Tell Me What You Want

Tell Me What You Want – U bent hier: Home 1 / Nieuws 2 / Goede doelen 3 / Zeg wat je wilt en wat je wilt

Het is moeilijk te geloven dat het 25 jaar geleden is dat de Spice Girls Wannabe filmden en daarmee het Girl Power-fenomeen op gang brachten. We hebben allemaal het aanstekelijke deuntje “Dance Dads”, maar wat heeft dat te maken met het (serieuzere) onderwerp van het meten van sociale impact en non-profitorganisaties?

Tell Me What You Want

Tell Me What You Want

Posh, Ginger, Sporty, Scary, Baby, ik werkte als overheidsonderzoeker met Britse overheidsfunctionarissen. 1995 was net voordat de aanpak van New Labour voor het beheer van openbare diensten begon, maar de regering eiste al meer efficiëntie en effectiviteit. Dus terwijl de wereld “zig-a-zig-ah” gaat, ben ik co-auteur van mijn eerste onderzoekspaper, dat meer reflectief is dan “”.

Covid Antibody Tests Won’t Tell You What You Want To Know

“Effectief Court Management: Oorzaken van vertragingen en vertragingen in Magistrates’ Courts in Engeland en Wales”.

In de loop van de volgende 20 jaar werd het grootste deel van mijn evaluatiewerk met collega’s gedaan door deze leiding. Vraag ons: “Wat werkt?” De agenda is duidelijk meer geïnteresseerd in de bonenteller van de overheid dan in het volk. Dus: “Wat doet het?” Overheidsinstanties hebben de neiging om sneller te handelen, hetzij door te bezuinigen of door politieke kwesties in verband met jeugdcriminaliteit en asociaal gedrag te ondersteunen. Is het “echt wenselijk” om buurtcriminaliteit terug te dringen en criminelen snel voor de rechter te brengen en tegelijkertijd lovenswaardige doelen na te streven?

Toen GtD vijf jaar geleden in de VS werd gelanceerd, zochten we bewust naar partnerschappen met lokale en nationale non-profitorganisaties. Het is niet verrassend dat ze dingen anders zien dan de overheid en zich richten op de mensen die ze dienen. Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik heb gemerkt dat onze topklanten zonder winstoogmerk weten waar ze het over hebben, en wanneer ik hun kantoren bezoek, geeft het de zakelijke kracht en toewijding aan hun klanten. Dat wil niet zeggen dat er geen conflicten zijn tussen de grotere doelen van een non-profitorganisatie en haar nauwe verplichtingen aan donoren, maar het betekent niet dat de beste non-profitorganisaties jaloers zijn op morele en ethische bescherming voor hun eigen belangen.

Het werkprogramma is belangrijk om jonge vluchtelingen te voorzien van banen, training en onderwijs. Voor filantropische organisaties is het echter duidelijk dat de maatstaf voor succes meer moet zijn dan het aantal banen of behaalde universiteitsplaatsen. Daarom meet onze beoordeling ook het welzijn en de tevredenheid met het leven van jonge mensen in de Verenigde Staten. Evenzo, in het geval van Gideon’s inzet voor openbare verdedigers, is de omvang van hun succes niet de vermindering van straffen of gevangenisstraffen, maar iets ernstigers: de kwaliteit van de relatie tussen de verdediger en de cliënt die zij vertegenwoordigen. Jack en ik organiseren momenteel een nieuw gezondheidsinitiatief op het platteland in Georgië. Hoewel dit initiatief gericht is op het aanpakken van de sociale determinanten van gezondheid, is het belangrijk dat lokale gemeenschappen inspraak hebben in hun lokale gezondheidsresultaten.

What If I Told You That I Love You Lyrics

Natuurlijk moeten non-profitorganisaties ijverig zijn in het aantonen van hun economie, efficiëntie en voordelen, maar bij GtD willen we meten wat onze klanten het belangrijkst voor hen vinden. Deze maken allemaal deel uit van wat we het ‘sociale beïnvloedingsproces’ noemen. Voordat we de daadwerkelijke resultaten verder kunnen meten, zal het enige tijd duren om te bepalen wat de organisatie precies wil bereiken. Ze maken deel uit van onze klanttransformatietheorie en vormen de basis voor het vinden van nieuwe en opwindende manieren om echte klantresultaten te meten. Om meer te weten te komen over wat uw organisatie kan doen om te meten wat het “echt wil”, kunt u deelnemen aan ons gratis online seminar op 29 oktober.

. We leiden u door het GtD-proces voor sociale impact, onze pakketten Meten, Leren en Valideren, en de volgende stap is het nauwkeurig meten van uw sociale impact.

Https:///wp-content/uploads/2020/10/GtD-What-You-Want-Blog.jpg 718 1128 Alan Mackey https:///wp-content/uploads/2016/11/gtd-logo.png Alan Mackey 2020-10-19 12:00:20 2021-06-14 11:17:15 Vertel me wat je wilt, wat je wilt

Tell Me What You Want

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat je in orde bent, maar je kunt je afmelden als je wilt.

If You Want…

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren wanneer u de site bezoekt. Onder hen worden cookies die als noodzakelijk zijn geclassificeerd, opgeslagen in uw internetbrowser omdat ze essentieel zijn voor de basisfunctionaliteit van de website. We gebruiken ook cookies van derden om ons te helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. Deze cookies worden met uw toestemming in uw browser opgeslagen. U heeft ook de mogelijkheid om deze cookies te verwijderen. Het selecteren van deze cookies kan echter uw browse-ervaring beïnvloeden.

Noodzakelijke cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Deze categorie bevat alleen cookies die zorgen voor basisfunctionaliteit en beveiligingsfuncties van de website. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op.

Niet-noodzakelijke cookies zijn cookies die niet specifiek nodig zijn voor de werking van de website en die specifiek worden gebruikt om persoonlijke informatie van gebruikers te verzamelen via advertenties, promoties of andere ingesloten inhoud. De toestemming van de gebruiker is vereist voordat deze cookies op uw website kunnen worden uitgevoerd. Dus wat denk je? Vandaag is je geluksdag, want ik wil heel graag je input over welke richting je op moet met deze blogpost. Dit is je kans om te veranderen wat je hier ziet.

Eerder deze maand woonde ik de Haven-conferentie bij en sprak met een geweldige spreker, John Acuff. Ik had nog nooit echt naar hem geluisterd, maar hij had zo’n geweldige boodschap die iedereen daar omarmde. Het belangrijkste is om naar je lezers te luisteren. Jij bent de reden dat we hier zijn. Het heeft geen zin om iets te publiceren zonder jullie.

Don’t Let Anybody Tell You What To Do

Dus vandaag wil ik het hebben over een regelmatig gepland onderwerp en vragen wat u, beste lezer, hier zou willen zien.

Houd het niet vast. Je wilt weten wat je leuk vindt en wat niet. Dit is geen onbeleefde uitnodiging, maar als er iets is dat je niet bevalt aan deze site, laat het me dan weten.

Het betekent veel voor me als je de tijd neemt om je gedachten te delen. Ik sta op een kruispunt met deze blog aangezien mijn vaste baan eind mei eindigde, dus ik zou graag wat aanwijzingen willen opnemen. Hier zijn enkele dingen die ik verder zal behandelen als iemand geïnteresseerd is:

Tell Me What You Want

Zo ja, welke? Ik ben op zoek naar veel verkopers met artefacten in boerderij- en Europese stijl, plus enkele “gevonden” items om hier te verkopen … als iemand geïnteresseerd is.

Thomas Sowell Quote: “when You Want To Help People, You Tell Them The Truth. When You Want To Help Yourself, You Tell Them What They Want To H…”

Ik sta op dit moment open voor ideeën. Ik zal alle opmerkingen aandachtig lezen en overwegen en u laten weten wat toestemming is.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen. Vertel me wat je echt wilt!!!

Abrahamsen let me tell you, tell me that you want me, i want to tell you the beatles, tell me what to eat, you want me, tell me i love you, drink till you want me, let me tell you something, tell me you love me, do you want me, say you want me, tell me what you see