Whatsapp Google Drive Naar Icloud

Whatsapp Google Drive Naar Icloud – WhatsApp kan uw berichten van tijd tot tijd opslaan en naar iCloud sturen. Zo weet je zeker dat al je berichten, foto’s en andere WhatsApp-uitwisselingen vindbaar zijn als je bijvoorbeeld een nieuw toestel nodig hebt. In deze tip wordt uitgelegd hoe je een WhatsApp-back-up van je chats maakt.

En vanaf medio oktober 2021 biedt WhatsApp ook een plek om je back-up te verbergen met end-to-end encryptie. Ook dat leest u in dit advies.

Whatsapp Google Drive Naar Icloud

Whatsapp Google Drive Naar Icloud

WhatsApp slaat je chatgeschiedenis en alle ontvangen afbeeldingen op in de back-up. Hoe maak je automatisch een back-up van je WhatsApp-chats:

Wie Man Whatsapp Backup Von Icloud Zu Google Drive Im Jahr 2021 Verschiebt

Standaard slaat de back-up video’s over omdat ze snel te veel ruimte in beslag nemen. U kunt dit doen, maar onthoud dat u voldoende opslagruimte beschikbaar heeft in iCloud.

Vanaf oktober 2021 biedt WhatsApp ook de mogelijkheid om encryptie toe te voegen aan je back-up. Dit zorgt ervoor dat niemand toegang heeft tot de gegevens in de back-up, inclusief Apple en WhatsApp zelf. De back-up wordt opgeslagen met end-to-end encryptie, dus alleen jij met het wachtwoord of de geheime sleutel kan de back-up lezen en herstellen.

Deze functie is sinds oktober 2021 uitgerold voor WhatsApp-bètagebruikers. Vanaf 15 oktober 2021 wordt deze functie voor alle gebruikers uitgerold. Zie je nog niets? Dan moet je lang geduld hebben.

Nadat u end-to-end-codering hebt geïnstalleerd, is uw back-up veiliger en kan niemand die toegang heeft tot uw account de back-up zien of blokkeren en lezen. De versleutelde back-up staat nog steeds in iCloud.

How To Move Your Whatsapp Backup From Icloud To Google Drive In 2022

ICloud slaat standaard ook je WhatsApp-gegevens op als onderdeel van de iCloud-back-up. In feite zijn er twee WhatsApp-back-ups: één rechtstreeks via WhatsApp (zoals hierboven uitgelegd) en als onderdeel van uw iCloud-back-up. Om ruimte te besparen, kunt u WhatsApp uitschakelen in uw iCloud-back-up. Het is ook niet versleuteld, dus het is veiliger om deze back-up uit te schakelen. Hoe te gebruiken:

Het back-upproces is volledig automatisch, wat betekent dat u zich er geen zorgen over hoeft te maken nadat u het eenmaal hebt ingesteld. Als je WhatsApp voor de eerste keer start, zal de app af en toe automatisch vragen of je een back-up wilt maken. Deze back-ups worden bewaard in iCloud. WhatsApp-back-ups worden vervolgens aan je account gekoppeld. Je kunt dan alleen de WhatsApp-back-up op de iPhone gebruiken die is ingesteld met hetzelfde iCloud-account waarmee je de back-ups hebt gemaakt.

Het is niet mogelijk om WhatsApp-back-up over te zetten van Android naar iPhone. Op Android worden back-ups opgeslagen in Google Drive. Het werkt in ieder geval hetzelfde: je kunt WhatsApp-back-up niet overzetten van je iPhone naar een Android-apparaat.

Whatsapp Google Drive Naar Icloud

Het handige van de back-up in iCloud is dat je direct je gegevens hebt, bijvoorbeeld als je van telefoon wisselt. Je start WhatsApp op je nieuwe telefoon, logt in met je bestaande account en de back-up wordt teruggezet.

Inloggen Google Account Whatsapp

Wil je een back-up maken zonder video’s, omdat je merkt dat het veel opslagruimte in beslag neemt? Verwijder vervolgens de video’s via Instellingen > Gesprekken > Opslaan. Zorg ervoor dat de aan/uit-schakelaar is ingeschakeld

U kunt hier ook de codering uitschakelen, als dat om de een of andere reden nodig is. Klik dan op onderstaande knop om de encryptie te verwijderen. Hiervoor heb je een wachtwoord nodig

In de back-upinstellingen waarschuwt WhatsApp dat het beter is om alleen back-ups te maken met wifi, maar hiervoor moet je eerst enkele instellingen op je iPhone wijzigen. U moet iCloud Drive uitschakelen om informatie over uw gegevens te verzenden.

Door deze wijziging uit te schakelen, kan WhatsApp geen back-up maken via het mobiele netwerk. Merk op dat dit werkt voor alle andere apps die iCloud Drive gebruiken. Meer over het beperken van mobiele data in iCloud Drive lees je in ons advies.

How To Move Whatsapp Chats To Android, Iphone, Signal, And Telegram

Met iCloud Drive heb je vanaf elk apparaat toegang tot je bestanden. Maar het kan veel data gebruiken. In deze tip leert u hoe u het gebruik van mobiele data in iCloud Drive kunt beperken.

We hebben alle tips voor je WhatsApp op een rij gezet, van het gebruik van WhatsApp Status tot het verwijderen van groene vinkjes.

WhatsApp is een populaire berichtenservice die bijna elke Nederlander op zijn smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp in één oogopslag: van het bewaren van gesprekken, het instellen van je privacy en het gebruiken ervan op je desktop tot de betekenis van de gekleurde zoektekens. Check ook WhatsApp-tips. Weet u niet hoe u WhatsApp-back-up van Google Drive naar iPhone kunt herstellen? Hoewel het systeem niet legaal toegankelijk is, zijn er nog steeds bewezen manieren om WhatsApp op Android te herstellen en vervolgens met succes over te zetten naar de iPhone.

Whatsapp Google Drive Naar Icloud

Download gratis optionele overdracht om WhatsApp-back-up met een paar klikken van Google Drive naar iPhone te herstellen. Er worden geen gegevens verwijderd.

How To Transfer Whatsapp Messages From Iphone To Android

Onlangs ben ik overgestapt op mijn nieuwe iPhone 14, dus ik moet al mijn gegevens van de oude naar de nieuwe overzetten. Maar hoe WhatsApp overzetten van Android naar iPhone 14? Eigenlijk heb ik WhatsApp-berichten al opgeslagen in Google Drive. Maar kan ik WhatsApp-berichten herstellen van Google Drive naar iPhone?

Om het bovenstaande probleem te beantwoorden waarmee veel mensen worden geconfronteerd bij het wisselen van telefoon, is het antwoord JA. Je kunt WhatsApp-back-up herstellen vanaf Google Drive op iPhone 14. Aangezien WhatsApp-berichten afzonderlijk worden opgeslagen op iPhone- en Android-apparaten, denken veel iPhone-gebruikers dat het onmogelijk is om WhatsApp-gesprekken van Android naar iPhone te sturen, zelfs als ze Android WhatsApp al hebben opgeslagen gegevens .

Natuurlijk is Google Drive meer geschikt voor Android-gebruikers, aangezien Google Android bezit. Omdat iOS en Android twee verschillende besturingssystemen zijn, kunt u ook niet gemakkelijk gegevens tussen beide uitwisselen.

Maar maak je geen zorgen als je WhatsApp wilt herstellen van Google Drive naar iPhone of gegevens wilt overbrengen van Android naar iPhone zonder je gegevens te verliezen, je zult ontdekken hoe je WhatsApp-back-up van Google Drive naar – iPhone kunt herstellen!

Free & Easy] Backup Google Drive To Icloud In 2022

Om te leren hoe je WhatsApp kunt herstellen van Google Drive naar iPhone, kun je eerst vragen waar WhatsApp-berichten op je telefoon zijn opgeslagen. WhatsApp-berichten worden zelfs niet op de server opgeslagen, dus uw WhatsApp-berichten kunnen niet worden gekoppeld aan gebruikersaccounts.

Normaal gesproken kun je WhatsApp-gesprekken opslaan op iCloud of iTunes op de iPhone terwijl je naar Google Drive op een Android-telefoon gaat. Je kunt ook lokale WhatsApp-berichten ontvangen op je Android-telefoon, maar je kunt ze niet lezen vanwege de beveiligingsfunctie van WhatsApp.

Aangezien Android- en iPhone-apparaten verschillende platforms gebruiken om WhatsApp-back-up te maken, is het handig om WhatsApp-back-up van Google Drive te herstellen, maar het lijkt onmogelijk om WhatsApp te herstellen van Google Drive naar iPhone. Maar in dit bericht vindt u 2 bewezen manieren om WhatsApp-back-up van Google Drive naar iPhone te herstellen volgens uw behoeften.

Whatsapp Google Drive Naar Icloud

Zoals vermeld, kunt u WhatsApp niet legaal overzetten van Google Drive naar iPhone omdat het iOS-systeem wordt beperkt door het Google Drive-coderingsprotocol. Om deze reden, als je WhatsApp rechtstreeks van Google Drive naar iPhone wilt herstellen, wordt van je verwacht dat je je wendt tot andere gespecialiseerde tools. In dit deel laten we u zien hoe u 2 speciale tools kunt gebruiken om WhatsApp-back-up van Google Drive naar iPhone te herstellen.

How To Transfer Your Whatsapp Backup From Google Drive To Icloud

Om WhatsApp-back-up rechtstreeks van Google Drive naar iPhone te herstellen, mag u geen enkele overdracht missen. Telkens wanneer u een nieuwe iPhone aanschaft of WhatsApp-chats of -bijlagen wilt overbrengen, kunt u profiteren van WhatsApp-gegevensoverdracht en -back-up om WhatsApp-gegevens, inclusief berichten, oproepen en mediabestanden, gemakkelijk en snel te herstellen van Google Drive naar iPhone. .

Door de functie “Social Message Manager” te gebruiken, kunt u eenvoudig WhatsApp-berichten overbrengen, opslaan en herstellen zoals u wilt, en het belangrijkste is dat u WhatsApp-back-up van Google Drive naar iPhone kunt herstellen of WhatsApp van Android naar iPhone kunt verzenden zonder eerdere WhatsApp-datums te verwijderen .

Lees nu de volgende gedetailleerde handleiding om erachter te komen hoe u de back-upcode van WhatsApp kunt verwijderen en met slechts een paar klikken kunt herstellen van Google Drive naar iPhone.

1. Download en installeer AnyTrans gratis op uw computer > Klik op Social Messaging Manager in het linkerdeelvenster > Klik op Google Drive Backup.

Whatsapp Now Lets You Export Your Chat History, Photos, Videos And More From Android To Iphone

2. Zodra u bent aangemeld bij uw Google-account, kunt u al uw WhatsApp-back-upgeschiedenis bekijken in Google Drive. Selecteer een kopie om te herstellen.

1. Op deze pagina moet u de typen bestanden selecteren die u wilt herstellen. Als u oproepen en berichten wilt herstellen, moet u uw Android-bron verbinden en eerst rooten. Als u Berichten als voorbeeld gebruikt, moet u op Berichten klikken.

1. Nadat je je Android-telefoon hebt gedecodeerd, moet je teruggaan naar het begin van stap 2, waar je berichten hebt geopend. Vervolgens moet u uw iPhone met een USB-kabel op de computer aansluiten om te bladeren en specifieke berichten te selecteren om naar de iPhone te herstellen.

Whatsapp Google Drive Naar Icloud

Wanneer u WhatsApp herstelt van Google Drive naar Android, kunt u een andere tool gebruiken – AppTrans om eerst te controleren en daarna WhatsApp-gegevens van Android naar iPhone te herstellen. Zoals een professionele app-overdracht

Funktioniert] So übertragen Sie Whatsapp Von Iphone Auf Android

Whatsapp backup van google drive naar icloud, whatsapp icloud google drive, whatsapp backup google drive iphone, whatsapp naar icloud, whatsapp google drive iphone, van google drive naar icloud, whatsapp backup google drive, whatsapp drive to icloud, icloud drive whatsapp, google drive whatsapp backup to iphone, whatsapp backup google drive naar icloud, whatsapp google drive to icloud