University Of Chicago Medical Center

University Of Chicago Medical Center – De University of Chicago Medicine, met een geschiedenis die teruggaat tot 1927, is een non-profit gezondheidszorgsysteem gebaseerd op de campus van de University of Chicago in Hyde Park en heeft zijn eigen ziekenhuizen, poliklinieken en artsenpraktijken in heel Chicago. Buitenwijken. UChicago Medicine verenigt vijf instellingen om een ​​drievoudige missie van medisch onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg te vervullen: de Pritzker School of Medicine, de Biological Sciences Division, het Medical Center, de Community Health and Hospital Division en UChicago Medicine Physicians.

Artsen en onderzoekers van UChicago Medicine hebben de moderne geneeskunde vorm gegeven. Ze zijn verantwoordelijk voor baanbrekende orgaantransplantaties, het erkennen dat kanker een genetische ziekte is, het introduceren van chemotherapie als kankerbehandeling en het ontwikkelen van levensveranderende behandelingen voor onder meer spijsverteringsaandoeningen. We hebben ongeveer 1.200 artsen en 3.000 verpleegkundigen die ondersteuning bieden aan een volledige reeks medische en chirurgische professionals. Veel van onze artsen zijn ook bestuursleden van de Pritzker School of Medicine en leiden de volgende generatie artsen op.

University Of Chicago Medical Center

University Of Chicago Medical Center

De University of Chicago ligt in de wijk Hyde Park aan de zuidkant van Chicago. Een prachtige gemeenschap aan de oevers van Lake Michigan is rijk aan cultuur en diversiteit. De Universiteit van Chicago werd 100 jaar geleden opgericht met een gift van John D. Rockefeller.

Filming Locations Of Chicago And Los Angeles: Chicago Med: Season 2

De universiteit van Chicago, de thuisbasis van vele Nobelprijswinnaars, briljante academici, wetenschappers en kunstenaars, is ook de thuisbasis van UChicago Medicine. Een medisch centrum omarmde onderwijs voor de patiënt eerst en wetenschap, evenals onderzoek en training voor de volgende generatie artsen.

Een diep onderdeel van onze cultuur is om vragen te stellen en uit te dagen, en niet als vanzelfsprekend te beschouwen. En dat is de basis. En als je naar de Universiteit van Chicago komt, weten mensen dat dat van je wordt verwacht. Dus zelfs als dingen de afgelopen 10, 15, 20 of 30 jaar anders zijn gedaan, moet je weten dat er een betere manier is om het te doen.

De reden om naar de University of Chicago Medicine te komen is omdat we alleen de beste medische zorg voor patiënten bieden, nieuwe behandelingen voor patiënten, en hier krijg je een glimp van toekomstige behandelingen om vandaag voor je te zorgen.

Elke juli, wanneer we hier nieuwe studenten krijgen, brengt het nieuw leven en een nieuwe geest in de school. Het enthousiasme van zowel studenten als docenten is voelbaar. En er is niets meer lonend dan iemand die binnenkomt als een verlegen nieuwe arts en vervolgens een ervaren en zelfverzekerde en professionele arts wordt.

Center For Care And Discovery, University Of Chicago Medicine / Rafael Viñoly Architects

Het idee om voorop te lopen is, eerlijk gezegd, waar. We zijn zeer, zeer, zeer sterke leerlingen hier aan de Universiteit van Chicago. En dat geldt voor alle vaardigheden. Weet je, we hebben het geluk dat we niet alleen artsen hebben die hier erg goed in zijn, maar elke dag, nadat ze hun rotaties hebben voltooid, gaan ze terug naar hun laboratoria of onderzoekers om te helpen met hun klinische proeven. Zorg morgen voor deze patiënten.

Het is belangrijk dat je voelt dat de cultuur van deze plek een inspiratiebron is en je zal ondersteunen terwijl je hier bent. En ik denk dat je op alle niveaus zult zien – verpleegkundigen en casemanagers en maatschappelijk werkers en artsen die allemaal werken aan het doel om de best mogelijke zorg aan de patiënt te bieden.

Het antwoord dat we vonden is dat je niet ver hoeft te reizen. Er is veel, veel, veel goeds achter je. De Universiteit van Chicago heeft dit geweldige programma.

University Of Chicago Medical Center

Ik had het geluk om hier vele jaren geleden les te geven. En ik heb nog steeds de ervaring, de herinneringen, de vriendschappen en de wijsheid die destijds uit die beslissing voortkwamen. Het is een geweldige plek om te leren, een geweldige plek om les te geven en een plek waar onze studenten eropuit willen gaan en leiders willen zijn in alles wat ze willen doen, we willen leiders opleiden.

University Of Chicago Medical Center Archives

UChicago Medicine bevindt zich in de wijk Hyde Park in Chicago en omvat het University of Chicago Medical Center, de Pritzker School of Medicine en de Division of Biological Sciences. Tegenwoordig is UChicago Medicine buiten de campus uitgebreid met Ingalls Memorial, een gemeenschapsziekenhuis en polikliniek in Harvey, Illinois. en verschillende poliklinieken in het centrum van Chicago, de zuidelijke buitenwijken en het noordwesten van Indiana. Het is een plek die we thuis noemen en een plek waar we om onze buren en hun toekomst geven.

Eigenlijk ben ik geboren en getogen in Chicago, ik ben opgegroeid aan de zuidkant van Chicago. Ik heb altijd goede dingen gehoord over de Universiteit van Chicago. En in de kindertijd is het als een pijler van een goede gezondheid en een geweldige gezondheid en schoonheid. Dus sinds ik een klein meisje was en ik wist dat ik dokter wilde worden, wilde ik hier werken.

Dit prachtige ziekenhuis waar we nu zijn, heeft veel middelen van intellectueel tot fysiek oogpunt. Zeldzame dingen zijn niet gemakkelijk voor ons. En we zorgen ook voor de simpele dingen.

Onderzoek en fundamentele wetenschap vormen een groot deel van waar de geneeskunde van UChicago over gaat. We zijn altijd op zoek naar remedies voor enkele van de meest slopende ziekten waarmee mensen worden geconfronteerd. We willen dat onze buren een gelukkig, gezond en lang leven leiden.

University Of Chicago Medical Center And Army Partnership Ceremony

In de geneeskunde zijn we te allen tijde nooit tevreden met waar we zijn. En dan de vraag ‘Waar is het als eerste verkrijgbaar? Wie denkt er aan de toekomst? Waar zijn de proeven die nieuwe dingen testen en in de klinische praktijk brengen en patiënten eraan blootstellen? En er zijn maar weinig plaatsen die meer toegang hebben dan de Universiteit van Chicago.

De University of Chicago is een unieke instelling waar klinische zorg nauw is geïntegreerd, gelegen op dezelfde campus als fundamenteel wetenschappelijk onderzoek. En je hebt hier het hele medische veld – algemeen, kindergeneeskunde, het hele spectrum. Het is dus een unieke plek en instelling, niet alleen in Chicago, maar ook in de Verenigde Staten.

Onze artsen en wetenschappers zijn niet de enige dingen die UChicago Medicine speciaal maken. Verpleegkundigen en andere eerstelijnszorgverleners bieden uitstekende zorg aan patiënten.

University Of Chicago Medical Center

Onze verpleegsters hier aan de University of Chicago Medicine zijn ongeëvenaard. Onze nieuwste magneet bevestigt wat we allemaal weten. Onze klinische resultaten voor onze verpleegkundige zorg behoren tot de beste ter wereld.

Gallery Of Center For Care And Discovery, University Of Chicago Medicine / Rafael Viñoly Architects

Het is hier een plek en een cultuur, omringd door mensen die de moeilijke vragen stellen en klinische proeven en fundamenteel onderzoek doen dat teruggaat tot de patiënt met de ziekte. En dit is erg belangrijk. En een deel daarvan is om die erfenis echt te behouden door de toekomstige leiders en wetenschappers op te leiden die dit zullen doen terwijl we onze carrière voortzetten. Het is in dat opzicht een heel belangrijke plaats.

UChicago Medicine is altijd anders geweest. Onze wetenschappers stellen altijd vragen en zoeken naar betere manieren om dingen te doen. Klinische nieuwsgierigheid en academische nauwkeurigheid worden hier verwelkomd, samen met de wens om de beste zorg te bieden aan degenen die van ons houden.

Zolang je slim bent, hard werkt en goede ideeën hebt, geven we ze een kans, ook al zijn ze uitzonderlijk. We denken natuurlijk niet dat ze gelijk hebben. Maar we geven ze de kans om te bewijzen dat hun idee beter is dan dat van alle anderen. En dat is in geen enkele organisatie vanzelfsprekend.

We brengen de gezondheidszorg elke dag vooruit door waarheidsgetrouwe en kwalitatief hoogstaande zorgonderzoek dichter bij onze patiënten te brengen. Bij voorbaat welkom.

Data Breach Impacts 900 University Of Chicago Medical Center Patients

Het toonaangevende netwerk van artsen en specialisten van UChicago Medicine is dichterbij dan u denkt. Maak een afspraak met een arts bij jou in de buurt op een van onze locaties.

UChicago Medicine zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn in de gemeenschap waar onze buren wonen, werken, leren en spelen. Door middel van belangrijke partnerschappen maakt UChicago Medicine gebruik van de sterke punten en talenten van bestaande gemeenschapspartners om chronische en andere kritieke gezondheidszorgbehoeften in de historische South Side van Chicago en onze regio Southland aan te pakken.

UChicago Medicine is een van ‘s lands toonaangevende medische instellingen. We lopen voorop in de geneeskunde sinds 1927, toen we onze deuren openden voor patiënten.

University Of Chicago Medical Center

Bij UChicago Medicine staat het bieden van hoogwaardige, veilige patiëntenzorg centraal in alles wat we doen. Hier werken teams van experts samen om ervoor te zorgen dat we de hoogste normen van gezondheidszorg nastreven – van de voortdurende verbetering van ziektepreventie en chirurgische veiligheid tot hoge succespercentages en het aantal patiënten dat de moeilijkste procedures ondergaat.

Center For Care And Discovery, University Of Chicago Medicine

UChicago Medicine is de thuisbasis van artsen die pioniers zijn in hun vakgebied, onderzoek tot realiteit brengen en wonderen mogelijk maken. Van doorbraken in immunotherapie tot baanbrekende orthopedie, wij bieden u geavanceerde gezondheidszorg.

Dean Kenneth Polonsky, MD is een gerenommeerd diabetesonderzoeker en arts

Hadassah university medical center, university medical center, medical university chicago, oklahoma university medical center, chicago university medical center, university of nebraska medical center, university medical center utrecht, vanderbilt university medical center, university of maryland medical center, the university of chicago medical center, columbia university medical center, nassau university medical center