprofetie, de tweede komst van Christus.

Worldend: What Do You Do At The End Of The World? Are You Busy? Will You Save Us? (tv Mini Series 2017– )

21 december 2012 – Herinner je je deze man nog? Kortom, de oude Maya’s, die tot ongeveer 900 na Christus over Mexico en Midden-Amerika regeerden, gebruikten drie kalenders, waarvan er één eindigde op 21 december 2012. En zo werd de basis gelegd voor de Maya-kalendergekte van 2012. Mensen planden . Mensen waren aan het feesten. Het is blootgelegd, keer op keer. Twitter-sterren. De Maya’s lachten.

Augustus/september 2011 – Een samenvatting van NASA’s fascinatie voor komeet Elenin legt het allemaal uit: “Elenin werd op de een of andere manier al snel een soort ‘feest’ voor verschillende internetbloggers die verkondigden dat deze kleine komeet verantwoordelijk zou kunnen/moeten/moeten zijn voor het veroorzaken van enige. het aantal rampen dat onze planeet zal treffen. & miljard; NASA’s reactie op zulke gekke speculaties werd vervolgens gespeculeerd als een poging om de waarheid te verhullen.”

21 mei 2011 – Harold Camping, toen 89-jarige televangelist en voormalig president van Family Radio Network, voorspelde dat de vreugdevolle wereld de wereld zou beëindigen met een reeks wereldwijde aardbevingen die toeslaan om 18:00 uur. Mensen geloofden hem. Sommigen verlieten hun baan en kropen nerveus thuis, wachtend op een moment met God. De dag des oordeels is niet gekomen. Dus verplaatste hij de datum terug naar 21 oktober. Toen hield hij op met anticiperen. Camping leefde lang en stierf op 92-jarige leeftijd.

When Do The World End

1 januari 2000 – Computers kunnen geen extra cijfer aan, zeggen ze. Dus de wereld bereidde zich voor op het falen van de computerdatabase voor rampenparaatheid. Rev. Jerry Falwell zei dat Y2K een christelijke profetie zal vervullen. Mensen die nog nooit in theorieën over het einde van de wereld hadden geloofd, stapelden plotseling hun opgeslagen goederen op in hun kelder. Er werd meer dan $ 100 miljard uitgegeven aan Y2K-patches. Een object ter grootte van onze maan raakt een planeet ter grootte van Mercurius, zoals vastgelegd door NASA. Het lijkt erop dat een soortgelijk lot de aarde zaterdag niet zal treffen.

Will The World End In 2068?

Zoals virale films en verschillende roddelbladen zeggen, markeert 23 september 2017 het einde van een tijdperk. Afhankelijk van je voorkeuren, zal de datum ervoor zorgen dat de aarde in botsing komt met een schurkenplaneet of

When the earth end, when is world going to end, when the earth will end, when is the world gonna end, when world end, when would the world end, when the world end, when end of the world, when will the world end, when is the world supposed to end, when is the world going to end, when is the world end