What Do You Need To Retire

What Do You Need To Retire – Het is al lang een probleem om voldoende spaargeld te hebben om een ​​comfortabel pensioen te kunnen betalen. Sommige economen hebben onlangs zelfs geschat dat millennials voor een nog moeilijkere uitdaging zullen staan ​​en bijna de helft van hun inkomen moeten sparen als ze op 65-jarige leeftijd met pensioen willen gaan. Het goede nieuws is echter dat sommige delen van het land gemakkelijker te besteden hebben dan andere als het gaat om pensioen. Onze meest recente visualisatie toont het gemiddelde bedrag dat een persoon nodig zou hebben om comfortabel met pensioen te gaan in elke staat, evenals de gemiddelde pensioenleeftijd per staat.

Het jaarlijkse cijfer dat nodig is voor pensionering is afkomstig van het Bureau of Labor Statistics Consumer Expenditure Survey 2018. De beschouwde uitgaven waren die van de leeftijdsgroep “65 jaar en ouder”, aangezien dit de normale pensioenleeftijd is. Om rekening te houden met een comfortabel pensioen, hebben we 20% extra op die kosten toegevoegd en vervolgens aangepast met de index van de kosten van levensonderhoud van elke staat, zoals gepubliceerd door MERIC. Om het totale bedrag te krijgen dat nodig is voor een comfortabel pensioen, werden op IHME gebaseerde levensverwachtingscijfers gepubliceerd door National Geographic gebruikt. Vervolgens, door het gemiddelde pensioenjaar dat op MoneyTalks is gepubliceerd voor het vorige cijfer af te trekken en te vermenigvuldigen met de door de staat gecorrigeerde jaarlijkse uitgaven, kregen we het totaal dat nodig is voor een comfortabel pensioen.

What Do You Need To Retire

What Do You Need To Retire

De kaart van de Verenigde Staten synthetiseert en toont alle bovenstaande gegevens. Elke staat is gekleurd in een roze tint, met donkere tinten die overeenkomen met hogere besparingen die nodig zijn voor pensionering. Elke staat heeft ook een paarse cirkel met de gemiddelde pensioenleeftijd in die staat, met grotere cirkels die overeenkomen met oudere pensioenleeftijden.

Essential Retirement Statistics For 2022

Het is niet verrassend dat staten met een hogere levensverwachting en hogere kosten van levensonderhoud (zoals Hawaï) de hoogste pensioenbesparingen nodig hebben. Maar waar ze ook wonen, de meeste Amerikanen sparen niet genoeg om hun pensioen te financieren. Sommigen denken dat het antwoord zou kunnen zijn om sparen verplicht te stellen, waarbij de overheid tussenbeide komt om een ​​bepaald percentage van iemands inkomsten naar een spaar- of pensioenrekening te leiden. Anderen zijn van mening dat het belasten van de rijken de manier is om de sociale zekerheid te versterken, die voor veel Amerikanen de belangrijkste bron van pensioeninkomen is. Bovendien kan de focus van nieuw beleid op het ontwikkelen van betaalbare woningen voor ouderen de financiële druk op gepensioneerden verlichten.

Welke stappen onderneemt u om te sparen voor uw pensioen en welk beleid moet volgens u worden geïmplementeerd om Amerikanen te helpen comfortabel met pensioen te gaan? Laat het ons weten in de reacties.

Deze komen binnenkort in de verkoop. We sturen je een e-mail wanneer we klaar zijn, vul je adres in het vak in.

Als u onze visualisatie wilt gebruiken in boeken, tijdschriften, rapporten, educatief materiaal, enz. we kunnen een toestemmingsdocument uitgeven dat onbeperkte rechten verleent om te reproduceren, op te slaan, te publiceren en te distribueren. Als u eerder met pensioen wilt gaan, moet u zoveel mogelijk van uw geld op beleggingsrekeningen na belastingen hebben die passieve inkomsten genereren. Pre-tax pensioenrekeningen zoals de 401 (k) en de IRA zijn uitstekende pensioenvoertuigen die uw belastbaar inkomen verlagen, maar u kunt ze niet aanraken zonder een boete van 10% totdat u 59,5 bent.

How Much Money Do You Need To Retire At 60?

Laat me met u delen hoeveel u moet hebben op pensioenrekeningen vóór belastingen en beleggingsrekeningen na belastingen om vervroegd met pensioen te gaan.

Ik raad NIET aan om vóór de leeftijd van 40 met pensioen te gaan, omdat u tijd nodig heeft om uw investeringen samen te stellen. Zodra u een sterke financiële basis heeft opgebouwd, zullen uw inkomsten zeer winstgevend worden, zoals u in de onderstaande tabel kunt zien. Als u echter het ideale vermogen van $ 10 miljoen of meer bereikt, kunt u op elke gewenste leeftijd met pensioen gaan!

Suze Orman gelooft dat je $ 5 miljoen of meer nodig hebt om vervroegd met pensioen te gaan. Nadat u uw 401 (k) en andere pensioenbijdragen vóór belastingen hebt aangevuld, is het belangrijk om zoveel mogelijk investeringen na belastingen te genereren voor passief inkomen.

What Do You Need To Retire

Beleggingen na belastingen omvatten alle aandelen, obligaties, aandelen in huurwoningen, crowdfunding in onroerend goed (mijn favoriet), bedrijfskapitaal en privé-investeringen. U kunt het eigen vermogen van uw hoofdverblijf opnemen als u van plan bent kamers te verhuren of het onroerend goed te verkopen, maar een conservatief persoon zou dat niet doen.

Late Stage Retirement Catch Up Tactics

Bekijk mijn tabel met basisbedragen voor investeringen na belasting, waarmee u comfortabel tussen 40 – 50 kunt opnemen als u dat wilt, met een veilig opnamepercentage tussen 3% – 5%.

Zoals u in de grafiek kunt zien, als u op 45-jarige leeftijd met pensioen gaat met $ 1.875.000 aan investeringen na belastingen, genereert u slechts ongeveer $ 75.000 per jaar aan inkomen tegen een rendement van 4%. Dat is zeker NIET genoeg om comfortabel met pensioen te gaan als je een gezin en ouders hebt om te onderhouden.

Zodra u op 50-jarige leeftijd ongeveer $ 3.000.000 aan inkomsten na belastingen bereikt, zou u zonder risico minimaal $ 90.000 per jaar moeten kunnen genereren, of $ 120.000 per jaar met een rendement van 4%. Een opnamepercentage van 4% wordt traditioneel beschouwd als een veilig opnamepercentage. Het is de vraag of dat in deze tijd nog gepast is. Uiteindelijk zullen uw persoonlijke pensioenfilosofieën helpen bij het bepalen van uw pensioenpercentage.

Je 20s: het moeilijkste deel van het bereiken van financiële onafhankelijkheid is om te beginnen. Je twintiger jaren zijn een tijd van onzekerheid. U weet niet precies wat u wilt gaan doen, waar u wilt wonen en hoe u uw geld wilt organiseren. Het kan ook zijn dat je een studieschuld hebt. De gemakkelijkste manier om te beginnen is door uw personeelshandboek te lezen en zo snel mogelijk zoveel mogelijk bij te dragen aan de pensioenrekeningen vóór belastingen van uw bedrijf.

How Much Money Do I Need To Retire?

Aangezien u de minste verdiencapaciteit heeft, kan het moeilijk zijn om comfortabel uw 401 (k) te maximaliseren. Het is echter ook belangrijk om tegelijkertijd investeringen na belastingen op te bouwen. De ideale situatie is om uw 401 (k) maximaal te benutten en vervolgens 20% of meer van uw inkomen na belasting te sparen, na de 401 (k).

Op 30-jarige leeftijd of na acht jaar in het personeelsbestand, zou uw doel moeten zijn om net zoveel op uw beleggingsrekeningen na belastingen te hebben als op uw pensioenrekeningen vóór belastingen. In deze tabel is dat cijfer $ 150.000 + $ 150.000 = $ 300.000.

Je jaren ’30: Hopelijk weet je wat je met je leven wilt doen tegen de tijd dat je 30 bent of na acht jaar werkervaring. Zo niet, dan wordt vervroegd pensioen moeilijk.

What Do You Need To Retire

. Zodra uw investeringsbedrag na belastingen uw bedragen vóór belastingen overschrijdt, zult u eindelijk het gevoel krijgen dat vervroegd pensioen een mogelijkheid is.

Early Retirement Pension Calculator *see What You Will Need *

Als je in de dertig bent, denk je aan een geweldig pensioen, niet alleen aan een goed pensioen. Je inkomen groeit met je ervaring en je hoopt meer kapitaal op te bouwen.

Uw jaren ’40: Als alles volgens plan verloopt, heeft u tussen de 2x en 3x uw beleggingen na belastingen opgebouwd. In zo’n situatie bent u vrij om het werk achter u te laten.

Het is belangrijk om niet op de uitwerpknop te drukken voordat u ten minste een 3X-ratio hebt bereikt (~ $ 1,5 miljoen). Anders zult u waarschijnlijk veel angst voor vervroegd pensioen hebben, wat het doel van vervroegd pensioen tenietdoet. Er zijn veel mensen die besloten met pensioen te gaan op hun dertigste omdat het de mode was om dat te doen en het uiteindelijk hun rijkdom en relaties vernietigde.

Als veertiger is er vaak veel financiële druk door kinderen, ouder wordende ouders, gezondheidsproblemen, etc. Dit is het decennium van de sandwich die serieus moet worden genomen.

The 4 Percent Rule Of Retirement

Ik ben zelfs van plan om weer met pensioen te gaan onder president Biden omdat ik er genoeg van heb. Ik wil geen hogere belastingen betalen en ik wil niet zo veel meer werken. De pandemie heeft me weggevaagd! Ik geloof dat veel mensen een burn-out hebben en meer willen genieten van het leven in de YOLO-economie.

Je 50-er jaren: Als je met pensioen wilde gaan, maar dat niet wilde, is dat hopelijk omdat je van je werk houdt, van de vriendschappen, of omdat je een aanzienlijk pensioen verwacht dat je voorbereidt op het leven. Met pensioen gaan in de vijftig voelt nog steeds goed, want het is nog steeds 5 – 15 jaar eerder dan wanneer de gemiddelde persoon met pensioen gaat. We leven ook langer.

Ik geloof dat de ideale leeftijd om vervroegd met pensioen te gaan tussen 41 en 46 ligt. Je hebt minstens 20 jaar op de arbeidsmarkt gewerkt, dus je zult je niet afvragen wat je nog meer kunt doen. U heeft voldoende tijd om uw beleggingen te laten groeien. En je bent nog jong genoeg om te reizen en andere professionele dromen na te jagen.

What Do You Need To Retire

Toen ik in 2012 op 34-jarige leeftijd over mijn uitzetting onderhandelde, had ik ongeveer $ 80.000 per jaar aan passief inkomen. Dit was genoeg, want ik had alleen mezelf om voor te zorgen. Maar idealiter wilde ik doorwerken tot mijn veertigste, zodat ik $ 20.000 per jaar zou verdienen aan bedrijfswinstdeling en ongeveer $ 1 miljoen extra zou besparen.

Reckon You’ll Still Get An Annual Holiday When You Retire? You’ll Need A £587k Pension Pot To Do It

Maar mijn aftrek was erg goed, waardoor ik ongeveer 6 jaar levensonderhoud had. Dus eigenlijk ging ik met pensioen met het vertrouwen van een 40-jarige. Maar om eerlijk te zijn, als ik weer met pensioen zou kunnen gaan, zou ik nog minstens een paar jaar werken om meer rijkdom op te bouwen. Ik wou ook dat ik gebruik had gemaakt van het genereuze ouderschapsverlofbeleid van mijn bedrijf.

Dat gezegd hebbende, het is tot nu toe een geweldige run van 10 jaar geweest. Mijn vrouw

How much do i need to retire on, how much need to retire, what will i need to retire, how much do need to retire, how much do i need to retire, what to do when you retire, how much you need to retire, how much money do i need to retire, how much do you need to retire, what do i need to retire, i need to retire, need to retire