What Channel Is Showtime On

What Channel Is Showtime On – Door Ben Moore Ben Moore Editor, Consumer Electronics Mijn ervaring Ik schrijf en redigeer al meer dan vijf jaar technologische content, meest recentelijk bij de Consumer Electronics Group, hoewel ik verschillende jaren in het softwareteam heb gezeten. Daarvoor werkte ik bij Neowin.net, Tom’s Guide en Laptop Mag. Ik besteed veel van mijn vrije tijd aan het lezen van forums en blogs over audio en fotografie. Lees de volledige biografie en Chance Townsend

De streamingdienst van Showtime bevat alle beste titels van het kabelkanaal, maar de hoge prijs en beperkte functies maken het moeilijk om het aan iedereen aan te bevelen, behalve de meest toegewijde Showtime-fans.

What Channel Is Showtime On

What Channel Is Showtime On

Editors selecteren en beoordelen onafhankelijk producten. Als u een aankoop doet via gelieerde links, kunnen we commissies ontvangen om onze tests te ondersteunen.

How To Watch Showtime On Vizio Smart Tv

Showtime, een videostreamingservice van het gelijknamige kabelkanaal, biedt een kleine reeks originele shows van hoge kwaliteit, een degelijke filmbibliotheek en toegang tot live Showtime-kanalen. We zijn echter tijdens het testen enkele interface- en streamingproblemen tegengekomen en we houden niet van de willekeurige offline downloadlimieten. Showtime kan de moeite waard zijn om je te abonneren als je de inhoud van deze stream echt leuk vindt. Anders is Showtime gewoon een andere maandelijkse vergoeding in de lopende maandelijkse abonnementsperiode, en bovendien een dure.

Er zijn twee manieren om Showtime-content te streamen: Showtime en Showtime Anywhere. De eerste is het onderwerp van deze recensie en verwijst naar een internetstreamingservice waarvoor geen kabel-tv-abonnement vereist is. De laatste is een platform voor degenen die al geabonneerd zijn op Showtime op de kabel. Beide bieden toegang tot dezelfde inhoudsbibliotheek.

De belangrijkste gok van Showtime in de overvolle videostreamingruimte is de gevestigde originele programmering. Huidige tentoonstellingen zijn inbegrepen

Sinds 1982 heeft het bedrijf duizenden producten getest en geëvalueerd om u te helpen de beste aankoopbeslissingen te nemen.

Roku Channel Adds Subscriptions For Showtime, Starz, And Other Premium Networks

Showtime kan echter niet concurreren met originele inhoud die wordt geproduceerd door bedrijven als Netflix of Prime Video. Hits streamen zoals Netflix

Zijn erg populair. Wat de originele inhoud betreft, heeft HBO Max ook de populairste shows van Showtime

Showtime heeft ook een goede verzameling films om te streamen. Op het moment van deze recensie zijn bijvoorbeeld de aanbevolen films opgenomen

What Channel Is Showtime On

Daarnaast kun je liveshows streamen vanuit Showtime East en Showtime West. Inhoudelijk is er geen verschil tussen de twee, behalve dat de titels drie uur later op Showtime West worden uitgezonden dan op Showtime East. Paramount+ (het lokale CBS-filiaal voor premium abonnees) en Starz (het Starz-kanaal) bieden abonnees ook toegang tot livestreams van hun netwerkkanalen.

Showtime Dtv Hospitality

Showtime biedt live boksen en MMA-verslaggeving zonder extra kosten voor abonnees. De service zendt ook enkele pay-per-view (PPV)-gevechten uit die beschikbaar zijn voor aankoop door abonnees en niet-abonnees (meestal voor $ 74,99). Je kunt de volledige lijst met aankomende gevechten zien op de Showtime-website (opent in een nieuw venster).

ESPN+ bevat ook enkele PPV-gevechten en is de enige manier om met name UFC-evenementen te streamen. Als u echter PPV-toegang wilt kopen (UFC-evenementen kosten doorgaans $ 69,99), moet u zich eerst abonneren op ESPN+ ($ 6,99 per maand). Wij gebruiken het Showtime prijssysteem.

Veel van de concurrenten van Showtime, voornamelijk op aanvraag, bieden ook een grotere en betere selectie van live sporten. Het premiumniveau van Peacock omvat bijvoorbeeld Premier League-voetbal, IndyCar en WWE-races. De eerste video is inbegrepen

, MLB en WNBA. Met het Paramount+ Premium-abonnement kun je NFL-games streamen die worden uitgezonden op CBS, UEFA Champions League-voetbalwedstrijden en

Comcast And Viacomcbs Announce “skyshowtime”, A New Streaming Service To Launch In Select European Markets

Showtime kost $ 10,99 per maand, maar je kunt wat geld besparen door je aan te melden voor een jaarabonnement voor $ 99 per jaar. Een gratis proefperiode van 30 dagen is beschikbaar voor alle nieuwe klanten, maar vereist een betaalmethode. Je kunt je ook abonneren op Showtime via live tv-services zoals fuboTV, Hulu, Sling TV of YouTube TV. Prime Video biedt ook de Showtime-kanaal-add-on.

Showtime is een ViacomCBS-bedrijf, dus je kunt het bundelen met Paramount+, de andere streamingdienst van dat mediabedrijf, voor $ 13,99/maand (Paramount+ Essential en Showtime) of $ 18,99/maand (Paramount+ Premium en Showtime). ViacomCBS is niet het enige mediakanaal dat streamingdiensten integreert; Je kunt Disney+, ESPN+ en Hulu krijgen voor $ 13,99 / maand of $ 19,99 / maand, afhankelijk van of je met Hulu’s advertenties wilt omgaan.

Showtime is duur gezien de relatief beperkte inhoud. Ter vergelijking: het door advertenties ondersteunde abonnement van Hulu begint bij $ 5,99 / maand en Prime Video begint bij $ 8,99 / maand. Showtime is duurder dan de vergelijkbare Starz, die $ 8,99 per maand kost. HBO Max rekent ook een kleine vergoeding voor de beperkte functionaliteit en advertentie-ondersteunde laag ($ 9,99 per maand), maar als je alle functies van HBO Max wilt, zal de prijs stijgen naar $ 14,99 per maand. Het standaardniveau van Netflix, het laagste niveau dat we aanbieden, kost iets meer dan Showtime voor $ 13,99 per maand.

What Channel Is Showtime On

Als je niet wilt betalen voor videostreaming-entertainment, overweeg dan een van de gratis videostreamingservices die we hebben beoordeeld. Peacock is een van onze topkeuzes in deze categorie omdat het de meest populaire shows en films biedt van alle gratis opties.

Watch Showtime Tv Shows And Movies On Demand Online

U kunt Showtime online bekijken of de app downloaden voor mobiele platforms (Android en iOS), apparaten voor mediastreaming (Android TV, Apple TV, Fire TV en Roku) en geselecteerde smart-tv’s (LG, Samsung en Sony). Bovendien kun je Showtime bekijken op Xbox- en PlayStation-gameconsoles en zelfs op Oculus Go. Als uw apparaat hier niet specifiek wordt vermeld, biedt een van de andere services die de Showtime-add-on bieden mogelijk compatibiliteit.

De webinterface van Showtime is duidelijk en gestroomlijnd; De donkere elementen en achtergrond zijn ook ‘s nachts aangenaam om naar te kijken. De interface van Showtime is niet zo complex qua ontwerp als die van Netflix, maar het is gemakkelijker te navigeren dan die van Peacock.

In de rechterbovenhoek van het scherm is er een optie om toegang te krijgen tot uw profielinstellingen. Hier kunt u uw factureringsinstellingen wijzigen, weergavelimieten instellen en u afmelden voor alle e-mailmeldingen die standaard zijn opgenomen tijdens de opnametijd (er zijn vijf categorieën, dus we raden u aan dit te doen). Waar u ook bent in de interface, u kunt op het rasterpictogram klikken om het verborgen rechtermenu te openen met de weergavelijstfunctie “Mijn lijst”. Als u een programma aan uw lijst wilt toevoegen, klikt u op de knop ‘Toevoegen aan mijn lijst’ op de afzonderlijke afleverings- of filmpagina.

Showtime organiseert al zijn aanbiedingen in het hoofdmenu in verschillende categorieën: series, films, sport, komedie, documentaires, na sluitingstijd, binnenkort beschikbaar en live. Als u op het item klikt, kunt u specifieke shows of genres selecteren in de vervolgkeuzelijst, of u kunt eenvoudig naar de bestemmingspagina gaan om alle beschikbare titels te zien. Deze stramienpagina’s ordenen de inhoud alfabetisch, of u kunt de zoekbalk boven aan het scherm gebruiken om naar een specifiek item te zoeken. Zoeken is OK; Het is het beste als u de naam weet van de show die u zoekt, maar het trefwoord levert veel relevante resultaten op.

Channel 4 Partners With Showtime® On Comedy Series Entitled Starring And Executive Produced By Brett Gelman

Als u op de titel klikt, gaat u naar de hoofdpagina van de show of film. Klik op de videominiatuur om te beginnen met spelen. Filmbeschrijvingspagina’s bevatten titeldetails, evenals informatie zoals cast, speelduur en advies voor ouders. Op de bestemmingspagina’s van tv-programma’s worden alle beschikbare afleveringen weergegeven.

We installeerden de Showtime-app op een Android 11-apparaat en hadden geen probleem om in te loggen op ons testaccount. We waarderen het donkere thema van de app en de eenvoudige navigatie. Rechtsboven in de app bevindt zich een Chromecast-knop en een pictogram voor toegang tot offline inhoud; Het menugebied bevat een gedeelte “Mijn lijst” en een link naar de instellingen van de toepassing. We hadden gekozen voor een speciaal en gebruiksvriendelijker pictogram voor de functie Mijn lijst. In het gedeelte Instellingen kunt u uw accountgegevens bijwerken, abonnementsgegevens bekijken, weergavebeperkingen instellen (waarover later meer) en uw instellingen voor het afspelen van video’s beheren.

De Showtime-app is verdeeld in drie secties: Home, Categorieën en Live. Het startgedeelte toont originele inhoud die momenteel beschikbaar is voor streaming, evenals aankomende afleveringen van Showtime. Tijdens het testen bevat de eerste pagina voorgestelde titels

What Channel Is Showtime On

Met Showtime kun je shows downloaden naar Android-, iOS- en Amazon Fire-apparaten. We hebben geprobeerd de aflevering te downloaden

What Channel Is Showtime On Directv

En we waren teleurgesteld toen we ontdekten dat onze uploadresolutie-opties nog steeds 540p en 720p waren. Op de ondersteuningspagina van Showtime staat dat downloads van 1080p-afleveringen alleen beschikbaar zijn voor tablets. Deze regel lijkt grotendeels willekeurig, aangezien de meeste moderne telefoons schermen hebben van minimaal 1080p.

Het Showtime-afspeelscherm heeft minimale knoppen aan de onderkant van het scherm voor afspelen en volumeregeling. Ondertitelingsopties zijn ook rechtstreeks beschikbaar vanaf het afspeelscherm. In de volgende sectie zullen we enkele problemen met hen bespreken. Er zijn ook geen knoppen om snel terug of vooruit te spoelen door content, wat we wel gewend zijn op andere streamingdiensten. Tijdens het testen kwamen we ook een probleem tegen waarbij het afspelen van de show vastliep als we vooruit sprongen. We moeten de verspreiding stoppen en opnieuw opstarten om het weer aan de gang te krijgen. Showtime mobiele app afspeelscherm

What channel is criminal minds on, what is on national geographic channel, what channel is shark week on, what channel is champions league on, what channel is walking dead on, what channel is cbs on, what channel is greys anatomy on, what channel is food network on, what channel is amc on, what channel is a&e on, what channel is bones on, what channel is ghost adventures on