What Channel Is Showtime On

What Channel Is Showtime On – Na een lange dag werken gaat er niets boven je voeten op de salontafel leggen en tv kijken van goede kwaliteit. We leven in wat bekend staat als de Tweede Gouden Eeuw van Televisie en Film. Originele films en tv-programma’s worden elke maand massaal uitgebracht, waardoor we genoeg opties hebben. Ik heb echter altijd één kanaal dat ik kan uitschakelen met premium-inhoud, dwz. Showtime op Optimaal.

Het vinden van premium kanalen zoals ACCN of Showtime op Optimum kan moeilijk zijn gezien het enorme aanbod aan kanalen. In feite heeft de provider 11 Showtime-kanalen. Als je Showtime niet op tv kunt vinden, bekijk dan de volgende kanalen:

What Channel Is Showtime On

What Channel Is Showtime On

De posities van deze kanalen zijn op het moment van schrijven naar ons beste weten correct. De werkelijke kanaalposities kunnen echter per locatie verschillen.

Watch Showtime Tv Shows And Movies On Demand Online

Showtime krijgt soms niet de publiciteit die andere premiumkanalen krijgen. Maar dat betekent niet dat het inhoud van mindere kwaliteit heeft. Showtime heeft zelfs enkele van de beste tv-shows in de branche. Hier zijn slechts enkele van de shows die u kunt bekijken op Showtime on Optimum:

Gaat over de diepe staat, intriges, samenzweringen, spionnen en meer. De serie draait om geheime operaties, de voortdurende oorlog tegen het terrorisme en de gevolgen van spionage en contraspionage. De show is een must voor iedereen die van spannende en snelle shows houdt.

. Het bevat politieke intriges, duistere komedie en een ongelooflijke cast. De chemie die Kristen Bell, Ben Schwartz en Don Cheadle naar het scherm brengen is hilarisch.

De daaropvolgende affaire richt zich op de donkere, hedonistische kant van de hogere klasse van New York. Het volgt een wilde buitenechtelijke affaire tussen een schrijver en een serveerster, beiden getrouwd met andere mensen. De show slaagt erin om passie, pijn en emotionele onrust op een gedurfde en andere manier tot leven te brengen.

Roku Brings Premium Subscriptions To Roku Channel, Taking On Amazon Prime Video

Showtime 2 is een secundair kanaal dat tot hetzelfde netwerk behoort. Het zendt een speciaal programmaschema uit van Showtime. Het bestaat uit een aantal originele series, speciale programma’s en herhalingen van films. Het kanaal werd gelanceerd in oktober 1991 en van 2001 tot 2006 werd het omgedoopt tot Showtime Too. Het kanaal keerde in 2006 terug naar zijn oorspronkelijke naam.

Showtime Beyond is een ander kanaal onder de paraplu van het netwerk, maar het heeft een heel ander publiek. De zender richt zich op fantasy, sciencefiction en zelfs horror. Het kanaal werd gelanceerd in september 1999 en bevat ook sci-fi-series die door Showtime voor de kabel zijn geproduceerd.

Bij Showtime Extreme draait alles om extreme hardcore actie, vandaar de naam. Het kanaal werd officieel gelanceerd in maart 1998 en is nog steeds actief. Het zendt verschillende films uit uit genres zoals avontuur, actie, misdaad en sport. Het zendt ook MMA- en boksevenementen uit, maar geen MLB of NFL. Het kanaal zendt elke maand ongeveer zestig films uit en zendt elke week 2 verschillende actieheldenfilms uit.

What Channel Is Showtime On

Het kanaal werd gelanceerd in maart 2001 en biedt sindsdien gezinsgerichte inhoud. Showtime Family Zone zendt familieprogramma’s uit, inclusief specials en films voor een jonger publiek. De films die het kanaal uitzendt, hebben meestal de classificatie G, PG of PG 13. Het kanaal zendt geen R-rated inhoud of TV-MA-programma’s uit.

What Channel Is Showtime On Dish?

Showtime Next werd ook gelanceerd in maart 2001 samen met Family Zone. Hun doelgroep kan echter niet meer verschillen. De zender is vooral gericht op een publiek tussen de 18 en 34 jaar. Het brengt elke maand meer dan 50 films uit. De programmering bestaat uit een mix van live action, animatie, made-for-cable en documentaires. Het zendt ook regelmatig concerten uit.

Het kanaal werd voor het eerst gelanceerd in 1996 en stond oorspronkelijk bekend als Showtime 3, tot 2001. Het heeft een programmeerbenadering die vergelijkbaar is met Showtime 2 en toont vaak de eerste films. Het zendt ook originele films uit die voor de kabel zijn gemaakt voor Showtime. Showtime Showcase is niet gelieerd aan Canadese of Australische Showcase-kanalen.

Showtime Women is, zoals de naam al doet vermoeden, het voornamelijk op vrouwen gerichte kanaal van het netwerk. Het bevat films en specials, evenals originele tv-shows gericht op een vrouwelijk publiek. De zender is populair onder vrouwen van 18 tot 34 jaar.

Met Optimum-pakketten kunt u zich individueel abonneren op premiumkanalen. Hiermee kun je de kanalen kiezen die je nodig hebt, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Aan de andere kant, als je Optimum Internet bij je abonnement opneemt, heb je toegang tot een grote on-demand bibliotheek en heb je overal toegang tot Optimum-hotspots.

Enjoy 30 Day Free* Trials Of Showtime, Starz And Epix On The Roku Channel With The Purchase Of A New Westinghouse Roku Tv!

Disclaimer: Voor zover ons bekend hebben we er alles aan gedaan om toestemming te krijgen van de eigenaar/uitgever voor het gebruik van afbeeldingen in blogberichten. Neem contact met ons op als u echter een inbreuk van welke aard dan ook vaststelt met betrekking tot een afbeelding. De genoemde prijzen en pakketten kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip en specifieke locaties. Door Ben Moore Redacteur Ben Moore, Consumer Electronics Mijn ervaring Ik schrijf en redigeer al meer dan vijf jaar technische inhoud, meest recentelijk als onderdeel van het Consumer Electronics-team bij ‘Ik heb ook een aantal jaren in het softwareteam gezeten. Daarvoor werkte ik bij Neovin.net, Tom’s Guide en Laptop Mag. Ik besteed te veel van mijn vrije tijd aan het lezen van audio- en fotografieforums en blogs. Lees de volledige biografie en Chance Townsend

De streamingdienst van Showtime bevat alle beste titels van het kabelkanaal, maar de hoge prijs en beperkte functies maken het moeilijk om het aan iedereen aan te bevelen, behalve de meest toegewijde Showtime-fans.

Redacteuren selecteren en beoordelen onafhankelijk producten. Als u via gelieerde links koopt, kunnen we commissies verdienen die ons helpen bij het uitvoeren van onze tests.

What Channel Is Showtime On

Showtime, de streamingvideoservice van het gelijknamige kabelkanaal, biedt een kleine reeks originele shows van hoge kwaliteit, een degelijke filmbibliotheek en toegang tot livestreams van het Showtime-kanaal. We kwamen echter tijdens het testen enkele problemen tegen met de interface en streaming, en we houden niet van de willekeurige beperkingen op offline downloads. Showtime is misschien een abonnement waard als je echt van hun streaming-inhoud houdt. Anders is Showtime gewoon een andere maandelijkse vergoeding in een tijdperk van eeuwigdurende maandelijkse abonnementen, en een dure.

Billions’ Season 6 Premieres This Week: How To Watch, Time, Channel, Streaming Info

Er zijn twee manieren om Showtime-content te streamen: Showtime en Showtime Anywhere. De eerste is het onderwerp van deze beoordeling en is een op internet gebaseerde streamingdienst waarvoor geen kabelabonnement vereist is. Dit laatste is een platform voor degenen die zich al via de kabel op Showtime hebben geabonneerd. Beide bieden toegang tot dezelfde bibliotheek met inhoud.

Showtime’s grootste interesse in de overvolle streaming video-ruimte is de over het algemeen goed aangeschreven originele programmering. Huidige shows omvatten:

Sinds 1982 heeft het duizenden producten getest en geëvalueerd om u te helpen betere aankoopbeslissingen te nemen. (Zie hoe we alles testen wat we beoordelen (Opent in een nieuw venster) .)

Showtime kan echter niet concurreren met de originele inhoud geproduceerd door Netflix of Prime Video. Hits streamen zoals Netflix

Showtime’s Standalone Apple Tv Channel Arrives With Free Trial

Een grotere populariteit genieten. HBO Max overtreft Showtime ook op het gebied van originele inhoud, met enorm populaire shows zoals

Showtime heeft ook een behoorlijke verzameling films om te streamen. Op het moment van deze recensie bevatten ze bijvoorbeeld speelfilms

Bovendien kunt u live-uitzendingen van Showtime East- en Showtime West-kanalen streamen. Er is geen verschil in inhoud tussen de twee, behalve dat de Showtime West-titels drie uur na de Showtime East-titels worden uitgezonden. Paramount+ (het lokale CBS-filiaal voor Premium-abonnees) en Starz (het Starz-kanaal) geven abonnees ook toegang tot live-uitzendingen van hun netwerkkanalen.

What Channel Is Showtime On

Showtime biedt abonnees live boks- en MMA-evenementen zonder extra kosten. De service streamt ook enkele pay-per-view (PPV)-gevechten, die beschikbaar zijn voor aankoop voor zowel niet-abonnees als abonnees (meestal $ 74,99). Je kunt de volledige lijst met aankomende gevechten bekijken op de Showtime-website (opent in een nieuw venster).

What Channel Is Showtime On Spectrum Tv

ESPN+ bevat ook enkele PPV-gevechten en is met name de enige manier om UFC-evenementen te streamen. Als u echter PPV-toegang wilt kopen (UFC-evenementen kosten normaal $ 69,99), moet u zich eerst abonneren op ESPN+ ($ 6,99 per maand). We geven de voorkeur aan de prijsstelling van Showtime.

Veel van de voornamelijk on-demand concurrenten van Showtime bieden ook meer en betere selecties van live sporten. Peacock’s Premium-niveau omvat bijvoorbeeld Premier League-voetbal, IndiCar-races en VVE. Prime Video bevat

, MLB en WNBA. Met het Paramount+ Premium-abonnement kun je NFL-games streamen die worden uitgezonden op CBS, de UEFA Champions League en

Showtime kost $ 10,99 per maand, maar u kunt geld besparen door u te abonneren op het jaarabonnement van $ 99. Een gratis proefperiode van 30 dagen is beschikbaar voor nieuwe abonnees, maar vereist een betaalmethode. Je kunt je ook abonneren op Showtime via live tv-services zoals fuboTV, Hulu, Sling TV of YouTube TV. Prime Video biedt ook een add-on voor het Showtime-kanaal.

Hbo Shuts Down Apple Tv Channel, Paramount+/showtime Bundle Subscriptions Canceled

Showtime is een ViacomCBS-bedrijf, dus je kunt het bundelen met Paramount+, de andere streamingdienst van dat mediabedrijf, voor $ 13,99 per maand (Paramount+ Essential en Showtime) of $ 18,99 per maand (Paramount+ Premium en Showtime). ViacomCBS is niet het enige mediaconglomeraat dat streamingdiensten bundelt; je kunt Disney+, ESPN+ en Hulu krijgen voor $ 13,99 per maand of $ 19,99 per maand, afhankelijk van of je met Hulu-advertenties wilt omgaan.

Showtime is duur gezien het relatief kleine volume aan inhoud. Ter vergelijking: het door advertenties ondersteunde abonnement van Hulu begint bij $ 5,99 per maand en Prime Video kost $ 8,99 per maand. Showtime is ook duurder dan vergelijkbare Starz, wat

What channel is food network on, what channel is a&e on, what is on national geographic channel, what channel is bones on, what channel is champions league on, what channel is shark week on, what channel is greys anatomy on, what channel is amc on, what channel is criminal minds on, what channel is ghost adventures on, what channel is walking dead on, what channel is cbs on