What New Phones Are Coming Out

What New Phones Are Coming Out – Prime Day-deals nog beschikbaar Pixel 7 Pro review Pixel Watch review Surface Pro 9 vs. Professioneel 8 jan. Comité Zwart Gat Nieuwsgierigheid Hersencel Luisteren Goed Pong Spelen Draag pluizige sokken

Lisa Idicicco is een senior editor voor mobiel. Hij schrijft al meer dan tien jaar over technologie. Voordat ze bij Lisa kwam werken, was ze senior technologiereporter bij Insider, waar ze verslag deed van Apple en de bredere consumententechnologie-industrie. Hij was ook een voormalig tech-columnist voor Time magazine en begon als stafschrijver voor Laptop Magazine en Tom’s Guide.

What New Phones Are Coming Out

What New Phones Are Coming Out

Apple en Samsung hebben al nieuwe telefoons aangekondigd, maar in 2022 verwachten we nog veel meer nieuwe toestellen.

White Smartphones You Won’t Regret Buying

Apple, Samsung, Google en OnePlus hebben in 2022 al nieuwe telefoons gelanceerd, maar de meest opwindende apparaten komen dit najaar op de markt. Apple zal naar verwachting een grotere versie van de standaard iPhone aankondigen, niet de Pro iPhone, maar de Pixel 7 zal worden aangedreven door een nieuwe versie van Google’s Tensor-chip. Samsung heeft naar verluidt ook nieuwe foldables in de maak.

Dit zijn de telefoons waar we het meest naar uitkijken in 2022 op basis van de geruchten en rapporten die tot nu toe zijn opgedoken. We hebben aan het einde ook een sectie toegevoegd voor telefoons die eerder op deze lijst stonden maar later werden aangekondigd, zoals de Samsung Galaxy S22 Ultra en de Google Pixel 6A.

De iPhone 14 Pro zal waarschijnlijk de standaardupdates hebben die je zou verwachten van de volgende generatie iPhone, zoals de nieuwe processor van Apple en misschien een paar ontwerpwijzigingen. Maar het is de nieuwe camera die de meest opwindende potentiële upgrade lijkt te zijn. Als we de geruchten mogen geloven, zouden de iPhone 14 Pro en Pro Max een primaire camera van 48 megapixels kunnen hebben. Dit blijkt uit twee rapporten van de bekende Apple-expert Meng-Chi Kuo, zoals gerapporteerd door 9to5Mac en MacRumors.

Apple heeft de iPhone Pro-camera in de loop der jaren op veel manieren verbeterd, door een derde ultrabrede cameralens toe te voegen met de iPhone 11 Pro in 2019 en een telezoomcamera met de iPhone 12 Pro Max in 2020. Uitbreiding van het bereik. Maar de resolutie blijft al jaren op 12 megapixels, net als de iPhone 7.

The Best Small Phones For 2022

De oplossing is niet alles. Er komt veel kijken bij het maken van een geweldige film. Factoren zoals de grootte van de sensor en het diafragma van de camera, de opening waardoor het licht kan opvangen, spelen beide een grote rol bij het bepalen van de beeldkwaliteit. Andere interne updates, zoals de nieuwe chips van Apple die verbeteringen brengen aan beeldverwerkingsalgoritmen en machine learning, hebben ook invloed op de cameraprestaties. Maar zo’n grote sprong zou nog steeds suggereren dat er belangrijke camera-upgrades in petto zijn voor Apple’s volgende Pro-grade iPhone.

Volgens Cuo zullen de iPhone 14 Pro en grotere Pro Max naar verwachting ook de enige modellen van Apple zijn met de nieuwe A16-processor. Niet-pro-versies van de iPhone 14 zullen naar verluidt op dezelfde A15-chip draaien als in de iPhone 13-reeks, wat een belangrijke afwijking van de gebruikelijke benadering van Apple betekent.

We verwachten dat de iPhone 14 Pro in september wordt gelanceerd in lijn met het gebruikelijke lanceringsproces van Apple. Volgens Kuo zal de telefoon naar verwachting ook een nieuwe gatvormige inkeping krijgen om de inkeping voor de camera aan de voorkant te vervangen.

What New Phones Are Coming Out

De grootste upgrades die we van de vlaggenschip-iPhone van volgend jaar verwachten, zijn de camera, het scherm en de schermgrootte. Maar het is de aangekondigde iPhone 14 Max waar ik enthousiast over ben, waarvan wordt gezegd dat het een premiumversie is van Apple’s reguliere next-gen iPhone.

Samsung: Galaxy Note 10 Kommt Ohne Beliebten Kopfhöreranschluss

Apple zal de iPhone mini dumpen en volgend jaar nog een 6,7-inch iPhone aan de mix toevoegen, volgens een Nikkei Asia-recensie. Dit betekent dat de iPhone 14-lijn twee 6,1-inch modellen (iPhone 14 en iPhone 14 Pro) en twee 6,7-inch versies (iPhone 14 Max en iPhone 14 Pro Max) zou kunnen hebben.

Apple’s iPhone 14 Max lijkt te zijn voor degenen die een groter scherm willen, maar niet per se geven om andere upgrades die bij de Apple Pro-lijn worden geleverd, zoals een camera met drie lenzen en een lidar-sensor. Dit kan een geweldige optie zijn voor iPhone-fans die wachten op een groter scherm, maar niet willen uitgeven aan de $ 1.099 iPhone 13 Pro Max.

We zullen waarschijnlijk tot de herfst moeten wachten om meer te weten te komen over de toekomstplannen van Apple voor de iPhone.

De Pixel-telefoon van Google krijgt dit najaar een grote update. Het bedrijf plaagde de Pixel 7 op Google I/O in mei en onthulde dat het een tweede generatie Tensor-processor, een nieuwe aluminium camera-arm met een glazen ontwerp en een drievoudige lens op het Pro-model zal hebben. Dat is eigenlijk alles wat Google ons tot nu toe heeft verteld, maar het bedrijf belooft later in het jaar meer informatie te delen.

Samsung Protective Standing Cover Für Galaxy Note10, Schwarz: Amazon.de: Elektronik & Foto

De Pixel 6 was de eerste telefoon met Google’s eigen Tensor-chip, wat een keerpunt betekende voor de Pixel-serie. De chip heeft verbeterde taken op basis van machine learning, zoals vertalen, beeldverwerking en spraakherkenning. Hoewel de Pixel 7 waarschijnlijk niet zo’n dramatische upgrade zal zijn als de Pixel 6, kijk ik er naar uit om te zien wat de volgende generatie tensorchip van Google in petto heeft.

Google heeft niets gezegd over zijn plannen om een ​​opvouwbare Pixel-telefoon samen te stellen, maar onlangs zijn er geruchten opgedoken. Het laatste lek komt van 9to5Google, dat meldt dat Google’s eerste flexibele telefoon de Pixel Notepad wordt genoemd. Misschien wel het meest interessante is dat het rapport ook suggereert dat dit zogenaamde Pixel Notepad goedkoper zou kunnen zijn dan Samsung’s $ 1.800 Galaxy Z Fold 3. Dit is een groot probleem, aangezien de hoge prijs tegenwoordig het grootste obstakel is voor opvouwbare apparaten.

Qua ontwerp zal de opvouwbare telefoon van Google waarschijnlijk lijken op Oppo’s Find N in plaats van Samsung’s Galaxy Z Fold 3. Dat blijkt uit animaties die 9to5Google heeft gevonden in Android 12L, de Android-software van Google die is ontworpen voor apparaten met een groot scherm, zoals tablets.

What New Phones Are Coming Out

Maar de camera zou een stap lager kunnen zijn dan de Pixel 6, aangezien 9to5 Google meldt dat de opvouwbare camera van Google dezelfde camerasensor zou kunnen hebben als de Pixel 5. De publicatie vond naar verluidt een verwijzing naar de Pixel Fold-camerasensor in de Android-pakketbestanden (die worden gebruikt om Android-apps voor de camera-app van Google te distribueren en te installeren.

The Best New Phones Coming To The Uk This Year

Als de opvouwbare camera van Google een kleinere camera heeft dan de Pixel 6, is het mogelijk dat Google dat compromis heeft gesloten om een ​​concurrerende prijs te krijgen en het apparaat slank te houden. Andere bestanden met betrekking tot de camera-app van Google bevatten ook code die verwijst naar een mogelijke lanceringsdatum van 2022, volgens 9to5Google, wat suggereert dat de zoekgigant dit jaar zijn eerste opvouwbare zou kunnen aankondigen. Een recent rapport van Elec zegt echter dat Google het project, dat het eerder in het vierde kwartaal van 2022 had gelanceerd, heeft vertraagd.

Flip-telefoons zijn nog steeds duur en hebben veel beperkingen. Maar Google’s huidige benadering van smartphones doet me hopen dat het iets nuttigs (of op zijn minst interessant) naar deze ruimte zal brengen.

Neem de Pixel 6 en Pixel 6 Pro, die beide speciale Google Assistent-functies hebben. Deze omvatten Wait Time, die de geschatte wachttijd toont voordat een gratis nummer wordt gebeld, en Direct My Call, een tool voor automatisch wisselen van menu’s bij het bellen naar een gratis bedrijf. Beide toevoegingen bewijzen dat Google nadenkt over manieren om de kernprestaties van smartphones te verbeteren. Ik hoop dat het een vergelijkbare strategie zal aannemen voor opvouwbare apparaten, vooral nu Google is begonnen met het maken van zijn eigen telefoonchips.

De Galaxy Z Fold 3 heeft bijna alle verfijning die je maar kunt wensen, maar voelt nog steeds alsof er een doel ontbreekt. Patrick Holland/

The Best Cheap Phones In 2022

De Samsung Galaxy Z Fold 3 is de meest gepolijste opvouwbare telefoon die ik heb gebruikt, en het is bijna de eerste opvouwbare telefoon die ik zou aanraden. Maar het is nog steeds duurder dan de gemiddelde telefoon, en het onconventionele ontwerp van de Z Fold 3 is nog steeds onhandig om als een gewone telefoon te gebruiken.

Gezien de vooruitgang die Samsung tot nu toe heeft geboekt op het gebied van opvouwbare telefoons, ben ik verheugd om te zien hoe het deze tekortkomingen in de toekomst overwint. We zullen er waarschijnlijk meer over leren op 10 augustus, wanneer Samsung zijn volgende Unpacked-evenement houdt. Hoewel het bedrijf niet direct zei dat de Galaxy Z Fold 4 eraan komt, zei Samsung’s TM Roh dat hij “niet kan wachten om je de mogelijkheden van ons nieuwe opvouwbare Samsung Galaxy-apparaat te laten zien”, in een recente blogpost.

Samsung zei ook dat het in 2020 vier keer meer Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 heeft verkocht in vergelijking met eerdere opvouwbare telefoons. Heel weinig, wat Samsung een reden geeft om met volle kracht door te gaan.

What New Phones Are Coming Out

Op basis van de geruchten die de ronde doen, zal de Galaxy Z Fold 4 waarschijnlijk worden geleverd met een nieuw scharnier en een verbeterde camera die past bij de Galaxy S22. Maar ik zou ook graag zien dat de batterij langer meegaat, een lagere prijs, meer softwarefuncties die het grotere scherm van de Z Fold bruikbaarder maken, en een fris ontwerp waardoor het apparaat opvalt.

People Are Holding On To Their Smartphones Longer, Report Says

New phones that are coming out, new phones coming out, what movies are coming out soon, new games that are coming out, new phones that are out, phones coming out, when are the new imacs coming out, what movies are coming out, new films that are coming out, new jordans that are coming out, when are new imacs coming out, what new movies are coming out