Ver Mi Copia De Seguridad De Google Fotos

Ver Mi Copia De Seguridad De Google Fotos – Google One is de naam van de Mountain View-service waarmee we extra opslagruimte in de cloud kunnen kopen. Dit is de enige manier om die 15 GB die het ons geeft uit te breiden

Gmail toen we een e-mailaccount maakten, dus het is volkomen logisch dat het bedrijf besloot het een nieuw gebruik te geven. Zeker voor gebruikers die een Android-telefoon in handen hebben.

Ver Mi Copia De Seguridad De Google Fotos

Ver Mi Copia De Seguridad De Google Fotos

Tot nu toe konden we deze ruimte gebruiken om meer foto’s en video’s naar Google Foto’s te uploaden, meer e-mails te ontvangen of een back-up te maken van onze belangrijkste bestanden op pc of Mac. Maar nu, eindelijk, de mogelijkheid om die extra gigabytes toe te wijzen om back-upkopieën van onze telefoon te maken, zodat als we deze in de toekomst wijzigen, het mogelijk zal zijn om zowel de nieuwe als de vorige te herstellen.

Google Drive: Cómo Hacer Una Copia De Seguridad De Todo Tu Contenido

. Eerst moeten we de officiële applicatie installeren die beschikbaar is in de Play Store op je smartphone. In ons geval kregen we bijvoorbeeld het merkwaardige bericht dat we het niet konden openen of installeren, maar alleen activeren, alsof we het al op Android hadden staan ​​wachten om het te activeren.

Zodra de Google One aan de telefoon is, hoeven we hem alleen maar te openen en praktisch op het eerste scherm biedt hij ons de mogelijkheid om “gegevensback-up te configureren”, waarmee het mogelijk zal zijn om een ​​kopie in de cloud te genereren van alles wat we hebben in het geheugen. Dus we klikken daar en we gaan naar een ander scherm waar ja, we gaan dieper in op alles wat we veilig willen hebben.

Zoals je kunt zien aan de bovenstaande schermafbeeldingen, stelt Google One ons in staat om alle belangrijke gegevens van de mobiel op te slaan, zoals de apps die we hebben geïnstalleerd, evenals de gegevens die ermee verbonden zijn,

En elke andere parameter hebben we gepersonaliseerde berichten en natuurlijk sms en mms, evenals foto’s en video’s. In het laatste geval maakt het waarschijnlijk niet uit, want als we een Google One-abonnement hebben, is het heel goed mogelijk dat we het al gebruiken in Google Foto’s. Zodra alles is besloten, klikt u op de knop “Nu een back-up maken” en de cloud begint alle relevante informatie van uw apparaat te ontvangen. We zullen uitleggen hoe je ALLE foto’s kunt downloaden die je hebt geüpload. Google Foto’s naar uw computer. De cloud-service voor fotoopslag van Google is een van de beste in de branche, waardoor je een kopie hebt van alle foto’s die je op je apparaten hebt staan, zodat je ze overal kunt openen, zelfs als je ze hebt verwijderd. functies zoals het groeperen van foto’s op gezichten.

Cómo Hacer Una Copia De Seguridad En Google Fotos

Laten we beginnen met het hoofdonderwerp uit te leggen, het downloaden van alle foto’s die zijn opgeslagen in de Google Foto’s-cloud. Vervolgens zullen we u vertellen hoe u alle foto’s van een enkel album kunt downloaden, wat een soortgelijk proces is, en we zullen eindigen met u te vertellen hoe u de verwijderde foto’s kunt herstellen als u ze wilt opnemen wanneer u ze downloadt.

Om al je foto’s van Google Foto’s te downloaden, moet je naar de Google Takeouts-website gaan, waarvan het adres takeout.google.com is. Dit is de pagina waar u back-ups kunt downloaden van uw volledige Google-account en alle services die u gebruikt, maar aangezien u alleen geïnteresseerd bent in Google Foto’s, klikt u op de knop Alles deselecteren die bovenaan de productlijst verschijnt. .

Nu zijn alle Google-services uitgeschakeld en wat u moet doen, is Google Foto’s in de lijst selecteren door op het selectievakje aan de rechterkant te klikken. Takeout stelt standaard de download in om inhoud in alle formaten en van alle datums te downloaden, een volledige back-up, maar je hebt twee knoppen om specifieke datums en formaten te selecteren als dat nodig is.

Ver Mi Copia De Seguridad De Google Fotos

Aangezien u alleen geïnteresseerd bent in foto’s van Google Foto’s, hoeft u verder niets aan te vinken. Scroll gewoon naar de onderkant van de pagina en klik op de knop Volgende stap. Als u de inhoud van een andere service in de back-up wilt opnemen, selecteert u deze ook voordat u op

Hacer Copia De Seguridad De Fotos Con Google Fotos

Nu komt u op het scherm waar u uw back-up kunt configureren. Laat alles zoals het is en klik op Bestand maken, maar hier kunt u wijzigingen aanbrengen, zoals kiezen of u een enkele kopie wilt of elke twee maanden meer exemplaren wilt verzenden met de nieuwe foto’s die u uploadt. U kunt ook kiezen of u het zip-formaat of een ander compressieformaat wilt gebruiken en hoe groot u de bestanden wilt die deel uitmaken van de back-up.

Als je begrijpt dat je veel foto’s op Google Foto’s hebt staan, download je misschien liever grote bestanden, maar als je verbinding niet goed is, zijn meerdere kleinere bestanden wellicht beter. Uiteindelijk moet je alle gecomprimeerde bestanden downloaden en ze in één keer uitpakken.

Het proces van het maken van een back-up wordt gestart. U kunt het maken van dit kopieerbestand enkele minuten annuleren, maar als u dat niet doet, moet u enkele minuten of uren wachten voordat Google u per e-mail laat weten dat uw bestand klaar is om te downloaden. Deze e-mail bevat het downloadadres.

Als u de foto’s alleen in één album wilt downloaden, is het proces aanzienlijk vereenvoudigd. Het enige wat je hoeft te doen is het betreffende album op de website van Google Foto’s in te voeren en daar eenmaal op het pictogram met de drie stippen te klikken dat je rechtsboven in het scherm ziet.

Cómo Ver Las Fotos Guardadas En Google Fotos

Er wordt een zijmenu geopend met verschillende opties met betrekking tot het album. Klik in dit menu op de knop Alles downloaden om alle foto’s in het album te downloaden. Als u wilt, kunt u er één voor één een paar downloaden, maar deze methode bespaart u tijd.

Google Foto’s heeft een Prullenbak, dus alle bestanden die u verwijdert, blijven 60 dagen daarin staan. Dat betekent dat je 60 dagen de tijd hebt om je foto’s te herstellen, tenzij je je prullenbak hebt geleegd. Om het te herstellen, klikt u in het hoofdscherm van Google Foto’s op de menuknop die in de rechterbovenhoek verschijnt met een pictogram met drie horizontale lijnen.

Door op de knop te klikken, opent het menu aan de linkerkant van het scherm. In dit menu moet u op de prullenbakoptie klikken die onder de bestandsfoto’s verschijnt.

Ver Mi Copia De Seguridad De Google Fotos

Selecteer in de prullenbak de foto’s die u wilt opslaan en druk op de knop Herstellen die rechtsboven in het scherm verschijnt. Houd er rekening mee dat als u uw prullenbak leegt, uw foto’s voor altijd verloren gaan, omdat Google ze van hun servers verwijdert en u er geen toegang meer toe hebt. Telegram wordt een van de meest populaire apps voor sociale media dankzij de vele functies die het biedt. Maar weinig mensen weten hoe ze lid kunnen worden van een privékanaal op Telegram zonder een uitnodiging. Veel mensen denken dat je alleen lid kunt worden van een Telegram-kanaal via een uitnodigingslink, maar dit is niet het geval. Bekijk hoe je lid kunt worden van een privékanaal op Telegram zonder een uitnodigingslink te hebben.

Solucionado: Google Fotos

Telegram is een app die groeit en steeds populairder wordt. Deze app heeft een niche veroverd tussen de reuzen in de industrie. Een van zijn projecten is het Telegram-kanaal. Hoe je zonder uitnodiging lid kunt worden van een privé Telegram-kanaal, is iets dat maar weinigen onder de knie hebben, maar de waarheid is dat velen niet eens het verschil weten tussen Telegram-kanalen en Telegram-groepen, in feite weten velen niet dat het twee verschillende structuren zijn. en niet hetzelfde.

Telegram-groepen, zoals WhatsApp-groepen, zijn socialer en iedereen kan deelnemen aan het gesprek, maar dit is niet het geval met Telegram-kanalen, omdat ze meestal voor zakelijke doeleinden zijn gemaakt. Deze Telegram-groepen beperken abonnees in die zin dat alleen de beheerder van het Telegram-kanaal in deze groepen kan chatten en andere abonnees niet. Om abonnee te worden, moet u echter weten hoe u lid kunt worden van een privékanaal van Telegram.

Zoals gezegd worden deze Telegram-kanalen meestal gemaakt voor commerciële doeleinden of als een vorm van reclame of distributie. Deze Telegram-kanalen kunnen van elk onderwerp zijn. In feite heeft Telegram voor alles kanalen. En dit is een van de redenen waarom veel mensen zich afvragen hoe ze lid kunnen worden van een privé Telegram-kanaal waarvoor ze je niet hebben uitgenodigd. Omdat het erg moeilijk is om een ​​Telegram-kanaal te vinden waaraan u wilt deelnemen, tenzij u een link naar het kanaal in een andere bron vindt. En alleen als u het kanaal vindt waarnaar u op zoek bent, kunt u het proces voltooien om lid te worden.

In feite zou een van de manieren om lid te worden, zijn om te zoeken naar de

Google Fotos: Cómo Descargar Y Recuperar Todas Tus Fotos

Ver mi correo electronico, ver mi correo gmail mensajes recibidos, realizar copia de seguridad, quiero ver mi correo gmail, ver fotos de amsterdam holanda, ver fotos, ver mi ip, copia seguridad, copia de seguridad, ver fotos facebook