The Chronicles Of Narnia 3

The Chronicles Of Narnia 3 – Wat staat er op Disney Plus > Blog > Merken > 20th Century Studios > The Chronicles of Narnia: The Dawn Treader Voyage Review

De twee jongste Pevensie-kinderen keren terug naar Narnia, dit keer met hun vervelende neef in de derde en laatste film ‘Chronicles of Narnia’ tot nu toe, ‘The Voyage of the Dawn Treader’. Peter en Susan keren niet terug, maar Edmund en Lucy bezoeken hun neef Eustace wanneer het beeld begint te bewegen en koning Caspian keert terug naar Narnia op zoek naar de zeven heren die tijdens het bewind van zijn oom zijn verdwenen. De Zeven Heren waren trouw aan Caspian’s vader en werden verbannen door zijn oom Miraz.

The Chronicles Of Narnia 3

The Chronicles Of Narnia 3

Films over zeilen kunnen wisselvallig zijn en deze valt er ergens tussenin. Het is een redelijk getrouwe bewerking van het derde boek in de canon “Kronieken van Narnia”, maar het is iets minder indrukwekkend dan zijn twee voorgangers. De kracht van deze film ligt in zijn kennis. Verscheidene eeuwen zijn verstreken in Narnia tussen de eerste twee films, dus, afgezien van Aslan en de Pevensie-kinderen, zijn de twee films heel verschillend. Maar deze film speelde zich slechts drie jaar na de gebeurtenissen van “Prince Caspian” af. Dit zorgt voor de terugkeer van King Caspian en Ripchip Mouse. Door de omgeving van de oceaan kan het echter heel anders zijn dan de originele Narnia. Hij bewandelt een dunne lijn tussen het bekende en het nieuwe. Sommige onderdelen werken en andere niet.

Watch The Chronicles Of Narnia: Voyage Of The Dawn Treader: Making A Scene

Het boek en de film gaan een lange weg naar het vestigen van een wereld zonder continuïteit zonder de Pevensie-kinderen. Na twee boeken en films worden de oudste twee kinderen uit het verhaal gehaald. Na dit boek en deze film worden de jongste twee kinderen weggehaald, maar hun neef mag het verhaal voortzetten. Fans van de boeken weten hoe het leven van Eustace verandert na zijn ervaringen in Narnia. En de film verwijst naar het volgende boek in de serie, “The Silver Chair”, dat wordt verfilmd met een regel om zijn vriend Jill te spelen.

Ik vind het heerlijk om alle drie de films weer bij elkaar te brengen onder één dak. Disney co-produceerde en distribueerde de eerste twee “Chronicles of Narnia”-films. Helaas zorgden budgetgeschillen ervoor dat ze zich terugtrokken en 20th Century Fox nam het over. Met Disney’s overname van Fox is de serie weer bij elkaar. Hoewel ik ze graag films zou zien maken voor alle zeven boeken, zou ik graag genoegen nemen met het verzamelen van alle drie de films samen. Misschien zou Disney+ aan een serie van zeven seizoenen kunnen werken met een hoofdstuk uit elk boek, zodat we allemaal “The Chronicles of Narnia” op het scherm kunnen zien. Ik weet niet of het iets is waar ze in geïnteresseerd zijn, maar ik zou het graag willen zien.

Over het algemeen is dit mijn minst favoriete film van de serie ooit gemaakt, maar ik vind hem nog steeds geweldig. Ik weet niet of het de setting is of dat het het verschil is tussen de Fox-productie en de Disney-productie, maar er ontbreekt iets voor mij. Maar ik geniet er nog steeds van op zichzelf, alleen niet als onderdeel van de serie.

Jeremy is al sinds zijn jeugd tijdens de Disney Renaissance een grote Disney-fan. Op een dag hoopt hij elk Disneypark ter wereld te bezoeken. – Eustace, naar Jill Pole

Voyage Of The Dawn Treader: Why Peter & Susan Don’t Return To Narnia

Dit artikel is buiten het universum: het behandelt onderwerpen buiten het universum. (Zie Wiki-indeling voor meer informatie.)

Dit artikel moet voldoen aan het wiki-formaat. Specifieke formaatovertredingen kunnen worden gemeld op de overlegpagina van het artikel.

Volg alsjeblieft de wiki-richtlijnen om ervoor te zorgen dat de tekst overeenkomt met een correct opgemaakt wiki-artikel.

The Chronicles Of Narnia 3

The Voyage of the Dawn Treader is een fantasyfilm uit 2010 gebaseerd op de romanreeks The Voyage of the Dawn Treader uit 2010. Deze film is de eerste film die niet door Disney wordt gedistribueerd (zowel The Lion, the Witch and the Wardrobe als Prince Caspian stonden onder de DC-vlag). In plaats daarvan werd The Voyage of the Dawn Treader gedistribueerd door 20th Century Fox. Op 23 maart 2010 kondigde Fox aan dat de film in geselecteerde theaters in digitale 3D zou worden uitgebracht.

The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste avontuur van de Pevensies. De twee jongste Pevensie-kinderen, Lucy en Edmund, verblijven tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog bij hun neef Eustace Scrubb, terwijl hun oudere broer en zus, Peter en Susan, met hun ouders in Amerika zijn. Edmund en Lucy voelen zich in de steek gelaten; Edmund probeert zich bij het leger aan te sluiten, maar is niet succesvol en Lucy is boos dat hij niet op haar zus lijkt. Ze krijgen een brief van Susan waarin staat dat ze een paar maanden bij Eustace logeren. En daar zijn ze niet blij mee. Daar was Estas natuurlijk ook niet blij mee. In Lucy’s kamer zien ze een heel n-achtig beeld van een groot schip op zee, maar ze worden onderbroken door ustas, die hen bespot. Plotseling, net als Edmund en Eustace ruzie maken, komt het schilderij tot leven en stroomt er water de kamer in, de drie kinderen de oceaan in vervoerend. Buiten beeld stijgen ze op en bevinden ze zich in de weg van het schip, maar worden gered door de bemanning en aan boord genomen.

Onder de bemanning van het schip bevinden zich King Caspian X en Reepicheap, en de eerste verschijning van het schip in tijden is de Dawn Treader. Ook aan boord zijn Lord Drinian, die als kapitein van het schip fungeert, en een klein aantal NS, waaronder de minotaurussen Tavros en Jemaine. Caspian laat Edmund en Lucy de verborgen kamer zien waar hij alle prijsbezittingen van de Pevensie bewaarde. Hij onthult ook dat er drie jaar zijn verstreken en hij op reis is om de Zeven Heren van Thelmar te vinden, de goede mannen en vrienden van zijn overleden vader Caspian IX, die zijn slechte oom Miraz verbannen had toen hij vele jaren geleden de troon besteeg. . Lucy en Edmund zijn blij dat ze terug zijn, maar Eustace is minder blij omdat hij niet wil geloven dat hij erin zit en vecht met de Reapchip. Lucy vraagt ​​ook of Caspian een vrouw heeft gevonden in de drie jaar dat ze weg zijn geweest; Hij glimlachte schaapachtig en was zich er niet van bewust dat gebeurtenissen later op de reis dit feit zouden veranderen. Lucy vraagt ​​ook wat er achter de Lone Islands ligt. Later in haar gesprek met Reepicheap, wanneer ze de dryade het lied voor hem hoort zingen, zegt ze dat hij denkt dat Aslans land voorbij de uiterste Oostzee ligt – een plek om te zeilen tijdens zijn reis.

Uiteindelijk bereikten ze de Lone Islands en werkten eerst in het land Narrowhaven. De Lone Islands zijn territoriaal, maar Narrowhaven is een haven geworden voor de Calormen-slavenhandel. Caspian, Lucy, Edmund en Eustace worden door slavenhandelaren als goederen gevangengenomen. In de gevangenis ontmoeten Caspian en Edmund Lord Burr, een van de vermiste heren, die Caspian schokt als hij onthult dat hij de zoon is van wijlen Caspian IX. Edmund ziet de slaven de zee in lopen en verdwijnen als een mysterieuze groene mist opstijgt. Byrne onthult dat hij en de andere meesters ongevraagde slachtoffers zijn van de mist die hij heeft onderzocht. De bemanning van de Dawn Treader arriveert en redt de vier gevangengenomen matrozen, waarbij de leider van de slavenhandel en zijn mannen worden gedood. Ook de mensen van Narrowhaven zijn in de war. Eustace probeert te ontsnappen, maar hij weet niet dat Calormen achter hem aan sluipt om hem te vermoorden en hem met een boottype uit te schakelen. Caspian keerde terug naar Narrowhaven en noemde hem Hertog van Bur, die hem een ​​van de zeven zwaarden gaf die de heren hem van zijn vader hadden gegeven. Een van de burgers, Raines, wiens vrouw Helen een van de slachtoffers van de mist was, vraagt ​​Caspian om met hen mee te gaan om haar te zoeken, en Caspian stemt toe. Maar later, wanneer Eustace en Reepcheep een zwaardgevecht houden, tot groot vermaak van de bemanning, wordt onthuld dat Raines’ jonge dochter Gale aan boord van het schip was, maar werd geadopteerd door Drinian en geadopteerd door Lucy.

Het tweede eiland dat ze bezoeken is Koryakin Island en Lucy wordt ontvoerd door de onzichtbare dufflepods die haar in het huis van hun onderdrukker dwingen om een ​​zichtbaarheidsspreuk te lezen. Voordat ze de onzichtbaarheidsspreuk uitspreekt, scheurt ze de pagina’s open met het schoonheidsgezang waardoor ze op haar zus lijkt en gaat naar het landhuis om een ​​boek met geheimen te vinden, waardoor de Duffelpuds en tovenaar Koryakin weer verschijnen. Lucy en de anderen komen erachter dat Koryakin een onzichtbaarheidsspreuk heeft gebruikt om de Dufflepods te beschermen tegen de kwaadaardige groene mist van het Donkere Eiland. winnen

The Chronicles Of Narnia 3 The Voyage Of The Dawn Treader Movie Wallpapers 02 Preview

The chronicles of narnia order, the chronicles of narnia series, the chronicles of narnia streaming, the chronicles of narnia 1, the chronicles of narnia set, the complete chronicles of narnia, watch the chronicles of narnia, the chronicles of narnia audio, chronicles of narnia the movies, the chronicles of narnia audiobook, disney the chronicles of narnia, the chronicles of narnia