Tijuana A Mexico City Vuelos

Tijuana A Mexico City Vuelos – De Cross Border Xpress (CBX) is een voetgangersbrug voor alleen passagiers op de internationale luchthaven van Tijuana waarmee passagiers de grens tussen de VS en Mexico kunnen oversteken.

De brug is 90 meter lang en verbindt de internationale luchthaven van Tijuana met een serviceterminal in San Diego. CBX helpt miljoenen grensoverschrijdende reizigers onverwachte vertragingen te vermijden bij de overvolle San Ysidro en Otay Mesa toegangspoorten als onderdeel van de reisroute.

Tijuana A Mexico City Vuelos

Tijuana A Mexico City Vuelos

Cross-Border Xpress is een uniek project gebaseerd op twee vormen van samenwerking. Ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service aan onze gebruikers. innovatief denken; We focussen op efficiëntie en focus.

Opiniones Reales Del City Express Junior Tijuana Otay

Onze dagelijkse missie wordt gevoed door onze toewijding aan passagiers om het reisproces zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.

Cross-Border Xpress gaat over teamwork; We streven ernaar een positieve impact te hebben op de gemeenschappen van Tijuana en San Diego door middel van wederzijdse samenwerking en het vergroten van het potentieel van elk lid.

CBX GRENSOVERSCHRIJDENDE EXPRESS, TIJUANA LUCHTHAVENTERMINAL – SAN DIEGO; CBXPRESS EN CBX CROSS BORDER XPRESS SAN DIEGO-TIJUANA LUCHTHAVENVERBINDING Otay-L. Servicemerk van Tijuana. De weergegeven handelsmerken van derden zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Opmerking: dit is een beoordeling van een vintage luchtvaartmaatschappij. Bekijk mijn laatste Aeromexico 787-8 Business Class review om een ​​beter idee te krijgen van hoe service er tegenwoordig uitziet.

Ten slotte! Na al die jaren mocht ik eindelijk met AeroMexico vliegen. In mijn dagen van luchtvaartfotografie is de AeroMexico (AM)-vlucht een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die ik in de hele Verenigde Staten heb gezien, zoals de foto’s van Southwest Airlines. 737.

Aeropuertos Regionales Del País, En El Olvido

Ja, Deze luchtvaartmaatschappij heeft een goede reputatie in de VS. Dus het verbaast me dat het zo lang duurde om ze uit te proberen. En wat is een betere manier om ze te leren kennen dan een eersteklas businessclass-cabine op een 787 Dreamliner te ervaren? Ik denk het niet.

AM185 Tijuana, Mexico (TIJ) – Mexico-Stad; Mexico (MEX) zaterdag 12 maart 2016: Vliegtuig: 787-8 Stoelen: 3A (Premium/Business Class)

Het is echter geen volledig recht schot. Er was wat drama aan het einde van de vlucht dat leidde tot deze vreemde benadering.

Tijuana A Mexico City Vuelos

Ik bevond me in het hart van de belangrijkste luchthaven van Tijuana Airport (TIJ), die de grens tussen de VS en Mexico oversteekt via de Cross Border Xpress Bridge (CBX), en was meteen onder de indruk van de luchthaven. Van buiten ziet het er niet veel uit, maar van binnen zijn winkels, Het is een faciliteit van wereldklasse die je op andere grote luchthavens over de hele wereld aantreft, met geweldige cafés en restaurants.

Iberia To Launch 3 Daily Flights Between Madrid & Mexico City

Het was erg druk en er waren bouwwerkzaamheden aan de gang, maar ik moest proberen in de rij te gaan staan ​​voor de beveiligingspoort die me naar de poort zou brengen.

Eenmaal binnen verspilde ik geen tijd aan het verkennen van de lay-out en het vinden van plaatsen om foto’s te maken. De terminal heeft twee niveaus, en als u op zoek bent naar rust en stilte, dan is het lagere niveau de plek om naartoe te gaan. Ik rustte daar een uur uit en nam foto’s terwijl ik wachtte om aan boord te gaan van mijn vlucht naar MEX.

Als je bij de poort komt, zijn er twee stappen. Mijn vlucht naar MEX vertrok vanaf de topterminal (A5).

Ik zag de 787 beneden komen en was verrast toen ik hem uit MEX hoorde komen. Ik geloof dat de ochtendvlucht 787 van NRT kwam, maar ik denk het niet.

Viajes A Tijuana, México

Een beetje vroeg (dat dacht ik tenminste) ging ik naar boven en zag het vliegtuig opstijgen. Ik was 15 minuten te vroeg zoals verteld bij de vertrekgate, maar maak je geen zorgen – ik was nerveus en klaar om in het vliegtuig te stappen.

Bij het instappen van Gate 1L vanmorgen mochten alle passagiers door Business Class op hun weg terug naar Economy Class. Ik was meteen onder de indruk van de regeling. De stoelen zijn dezelfde als die van de 777-300 business class van de luchtvaartmaatschappij van PEK naar LAX twee jaar geleden, zei hij. Het is goed om na te denken over hoe comfortabel dat specifieke vliegtuig is. Landing in MEX De reis duurt maar drie en een half uur, maar comfort is nog steeds erg belangrijk.

Beenruimte was voor mij geen probleem (ik ben 5′-10″), maar langere passagiers kunnen problemen hebben met verkrampte benen.

Tijuana A Mexico City Vuelos

De afstandsbediening voor het entertainmentsysteem bevindt zich naast de stoel op heuphoogte.

Volará Aeroméxico A Chetumal

De USB- en andere voedingspoorten bevinden zich aan de achterkant van het hoofd en zijn een beetje moeilijk toegankelijk. Geen probleem – het bleek de handigste kubus/opslagruimte ooit te zijn.

De eerste indrukken van deze 787-8 premium cabine zijn goed. Het paars en witte ontwerp is erg mooi.

Ook al zat er iemand naast me in 3B. De business class-cabine lijkt ongeveer half zoveel te zijn als ik zou zeggen. Het was niet erg als je bedenkt hoe groot de kamer was, maar hij had echt geluk toen een stewardess naar hem toe kwam en vroeg om zijn instapkaart te zien. Hij leek op de verkeerde stoel te zitten – hij had een aanvaller moeten zijn bij 2B, dus verontschuldigde hij zich, pakte zijn spullen en verhuisde. Petje af voor FA voor het geven van de volledige lijn (een alternatief).

De stewardessen lijken enige aandacht te hebben tijdens het instappen en ze zijn er om passagiers te helpen bij het instappen, waarbij ze een keer een glazen dienblad met sinaasappelsap of water passeren.

City Plus Tijuana, Tijuana

Ik was erg druk tijdens de push/taxi/fly door het hele proces te filmen en kreeg behoorlijk wat beeldmateriaal ondanks dat ik de hele tijd in de zon was. Ik weet zeker dat deze video geen filmprijzen heeft gewonnen. Maar het is een weergave van een Boeing 787 die vanaf Tijuana Airport vliegt.

Zoals u kunt zien, is Tijuana Airport (TIJ) erg klein, maar het bedient de 3 belangrijkste luchtvaartmaatschappijen van Mexico, AeroMexico; Serveert Volaris en Interjet.

Ik had Tijuana nog nooit vanuit de lucht gezien, dus ik was verrast dat het niet zo anders was dan in een buitenwijk van Zuid-Californië.

Tijuana A Mexico City Vuelos

Ik ging door de wolken. Het was mijn eerste vlucht bij het raam op een 787 en op dit punt begon ik gefrustreerd te raken door de tint van het raam. Je ziet de kleuren toch?

Neblina Obliga Suspensión De Vuelos En Aeropuerto De Tijuana

Het is interessant om te zien hoe het landschap van berg tot berg verandert als je van het strand weggaat.

Terwijl ik wachtte tot de taxidienst begon, speelde ik een beetje met het entertainmentsysteem. Dit is het hoofdscherm.

Natuurlijk ben ik een grote fan van dynamische kaarten. Ja, Het is alsof je naar marihuana kijkt. Maar dat zie ik op de meeste van mijn vluchten.

Kort nadat we bij Cruise Heights aankwamen, begon de lunchservice en ik realiseerde me niet eens dat ze drankjes en snacks serveerden totdat mijn maaltijd werd geserveerd. Ik verwachtte geen 10-gangenmaaltijd of zo, maar ik wilde iets snels voor het avondeten. Nou, de lunch ziet er goed uit.

Avis Du Vol Aeromexico Tijuana → Mexico City En Economique

Meteen na de maaltijd gingen de lichten uit en waren de weduwen in complete duisternis. Ik ben een grote fan van de 787 in het algemeen; Maar om met een druk op de knop elk raam door de stewardess te laten bedienen, zat me niet lekker. Als het licht buiten echt goed is, ben ik niet blij en verduister ik het raam als ik foto’s probeer te maken, maar ik denk in ieder geval niet dat de omstandigheden vandaag slecht zijn (de zon staat te hoog). Te veel.

Ik bezocht het toilet een keer tijdens de vlucht om er een te vinden die tijdens de reis beschikbaar was en merkte dat ze in de lounge zaten te lachen en te praten en over het algemeen niet veel te doen. Ik kan niet klagen over de service op deze vlucht. Het is vreemd dat ze bezig lijken te zijn in plaats van te werken.

Goed – niet geweldig; Maar het is goed. De meeste stewardessen ontbraken zeker op mijn lange vlucht van SAN naar MSP afgelopen december met Sun National Airlines.

Tijuana A Mexico City Vuelos

Toen ik op MEX landde, zag ik de kaart tijdens de vlucht op het persoonlijke videoscherm bewegen, maar ik was een beetje op mijn hoede.

Vuelo Aeromexico Clase Premier Cul Mex Tij, E Interjet Tij Cul

Vuelos baratos a cancun mexico, vuelos baratos de mexico a amsterdam, vuelos a mexico df, vuelos a holanda desde mexico, vuelos a cancun mexico, vuelos barato a mexico, vuelos baratos a mexico, volaris vuelos a mexico, vuelos a mexico aeromexico, vuelos a mexico economicos, vuelos a monterrey mexico, vuelos a mexico