What New Films Are Out

What New Films Are Out – Deze winter vechten Spidey, Bats, Neo, Ghostface en nog veel meer om je dollars. Dit zijn de grootste films die de komende maanden je weg zullen vinden.

Spider-Man, Batman, Neo, Nathan Drake en Ghostface staan ​​allemaal in de rij om deze winter voor je kassadollars te vechten, maar het zijn niet de enige films om op te letten.

What New Films Are Out

What New Films Are Out

Van december tot maart hebben we ook nieuwe films geregisseerd door Guillermo del Toro, George Clooney en Denzel Washington, samen met rampenmeesters Michael Bay en Roland Emmerich. Bovendien zijn de Jackass-jongens terug (voor een laatste buiging?), bevrijdt Sony Morbius van zijn eigen Spider-couplet en het nieuwste van Pixar geeft ons een harige rode panda.

New Autism Films To Look Out For In 2022 And Beyond

Hier is een korte blik op 30 van de grootste en belangrijkste films die in de komende drie en een halve maand uitkomen, zodat u uw personeel voor de popcultuur dienovereenkomstig kunt plannen.

Will Arnett, Terry Crews, Geraldine Viswanathan van de Blockers en Becky Lynch en Roman Res van WWE lenen hun stem aan een geanimeerde wereld waar monsters supersteratleten zijn en strijden in de populaire wereldsport van worstelen genaamd Monster Wrestling. Het verhaal volgt een meisje genaamd Winnie (Viswanathan) die een vriendelijk en onervaren monster genaamd Steve (Arnett) traint. Winnie is van plan om van Steve een kampioen te maken, zodat hij titelverdediger Tentacular (Crews) kan opnemen.

Het is wat het is. The Big One Het vervolg op de enorme Far From Home-cliffhanger met Tom Holland’s Spidey, Benedict Cumberbatch’s Doctor Strange, een vloek die verkeerd is gegaan en een groot aantal multiversumpersonages uit eerdere Spider-Man-franchises van Sony, waaronder Green Goblin, Doctor Octopus, Sandman. , Electro en Hagedis! (en, eh, waarschijnlijk meer) – ga de MCU binnen om chaos en rampspoed te veroorzaken.

Guillermo del Toro regisseert dit vreemde noir-carnaval, gebaseerd op de beroemde roman van William Lindsay Gresham uit 1946, over een oplichter en een ambitieus carnaval, Stan Carlisle (Bradley Cooper). Hij komt in contact met een corrupte psychiater, Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett), die net zo gevaarlijk blijkt te zijn als hij. Ook in de cast zijn Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen en David Strathairn.

Village Cinemas Crown

George Clooney regisseert dit volwassenheidsdrama, een bewerking van J.R. Moehringer uit 2005, over een jongen die een vervanger zoekt voor zijn vader, die kort na zijn geboorte verdween, en een band krijgt met zijn oom en zijn klanten. in een bar De hoofdrolspelers zijn Ben Affleck, Tye Sheridan, Christopher Lloyd en Lily Rabe.

Geschreven en geregisseerd door Maggie Gyllenhaal, in haar regiedebuut, vertelt The Lost Daughter het verhaal van een vrouw die tijdens de zomervakantie geobsedeerd raakt door een andere vrouw en haar dochter, die herinneringen oproept aan haar eerste zwangerschapsverlof. ga terug en ontrafel het. De hoofdrolspelers zijn Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard en Ed Harris.

Chloë Grace Moretz schittert in deze sci-fi-thriller over een post-apocalyptische wereld waarin androïden, ooit routinematig gebruikt als arbeiders en bedienden, bewust zijn geworden en in opstand komen tegen het menselijk ras. Een zwangere vrouw en haar partner beginnen aan een schrijnende reis naar een mensenenclave in Boston, waar ze veilig kan bevallen.

What New Films Are Out

Being the Ricardos, geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin, is een biopic over de relatie tussen I Love Lucy-sterren en Hollywood-iconen Lucille Ball en Desi Arnaz. Nicole Kidman en Javier Bardem spelen Ball en Arnaz, terwijl J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Jake Lacy en Clark Gregg ook schitteren.

Doctor Strange 2, Dhaakad, Jayeshbhai Jordaar, Bhool Bhulaiyaa 2: May 2022 Movies Release Calendar

Matrix-hoofdrolspeler Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss worden herenigd met de helft van de Wachowski’s voor een tien jaar durend vervolg en een nieuw avontuur boordevol actie dat (verrassend genoeg!) Neo en Trinity terugbrengt naar The Matrix. Wanneer een nieuwe versie van Morpheus (Yahya Abdul-Mateen II) hem een ​​rode pil aanbiedt en zijn geest heropent voor de wereld van de Matrix, die veiliger en gevaarlijker is geworden in de jaren na Smiths infectie, sluit Neo zich aan bij een groep rebellen. . een nieuwe vijand te bestrijden.

De animatiefilm Sing uit 2016 krijgt een vervolg, met terugkerende stemmen van Matthew McConaughey, Reese Witherspoon en Scarlett Johansson, evenals nieuwe stemmen van Bono, Bobby Cannavale, Halsey en Pharrell Williams. Sing 2 volgt McConaughey’s Buster Moon en zijn crew terwijl ze van plan zijn om op te treden in Redshore City en een show op te zetten voor een mediamagnaat terwijl ze werken aan een legendarische rockster om met hen op te treden.

De derde film in de Kingsman-serie van Matthew Vaughn is een prequel, kort voor de Eerste Wereldoorlog, met in de hoofdrollen Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou en Aaron Taylor-Johnson. Terwijl een verzameling van de ergste tirannen en criminele geesten uit de geschiedenis samenkomen om een ​​oorlog te plannen om miljoenen uit te roeien, moeten één man (Fiennes) en zijn beschermeling (Dickinson) tegen de tijd vechten om ze te stoppen.

Adam McKay van Anchorman en Talladega Nights schrijft en regisseert deze duistere satire over twee low-level astronomen – gespeeld door Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence – die aan een gigantische mediatour beginnen om de mensheid te waarschuwen voor de komst van een komeet die het planeetuniversum zal vernietigen terra Tot de sterrencast behoren ook Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Tyler Perry en Chris Evans.

Pratik Gandhi To Play Mahatma Phule In New Biopic

Geïnspireerd door het verhaal van NFL quarterback Kurt Warner, volgt American Underdog Warner’s reis als een niet-drafted speler, die de schappen vult van een supermarkt, die Super Bowl XXXIV wint. Zachary Levi, Anna Paquin en Dennis Quaid zijn de hoofdrolspelers.

A Journal for Jordan, geregisseerd door Denzel Washington en met Michael B. Jordan en Chanté Adams in de hoofdrollen, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van eerste sergeant Charles Monroe King die tijdens zijn uitzending in Irak een dagboek bijhoudt van liefde en advies voor zijn jonge zoon. Zijn vriendin Dana Canedy deelt dit dagboek met zijn zoon en reflecteert op haar onwaarschijnlijke maar krachtige romantische relatie met King.

De ene helft van de gebroeders Coen, Joel Coen, bewerkt Macbeth, een van Shakespeares meest perverse toneelstukken, tot een surrealistisch zwart-witverhaal over een heer die door drie heksen ervan overtuigd is dat hij koning van Schotland kan worden. Denzel Washington, Frances McDormand en Brendan Gleeson schitteren.

What New Films Are Out

Simon Kinberg (X-Men-film, Mr. & Mrs. Smith) regisseert deze spionagethriller met Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penelope Cruz, Diane Kruger en Sebastian Stan, over een team van agenten dat een wapengeheim moet achterhalen. De titel komt van Agent 355, een vrouwelijke spion voor de Patriots tijdens de Amerikaanse Revolutie.

New Movie Releases: Latest Bollywood, Hollywood, Tollywood Upcoming Movies

Brian Hull-imitator Adam Sandler neemt de rol van Drac op zich voor de vierde Hotel Transylvania-film, waarin Van Helsings mysterieuze uitvinding “Monster Ray” verkeerd gaat en alle monsters in mensen verandert, en Andy’s Johnny Samberg in een monster. Ook in de cast zijn Selena Gomez (die ook een EP is), Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade en Keegan-Michael Key.

Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette keren terug (samen met Scream 4’s Marley Shelton) voor een legacy vervolg (van Ready or Not’s Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett), ontworpen om de franchise een draai te geven en opnieuw te beginnen. Wanneer een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opzet en zich richt op een groep tieners, gespeeld door Melissa Barrera, Jack Quaid, Dylan Minnette, Jasmin Savoy Brown en Mikey Madison, komen de geheimen van Woodsboro’s sterfelijke verleden aan het licht.

Joe Wright regisseert deze muzikale bewerking van de beroemde komedie Cyrano de Bergerac uit 1897, terwijl Peter Dinklage van Game of Thrones Cyrano speelt, een man die iedereen verbluft met zijn woeste woordspeling en briljante zwaardvechten. Hij is er echter van overtuigd dat zijn uiterlijk hem de genegenheid van de slimme Roxanne (Haley Bennett) onwaardig maakt, een toegewijde vriendin die verliefd is op iemand anders.

Regisseur Guy Ritchie en ster Jason Statham werken voor de vijfde keer samen en bieden een spionavontuur aan met Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Hugh Grant en hiphopster Bugzy Malone. Statham speelt superspion Orson Fortune, wiens team van prominente agenten de grootste filmster van Hollywood, Danny Francis (Hartnett), moet rekruteren om hen te helpen bij een undercovermissie om een ​​miljardair-wapenhandelaar te arresteren.

Film Festivals: Toronto, New York, And Venice, Most Anticipated

Gebaseerd op het Marvel Comics-personage en Spider-Man-vijand Morbius, de levende vampier, is deze Sony-achtige Spidey-film, na anderhalf jaar vertraging, eindelijk onderweg. Jared Leto speelt Dr. Michael Morbius, die een vampier wordt nadat hij heeft geprobeerd zichzelf te genezen van een zeldzame bloedziekte. Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson schitteren samen met Michael Keaton (die verschijnt als zijn MCU-personage Adrian Toomes / Vulture, blijkbaar).

Roland Emmerich keert terug naar zijn dagelijkse kost, End Times Cinema, voor een met chaos gevulde film waarin de maan naar de aarde raast nadat hij uit zijn baan is gegooid. Met slechts enkele weken voor de inslag en de wereld op de rand van vernietiging, is NASA-directeur en voormalig astronaut Jo Fowler (Halle Berry) ervan overtuigd dat hij de sleutel in handen heeft om ons allemaal te redden, maar alleen een astronaut uit zijn verleden, Brian Harper (Patrick Wilson). ). . en complottheoreticus K.C. Houseman (John Bradley) gelooft haar.

Gebaseerd op een kort verhaal van Joe Hill, ziet The Black Phone Mason Thames als een ontvoerde jongen die kan communiceren met de vroegere slachtoffers van zijn ontvoerder, gespeeld door Ethan Hawke. Regisseur Scott Derrickson (Sinister,

What New Films Are Out

New films that are coming out, what new movies are out, films that are out, films that are out now, new films that are out, new films out, films that are coming out soon, what are the new films, what new perfumes are out, what new albums are out, new films out on dvd, new films coming out