Universal The Wizarding World Of Harry Potter

Universal The Wizarding World Of Harry Potter – Een andere uitbarsting van Harry Potter-magie is net om de hoek – in Hollywood, niet minder.

Er wacht een nieuwe magische wereld. The Wizarding World of Harry Potter opent 7 april in Universal Studios Hollywood.

Universal The Wizarding World Of Harry Potter

Universal The Wizarding World Of Harry Potter

Om dit te vieren lopen Harry Potter-acteurs Warwick Davis, Tom Felton, Evanna Lynch, James Phelps en Oliver Phelps over de rode loper bij de grote opening op 5 april.

Harry Potter’s Wizarding World Gets An Incredible New Light Show

Ze zullen ook worden vergezeld door een zeer speciale gast: Academy Award-winnende componist John Williams, auteur van de muziek voor de eerste drie Harry Potter-films, waaronder de iconische film.

De attractie is vijf jaar in de maak en biedt een prachtige recreatie van Hogwarts Castle en Hogsmeade Village.

Gemodelleerd naar Universal Orlando Resort en Universal Studios Japan, brengt de Hollywood-attractie de favoriete attracties van fans en een aantal nieuwe verrassingen.

Zo brengt de Harry Potter and the Forbidden City-rit, die wordt vertoond in themaparken in Orlando en Japan, voor het eerst nieuwe ultramoderne 3D-HD-technologie naar de VS, waardoor bezoekers kunnen ervaren de reis met, nou ja, een geheel nieuwe dimensie. Flight of the Hippogriff is de eerste buitenachtbaan van Universal Studio Hollywood.

Dark Arts At Hogwarts Castle

Fans kunnen Zweinsveld letterlijk binnenlopen en alle favoriete plekken van Harry bezoeken, zoals Honeydukes, Three Broomsticks en Zonko’s Joke Shop. Oh, en als je je toverstok nog niet hebt laten kiezen, ga dan zeker langs bij Olivanders.

Tot de openingsdag kun je obsessief de Facebook-, Twitter- en Instagram-pagina’s van Universal Studio Hollywood controleren op updates terwijl je wacht.

Op zoek naar Pottermore? The Wizarding World is de nieuwe officiële thuisbasis van Harry Potter en Fantastic Beasts. Word lid van de fanclub en neem je eigenschappen mee.

Universal The Wizarding World Of Harry Potter

Gepresenteerd door Wizarding World Digital, een samenwerking met Warner Bros. en Pottermore. We bieden het laatste nieuws en officiële producten van de Wizarding World en onze partners. We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze site te verbeteren, aangepaste inhoud en gerichte advertenties weer te geven, siteverkeer te analyseren en te begrijpen waar ons publiek vandaan komt. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie of om u af te melden. Lees ook onze privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden van 20 december 2019.

Harry Potter Differences Between California And Florida

Share All Share Options: Mijn favoriete deel van The Wizarding World of Harry Potter in Hollywood? Gloeiende zwerm drones.

Eerder deze maand onthulde de Wizarding World of Harry Potter haar derde limited-edition lichtshow in Universal Studios Hollywood, genaamd “The Dark Arts at Hogwarts Castle”. West Coast Country – Geïnspireerd door J.K. Rowling – is kleiner dan zijn neef in Orlando en mist de Hogwarts Express, Diagon Alley en Escape from Goudgrijp. Het park vertrouwt op lichtshows en aangepaste evenementen om het te onderscheiden, waardoor die-hard fans een reden hebben om beide kusten te bezoeken.

Als je net als ik bent, is een nieuwe “lichtshow” niet bepaald de meest aantrekkelijke zet. Ik hoor het woord “lichtshow” en stel me uitstapjes naar het plaatselijke museum of een gekke symfonie voor die een jonger publiek aanspreekt.

Misschien moeten we ‘donkere kunst’ als iets anders omschrijven. Een show een lichtshow noemen is als een banaan een ‘bordje fruit’ noemen. “Dark Arts” is groots en decadent, luid en groots, vol dure visuele trucs die ik buiten de demo’s op technische conferenties niet heb gezien. De show buigt op agressieve wijze moderne technologie door drones en geavanceerde projectiemapping op grote schaal te combineren.

Führung Durch Die Zauberwelt Von Harry Potter, Universal Studios Hollywood, Kalifornien, Usa

Projection mapping verandert onregelmatige oppervlakken in schermen. Ingenieurs en ontwerpers gebruiken speciale gereedschappen om de specifieke afmetingen van een structuur vast te leggen – in dit geval een gigantische recreatie van Hogwarts die boven het park uittorent – en maken vervolgens een reeks video’s die volledig op het oppervlak kunnen worden geprojecteerd.

‘S Nachts gaat het onverlichte Zweinstein op in de lucht als een groot zwart canvas. Wanneer de projecties zijn ingeschakeld, komt het gebouw tot leven, gloeiend als een tekenfilm die in de echte wereld wordt gegooid. Warm kaarslicht lijkt door de ramen te komen; grillig licht weerkaatst op zijn rotsachtige fundamenten.

Terwijl de show zich richt op de duistere magie en schurken van Harry Potter, wordt het kasteel belegerd door trollen, dementors en natuurlijk Voldemort, allemaal in realtime op het oppervlak geprojecteerd. Delen van Zweinstein lijken te zijn getroffen door vuur en bliksem, met stenen muren die van een klif vallen om het verkoolde interieur van het kasteel te onthullen.

Universal The Wizarding World Of Harry Potter

Tegen het einde van het stuk, wanneer de krachten van het goede deze aanval van het kwaad onvermijdelijk het hoofd bieden, vult de patroonheilige van Harry Potter de nachtelijke hemel in de vorm van tientallen gloeiende drones. We zagen iets soortgelijks bij het optreden van Lady Gaga in Super Bowl LI, maar het vliegende hert is uitgebreider en stijgt bijna tot aan Zweinstein.

Hogsmeade Teil Der Attraktion Wizarding World Of Harry Potter In Den Universal Studios Redaktionelles Stockfotografie

De beelden zijn ingesteld op een muzikale score van William Ross, gebaseerd op de originele Harry Potter-score van John Williams. Het is een beetje grilliger en smeriger, het soort muziek waarvan ik hoop dat Universal tijdens Halloween in de parken speelt.

Voordat ik Dark Arts in Hogwarts Castle zag, was ik nog niet in een van de Wizarding World-parken geweest (de derde was de Japanse sectie van Universal Studios). Als onderdeel van het preview-evenement had ik een paar uur om door de straten van Zweinsveld te lopen, een aangepaste toverstok te krijgen en Harry Potter en de Verboden Reis te rijden, een donkere rit die enorme scènes combineert met beelden die op een scherm worden geprojecteerd. Alles is behoorlijk indrukwekkend, vooral de aandacht voor detail in veel van de winkels. Maar aan het eind van de dag zou ik het park opnieuw bezoeken – en ik kan niet geloven dat ik dit zeg – de lichtshow. Het is zo goed.

Het kostte twee jaar om Dark Arts op Hogwarts Castle te ontwikkelen en te produceren, en de resultaten lijken de investering te rechtvaardigen. Het is geen truc. Het is magie. Dus je hebt die brief nooit van Zweinstein™ gekregen? Je bent niet alleen. Als je er ooit van hebt gedroomd om je Dreuzel™-status op te geven en je bij de tovenaars en heksen aan te sluiten – jezelf daarbij omringend met Harry Potter™ – bereid je dan voor om je dromen waar te maken in de Wizarding World of Harry Potter™ in Universal Orlando Toevlucht!

De Wizarding World of Harry Potter is te fantasierijk en te groot om in elk themapark te passen en is verdeeld tussen Diagon Alley™ bij Universal Studios Florida en Hogsmeade™ bij Universal’s Islands of Adventure, verbonden door de Hogwarts™ Express. Voordat je het weet, spreek je spreuken uit, drink je Butterbeer™, ga je naar een Zwerkbal™-wedstrijd en neem je het zelfs op tegen Lord Voldemort™ zelf.

The Wizarding World Of Harry Potter Universal Studios Hollywood!

Al met al is het het fantasie-avontuur van je leven – en het wacht alleen op jou bij Universal Orlando!

En controleer hun huidige status bij uw favoriete Universal Orlando Resort-pretparken en andere locaties.

Merk op dat je Universal Studios Florida en Universal’s Islands of Adventure moet betreden om alle wonderen van de Wizarding World van Harry Potter te ervaren. Een Park-to-Park of Jaarpas geeft je toegang tot zowel de parken als de Hogwarts™ Express.

Universal The Wizarding World Of Harry Potter

Reistip: Als je in een officieel Universal Orlando Resort-hotel verblijft, kun je de Wizarding World of Harry Potter™ tot een uur voordat de parken openen met een vroeg parkticket betreden.

The Muggle’s Guide To The Wizarding World Of Harry Potter • The Blonde Abroad

Het is een treinrit als geen ander en een van de meest meeslepende ervaringen in de Wizarding World van Harry Potter. Stap aan boord van de beroemde Hogwarts™ Express op Hogsmeade™ bij Universal’s Islands of Adventure of Diagon Alley™: King’s Cross bij Universal Studios Florida voor een (meestal) vreugdevolle rit door het Britse platteland.

De actie vindt plaats buiten het raam van de trein en ook in je coupé als scènes en personages uit de films verschijnen. Met verschillende verhalen, afhankelijk van je startpunt, is dit een betoverende reis voor tovenaars en heksen.

Dit is het enige Hogsmeade™-tovenaarsdorp dat je alleen op Universal’s Islands of Adventure kunt vinden! De belangrijkste attractie hier is Hogwarts™ Castle, dat op bepaalde avonden schitterend tot leven komt met de spectaculaire The Nighttime Lights van Hogwarts™ Castle.

Hogwarts™ torent hoog boven Zweinsveld™ uit en bevat ook Harry Potter and the Forbidden Journey™, een attractie die je meeneemt boven het kasteelterrein. Ga voor meer luchtavonturen aan boord van de gezinsvriendelijke Flight of the Hippogriff™ Roller Coaster bij Hagrid’s Hut.

Best Things To Do At Wizarding World Of Harry Potter Japan! — Jenny Sandiford

Over Hagrid™ gesproken, hij staat centraal in Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure™. Deze innovatieve attractie stuurt je diep het Verboden Bos in om een ​​fauna van betoverende wezens te ontmoeten. Deze innovatieve attractie combineert ultramoderne achtbaantechnologie met meeslepende verhalen om een ​​van Universal Orlando’s meest ongelooflijke ervaringen te creëren!

De Hoofdstraat – een populaire ontmoetingsplaats voor studenten en docenten van Hogwarts™ – staat vol met betoverde winkels. Stuur magische brieven naar familie en vrienden bij Owl Post™, vul Honeydukes™ met snoep of haal je Sneakoscope bij Dervish and Banges™, naast andere geheime verkopers.

Je zult ook naar de Hog’s Head™ willen gaan voor een glas Pumpkin Juice™ of Butterbeer™, die beide verkrijgbaar zijn bij drie Broomsticks™, samen met een verscheidenheid aan heerlijke Britse gerechten. Zodra je eetlust is gestild, kun je genieten van de vocale vormen van het Hogwarts Frog Choir en opgewonden raken

Universal The Wizarding World Of Harry Potter

The wizarding world of harry potter prices, universal wizarding world of harry potter, the wizarding world of harry potter orlando, wizarding of harry potter, the wizarding world of harry potter rides, wizarding world of harry potter theme park, wizarding world of harry potter review, wizarding world of harry potter in florida, wizarding world of harry potter park, wizarding world harry potter, wizarding world of harry potter london, harry potter and the wizarding world