What Movies Are Playing In The Theaters

What Movies Are Playing In The Theaters – 1 van 14 Deze combinatie van afbeeldingen toont de poster voor de aankomende films, bovenste rij van links, “Benediction”, “Chip ‘n Dale: Rescue Rangers”, “Doctor Strange in a Whole Lot of Madness”, “Downton Abbey: A New Era,” “Elvis”, tweede rij van links, “Fire Island”, “Firestarter”, “Happening”, “Jurassic World Dominion”, “Lightyear”, derde rij van links, “Marcel de schelp op zijn schoenen,” “Minions: The Rise of Gru”, “Nee”, “Paws of Fury”, “Senior Year”, onderste rij van links, “DC League of Super Pets”, “Thor: Love and Thunder”, “Top Gun Maverick, ” ” Watcher, “and Where the Crawdads Sing.” (Roadside Attractions, bovenste rij van links, Disney+, Marvel Studios, Focus Features, Warner Bros., tweede rij van links, Hulu/Searchlight Pictures, Universal, IFC Films, Universal, Disney, derde rij van links, A24, Universal, Warner Bros., Paramount, Netflix, onderste rij van links, Warner Bros., Marvel Studios, Par Amount, IFC Films en Sony Pictures via AP)1 van 14 Deze combinatie van afbeeldingen toont een poster voor de aankomende films, top eerste rij van links, “Benediction”, “Chip ‘n Dale: Rescue Rangers”, “Doctor Strange in the Crowd Madness”, “Downton Abbey: A New Era”, “Elvis”, tweede rij van links, “Fire Island, ” “Firestarter”, “Happening”, “Jurassic World Dominion”, “Lightyear”, “derde rij van links”, “Marcel de schelp met schoenen”, “Minions: Rise of the Gru”, “Hindi”, “Paws of Fury, ‘Senior Year’, onderste rij van links, ‘DC League of Super Pets’, ‘Thor: Love and Thunder’, ‘Top Gun Maverick’, ‘Watcher’ en Where the Crawdads Sing .’ (Roadside Attractions, bovenste rij van links, Disney+, Marvel Studios, Focus Features, Warner Bros., tweede rij van links, Hulu/Searchlight Pictures, Universal, IFC Films, Universal, Disney, derde rij van links, A24, Universal, Warner Bros., Paramount, Netflix, onderste rij van links, Warner Bros., Marvel Studios, Paramount, IFC Films en Sony Pictures via AP)

In de bioscoop deze zomer keert Tom Cruise terug in de cockpit achter die legendarische piloten. Doktoren Grant, Sattler en Ian Malcolm zijn terug voor een nieuwe ronde met de dinosaurussen. Natalie Portman nam Thors hamer. En Jordan Peele is klaar om ons bang te maken met het onbekende. opnieuw.

What Movies Are Playing In The Theaters

What Movies Are Playing In The Theaters

Hollywood zet enkele van zijn grootste en meest betrouwbare spelers op een rij voor het zomerfilmseizoen van 2022, dat dit weekend onofficieel begint met Marvel en Disney’s “Doctor Strange and the Multiverse of Madness” en tot eind augustus loopt. Het is een onzekere tijd voor de filmindustrie, aangezien studio’s en exposanten nog steeds betalen voor verliezen die tijdens de pandemie zijn opgelopen en zich aanpassen aan nieuwe manieren van zakendoen, waaronder kortere releaseperiodes, concurrentie van streaming en de noodzaak om hun eigen diensten te leveren. En iedereen vraagt ​​zich af of het kijken naar films ooit zal terugkeren naar pre-pandemische niveaus.

Morbius Movie Times & Info

“We wachten nog steeds op de terugkeer van het oudere publiek. Maar het lijkt erop dat we een hoek hebben omgeslagen”, zegt Jim Orr, hoofd binnenlandse distributie bij Universal Pictures. “Je krijgt de indruk dat het publiek naar buiten wil, dat ze in de theaters willen staan. Ik denk dat dit een bijzondere zomer gaat worden.”

Vorige week spraken studiomanagers en filmsterren theatereigenaren en exposanten toe op de conventie in Las Vegas, trots prezen ze films die ze beloven dat het publiek week na week terug zal blijven komen naar de theaters.

De verwachtingen zijn vooral hooggespannen voor “Top Gun: Maverick”, dat Paramount Pictures op 27 mei zal uitbrengen na een vertraging van twee jaar als gevolg van de pandemie. Producer Jerry Bruckheimer zegt dat hij zijn wens niet heeft opgegeven om “Top Gun: Maverick” uit te brengen – een actiefilm op volle snelheid gemaakt met uitgebreide luchtfotografie, praktische effecten en maximaal zes camera’s in straaljagercockpits – exclusief in theaters.

“Dit is het soort film dat de ervaring van naar het theater gaan vastlegt. Het neemt je mee. Het vervoert je. We zeggen altijd: we zijn in transport. We brengen je van de ene plaats naar de andere, en dat is wat ‘Top Gun’ wel’, zei Bruckheimer. “Er is veel vraag naar bepaalde films en we hopen dat we daar een van zijn.”

Four New Horror Movies Releasing This Week Including ‘the Invitation’ In Theaters

De filmindustrie heeft de afgelopen zes maanden ook enkele opmerkelijke hits gehad, waaronder ‘Spider-Man: No Way Home’, nu de op twee na meest winstgevende film aller tijden, ‘The Batman’, ‘The Lost City’ en, zij het kleiner, “Alles overal Alles tegelijk.” Hopelijk zal het momentum de komende maanden alleen maar sterker worden.

Vóór de pandemie werd verwacht dat het zomerfilmseizoen meer dan $ 4 miljard aan kaartverkoop zou genereren, of ongeveer 40% van de totale jaaromzet volgens Comscore. Maar in 2020, met theaters die het grootste deel van het seizoen gesloten waren en de meeste releases vertraagd waren, daalde dat totaal tot $ 176 miljoen. Afgelopen zomer was er een merkbare verbetering met $ 1,7 miljard, maar de zaken hebben moeite om weer normaal te worden – velen hebben besloten de uitgifte nog verder uit te stellen of hybride strategieën te gebruiken.

Nu wordt alles naar het theater geleid, hoewel de platen dunner zijn. Ticketservice Fandango ondervroeg onlangs meer dan 6.000 kaartkopers en 83% zei dat ze van plan waren om deze zomer drie of meer films op het grote scherm te zien. En vorige maand meldde Netflix ook zijn eerste abonneeverlies in 10 jaar en verwacht dit kwartaal nog eens twee miljoen te verliezen.

What Movies Are Playing In The Theaters

“Eindelijk is het filmtijd, met blockbuster na blockbuster na blockbuster”, zegt Adam Aron, voorzitter en CEO van AMC Theatres, de grootste theaterketen van het land. Hij noemde franchises als “Doctor Strange 2”, “Top Gun 2”, “Jurassic World: Dominion” (10 juni) en “Thor: Love and Thunder” (8 juli), “nieuwe filmconcepten” zoals Jordan Peele’s ” Nee” (22 juli) en “Elvis” (24 juni) en familieaanbiedingen van “Lightyear” (17 juni) tot “Minions: The Rise of Gru” (1 juli).

National Cinema Day: How To Score $3 Movie Tickets This Weekend

“Het is een gewaagde uitspraak, maar deze zomer zou op het niveau van 2019 kunnen liggen, wat enorm zou zijn voor de filmindustrie”, zegt Paul Dergarabedian, senior media-analist bij Comscore.

Analisten voorspellen dat “Doctor Strange 2” dit weekend 170 miljoen dollar zou kunnen opbrengen, het dubbele van wat de eerste film deed. Daarna volgden Marvel en Disney het met de nieuwe Thor, die het personage van Hemsworth volgt dat na “Endgame” met de Guardians of the Galaxy reist en zich afvraagt ​​”wat nu?”

“Thor probeert gewoon zijn doel te achterhalen, probeert erachter te komen wie hij is en waarom hij een held is of dat hij een held zou moeten zijn”, zei regisseur Taika Waititi. “Ik denk dat je het een midlifecrisis zou kunnen noemen.”

De film bracht Portman’s Jane Foster terug als de Mighty Thor, Waititi’s Korg en Tessa Thompson’s Valkyrie, en voegde Russell Crowe toe als Zeus en Christian Bale als Gorr the God Butcher. Waititi zegt dat het de gekste film is die hij ooit heeft gemaakt.

Seeing Just One Movie In The Theater Could Damage Your Hearing

“Het is een geweldige, heel leuke, rare kleine groep helden, een nieuw team voor Thor met Korg, Valkyrie en Mighty Thor,” zei Waititi. “En naar mijn bescheiden mening hebben we waarschijnlijk de beste slechterik die Marvel ooit heeft gehad in Christian Bale.”

Maar superheldenfilms alleen zorgen niet voor een gezond of bijzonder meeslepend filmlandschap. Theaters moeten opties hebben om te overleven.

“Ons bedrijf kan niet overgaan op tenten en merk-IP. We moeten echt een zo breed mogelijk record blijven bieden”, zei Orr. “We hebben iets voor elk doelgroepsegment. Het publiek wil het en de exposanten willen het.”

What Movies Are Playing In The Theaters

Universal is trots op zijn gevarieerde zomerse leisteen met een speciale dinosaurustent, familie-animatie, thrillers en gruwelen, komedies zoals “Paaszondag” (5 augustus) en Focus Features historische charmes zoals “Downton Abbey: A New Era” (20 mei) ) en “mevr. Harris gaat naar Parijs” (15 juli).

Downtown Movie Lounge

Jason Blum, de machtige producer en hoofd van Blumhouse, hoopt dat Scott Derricksons bovennatuurlijke horror “Black Phone”, met in de hoofdrol Ethan Hawke in een zeldzame schurkenrol, de speciale “niet-superheldenfilm van de zomer” zal zijn wanneer deze in de bioscoop verschijnt. 24 juni.

Er zijn meer aankomsten in bioscopen dan franchises. Er zijn literaire bewerkingen, zoals “Where the Crawdads Sing”, met Daisy Edgar-Jones, non-stop actieritten zoals “Bullet Train” (29 juli), met Brad Pitt en Sandra Bullock, het drama van Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley , nepdocumentaire over de kleine schelp (“Marcel the Shell With Shoes On”, 24 juni), plezier uit het Regency-tijdperk in “Mr. Malcolm’s List’ (1 juli) en huiveringwekkende horrorfilms als ‘Watcher’ (3 juni), ‘Bodies, Bodies, Bodies’ en ‘Resurrection’ (beide 5 augustus).

“Annihilation”-schrijver-regisseur Alex Garland heeft ook een nieuwe thriller, “The Men”, die op 20 mei in de bioscoop verschijnt. Jessie Buckley speelt een vrouw die zich terugtrekt naar het Engelse platteland voor vrede na een persoonlijke tragedie, alleen om meer verschrikkingen te ondergaan van de mannen van deze vreemde stad, allemaal gespeeld door Rory Kinnear.

Als iemand die uitdagende, originele films voor het grote scherm maakt, maakt Garland zich een beetje zorgen over de filmindustrie en de seismische veranderingen die plaatsvinden onder het “deels culturele, deels economische” oppervlak.

Every Movie Releasing In Theaters In August 2022

“Elke keer een interessante film

Movies playing in movie theaters, what are role playing games, what movies are playing in the cinema, movies playing in theaters, movies are in theaters, what are the new movies in theaters, watch movies that are in theaters, movies playing in local theaters, what movies are in the theaters, movies that are playing now in theaters, what movies are playing, playing in theaters