The Walking Dead Ep 4

The Walking Dead Ep 4 – Aandacht! Houd er rekening mee dat spoilers niet zijn toegestaan ​​op de wiki en dat overtreding van dit beleid kan leiden tot een ban. Informatie van eerder uitgebrachte afleveringen (sterfgevallen/loten van personages, screenshots, enz.) van AMC+ afleveringen kan niet aan de wiki worden toegevoegd tot de geplande officiële uitzending van zondag 21:00 uur EST. bedankt

“Around Every Corner” is de vierde aflevering van Telltale Games’ The Walking Dead: Season One. Dit is de vierde aflevering van de hele serie. Het is geschreven door Gary Witta en geregisseerd door Nick Herman.

The Walking Dead Ep 4

The Walking Dead Ep 4

Door de verwoeste straten van de eerste stad van Georgië leiden Lee en Kenny hun gehavende groep in een poging veiligheid te vinden in de wateren van de Atlantische Oceaan. Kunnen ze, met de verliezen die ze hebben geleden en de mensen die ze hebben gewonnen, eindelijk krijgen waar ze al die tijd naar op zoek waren?

The Walking Dead: A New Frontier

Drie uur na het einde van “Long Road Ahead” komen Lee, Kenny, Clementine, Ben, Charles, Krista en Omid eindelijk aan in de Atlantic City van Savannah. De volgende dag, ondanks Clementine’s smeekbeden voor Clementine om terug te keren, wanneer de naamloze man haar opnieuw probeert te bereiken, beginnen ze door de stad te lopen, vastgemaakt aan Lee Clementine’s walkie-talkie. Na een tijdje gelopen te hebben, vraagt ​​Krista Omid om even uit te rusten. Lee zou Kenny kunnen vragen even te wachten of iedereen door te laten duwen. Hij kon nog steeds proberen Omid te helpen of wachten tot Clementine het zou vragen. (bepalend) Het duurt niet lang voordat de menigte bij de kerk arriveert en aanbelt. Lee krijgt argwaan over de bel die op een ongebruikelijk tijdstip gaat en ziet een figuur op het dak lopen.

De onbekende man waarschuwde de menigte om via een walkietalkie uit de weg te gaan. Een grote groep wandelaars daalt af op de groep. De groep probeert te vluchten, maar ze worden gedwongen zich een weg door de straten te vechten. Kenny wordt geraakt door een rollator en laat zijn pistool vallen, Lee of Krista redden hem. (Determinant) Kenny geeft commentaar op de close call, terwijl Lee’s aandacht wordt gevestigd op Clementine en Ben, die worden aangevallen door een groep zombies. Ben verstijft van angst en laat Clementine aan zijn lot over, waardoor Lee gedwongen wordt de wandelaars om hem heen neer te schieten, maar een dwalende wandelaar bereikt Clementine. Als hij gaat aanvallen, wordt hij onmiddellijk neergehaald door Chuck en zijn schop. Clementine ontmoet Lee en de anderen, maar Chuck (die Lee Clementine wil beschermen) vecht alleen tegen de andere wandelaars. Hij zei tegen de anderen dat ze zonder hem moesten gaan en hem later zouden zien.

De menigte vluchtte naar de binnenplaats van een goed versterkt paleis. Omid gaat de weg op en Krista maakt zich zorgen als ze ziet dat zijn wond weer open is. Zowel de achterdeur als het huisdierluik zijn stevig vergrendeld. Omid merkt op dat de deur van het dier waarschijnlijk elektronisch is vergrendeld en dat het dier reageert op een elektronisch signaal van de halsband. Lee vindt een klein graf naast een hondenhok en graaft het op, waarbij een ontbindende hond wordt onthuld. Clementine arriveert wanneer Lee de hond graaft, Lee kan haar bevelen (wat haar pijn doet) of Krista vraagt ​​Lee beleefd om haar het werk te laten doen. (beslisser)

Lee probeert de nek van de dode hond te verwijderen, maar kan hem niet krijgen totdat de kop van de hond plotseling van zijn lichaam valt. Krista hapte naar adem toen ze zijn hoofd zag zakken. Clementine vraagt ​​of ze in orde is, en Christa verzekert haar dat het alleen de geur is die haar ziek maakte. Omid begint de juistheid van haar verklaring in twijfel te trekken en dat het iets anders zou kunnen zijn, maar ze verwerpt zijn theorie snel.

The Walking Dead: The Final Season Episode 4 Arrives On March 26th

Nu Lee de halsband op de deur heeft, ontgrendelt hij hem en zegt dat hij niets kan zien door het huisdierluik (of het openen van de hoofddeur). Ben vraagt ​​of hij het mag proberen, maar voordat Lee antwoord kan geven, rent Clementine snel door het huisdierluik en opent het van binnenuit, tot grote bezorgdheid, woede of bewondering van Lee. (determinant) Christa duwt de groep naar binnen om Omid te helpen en leidt hem naar de bank.

Als ze allemaal binnen zijn, begint Clementine Christa Lee te bedreigen omdat ze haar niet heeft verteld dat de walkietalkie werkt en dat er iemand aan de andere kant is. Kenny vraagt ​​zich af of degene op de radio degene is die de klokken luidt en de wandelaars naar zich toe trekt. Hij is er snel bij om te onderdrukken dat het geen zin heeft om iemand in een val te lokken. Kenny en Ben besluiten de tweede verdieping van het huis te doorzoeken en Lee besluit op de eerste verdieping te zoeken naar eventuele gevaren. Het huis was schoon, twee flessen whisky en een grote zak hondenvoer.

Nadat hij de plaats heeft bekeken, vindt Kenny een uitgemergelde zombiejongen op zolder die eruitziet als een eend. Kenny theoretiseert dat hij geen eten meer had en stierf van de honger. Lee en Kenny besluiten dat ze hier niet verder kunnen.

The Walking Dead Ep 4

Laat Lee de jongen doden: Lee vertelt Kenny dat hij dit niet hoeft te doen, hij doodt de jongen zelf (door te stompen, schieten of op de jongen te stampen). Het echtpaar zag het lichaam, Lee’s lichaam werd meegenomen voor de begrafenis, Kenny keek wanhopig toe.

The Walking Dead: Season 2, Episode 4

Overtuig Kenny om de jongen te doden: Lee geeft Kenny zijn pistool en overtuigt hem ervan dat de jongen zijn hulp nodig heeft, zoals Duck deed, of dat hij niet zijn zoon is die het kan. (Aangever) Kenny loopt langzaam naar de jongen toe, kijkt vermoeid naar Lee, voordat hij de jongen met een kogel door het hoofd executeert. De scène wordt nu afgespeeld als de andere optie. Opgemerkt moet worden dat deze keuze de vriendschap van Lee en Kenny versterkt omdat het hem helpt.

De kamer verlaten: Lee verklaart dat hij Walker niet hoeft te doden, hij verlaat gewoon de kamer. Hij vertelt een depressieve Ben en Krista dat hij gewoon een ontbindende wandelaar is. Christa, woedend dat Lee er niet in slaagde een einde te maken aan het lijden van het kind, geeft opdracht het kind zelf neer te schieten en neemt het lijk mee om Lee te begraven. In tegenstelling tot de anderen heeft deze keuze een negatieve invloed op de vriendschap van Lee en Kenny.

Na zijn dood begraaft Lee hem naast zijn hond en vult het graf terwijl Clementine verdrietig toekijkt. Lee ziet plotseling iemand van achter het hek naar hem kijken, maar ze rennen weg voordat hij goed kan kijken. Kenny wil een boot vinden en Lee gaat met hem mee terwijl Clementine bij de anderen is. Er gaat ergens anders in de stad een bel, die de voetgangers in de buurt afleidt. Toen ze de rivier bereikten, waren er geen boten behalve de helft die in het water was ondergedompeld, dat Kenny tevergeefs probeerde te redden.

Kenny zegt tegen Lee dat hij de kust moet controleren op meer boten die met de telescoop werken. Lee doorziet het, maar realiseert zich dat hij een kwartje nodig heeft om het te activeren. Hij zoekt rond en doet een gruwelijke ontdekking, een barrière gemaakt van lichaamsdelen, en verschillende levende wandelaars die aan spijkers hangen als waarschuwing. Lee vindt ook vreemde markeringen op gebeeldhouwde deuren. Lee onderzoekt wat meer, vindt auto’s die daarbij zijn schoongemaakt en vindt uiteindelijk een krantenautomaat, gooit hem omver en geeft hem een ​​kwartje. Lee kijkt door de telescoop en ziet niets nuttigs totdat hij links van hem een ​​gebouw ziet en iemand met talent naar beneden ziet komen. Hij zegt tegen Kenny dat hij moet gaan liggen en ze kijken toe terwijl de man met zijn rug naar de krantenkiosk loopt. Kenny is snel met een plan; om de persoon binnen te dringen terwijl hij de lijflank bedekt. Kenny komt in positie en Lee benadert de vreemdeling, maar ontdekt dat ze verdwenen zijn.

The Walking Dead Season 4 Episode 1 Review: 30 Days Without An Accident

Als de speler besluit om Lee aan de balie te zoeken, zal hij ontdekken dat de man er niet meer is, maar achter hem. De alien valt aan en de speler krijgt de kans om een ​​Lee-teller te hebben.

Overwin ze: Als de speler met succes door de actiereeks navigeert, zal Lee met succes de schoten van de aanvaller blokkeren en de andere tegen de grond slaan. Lee richtte zijn pistool op het gemaskerde gezicht van de aanvaller. Clementine verschijnt en leidt Lee tijdelijk af, maar ze richt het pistool op de vreemdeling. Lee staat de aanvaller toe om hem langzaam op te tillen.

Ontkent/slaagt er niet in om terug te slaan: afwisselend (als de speler niet achter de bank kijkt of Lee niet succesvol verdedigt tijdens de actiereeks) wordt Lee tegen de grond geslagen. De vreemdeling staat op het punt Lee te vermoorden met een ijspriem wanneer Clementine plotseling verschijnt en schreeuwt. Dit zorgt ervoor dat de vreemdeling aarzelt en later blijft

The Walking Dead Ep 4

Walking dead ep guide, the walking dead, walking dead ep 1, the walking dead ep 2, walking dead ep, the walking dead season 1 ep 1, the walking dead ep 6, the walking dead se 3 ep 1, walking dead ep 6, stream the walking dead, the walking dead ep list, the walking dead 4