Si Tu Te Vas Enrique Iglesias

Si Tu Te Vas Enrique Iglesias – Akkoord, tabulatuur, tekst, bladmuziek, gitaar, ukelelelied: Si tu te vas – Enrique Iglesias – ( Enrique Iglesias si tu te vas xoxoxoxoxoxoxoxox [C]Si t…)

1. Droom [Em] Verlangen [D] Soms liefde [C] Liefde is niet zoals wachten tot [Em] [G] [D] terug liefheeft [G] ook al houdt [Em] nog steeds van me [A] ] Jij ik Liefde [D] liefde is altijd diep [Em] maar vandaag [C] Ik moet [D] je hand [Em] loslaten [D] 2. Nee [Em] Ik veranderde [D] in plaats van [C] ] Omdat hij veranderde [ Em] in plaats van mij [G] zag t…

Si Tu Te Vas Enrique Iglesias

Si Tu Te Vas Enrique Iglesias

Dit is een van mijn favoriete nummers aller tijden. Ik heb dit gekopieerd uit het officiële tabbladenboek van het echte album. Dus het is 100% Fmaj7 wat goed klinkt als een F en het is leuk om het hele G-akkoord met vier vingers naar beneden te spelen. Daug G G/F# Fmaj7 Ik ken de wind en de regen en de bliksem en donderdag [E ] nder vol met mijn b[C] regen, ben ik boos?…

Prime Video: Si Tu Te Vas Al Estilo De Enrique Iglesias

[F] Waarom ben je gegaan? Je gaat voor altijd en komt nooit meer terug. Verlaat het [Dm] gezicht, de regen is voorbij, [G] en [C] missen [F] veel. Ik ben naïef. Ik kijk altijd uit naar [Em] elke dag… Het silhouet van degene die van [Dm] houdt, vraag [G] jou om me [C] een droom te geven [F]Ik hou van je, ik hou voor altijd van je [Em] dit hart, alleen jij [Dm] De winter is erg koud dit jaar [G] dus het is [C] ik ben het Le Ah…

(Crowd 1): [D]Zonsondergang door de gordijnen Doet me denken aan onze ontmoeting als de zon in mijn appartement schijnt. Toen we [D] over het water liepen, herinner ik me wat je zei: “We [G] hebben veel gemeen.” Jij. ik zie het niet aankomen (Pre-Chorus): Oh [Em] Ik was verrast om [G] liefde in je ogen te zien, net als jij [D]…

INTRO (Intro bestaat uit bassnaren en gitaar. Maar je kunt het spelen 🙂 [Am] [Em] [G] Am Bm/A C/A Bm/A / x4 (scroll naar beneden om te zien hoe je deze bespeelt) VERS 1 Jij [Ben] je kent[Bm/A] [C/A]liefde [Bm/A] Ik [ben]Jij [Bm/A][C/A][Bm/A] Het is [Am] Glad[Bm /A]- Ping [C/A] [Bm/A] uit je hand [Am] [Bm/A][C/A][Bm/A] ‘C.. .

“The Sea” Corinne Bailey Rae [C]Ik weet nooit [G/B] dat je op het strand bent [Am] en het strand leest [Dm7]alles verklaart [G7]alles [C]dan [G] /B ] Kan niet. [Am] is als [C7]Voordat het zegt [Dm7] alles verandert [G7] alles dus blijf [Dm7] daar niet staan. Ik hoop dat je leven vervaagt door [G7] en dat je het niet erg vindt…

Si Tu Te Vas (enrique Iglesias)

# #———————————————— — —————————– ## Intro: [G] [D] [G] [D] [D ]Ik hou van je in de ochtend [G] is [D]as[Dsus4]cendin[D]g. Ik hou van je wanneer de [Gsus4] maan [A] hoog opkomt, ik [D] hou van je wanneer we [G] gewoon [D]pr[Dsus4]etendi[D]ng. Toen ons huis een [A]deck [D]sk[D] werd…

Dan Van Heuklom’s Roulette Dares (Ghost) Tab Ik ben er vrij zeker van dat de meeste nummers zo klinken, hoewel ik niet zeker weet of ik alle nek- en jazzposities heb. Ik vond dit het gemakkelijkst om te spelen. Anders || || |@ @| || Dit is || || herhaal || |@ @ teken || || Songtekst Intro 2e keer: Passing and…

Ik weet niet 100% zeker of dit de juiste manier is om te spelen. Maar ik hoop dat het zo is. Normale afstemming “Touch” door Lawson (Verse1) Ik denk dat je me terug in de wereld kunt helpen. Ik ben aan het ziften [C.] [Em] Help me [Ben] Ik zweef alleen. [Bm] Ik verdrink [C] Ik wil dat ze omhelst (Pre-Chorus) [Em] Ik zal alles doen om je te horen zeggen.

Si Tu Te Vas Enrique Iglesias

Dit is Intro, Pauze, Vers en Koor. In de inleiding laat ik je de tabbladen zien. Maar de coupletten en het refrein zijn gewoon C, F en G. In plaats daarvan verschijnt Bad strum. Inleiding E—————————— ————– — ————-| b————— —- —————————— —————| G — —— 10-10-10-10 ——–…

La Música De Enrique Iglesias Regresa A Las Telenovelas

5 dim augustus 9sus2 9sus4 7sus2 7sus4 sus2 sus4 m13 maj13 13 m11 m9 maj9 9#5 9b5 9 º7 m7b5 m(maj7) m7 7#5 7b5 7 maj7 6/9 m6 6 m

Enrique si tu te vas, tu te vas, si te vas lyrics, y tu te vas, si tu te vas enrique iglesias lyrics, si tu te vas lyrics, si tu te vas juan luis guerra, tu vas, enrique iglesias tu y yo, enrique iglesias parfum, si tu vas lyrics, tu y yo enrique iglesias lyrics