What Do Bed Bugs Do

What Do Bed Bugs Do – Wat veroorzaakt bedwantsen? Hoe het te verspreiden? Leer hoe u een insectenplaag kunt voorkomen voordat deze begint.

Zoals de naam al doet vermoeden, worden bedwantsen vaak gevonden in de buurt van bedden. Ze trekken en voeden zich met warmbloedige dieren om te overleven. Ze kunnen van mens of dier zijn, maar er is weinig bekend over waarom bedwantsen goed zijn voor mensen.

What Do Bed Bugs Do

What Do Bed Bugs Do

Om zich met mensen te kunnen voeden, moeten bedwantsen dicht bij de gastheer zijn. Bedveren, hoofdeinden en bedframes zijn de belangrijkste leefgebieden van dit ongedierte. Meubels en accessoires kunnen ook bij het bed worden geplaatst.

What Do Bed Bugs Look Like, Bites And Infestation Signs

Bedwantsen zoeken langdurig inactieve menselijke gastheren op om voedsel te leveren. Voer ‘s nachts niet. Ze eten op tijd, ook overdag.

Een paar uur in een bioscoop zitten terwijl je wordt afgeleid door attracties en popcorn? Je kunt jezelf omkleden om te drinken voor een groter bed.

Misschien genieten van een film (of slapen) in de meest comfortabele stoel in de woonkamer. Je kunt richten.

Je snapt het idee. Elke plek waar mensen wonen, rusten of slapen kan een plek zijn waar insecten worden gebracht of gevoed.

Why Is Getting Rid Of Bed Bugs So Hard?

Bedwantsen zijn erg kieskeurige eters. In feite zijn de meeste dingen die mensen bij zich dragen persoonlijke bezittingen zoals tassen.

Als u bedwantsen of tekenen van bedwantsen aantreft, verlaat dan het gebied en bel een ervaren ongediertebestrijder voor hulp.

Bedwantsen verplaatsen zich naar andere gebieden en veroorzaken problemen. Dit kan leiden tot infectie elders, waardoor het moeilijker wordt om te diagnosticeren en te behandelen.

What Do Bed Bugs Do

Als dit het juiste adres is, gaat u verder met het opnieuw verzenden, anders kunt u uw adres corrigeren en het opnieuw proberen.

Do Bed Bug Bites Look Like Mosquito Bites

Door onze website te gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en uw ervaring op onze website te verbeteren. Lees ons bijgewerkte privacybeleid voor meer informatie over de soorten cookies die we gebruiken. De meeste mensen associëren bedwantsen met vieze motelkamers, vieze bedden en veel rode, gezwollen, jeukende beten. Er wordt echter aangenomen dat bedwantsen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Net als teken en de ziekte van Lyme geloven veel mensen dat bedwantsen de oorzaak van de ziekte zijn. Als je het mee naar huis hebt genomen van een nacht in een besmet hotel of appartement, maak je je misschien zorgen dat je de ziekte oploopt.

Laten we eens kijken naar enkele feiten en mythes over doorligwonden en ziekten. Vervolgens gaan we verder met de stappen die u kunt nemen voor ongediertebestrijding in huis om bedwantsen voor eens en voor altijd op afstand te houden.

Ten eerste: tot voor kort vonden wetenschappers de overdracht van infectieziekten niet. Hoewel algemeen wordt aangenomen dat ze worden geassocieerd met ernstige ziekten (zoals teken en teken, teken en de ziekte van Lyme), heeft de CDC vastgesteld dat ze geen ziekten kunnen dragen die op de persoon kunnen worden overgedragen.

Dit voorkomt natuurlijk niet het risico op ernstige problemen door bedwantsen. Voor sommige mensen zijn de symptomen erg mild: de persoon reageert mild op bedwantsbeten en netelroos. In sommige delen van de bevolking kunnen bedwantsen echter ernstige allergieën veroorzaken. Als u denkt dat u een reactie heeft op bedwantsbeten, is het belangrijk om zo snel mogelijk medische hulp in te roepen.

Are Bed Bugs Really Dangerous?

Onlangs hebben onderzoekers nieuwe informatie ontdekt over bedwantsen en ziekten. Volgens een onderzoek uit 2014, uitgevoerd door het Center for Clinical Epidemiology and Biostatistics aan de Penn State University School of Medicine, kunnen bedwantsen een parasiet overbrengen die

. Deze parasiet veroorzaakt de ziekte van Chagas, een van de dodelijkste ziekten in Midden- en Zuid-Amerika.

Meer dan 6 miljoen mensen worden elk jaar wereldwijd getroffen door Chagas en elk jaar sterven er ongeveer 50.000. Bedwantsen verspreiden echter geen ziekte door middel van beten. In plaats daarvan wordt het afval in hun uitwerpselen gedragen.

What Do Bed Bugs Do

Na het eten van een slapende gastheer, laten bedwantsen zich vaak los op de gastheer. Soms gebeurt dit op en rond het gezicht, wat betekent dat het potentieel voor Chagas-overdracht zeer reëel is. Onlangs kon Dr. Michael Z. Levy van de Perelman School of Medicine aan de Universiteit van Pennsylvania aantonen dat bedwantsen kunnen overbrengen.

Bedbugs: Symptoms, Treatment, And Removal

De ziekte van Chagas wordt soms de “stille moordenaar” genoemd omdat de symptomen moeilijk te herkennen zijn wanneer de ziekte zich in een vroeg stadium bevindt. Na verloop van tijd kan Chagas hartproblemen, spijsverteringsproblemen en zelfs neurologische problemen veroorzaken.

Naast Chagas suggereren sommige rapporten dat bedwantsen andere ziekten kunnen verspreiden, waaronder kanker, brucellose en lepra. Er is momenteel geen bewijs om deze beweringen te ondersteunen. Vergeet niet dat de ontdekking van het vermogen van bedwantsen om Chagas over te brengen nog relatief nieuw is. Mogelijk komt er op een later tijdstip nieuwe informatie beschikbaar.

Zoals hierboven vermeld, hoeven bedwantsen er niet voor te zorgen dat de ziekte een ernstig gevaar voor de gezondheid wordt. Als u denkt dat u bent gebeten door bedwantsen en denkt dat u symptomen ervaart die op een allergie wijzen, is het belangrijk om contact op te nemen met een arts.

Als u last heeft van ongebruikelijke symptomen waarvan u denkt dat ze verband houden met een ziekte of aandoening, aarzel dan niet om contact op te nemen met een medische professional.

Test Your Bed Bug Iq

Ook als je geen ernstige symptomen ervaart van een bedwantsenplaag, lijdt het geen twijfel: bedwantsen zijn een ernstige plaag in je huis.

Het is echter moeilijk om ze voor iedereen te krijgen. Als je last hebt van bedwantsen, raden we je ten zeerste aan om contact op te nemen met Home Pest Control voor een consult. We bieden veilige en milieuvriendelijke ongediertebestrijdingsdiensten die zijn ontworpen om u te helpen snel van bedwantsen af ​​te komen.

Er zijn veel soorten termietenbehandelingen op de markt. Dus hoe bepaal je welke het beste voor jou is?

What Do Bed Bugs Do

South Carolina is de thuisbasis van zoveel slangen, ratten en reptielen dat het moeilijk kan zijn om te zeggen welke het ergst zijn. ik studeer

Do Bed Bugs Carry Diseases?

Zoro-spinnen ter grootte van een palm zijn aangekomen in South Carolina, maar maak je geen zorgen! Leer hoe deze gevaarlijke wezens dat kunnen. De meeste mensen hebben de misvatting dat een vuile omgeving bedwantsen aantrekt. Maar de waarheid is dat bedwantsen zich niet echt zorgen maken over het milieu, als ze een dosis vers mensenbloed krijgen, soms dierlijk bloed, is de omgeving niet de belangrijkste drijfveer achter de aanwezigheid van bedwantsen. Zwerfvuil, rommel en vuil zijn goede plekken en andere schuilplaatsen voor dit ongedierte om zich te verstoppen, en ze zijn niet de oorzaak van bedwantsen. Verstopplaatsen voor bedwantsen zijn onder meer scheuren, spleten, nabijgelegen meubels, matrassen en boxsprings, kleding en beddengoed en ramen.

Bedwantsen kunnen u veel problemen bezorgen omdat ze problemen kunnen veroorzaken voor u en uw gezin. Laten we dus eens kijken naar de waarheid achter wat bedwantsen in de eerste plaats aantrekt.

Insecten hebben voldoende bloed nodig voor een optimale groei, ontwikkeling en voortplanting. Insecten hebben, in tegenstelling tot vliegen of mijten die op hun gastheren leven, een andere manier van leven ontwikkeld om zich te verspreiden en hun voedselbronnen te blijven verkrijgen. Dus hoe herken je bedwantsen? Ze pakken meestal dingen als tassen, kleding en gebruiken ze om in plaatsen te kruipen waar mensen wonen, zoals je huis. Ze kunnen een gastheer vinden en proberen in de buurt te blijven om hun kolonie te vestigen in verschillende scheuren en spleten.

Bedwantsen zijn heel gemakkelijk te verspreiden, omdat een zwangere vrouw voldoende is om een ​​kolonie te vormen als ze alleen wordt gelaten, en dan kan ze gemakkelijk andere plaatsen binnendringen en ziekten overdragen.

Where Do Bed Bugs Come From In The First Place?

De kans dat u zonder goede reden bedwantsen op uw eigendom vindt, is erg klein, omdat bedwantsen zich zelden op uw eigendom voortplanten.

Tapijten en vloerkleden zijn enkele van de huishoudelijke artikelen waar bedwantsen zich aan kunnen vastklampen. Deze twee items komen zo vaak voor dat je ze niet kunt vermijden of dat je bezoekers ervan weerhoudt om naar je huis te komen. Bedwantsen kunnen in sommige gevallen een schuilplaats vinden, dus het is een goed idee om je spullen goed te controleren om er zeker van te zijn dat er geen bedwantsen verstopt zitten in je bagage waar je in je bed thuis wilt kruipen. vrij van bugs.

Openbare instellingen zoals werkplekken of scholen zijn meer vatbaar voor bedwantsenplagen omdat deze plaatsen door veel mensen worden bezocht, van wie sommigen hun huizen, ratten hebben besmet, en deze bedwantsen naar deze plaatsen brengen. Deze gebieden zijn moeilijker te beschermen tegen bedwantsen omdat:

What Do Bed Bugs Do

Do bed bugs bite, bed bugs what to do, what do bed bugs cause, what do bed bugs look like, what can i do about bed bugs, what do bed bugs like, what is bed bugs, do bed bugs fly, what do bugs eat, what attracts bed bugs, what are bed bugs, what kills bed bugs