Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires – Op donderdag (2) om 22:52 lokale tijd vertrok de eerste vlucht van Aerolineas Argentinas naar Rome vanuit Buenos Aires. Het bedrijf heeft de activiteiten tussen de twee steden hervat na een schorsing van 26 maanden vanwege COVID-19.

Aerolineas Argentinas zal de genoemde route drie keer per week bedienen met een Airbus A330-200 die is geconfigureerd voor 265 passagiers.

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

Rome is de tweede locatie in Europa voor Aerolineas Argentinas. Madrid heeft een dagelijkse frequentie op hetzelfde vliegtuig.

Vuelo Directo Desde Roma A Buenos Aires En Un Airbus A330 De Aerolíneas Argentinas

“Het is erg leuk om terug te keren naar de route tussen Buenos Aires en Rome, want diepe culturele, bloed- en historische banden verbinden ons met Italië. Deze vlucht betekent ook een ander alternatief om de komst van toeristen uit het buitenland te vergemakkelijken.”

In juli zal Aerolineas Argentinas zijn vluchten overzetten naar Bogotá en vandaar naar Jorge Newbery Airport. Bovendien zullen de activiteiten in Punta Cana worden uitgevoerd met Boeing 737 MAX 8-vliegtuigen, samen met de nieuwe bestemming van het bedrijf, Havana.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in luchtvaart. Vijf jaar lang runde ik www.vuelosyspotters.com, een website die gespecialiseerd is in het volgen van vluchten, statistieken en luchtvaartnieuws in de regio. Twitter, Instagram en Tik Tok: Vluchten en Spotters. Contact: [email protected] Schrijf voor redactionele vragen of verzoeken naar [email protected] // Voor redactionele vragen of verzoeken, schrijf naar [email protected]

Het commando van de Braziliaanse luchtmacht (FAB) ontmoette vertegenwoordigers van Boeing en Saab…

Vuelos Directos A Londres Por Ar$ 29.165 Desde Buenos Aires Regresando Desde Barcelona!!!

Delta Air Lines breidt haar Europese netwerk uit naar negen routes voor de zomer van 2023 en twee…

Caribbean Airlines heeft afgelopen woensdag de gerenoveerde Caribbean Club-lounge op Piarco International Airport (POS) ingehuldigd…

“Aerolineas Argentinas” verhoogt vanaf 23 december het aantal vluchten tussen Buenos Aires en Rome. Diensten…

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

Virgin Orbit zou in 2024 satellieten kunnen lanceren vanuit Australië dankzij nieuwe samenwerking met Wagner…

Aerolíneas Argentinas Reanuda Los Vuelos Buenos Aires Roma

American Airlines vliegt vanaf 16 december drie keer per dag tussen Miami en Sao Paulo. Dit zijn…

Wij zijn de toonaangevende gespecialiseerde luchtvaartmedia in het Spaans en we zijn gepassioneerd over het creëren van een ruimte waar luchtvaartinformatie en -analyse samenkomen en de lezer hoogwaardige, originele en klikvrije inhoud bieden. Over het algemeen behandelen we veel in vluchtverhalen. Meer dan het verhaal zelf, hoe we op de luchthaven komen, bagageprocedures, of we de belasting innen, hoe immigratie verloopt, enz. We verdelen het verhaal meestal ook in blokken tekst en/of afbeeldingen, afhankelijk van het stadium dat we vertellen.

Maar dit was een speciaal geval, onze geplande nachtvlucht van Buenos Aires naar Rome, Italië, AR 1140, ging niet van start vanwege technische problemen; De volgende ochtend om 10 uur gingen we aan boord van de exclusieve vlucht, AR 1142.

We vertelden je er meer over in deze andere post: Wanneer de VIP-lounge op de luchthaven (plotseling) je thuis wordt.

Se Reanudaron Los Vuelos Directos Entre Italia Y Argentina

Voordat je boos en/of boos wordt op Aerolineas Argentinas, vertellen we je dat deze dingen met alle luchtvaartmaatschappijen en over de hele wereld gebeuren. Vanwege het probleem bood het bedrijf de volgende dag hotels, vervoer, lunch en ontbijt aan de getroffen passagiers aan. We waren met dezelfde boeking verbonden met een binnenlandse Alitalia-vlucht en toen we vertrokken, werd de Alitalia-verbinding ook automatisch “geplaatst”.

Laat me ook zeggen dat van de 6 vluchten die we op deze reis namen, alleen deze vlucht een probleem had en de anderen op tijd aankwamen.

Met enige vreugde stapten we de volgende dag eindelijk aan boord van de exclusieve vlucht AR 1142 naar Rome. In die tijd zag de Airbus A330-200 er voor ons prachtig uit, het mooiste vliegtuig ooit op aarde gezien:

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

Hij werd niet gracieus geüpgraded naar platina in het frequent flyer-programma van het bedrijf, Aerolineas Plus, maar hij koos wel twee kingsize stoelen met veel beenruimte, boven een van de nooduitgangen:

La Nueva Aerolínea Italiana Que Va A Reactivar La Ruta Roma A Buenos Aires Luego De Más De Dos Años

Onthoud altijd dat we een aantal basisdingen moeten doen bij de nooduitgang; TCP vertelt ons en instrueert ons erover te lezen:

Dit zijn de economy class-stoelen, vier op een rij, maar in het centrale compartiment:

We vonden het cabinepersoneel (cabinepassagier) een beetje moe, we moeten niet vergeten dat dit een ongebruikelijke vlucht was, sommigen werden gebeld en moesten de dienst dekken. Ze gaven ons echter vriendelijke en professionele service.

In tegenstelling tot luchtvaartmaatschappijen zijn basis reisbenodigdheden zoals dekens, kussens en koptelefoons bij de prijs inbegrepen.

Vuelo A Roma

. We hebben de koptelefoon niet getest, we hebben die van onszelf meegebracht, de waarheid is dat ze nooit een groot probleem zijn in de economie.

, die plaatsen in het midden (meestal bedekt met gordijnen, waar de TKP dingen uithaalt) en hen om een ​​drankje vraagt. We probeerden geen alcoholische dranken te bestellen, alleen water en frisdrank.

Mijn partner op die reis is vegetariër, dus bestelden we een speciaal menu voor hem (eigenlijk vegetarisch); Ik maakte geen keuzes en at gewoon wat voorhanden was.

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

Dat was geweldig! Sommige gedroogde vruchten en rozijnen, natuurlijk fruit, gesneden op brood, jam, siroop waren erg lekker. We ontdekten dat ze eigenlijk veganistisch eten brengen.

Vuelos A Zurich + Roma A Partir De Ar$ 10.551 Desde Foz Regresando Desde Venecia A Buenos Aires!!!

Je hebt zelf gemerkt dat we helemaal geen koffie bestellen, het blijkt dat we liefhebbers van dat drankje zijn geworden en een beetje “veeleisend” zijn, het is moeilijk om koffie te vinden om van te genieten in het vliegtuig. We hebben een beetje gepraat in dit artikel: Waarom kan ik geen koffie drinken zoals Italië? Ja, ik weet het, ik ben net een wilde. Waar geef je het aan?

Rijst met courgette, aubergine en kerstomaatjes; maïs met erwten en broccoli, broodjes, vers fruit als dessert.

“Pasta of kip?” naar de vraag. Ik reageerde met kip en eindigde met kipfilet met maïs (denk ik), een paar porties groentebereiding (zoals quiche) en een vierkant vochtig biscuitgebak met stukjes fruit erin als toetje. wij een

. Eerlijk gezegd was alles erg lekker, sorry voor de foto, het is niet duidelijk genoeg.

Vuelos A París Por Ar$ 14.910 Desde Buenos Aires Regresando Desde Venecia + Estambul !!!

Normale afmetingen, goede aanrakingsrespons en voldoende verwerkingssnelheid. In deze noodlijn met niets anders ervoor, vouwen de schermen aan één kant en worden ze in één of twee bewegingen gebruikt.

We kunnen ook spelletjes spelen en zelfs wat leermiddelen gebruiken, waar mijn partner wat Italiaans leert (vergeet niet dat we naar Rome gingen).

Onderaan de schermen zit een usb-poort die we kunnen gebruiken om ons toestel op te laden en een kabel om een ​​koptelefoon op aan te sluiten.

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

De vlucht was rustig, op een gegeven moment vroeg de dokter om in het schip te werken, maar het was een klein passagierstekort, niets ernstigs. In de praktijk waren er geen rellen.

Impresionante!! Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires Desde $13000

We kwamen vijf minuten te vroeg aan op Rome’s Leonardo da Vinci International Airport, ook wel bekend als Fiumicino (FCO).

We gaan door de security en zoeken de Alitalia balie om door te reizen naar een andere vlucht vanwege het ontbreken van een verbinding naar Cagliari, de hoofdstad van het eiland Sardinië.

Het bleek dat ze na een paar uur open gingen, we gingen eten en relaxen in de VIP Plaza Premium Lounge, waar we binnenkwamen met Priority Pass-lidmaatschap.

We gingen erheen toen de balie openging en alles in orde was, ze kwamen snel naar ons toe en gaven ons een nieuwe instapkaart.

Aerolíneas Argentinas Vuelve A Volar A Cuba Después De Seis Años: Desde Cuándo

We hadden nog een paar minuten, dus gingen we een van de VIP-lounges van Casa Alitalia bezoeken, in dit geval Piazza Venezia. We hebben er toegang toe gekregen door een elitestatus te hebben bij Aerolineas Plus en te vliegen met Alitalia, dat deel uitmaakt van de Skyteam-alliantie.

In andere artikelen vertellen we over de VIP-lounges en de Alitalia-vlucht naar Cagliari, onze eindbestemming.

We waren niet verrast door de problemen met de eerste vlucht en onze aankomst in Italië een paar uur later. Aerolineas Argentinas zorgde echter voor de nodige ondersteuning op het gebied van informatie, accommodatie en transfer, diner en ontbijt.

Vuelos Directos A Roma Desde Buenos Aires

De communicatiecoördinatie met Alitalia werkte ook goed ondanks de vertragingsproblemen die ons gemoedsrust gaven.

Ita Airways, Antes Alitalia, Retoma Sus Vuelos Con Buenos Aires A Partir De Junio

De vlucht zelf was erg goed, de TCP was vriendelijk en professioneel, we vonden het eten lekker, het was iets beter dan een reguliere economy class vlucht; We vonden de stoelen op de noodrij met extra beenruimte best fijn om uit te strekken.

Dan zullen we ook schrijven over de terugvlucht van Rome naar Buenos Aires, die was normaal, er waren geen problemen toen we aan deze reis begonnen.

Na de algehele ervaring zullen we weer met Aerolineas Argentinas vliegen, sterker nog, we hebben al verschillende keren gevlogen tussen het moment dat we deze vlucht namen en het moment dat we deze hier plaatsten. De licentie gaat naar het nieuwe Italiaanse bedrijf Ita Airways naar Argentinië. Rijd de route tussen Rome en Buenos Aires. Onder bijzondere omstandigheden heeft het Nationaal Agentschap voor de Burgerluchtvaart (ANAC) groen licht gegeven voor regelmatige internationale passagiers- en vrachtvluchten tussen Rome en Buenos Aires. Luchthavens

Vuelos a buenos aires, vuelos directos desde malaga, vuelos baratos desde buenos aires, vuelos buenos aires iguazu, vuelos amsterdam buenos aires, vuelos directos desde bilbao, vuelos buenos aires, vuelos directos desde barcelona, vuelos madrid buenos aires, vuelos desde buenos aires, vuelos a buenos aires desde madrid, vuelos baratos buenos aires