What Will End The World

What Will End The World – David Mead heeft de aantijgingen in de media beschreven als “nepnieuws”, maar het zal gebeuren tussen mei en december van dit jaar.

David Mead zei dat hij niet echt gelooft dat de wereld op 23 april zal eindigen. In plaats daarvan gelooft Mead dat de Opname zal plaatsvinden tussen mei en december. Foto: Zoonar GmbH / Alamy/Alamy

What Will End The World

What Will End The World

Berichten dat de wereld op maandag vergaat, zijn vals, volgens de man die naar verluidt zei dat de wereld maandag zou vergaan.

The Coronavirus Pandemic Will End, But The Virus Will Still Circulate

Deze week meldden veel nieuwsuitzendingen dat de wereld op 23 april zal eindigen, daarbij verwijzend naar de christelijke complottheoreticus David Meade, die een reeks valse voorspellingen heeft gedaan over het einde van de wereld.

Mead, die 14 boeken heeft geschreven die voornamelijk zijn gewijd aan het einde van de wereld, of de mysterieuze planeet Nibiru, waarvan wordt aangenomen dat deze op ramkoers met de aarde ligt, gelooft dat de wereld op 23 april zal eindigen. geloven.

In plaats daarvan gelooft Mead dat het getuigenis dat Jezus zal verschijnen en gelovigen zal redden en de rest zal verwerpen ergens tussen mei en december van dit jaar zal plaatsvinden.

Mead zei dat de Opname slechts zeven jaar “verdrukking” zou brengen, gevolgd door 1000 jaar “vrede en voorspoed” totdat de wereld viel.

Will The World End In 2040?

De Britse Daily Express, die Meade citeert in het doomsday-nieuws, lijkt de bron te zijn voor de datum van 23 april. De Express schreef vorige week een tiental artikelen over de dood van de wereld.

Meade deed veel valse voorspellingen over het lot van de wereld. Hij voorspelde dat een planeet genaamd Nibiru het einde van de aarde zou markeren op 23 september 2017, maar het kwam niet uit.

Meade had eerder voorspeld dat de zevenjarige verdrukking zou beginnen op 15 oktober 2017. De criteria van Meade voor tegenspoed zijn niet duidelijk.

What Will End The World

Wetenschappers hebben verschillende theorieën over wanneer de aarde zal eindigen, maar geen gegevens wijzen op deze maandag.

Here’s How Stephen Hawking Predicted The World Will End

De meest geaccepteerde theorie is dat de zon, waarvan de temperatuur al langzaam stijgt, uitzet en de planeet overspoelt. Sommige wetenschappers denken dat dit over 7,6 miljard jaar kan gebeuren. Het ruimteagentschap verdrijft internetgeruchten door te bevestigen dat een asteroïde-inslag de mensheid de komende weken, jaren of decennia niet zal wegvagen.

Deze grote asteroïde die de aarde nadert, is niet echt en zal ons niet allemaal vernietigen. Foto: Alami

NASA heeft internetgeruchten bevestigd over een asteroïde-inslag tussen 15 en 28 september, waarin staat dat de twee weken in kwestie volledig vrij zullen zijn van wereldschokkende ruimteaanvallen.

Volgens het ruimteagentschap is er een kans van 0,01% dat een bekende potentieel gevaarlijke asteroïde de aarde binnen de komende 100 jaar zal raken.

Top 10 Ways Science Predicts The World Will End

Aanhoudende geruchten in “een aantal recente blogs en internetberichten” dat een valse asteroïde niet alleen Puerto Rico zou wegvagen, maar ook de Atlantische Oceaan en de Golfkusten van de Verenigde Staten en Mexico, en de kusten van Midden- en Zuid-Amerika, overtuigden NASA. zei de verklaring. Ze moeten praten.

Paul Chodas, directeur van het Jet Propulsion Laboratory in Pasadena, Californië en manager van NASA’s Near-Earth Objects Office, zei: “Er is geen wetenschappelijke basis, zelfs geen greintje bewijs, dat een asteroïde of ander hemellichaam zou kunnen hebben.” Het raakte de aarde op deze dag”, zei hij. .

“Als er in september een object was geweest dat groot genoeg was om dit soort vernietiging te veroorzaken, zou er nu al iets zichtbaar zijn geweest.”

What Will End The World

Dit is niet de eerste keer dat NASA een waarschuwing geeft aan de minder bedeelden. In 2012 verwierp hij beweringen dat de komeet van Eren klaar was om de mensheid te vernietigen, en noemde het een “schurkenstaten van deeltjes”.

The End Of The Universe As We Know It

De Maya-kalender voorspelde het einde van de wereld, dus de bewering van het ruimteagentschap dat de wereld niet op 21 december 2012 zal eindigen, is ook correct gebleken.

“Er is geen bewijs dat een asteroïde of ander hemellichaam zich in een baan om de aarde bevindt”, zei Chodas. “In feite heeft geen van de bekende hemellichamen een zekere kans om in de volgende eeuw met onze planeet in botsing te komen.”

De Asteroid Tracking-website van het Jet Propulsion Laboratory vermeldt de volgende vijf benaderingen voor een asteroïde naar de aarde: De meest risicovolle van deze zullen op 21 augustus 1.050.000 mijl (1.689.811 km) van de aarde passeren. Het is vandaag. dus wees alsjeblieft voorzichtig. Gear-editors kiezen elk product dat ze beoordelen met de hand. Voor aankopen die via links worden gedaan, kan een commissie in rekening worden gebracht. Waarom ons vertrouwen?

Iedereen, noteer dit a.u.b. in uw agenda. De wereld vergaat zaterdag. We houden in ieder geval onze adem niet in, volgens numeroloog David Meade, die voorspelt dat het einde van de wereld op 23 september zal beginnen.

Ipcc Shows What Our Planet Will Be Like As Climate Change Continues

Er verscheen een groot teken aan de hemel. Een vrouw met de zon aan haar voeten, de maan aan haar voeten en een kroon van twaalf sterren op haar hoofd. Ze was zwanger en schreeuwde van de pijn tijdens de bevalling.

Mead interpreteert deze passage als een verwijzing naar het sterrenbeeld Maagd, die vaak wordt afgebeeld als een vrouw. Maagd beweegt nu door de lucht met de zon, voor de maan. Voor het teken staan ​​de negen sterren van Leeuw, samen met de planeten Mercurius, Mars en Venus. Mead gelooft dat deze sterren en planeten de profetische “kroon van twaalf sterren” zijn.

Het verhaal van Meade heeft iets meer te bieden, maar zijn apocalyptische agent lijkt de planeet “Nibiru” te zijn, een mysterieuze planeet die vaak voorkomt in doemscenario’s. De negende planeet in het verre zonnestelsel. voorspelling bijzonder correct.

What Will End The World

“Het is niet het einde van de wereld, het is het einde van de wereld zoals we die kennen”, zegt Mead op 23 september. “Veel van de wereld zal begin oktober niet meer hetzelfde zijn.”

Is This How (and When) The World Will End?

Het is natuurlijk een raadsel wat dit betekent. Dat betekent dat Meade vrij is om zelfs het kleinste mogelijke teken te interpreteren als bewijs dat hij altijd gelijk had. De enige manier om de wereld te beëindigen is door hem zelf te beëindigen.

Waarom kleine menselijke hersenen het multiversum niet kunnen begrijpen Het diepste deel van de oceaan is een buitenaardse wereld Een ‘bootstrap’-paradox in tijdreizen ontmoet het volgende supercontinent van de aarde, Amasia.

RAADJE VAN DE WEEK Oplossing #20 7 inheemse kolonisten die je moet kennen Dit is je kans om een ​​echt T. Rex-skelet te kopen. Dromen zijn simulaties van de werkelijkheid.

Kun jij de puzzel oplossen van twee schepen die de witste verf ter wereld de luchtvaart zouden kunnen veranderen? Aankopen die via links op onze site worden gedaan, kunnen affiliatiecommissies verdienen. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen.

If The World Was Ending, What Would You Want To Say?

Volgens de dag des oordeels profeet David Meade is dit het begin van het einde. Op 23 april 2018 zei Mead dat de zon, de maan en Jupiter op één lijn zullen staan ​​in Maagd (maar dat zijn ze echt niet).

Het bijbelboek Openbaring 12:1-2 spreekt over een vrouw die was bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren. Het einde van de wereld.

Mead heeft veel digitale en kosmische gymnastiek gedaan om de apocalyps van vandaag tot stand te brengen, maar dat zal natuurlijk niet gebeuren.

What Will End The World

Dezelfde passage die in de voorspelling van vandaag werd gebruikt, vormde de basis voor Meade’s einde-van-de-wereld-voorspelling dat de lucht op 23 september zou vallen. [Het einde van de wereld? Doomsday dreiging Top 10]

World Will End On April 23 As Death Planet ‘appears’ Say Conspiracy Theorists

En inderdaad, zijn huidige profetieën hebben een lange geschiedenis. Baptistenprediker William Miller slaagde er niet in om verschillende doemvoorspellingen te doen, waarvan er één op 23 april 1843 was.

Helaas, misschien voor Mead, zal de planeet Jupiter in Weegschaal verschijnen vanaf de aarde, in plaats van in Maagd. De zon staat vandaag op één lijn met Ram en de maan verbergt zich in Tweelingen, volgens The Sky Live.

Volgens Meade is deze hemelse uitlijning slechts het begin van een kosmische catastrofe. Van daaruit zal een schurkenplaneet genaamd Planeet X in oktober de aarde passeren, wat een planetaire chaos veroorzaakt (een wereldwijde vulkaanuitbarsting), met als hoogtepunt de wederkomst van Jezus Christus – ook gebaseerd op de toename van Openbaring.

Er zijn enkele problemen met dit deel van de prognose. Ten eerste is Planet X, ook wel Nibiru genoemd, fictief. Wetenschappers zijn op zoek naar een planeet ter grootte van de aarde, ook wel “Planet X” of “Planet Nine” genoemd.

Will The World End On Saturday?

How will the world end, when will the world end, when the earth will end, why the world will end, the world will end in, in what year will the world end, will the world end soon, will the world end, will the world ever end, 2012 the world will end, what year the world will end, how will the earth end