What Will I Need To Retire

What Will I Need To Retire – Als zelfs het nadenken over pensioenplanning je angstig maakt of je in slaap brengt, ben je niet de enige. Wat houdt een pensioenregeling in?

Pensioenplanning is een brede term die verwijst naar het leren en kiezen van financiële strategieën waarmee u zich comfortabel en veilig kunt voelen tijdens uw pensioenjaren. Een goed pensioenplan, verstandig uitgevoerd, kan u voldoende geld opleveren om later al uw kosten van levensonderhoud te dekken.

What Will I Need To Retire

What Will I Need To Retire

Laten we het belang van pensioenplanning onderzoeken en de stappen bekijken die u moet nemen om u voor te bereiden op uw gouden jaren.

Retirement Checklist: 18 Things To Do Before You Retire

Goed nieuws! Mensen leven gemiddeld langer en kunnen zelfs in hun afnemende jaren gezond en actief zijn.

Maar veel Amerikanen hebben niet genoeg geld gespaard of geïnvesteerd om in de zestig met pensioen te gaan in het vertrouwen dat hun geld lang meegaat. Zowel het Center for Retirement Research van het Boston College als het Consumer Financial Protection Bureau schatten dat ongeveer 50% van de gepensioneerden van vandaag heeft bezuinigd, of zal worden gedwongen, vanwege slinkende middelen.

Veel gepensioneerden vertrouwen uiteindelijk op de sociale zekerheid om het grootste deel van hun kosten van levensonderhoud te dekken, maar komen er op de harde manier achter dat het niet genoeg is. Het pensioeninkomen van de National Insurance is bedoeld om slechts ongeveer 40% van het gemiddelde loon van een werknemer te vervangen, maar meer dan een op de vijf gehuwde paren en 45% van de gepensioneerden is voor meer dan 90% van hun pensioeninkomen afhankelijk van de National Insurance.

Waar het op neerkomt, is dat hoewel velen slagen zonder een pensioenplan, degenen die het meest van hun pensioen genieten, dit gedeeltelijk doen vanwege een pensioenplan. Pensioenplannen kunnen u helpen om financiële flexibiliteit te hebben nadat u uw baan hebt verlaten.

How Much Do I Need To Retire? Americans Face Massive Retirement Shortfall

De nationale verzekering is bedoeld om na pensionering slechts ongeveer 40% van het gemiddelde loon van een werknemer te vervangen. Veel gepensioneerden verminderen hun levensstijl drastisch door gebrek aan spaargeld.

Je kunt je afvragen hoeveel dollars genoeg geld zullen zijn om comfortabel met pensioen te gaan. Helaas is er geen one-size-fits-all nummer. Volg deze basisstappen om te schatten hoeveel geld u nodig heeft voor uw pensioen:

Geld sparen is iets heel anders dan het beleggen. De meeste mensen sparen voor hun pensioen door geld te beleggen, meestal op de aandelenmarkt. Het is onwaarschijnlijk dat u uw doelen voor uw pensioenplanning zult bereiken als u slechts een deel van uw salaris opzij zet voor een spaarrekening. U moet beleggen in activa die waarde winnen.

What Will I Need To Retire

Om te benadrukken dat de manier om te sparen voor uw pensioen is te leren beleggen, stelt u zich voor dat u $ 5.000 per jaar bijdraagt ​​aan een spaarrekening die 1% rente per jaar betaalt. Over 35 jaar zal de rekening 208.000 dollar waard zijn. Maar als u dezelfde $ 5.000 per jaar investeert, uitgaande van een gemiddeld jaarlijks rendement van slechts 7%, zal de rekening bijna $ 700.000 bevatten.

Emotional Signs That You’re Ready To Retire

Het rendement op uw portefeuille hangt natuurlijk af van wat u belegt. We pleiten voor beleggen in aandelen als de beste manier om op lange termijn rijkdom op te bouwen en te behouden, en we pleiten ook voor het sparen van contanten.

U wilt misschien graag beginnen met plannen voor uw pensioen, maar voordat u begint met beleggen, moet u drie tot zes maanden aan levensonderhoud op een hoogrentende spaarrekening hebben gespaard. Door dit bedrag in contanten te houden, kunt u uzelf beschermen tegen onverwachte financiële klappen zonder geld uit uw pensioenfonds te halen. Als u al met pensioen bent, raden we u ook aan om het bedrag dat u verwacht nodig te hebben in de komende drie tot vijf jaar in obligaties of contanten opzij te zetten.

Nogmaals, het maandelijkse bedrag dat je moet sparen is voor iedereen anders. Uw huidige leeftijd, uw pensioenrichtleeftijd en de hoeveelheid pensioengeld die u al heeft opgebouwd, zijn belangrijke factoren. Maar om te beginnen zouden de meeste Amerikanen er goed aan doen 15% van hun inkomen te sparen en te investeren voor hun pensioen.

Als het moeilijk lijkt om 15% van je salaris opzij te zetten, weet dan dat je het niet meteen hoeft te halen. Als uw werkgever een pensioenregeling sponsort en bijdraagt, draagt ​​u ten minste genoeg geld bij aan die pensioenrekening om de volledige bedrijfsmatch te ontvangen.

Four Steps To A Successful Retirement: How Much Will I Need?| Vanguard Uk Investor

Als u geen door de werkgever gesponsord pensioenplan heeft, probeer dan 6% van uw inkomen te sparen, wat in de Verenigde Staten het gemiddelde pensioenspaarpercentage is. Dan kun je eraan werken om dat bedrag te verhogen. Probeer het percentage van uw inkomen te verhogen. leg elk jaar 1% pensioeninvestering opzij totdat u de vereiste premie bereikt. U kunt ook uw premie verhogen elke keer dat u een verhoging krijgt.

Er zijn veel verschillende soorten pensioenregelingen, dus u hebt veel goede opties om uw pensioendoelen te bereiken. Pensioenregelingen worden als volgt ingedeeld: door de werkgever gesponsorde pensioenregelingen, pensioenregelingen, individuele pensioenrekeningen (IRA’s) en pensioenregelingen voor zelfstandigen.

Bij het sparen voor hun pensioen hebben beleggers doorgaans de keuze tussen het betalen van belasting over bijdragen aan het pensioenplan en het belastingvrij ontvangen van het geld bij pensionering, of bijdragen aan een pensioenplan met dollars vóór belastingen en worden belast op opnames van pensionering. Het kiezen van een pensioenplan dat belastingvoordelen biedt bij pensionering is meestal de beste optie als u denkt dat uw inkomensbehoeften bij pensionering u in een hogere belastingschijf kunnen brengen dan uw huidige inkomen.

What Will I Need To Retire

Roth-versies van pensioenplannen zijn diegene die belastingvoordelen bieden tijdens pensionering. Roth IRA’s en Roth 401 (k) s zijn meestal het populairst, maar u kunt ook een Roth 403 (b) -plan, een Roth 457-plan of een Roth 401 (k) -plan overwegen. Door in een HSA te investeren, kunt u ook geld opnemen, bij pensionering of op elke leeftijd, voor in aanmerking komende medische kosten zonder inkomstenbelasting te betalen over opnames.

Late Stage Retirement Catch Up Tactics

Zelfs als u een 401 (k) of traditionele IRA heeft, kunt u voorkomen dat u staatsbelastingen betaalt over opnames. Sommige staten stellen uw inkomen van dit soort pensioenrekeningen vrij van belasting.

Als u eigenaar bent van uw huis, bijna met pensioen gaat en u zich zorgen maakt over het saldo van uw pensioenrekening, kunt u de waarde van uw huis verhogen om extra pensioeninkomen te genereren.

Door een omgekeerde hypotheek af te sluiten, betaalt de geldverstrekker u de hypotheekbetaling in plaats van de overwaarde in uw huis. Omgekeerde hypotheken zijn niet voor iedereen, maar ze zijn het waard om te onderzoeken voor huiseigenaren die hun pensioenplannen evalueren.

Het plannen van uw pensioenstrategie is belangrijk, maar niet overweldigend, vooral als u vroeg begint. Hetzelfde adagium dat geldt voor het planten van een boom, toen de beste tijd 20 jaar geleden was en de op één na beste tijd nu is, is belangrijk voor beleggen.

How Much Savings You Will Need To Retire In Alabama?

Als u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw optimale activaspreiding, het inschatten wanneer u met pensioen kunt gaan of het plannen van uw pensioeninkomensstrategie, kunt u advies inwinnen bij een gecertificeerde financiële planner of een andere gekwalificeerde professional. Het belangrijkste is dat u uw pensioenplanning serieus neemt en vandaag nog aan de slag gaat.

Motley kreeg de kans om in contact te komen met Jialu Streeter, Ph.D., een onderzoekswetenschapper aan het Stanford Longevity Center. Jialu’s onderzoek richt zich op de economie van ouder worden, pensioenzekerheid, financiële zekerheid en het mentale welzijn van oudere volwassenen.

The Motley Fool: vanwege de COVID-19-pandemie zijn veel Amerikanen nu bang dat ze niet met pensioen kunnen gaan. Welk advies heb je voor iemand die zich zorgen maakt over zijn pensioen vanwege recente financiële problemen?

What Will I Need To Retire

The Motley Fool: In 2019 bedroeg het spaargeld van het gemiddelde Amerikaanse huishouden $ 65.000, waarbij de gemiddelde Amerikaan onder de 35 jaar $ 13.000 had gespaard voor zijn pensioen. Waarom denk je dat dit gemiddelde zo veel lager is dan wat experts van Amerikanen in het algemeen verwachten?

How Much Will You Need To Save For Retirement?

Streeter: Ongeveer de helft van de Amerikaanse volwassenen heeft toegang tot pensioenregelingen op de werkplek, zoals een 401 (k). Ten tweede gaan mensen langer naar school en gaan ze later sparen voor hun pensioen. Ten derde volgen veel mensen gewoon een “standaard” pensioenspaarpercentage dat laag is.

The Motley Fool: Er zijn geen vaste regels over wanneer je met pensioen moet gaan of hoeveel we moeten sparen, maar welke drie adviezen zou je iemand geven die zijn eerste pensioenspaarrekening start?

Een pensioenplan is een financiële strategie waarmee u stabiliteit en zekerheid kunt hebben tijdens uw pensioenjaren.

Hoewel sommige mensen hun gouden jaren zonder pensioenplan kunnen doorleven, kunt u ervoor zorgen dat u van uw pensioen kunt genieten door in die jaren financieel gezond te blijven.

How Much Will You Really Need To Retire?

Hoe de sociale zekerheid de COLA van 2023 zal bepalen Sociale zekerheid 2023: wat gepensioneerden moeten weten Wilt u uw socialezekerheidsuitkeringen verhogen? Hier is een manier om het te doen De gemiddelde gepensioneerde betaalt $ 67.260 aan medische kosten. Hier is mijn plan om het te dekken. Bezorgd dat de marktvolatiliteit uw pensioeninkomen zal schaden? Hier zijn de dingen om te doen. Heeft u genoeg verdiend om voor de volksverzekeringen in aanmerking te komen? Hier leest u hoe u erachter kunt komen.

Berekend op basis van het gemiddelde rendement van alle aandelenaanbevelingen sinds de start van de voorraadadviseurservice in februari 2002. Rendementen per 13-10-2022.

Berekend door tijdregressie sinds 2002. Volatiliteitsprofiel

What Will I Need To Retire

Need to make a will, i need to retire, how much do i need to retire, need to retire, how much will i need to retire, how much money will i need to retire, what do i need to retire, what will i need to retire, what do you need to retire, how much need to retire, what do you need to make a will, how much money do i need to retire