What Channel Is Shark Week On

What Channel Is Shark Week On – Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze site, kan Rolling Stone een aangesloten commissie ontvangen.

Trek je snorkels aan en trek je wetsuit aan want Shark Week nadert snel. Het zomerfestival van een week viert alle dingen die scherp getand en angstaanjagend zijn en maakt gebruik van de liefde van onze cultuur voor haaien en keert op 24-30 juli terug naar Discovery.

What Channel Is Shark Week On

What Channel Is Shark Week On

Dit toproofdier van de oceaan is een jaarlijks terugkerend evenement en siert al 34 jaar zomertelevisieshows.

Shark Week Gets Virtual Reality, Augmented Reality Debut

Camel razernij, maar de kijkers kunnen nog steeds geen genoeg krijgen van het haaienspektakel. Dit jaar begint de eerste Master of Ceremonies Dwayne “The Rock” Johnson Shark Week met 25 uur aan nieuwe shows en veel bonuscontent om je tanden in te zetten.

Andere beroemdheden die deze week werden geïntroduceerd, zijn onder meer Tracy Morgan, Sal Vulcano, James Murray en Brian Quinn.

, en de cast van Jackass. Ontdekking belooft “grote haaien, grote overwinningen” en nog grotere wetenschappelijke ontdekkingen (inclusief beelden van “lopende haaien”).

Klaar om de festiviteiten in te duiken? De specials worden binnenkort uitgezonden op Discovery+, maar hier is alles wat je moet weten over de 23 nieuwe specials en hoe je Shark Week 2022 op Sling TV kunt bekijken.

Shark Week 2021 Schedule, Line Up And How To Watch On Discovery Channel

Shark Week 2022 begint op 24 juli op Discovery with Great White Battleground en wordt uitgezonden tot 30 juli. Als je je abonneert op Discovery+, kun je Shark Week ook bekijken op drie exclusieve streamers: “Dawn of the Monster Mako” en “The Haunting of Shark Tower” vanaf 15 juli en vanaf 23 juli begon The “Great White Rebellion”. Juli.

Van zondag 24 juli tot en met zaterdag 30 juli kun je Shark Week 2022 bekijken op Live Discovery van 20.00 uur EST / 17.00 uur PST tot 23.00 uur EST / 20.00 uur PST. U kunt hier het volledige programma met evenementen en speciale aanbiedingen bekijken.

Heb je geen kabel? Je kunt de shows nog steeds live bekijken. Bekijk hieronder je Shark Week-streamingopties.

What Channel Is Shark Week On

Om Shark Week online zonder kabel te bekijken, heb je een live tv-streamingservice met Discovery nodig. We geven de voorkeur aan Sling TV waarmee je het Shark Week 2022-programma online kunt streamen met je streaming-apparaten, smart TV, laptop, tablet of telefoon.

Discovery Channel’s Shark Week 2020 Swims Onto Television Screens Sunday, August 16

Sling is de meest budgetvriendelijke live tv-streamingservice en bevat Discovery (in bepaalde markten) waarmee je Shark Week online kunt bekijken. Om Discover on Sling te krijgen, hebt u het Sling Blue Plan nodig, dat $ 35 per maand kost. Op dit moment biedt Sling nieuwe klanten echter 50% korting op hun eerste maand, waardoor uw eerste factuur met deze streaming-deal wordt verlaagd naar slechts $ 17,50.

Als je Shark Week 2022 op tv wilt kijken, heb je Discovery Channel nodig in je kabel- of satellietpakket. Zoals altijd is Discovery dit jaar de enige plek waar de programmering van Shark Week te zien is. Een eenvoudige digitale antenne (zoals deze van Amazon) geeft je toegang tot alle grote tv-kanalen, inclusief Discovery, zodat je Shark Week 2022 op tv kunt bekijken.

Kanye West speelt onzedelijk tegen Adidas-executives en zegt ‘het is tijd om me stil te leggen’ in de nieuwe documentaire ‘Last Week’.

Texas Mom Goes Viral als ze ouders waarschuwt dat ‘Hocus Pocus 2’ ‘De hel zal opwekken in je kinderen en je huis’ Dwayne Johnson en Tracy Morgan behoren tot de beroemdheden die de Shark Week 2022 vieren, vanaf 24 juli.

Discovery Channel Responds To Donald Trump’s Reported Fear Of Sharks

Een zandtijgerhaai zwemt boven de oceaanbodem met een school vissen erachter. De grote witte haai is een oceaanroofdier; Tracy Morgan poseert voor haar aquarium in Sharks of the West Coast (Sharkdalek 3).

Vrees niet (of je bent misschien een beetje bang, dat is oké): Shark Week nadert snel het water om je nek.

Het zomerse extravaganza van een week waarin de beste roofdieren van de oceaan worden ontdekt, keert op 24 juli terug naar Discovery.

What Channel Is Shark Week On

Deze aflevering neemt je mee naar de wateren van Zuid-Afrika, Tahiti, Papoea-N-Guinea, de Bahama’s en de Azoren, waar je buitengewone B(r) elk en zelfs enkele [

Industry Voices: Bard—what Shark Week Taught Me About Reaching Gen Z Viewers

] Lopende haaien. En zoals altijd zullen er onderweg tal van beroemdheden zijn. Dwayne Johnson zal dienen als Shark Week’s eerste emcee, Jax zal proberen CRN-castlid Popeyes te helpen zijn angst voor vissen te overwinnen, en de man die ooit Kenneth advies gaf.

“Live Like Shark Week Every Week” zal deel uitmaken van de activiteiten: Ja, Tracy Morgan zal een speciaal eerbetoon houden

Kun je niet wachten om je tenen in al die wateren te dopen? Binnenkort verschijnen er drie Shark Week-specials op Discovery+. Moet je nu 25 uur vastzitten in een schema van 23 specials? Trek de reddingsboei aan en vaar de dag(en).

Officiële logline: “In de wateren van de Azoren is een makreelhaai van 14 voet gesignaleerd. Ervaren onderwatercinematograaf Joe Romero en zijn vrouw, zeebioloog en filmmaker Lauren Romero, graven diep rond de ongerepte eilandenarchipel. Ontdek hoe je de dier op film.

What Shark Experts Really Think About Shark Week

Officiële logline: “Na een angstaanjagende ontmoeting met een haai bij de Frying Pan Tower in North Carolina, beginnen onderwatercameraman Andy Casagrande en haaienexpert Cory Garza aan een wanhopige zoektocht om erachter te komen of een grote witte haai de staatswateren is binnengedrongen.”

De drone-opname van Tom Burns’ boot ‘Tomcat II’ zorgde voor enige afstand tussen de boot en de 14-voetige blanke man. SW22: Kruispunt

Een diepgaande kijk op de heropleving van grote witte haaien voor de kust van Cape Cod, terwijl de lokale gemeenschap worstelt om de realiteit onder ogen te zien.

What Channel Is Shark Week On

Officiële logline: “Michelle Jill gelooft dat de grote witte haaien van Zuid-Afrika luchtaanvallen op hun prooi uitvoeren om andere redenen dan het jagen op prooien. Nu is ze op een nieuwe missie om de geheime taal van de grote witte haai te begrijpen.” De Grote Witte gaat naar het slagveld.

Shark Week History: What Is It? When Did It Start? How Long Has It Been On?

De officiële logline: “Johnny Knoxville, Chris Pontis, Wayman, Jasper, Dark Shark, Zach Holmes en de pausen zijn terug om af te maken waar ze aan begonnen zijn. Nadat Knoxville vorig jaar de jongens op een angstaanjagende Shark Week-missie Dispatched, voegt Knoxville zich bij de jongens als ze wilden hun vriend Popeyes genezen van zijn angst voor haaien.

De officiële logline: “In 2020 stierf Jimmy Partington, expert op het gebied van haaienduiken, bijna in de kaken van een grote blanke man. Een jaar later probeert hij zijn PTSS te overwinnen en weer het water in te gaan met de grootste megahaai van de oceaan. Maar wat begint? Want een positieve ervaring verandert al snel in een strijd op leven en dood.

De officiële logline: “De hoogvliegende haaien zijn terug, maar met een team dat graag de volgende topper van de Air Jazz wil worden.” Dickie Chivell en Andy Casagrande gebruiken de nieuwste hightech camera’s in de hoop de grootste hit van de Great White vast te leggen.

Officiële logline: “Nadat een surfer sterft in Morro Bay in Californië op kerstavond, gebruiken onderzoekers van haaienaanvallen Ralph Koller en Brandon McMillan forensisch bewijs en getuigenverklaringen om de vermeende moordenaar te identificeren: een zes meter lange blanke man.”

How To Live Stream ‘shark Week’ 2021 On Discovery Channel For Free

De officiële logline: “Verslagen van twee legendarische gigantische hamerhaaien – Big Moi in de Florida Keys en Sunken in Andros, Bahama’s – Dr. Tristan Gutridge en Andy Casagrande vragen zich af of er een stam van monsterhamerhaaien is die hetzelfde DNA delen. “

Drie komieken en levenslange vrienden strijden om elkaar in het openbaar in verlegenheid te brengen met een reeks hilarische en buitensporige stunts, zoals te zien is in Discovery’s Shark Week-special in het Blue Lagoon Resort in de Bahama’s.

De officiële logline: “Onpraktische clowns zijn de koningen van wreedheid en onbevreesdheid in het aangezicht van openbare vernedering, maar kijk wat er gebeurt als ze de misvatting proberen weg te nemen dat haaien mensenetende dieren zijn die ze alleen kennen.” . – met extreme, vernederende uitdagingen en uitdagingen.”

What Channel Is Shark Week On

SW22: JAWS VS KRAKEN Lily Rios-Brady, links, kijkt naar Tristan Gutteridge, die geanimeerd met zijn handen spreekt.

Shark Week 2022 Dates… When Is Shark Week?

De officiële logline: “Er gebeurt iets vreemds in de buurt van het eiland Guadalupe. Er zijn foto’s opgedoken van grote blanken met vreemde vlekken waarvan wordt aangenomen dat het reuzeninktvissen zijn. Dr. Tristan Gutteredge leidt een missie om een ​​glimp op te vangen van de gevechten tussen de twee beesten. “

De officiële logline: “De beroemde zwemmende varkens van de Bahama’s zijn mogelijk in gevaar.” Sommigen geloven dat de lokale tijgerhaai-populatie een voorliefde voor varkensvlees heeft ontwikkeld en zich mogelijk heeft tegoed gedaan aan deze beroemde onyx-ster.

Officiële logline: “Forrest Gallant, dierenrechtenactivist en bioloog van Animal Planet International, reist naar het mysterieuze eiland Papoea-N-Guinea om te bewijzen dat haaien geëvolueerd zijn om op het land te lopen.”

Officiële logline: “Shark-expert Kina Scully en haar eliteteam keren terug naar een uiterst geheime locatie in Nieuw-Zeeland in een unieke eenmansduikboot, de Mitch Shark, en proberen iets dat ze nog nooit eerder hebben gedaan. was weg : Een paringsplaats vinden voor grote witte haaien.

Shark Week Might Be Hurting Sharks

Officiële logline: “Een team van haaienexperts vindt de eeuwenoude duikkloktechnologie opnieuw uit om een ​​onderzoeksplatform te bouwen dat de Shark Dome wordt genoemd. Dr. Austin Gallagher en Andre Musgrove gaan Shark Dome binnen om ze vrijelijk dieper te laten duiken en dichter bij grote witte haaien te komen dan ooit tevoren.

SW22: SHARKADELIC Tracy Morgan poseert voor haar aquarium in West Coast Sharks (Sharkadelic 3).

De officiële logline: “Tracy Morgan werkt samen met haaienexperts in het hele land…

What Channel Is Shark Week On

What channel is amc on, shark week on discovery channel, what channel is cbs on, what channel is champions league on, what channel is bones on, what channel is food network on, what is shark week, what channel is greys anatomy on, what channel is showtime on, what channel is walking dead on, what channel is ghost adventures on, shark week discovery channel