The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11 – The Vampire Diaries wordt herinnerd als een van de romantische drama’s over de wereld van het verleden, die niet alleen een mijlpaal is in de reeks van zijn genre, maar ook de cast naar roem drijft. Het feit neemt niet weg dat veel van zijn castleden achter zijn einde aan zijn, tegen opwekking.

Ondanks dat The Vampire Diaries vijf jaar geleden eindigde, geniet CW’s The Vampire Diaries nog steeds een enorme populariteit waardoor de serie en zijn sterren in het middelpunt van de belangstelling van de fans blijven staan, die met het verstrijken groeit. naar de iteraties via verschillende transportplatforms van het fantastische plot dat zich afspeelt in 171 afleveringen verdeeld over 8 seizoenen die voor het eerst werden uitgebracht tussen 2009 en 2017.

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

Gebaseerd op de saga over de wereld van vampiers van L.J. Smith, vertelt The Vampire Diaries een meeslepend verhaal dat een cast van jonge sterren onder leiding van Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore) en Ian Somerhalder (Damon Salvatore) naar het sterrendom lanceert. Gamefans werden al snel verliefd op het verhaal van Elena Gilbert in het fictieve stadje Mystic Falls toen ze verliefd werd op de mysterieuze gebroeders Salvatore,

Reproducir Crónicas Vampíricas

Stefan en Damon, die acht leveringen later op zijn zachtst gezegd een zeer bitter einde hadden voor zijn volgers die al snel hoop kregen op een doorstart. Zoals we ons zullen herinneren in het laatste seizoen van The Vampire Diaries, maakt Damon een plan om de vernietiging van de stad te stoppen en voor eens en voor altijd een einde te maken aan de kwaadaardige Katherine (ook gespeeld door Dobrev), het enige probleem is dat. iemand die moet achterblijven, en hoewel de duisternis van de broers duidelijk maakt dat hij bereid is zichzelf op te offeren, is het de edeler van de twee Stefans die het uiteindelijk doet.

De conclusie van het verhaal is voltooid door de laatste reeks te tonen die geen los einde laat in de aflevering ‘I’ve felt the Epic’, met een van de meest ontroerende momenten die de fans van de show onthouden, Damon leeft gelukkig met haar. Elena is als iemand die Stefan in het hiernamaals heeft ontmoet, toen het tijd voor hem was om jaren later te sterven. Het was echter niet genoeg om de fans tevreden te stellen, die meteen begonnen te smeken om een ​​vervolg.

De hoop op vernieuwing van een Vampire Diaries wordt altijd gewekt, vooral wanneer het bekend wordt over reboots van andere series die in het verleden favoriet zijn geworden bij fans, zoals het misdaaddrama Dexter, Sex and the City en CSI: Las Vegas, om er maar een paar te noemen . Het is echter duidelijk geworden dat dit niet het geval zal zijn voor het verhaal van Elena, Damon en Stefan, hoewel de cast de fans bedankt voor hun onvoorwaardelijke liefde, hebben vier van de sterren van het spel tot ongenoegen herhaald dat ze dat niet zullen doen. volgens. om hun karakter te verbeteren.

In het geval van Nina Dobrev is bekend dat Ian Somerhalder, Paul Wesley en Kat Graham (die de heks Bonnie Bennett speelt) hebben uitgelegd waarom ze niet zouden hebben ingestemd om terug te keren naar The Vampire Diaries. In het geval van Dobrev heeft ze bevestigd dat ze tevreden is met hoe het programma is geëindigd, wat betekent dat ze gelooft dat het goed is om het te laten zoals het is, een mening die wordt geëvenaard door de uitspraken van haar tegenspeler Graham. die eraan toevoegde dat hoewel hij niet wil terugkeren, zijn vriendschap met de acteur een tijdje zal duren.

The Vampire Diaries Preview:

In het geval van de vertolkers van de goede broers en de roman Salvatore, Somerhalder en Wesley, die vrienden zijn in het echte leven en ook zakenpartners, zeggen ze zeker te zijn dat het negende seizoen van Vampire Diaries zal eindigen. Het einde van de serie wordt gepresenteerd. aan de kijkers. Wesley voegde eraan toe dat naar zijn mening de show te lang was en dat het verhaal dat verteld moest worden werd verteld. Somerhalder, die ook accepteerde, zei dat hij niet zal zien hoe een andere keer kan gebeuren.

Uitgever Prolific schrijver van politie-, actie- en comedyseries. Fan van muziek en de zevende kunst. +infoStefan: [stem] Al meer dan honderd jaar leef ik in het geheim; Verscholen in de schaduw, alleen op de wereld. Dusver. Ik ben een vampier. En dit is mijn verhaal.

Darren: Rij een uur om die onzin te horen. Weet je, het is niet eens een groep. Een persoon met een gitaar. Een uur per enkele reis.

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

Stefan: Ik had niet naar huis moeten komen. Ik ken het gevaar. Maar ik heb geen keus. Ik moet je kennen.

The Vampire Diaries Recap: Season 8, Episode 12

Elena: Elke dag lieverd, vandaag zal anders zijn. Er moet zijn. Ik glimlach, en het zal geloof zijn. Mijn glimlach zal zeggen: “Het gaat goed, dank je.” “Ja, ik voel me beter.” Ik zal niet het verdrietige meisje zijn dat haar ouders verloor. Ik zal opnieuw beginnen, iemand nieuw zijn. Dat is de enige manier waarop ik zal passeren.

Bonnie: Dus oma vertelt me ​​dat ik paranormaal begaafd ben. Onze voorouders komen uit Salem, heksen en zo, ik weet het, gek, maar hij gaat maar door en ik heb zoiets van, zet deze vrouw al in huis! Maar toen begon ik te denken, ik voorspelde Obama en ik voorspelde Heath Ledger, en ik dacht ook dat Florida zou worden weggespoeld en veranderd in kleine vakantie-eilanden…Elena! Terug in de auto.

Bonnie: Ik voorspel dat dit jaar geweldig gaat worden. En ik voorspel dat alle droevige en donkere tijden voorbij zijn en dat je buitengewoon gelukkig zult zijn.

Bonnie: Ernstig gebrek aan mannelijk onroerend goed. Kijk naar de papieren handdoek op Kelly Beech. Ze ziet er lekker uit – mag ik nog een keer “vuile tranny” zeggen?

Damon Salvatore Fotos Und Bildmaterial In Hoher Auflösung

Bonnie: Dat is geen haat. Het is “ik ben er van geschrokken, maar ik ben erg blij om het te laten zien, maar stiekem luister ik naar de grootste hits van Air Supply.”

Elena: Je bent nog nooit zo dom geweest, Jeremy! Ik gaf je de winterweg, maar ik ben klaar met kijken hoe je jezelf vernietigt. Nee, nee, nee, weet je wat? Druk op. Ga ermee door. Maar je weet dat ik er elke keer zal zijn om je lawaai te verpesten, toch? Jeremy, ik weet wie je bent. En niet deze man. Dus wees niet deze persoon.

Tanner: Toen ons huis in Virginia in 1861 lid werd van de vakbond, zorgde dat voor veel spanningen binnen de staat. Mensen in het noordwesten van Virginia hebben andere ideeën dan die in het diepe zuiden. Virginia scheidde zich vervolgens af in 1863 en het noordwestelijke gebied trad toe tot de unie. (ga door met praten)

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

Elena: Elke dag schat, ik doe het de hele dag. Ik moet minstens drie tot zeven keer hebben gezegd: ‘Het gaat goed, dank je’. En dan bedoel ik niet één keer. Maar niemand merkte het. Als iemand vraagt: “Hoe gaat het met je?” Ze willen eigenlijk niet antwoorden.

The Vampire Diaries: Top 15 Damon & Elena Moments

[De hoorn verschijnt weer en de mist begint op te trekken rond de begraafplaats. Een man staat achter een graf. Elena begint te rennen.]

Elena: Ach. Wauw. Irrationeel. Mijn excuses. Het is mistig, het maakt me mistig. En dan daarachter, daar is deze – deze vogel, en het is allemaal heel Hitchcock voor een minuut. Dat is een vogelfilm, toch, Hitchcock?…Ik ben Elena.

Stefan: Ik verloor de controle vandaag. Alles wat ik in ons heb gedood, is naar de oppervlakte gesneld. Ik kan het gewoon niet aanzien.

Jeremy: Hé, wat is jouw afspraak? Ik bedoel, de zomer doe je een kant op en dan begint de school en kan het je niets schelen.

Crónicas Vampíricas’ Y ‘riverdale’ Tienen Algo En Común Y No Te Habías Dado Cuenta

Vicki: Kijk, Jeremy, ik waardeer alle drugs, maar je kunt me niet blijven volgen als een verloren puppy.

Vicki: Hé, hou je mond. Ik wil de hele wereld niet vertellen dat ik Elena’s kleine broertje heb ontmaagd.

Vicki: We hebben een paar keer rondgehangen in een waas van drugs. Het is voorbij. Je moet teruggaan voordat je dingen tussen mij en Tyler bewerkt.

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

Caroline: Zijn naam is Stefan Salvatore. Hij woont met een oudere broer in het oude Salvatore Boarding House. Hij heeft hier sinds zijn jeugd niet meer gewoond. Militaire families, dus ze verhuizen veel. Hij is een Tweeling en zijn favoriete kleur is blauw.

Ian Somerhalder Die Vampir Tagebücher Fotos Und Bildmaterial In Hoher Auflösung

Stefan: Het spijt me, ik stond op het punt aan te vallen. Ik wil me bij voorbaat verontschuldigen voor mijn slechte gedrag. Ik weet dat het… raar is.

Stefan: Het is een kleine stad. Ik vroeg de eerste persoon die ik zag. Ik denk dat je dit misschien terug wilt.

Bonnie: Je moeder en vader zijn overleden. Hoe denk je? Het ziet er goed uit, maar het is vier maanden geleden.

Zach: Geef me dat niet. Ik ken het spel. Als ze genoeg verrast zijn, vermoeden ze altijd een dierenaanval. Hij zei dat hij het onder controle had.

Watch The Vampire Diaries

Zach: Alsjeblieft, oom Stefan. Mystic Falls is nu een andere wereld. Het is al jaren stil, maar er zijn mensen die het zich nog herinneren. En hier is hij, hij gaat de boel opschudden.

[Open deur. Haal een notitieboekje tevoorschijn met wat lijkt op een oude foto van Elena. Het schrift onder de foto zegt Katherine 1864

Tanner: De slag bij Willow Creek vond plaats direct na het einde van de oorlog

The Vampire Diaries Temporada 2 Capitulo 11

The vampire diaries, the vampire diaries box, the vampire diaries season, the vampire diaries season 3 episode 11, the vampire diaries kijken, the vampire diaries season 2 episode 11, vampire diaries episode 11, the vampire diaries online, watch the vampire diaries season 3 episode 11, the vampire diaries serie, watch the vampire diaries, the vampire diaries episode 11 season 1