The Vampire Diaries Temporada 7

The Vampire Diaries Temporada 7 – Na de ongelooflijke seizoensfinale van The Vampire Diaries, brengen we je een analyse van het laatste hoofdstuk en previews van de laatste seizoensfinale, Crown of Blood… Kijk!

The Originals 3×22 “The Bloody Crown” (seizoensfinale) – Na maanden van gevaarlijke bedreigingen en mislukte dodelijke aanvallen, komen de gebroeders Mikaelson eindelijk oog in oog te staan ​​met de enige persoon die tot hun uiteindelijke ondergang zou kunnen leiden. Klaus (Joseph Morgan) staat terecht voor eeuwenlange wreedheden wanneer de inzet hoger is dan ooit en het gebouw wordt overspoeld door een leger van zijn voormalige vijanden. Marcel (Charles Michael Davis), die onder controle is na te zijn verraden door zijn naasten, wordt verrast door de onverwachte komst van iemand uit zijn verleden. Uiteindelijk zoeken Elijah (Daniel Gillies), Freya (Riley Voelkel) en Kol (gastspeler Nathaniel Buzolic) wanhopig naar een manier om hun gezin te redden voordat het te laat is. Phoebe Tonkin speelt ook. Matt Hastings regisseerde de aflevering geschreven door Beau DeMayo en Diane Ademu-John (#322). 20/05/2016 Oorspronkelijke postdatum

The Vampire Diaries Temporada 7

The Vampire Diaries Temporada 7

The Originals 3×22 “The Bloody Crown” (seizoensfinale) – Na maanden van gevaarlijke bedreigingen en dodelijke aanvallen, komen de broers en zussen van Mikaelson eindelijk oog in oog te staan ​​met de enige persoon die hen uiteindelijk zou kunnen doden. Klaus (Joseph Morgan) staat terecht voor eeuwenlange wreedheden wanneer de inzet hoger is dan ooit en een leger van aartsvijanden de regio overneemt. Ondertussen is Marcel (Charles Michael Davis), uit de hand nadat hij is verraden door zijn naasten, verbijsterd door de onverwachte komst van iemand uit zijn verleden. Uiteindelijk zoeken Elijah (Daniel Gillies), Freya (Riley Voelkel) en Kol (gastspeler Nataniels Buzoličius) verwoed naar een manier om hun gezin te redden voordat het te laat is. Phoebe Tonkin speelt ook. Matt Hastings regisseerde de aflevering geschreven door Beau DeMayo en Diane Ademu-John (#322). Oorspronkelijke uitzenddatum 20-5-2016 TVD Review, seizoen 7 Finale:

The Vampire Diaries: Este Fue El Callejón Sin Salida Que Obligó A Cancelar La Serie

Na jaren op de vlucht te zijn geweest voor vampierdoder Rayna, moeten de Salvatore-jongens een manier vinden om Bonnie te redden van haar lust en proberen hen en hun vrienden ongedeerd te bevrijden. Maar het meisje wordt sterker en hun opties raken op. Caroline speelt een centrale rol in het verhaal en ieders relatie neemt een wending van 360 graden. En komt Elena terug? (Met dank aan Melty Mx)

Het begint allemaal met de onthulling van Damon, waarin hij Stefan, Caroline en Enzo vertelt dat ze, om Bonnie te redden, naar de wapenkamer moeten gaan en de laatste onsterfelijke moeten doden. Wanneer Bonnie de kluis opent aan het einde van de vorige aflevering, proberen de jongens door de explosie naar binnen te komen, maar dat mislukt. Ze denken aan Valeria en realiseren zich dat Caroline’s dochters (die Siphons zijn) hen kunnen helpen de zaak te openen, maar ze weigert. Damon heeft, zoals altijd, andere plannen en gaat zelf achter de meisjes aan. Ondertussen doen Caroline en Stefan de auto van Matt en Bonnie kort, wat resulteert in een crash (Matt heeft de vampiers gered). Matt bloedt dood in de auto omdat hij weigert Bonnie’s hulp te accepteren in ruil voor toestemming om zijn vriend te vermoorden. Stefan laat Caroline’s autosleutels achter als hij zich realiseert dat Damon geen contact heeft gehad en waarschijnlijk zijn eigen plannen aan het maken is. Hij vindt Enzo en Damon in Dallas die Caroline’s meisjes proberen te krijgen bij het arsenaal, en even later zegt Alaric tegen Caroline dat als dit de enige manier is om de meisjes hem te laten ontmoeten, ze het moeten doen.

Later praten Damon en Stefan bij de wapenkamer waar Stefan hem vertelt dat hij Caroline niet gevangen wil houden omdat hij niet uit angst wil handelen. Enzo, aan de andere kant, moet Bonnie afleiden en neemt haar mee naar de hut. Caroline’s meisjes openen de wapenkamer en de gebroeders Salvatore realiseren zich dat hun enige optie is om de kluis binnen te gaan, en Damon vertelt Stefan dat hij alleen moet gaan. De jongen komt binnen en net als Bonnie op het punt staat Enzo te vermoorden, verbrandt Damon de Eeuwige en redt hem!

De littekens van iedereen vervagen en Alaric en Caroline nemen voor de laatste keer afscheid, want hoeveel Alaric ook van het gezin houdt dat hij heeft gesticht, hij weet dat Caroline nooit van hem heeft gehouden. Dit zet Caroline ertoe aan haar gevoelens aan Stefan te bekennen, en de jongens herenigen zich voor een kus. Maar Damon is nog steeds in de kluis, en hoewel Stefan een bericht van hem krijgt, lijkt de jongen er niet uit te komen. Enzo en Bonnie gaan helpen, maar alleen Enzo komt binnen. Blijkbaar hoort Damon Elena’s stem om hulp roepen en de jongen kan het niet laten. Als Enzo binnenkomt, trekt een hand hem terug en zien we hem met Damon de duisternis in lopen.

Prime Video: The Vampire Diaries

Wacht je op een retour? Een lange weg vooruit! Lees ook: TVD: God weet al hoe de serie afloopt, Ian Somerhalder zegt af!

Maker van Los Pochocleros. Gepassioneerde film, serie en theater. Host van Los Pochocleros, Es Un Monton en Radio Conclusie. CEO en oprichter van NAM Producciones (producent van artistieke content: audiovisueel en theater) en Nicki musicals. The Vampire Diaries is een enorm populaire televisieserie van een uur op The CW, gebaseerd op L.J. Smit boekenreeks. De serie ging in première in 2015 op 8 oktober en werd vernieuwd voor het laatste seizoen, seizoen 8, in 2016. 11 maart. Het bovennatuurlijke drama wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Alloy Entertainment, Outerbanks Entertainment en CBS Television Studios. en Warner Bros. Television”. Het is gemaakt door Kevin Williamson, die ook de populaire tv-serie The Following en de grote film Scream maakte, en Julie Plec, maker van Kyle XY, The Originals en Wasteland. Ze zijn ook uitvoerend producenten naast Leslie Morgenstein, die ook Gossip Girl en Pretty Little Liars produceerde.

Dus in de eerste plaats heeft de show duidelijk een aantal zeer getalenteerde mensen, maar belangrijker nog, het heeft vampiers. Tenzij je onder een steen hebt geleefd, heb je waarschijnlijk gemerkt dat deze bloedzuigers de laatste jaren in populariteit zijn toegenomen, vooral onder tieners. Van de serie tot het onlangs geannuleerde True Blood, het kleine scherm was een virtuele introductie tot vampiers. Voeg daarbij de verbazingwekkende populariteit van de Sunset-franchise, die een paar jaar geleden tieners en sommige volwassenen op het grote scherm veroverde, en het is vrij duidelijk dat de knappe jonge nakomelingen van graaf Dracula hier zullen blijven. En hier zijn de top 5 momenten uit The Vampire Diaries Seizoen 7:

The Vampire Diaries Temporada 7

Het zevende seizoen heeft verschillende flashbacks die de show naar het volgende seizoen brengen. Na het vertrek van Elena Gilbert begint het seizoen met een paar personages die herstellen en andere minder. Maar verrassend genoeg zal het personage van Nina Dobrev terugkeren voor het laatste seizoen, ook al vertrok ze in seizoen 6.

Vampire Diaries Posters Glossy Paper Prints High Definition Good Quality Vivid Color Home Decoration Free Shipping

De laatste scène, “What Am I Without You”, is een van de beste van het seizoen, misschien omdat het plaatsvindt op Halloween. Maar nee serieus, het draait om de wanhopige poging van Damon en Stefano om het lichaam van Oscar te verbergen. Dit komt omdat de dood van Oscar hun uitwisselingsplan met Lily volledig verpest. Dus verbergen ze het lichaam in een studentenhuis in Whitmore College. Ondertussen beveelt Lily Mary Louise en Nora om elk uur een student te vermoorden totdat ze Oscar aan haar teruggeeft.

Dus nu is het aan Alaric, Bonnie en Damon om te proberen Oscar weer tot leven te wekken omdat ze de Phoenix Stone hebben. Maar Bonnie moet met Stefan meegaan en Mary Louise en Nora naar de school met de toepasselijke naam “Heaven and Hell Dance” lokken. Deze aflevering is een heel speciaal moment vanwege de brandende voertuigen, de opstanding en vele goede vampiers die samenwerken om de slechte vampiers te verslaan.

Hier sterft Jo/Florence en neemt Alaric afscheid van haar. Er is een groot feest in het landhuis van Salvatore, georganiseerd door Lily en de ketters. Stefan en Damon zijn erbij als Bonnie en Enzo arriveren en hij probeert Lily jaloers te maken. Ondertussen gaat Jo’s gezondheid heel snel achteruit en Rick probeert er mee om te gaan. Valerie legt uit dat ze nog steeds een mens was en dat haar lichaam onverenigbaar was met haar vampierziel, waardoor ze werd vermoord. Ondertussen vindt op het landhuisfeest een enorme vampierstrijd plaats tussen de gebroeders Salvatore en Julian. Lily moet ingrijpen in het gevecht en Alaric moet toestaan

The vampire diaries kijken, the vampire diaries seizoen 7, the vampire diaries 7, the vampire diaries online, the vampire diaries season 7, vampire diaries seizoen 7, the vampire diaries serie, the vampire diaries book 7, the vampire diaries, vampire diaries 7, vampire diaries book 7, the vampire diaries box