Score Of The Cricket Match

Score Of The Cricket Match – Home » Home Cricket » Nieuws » India vs Sri Lanka Asia Cup 2022 Super Four Hoogtepunten: SL verslaat IND met zes wickets in thriller

India vs Sri Lanka Asia Cup 2022 Super Four Hoogtepunten: SL Beat IND door Six Wickets in Thriller India vs Sri Lanka Live Score, Azië Super Four Cup 2022 Updates: Vind alle live scores en live tekstupdates van IND vs SL 2022 De Super Four zal gespeeld worden in het Dubai International Cricket Stadium

Score Of The Cricket Match

Score Of The Cricket Match

IND vs SL Hoogtepunten,  Super Four Stage Asia Cup 2022: Pathum Nissanka en Kusal Mendis bereikten de vijftig toen Sri Lanka India versloeg in een laatste snikthriller voor hun tweede etappezege in de Super Four. Het openingspaar maakte 97 runs en begon goed voordat Yuzvendra Chahal drie keer toesloeg om India terug te brengen. Dasun Shanaka sloeg echter een ongeslagen 33 terwijl Bhanuka Rajapaksa er 25 maakte om SL niet over de streep te halen. Dit was Lees meer

Highlights India Vs South Africa 5th T20i Latest Cricket Score & Updates: Match Called Off At Chinnaswamy; Series Shared

Hij had slechts 7 runs om te verdedigen, maar de jongeling Arshdeep Singh probeerde de wedstrijd tot de laatste worp te duwen. Veel yorkers van linkerarmpacers, maar hij had niet genoeg te maken met SL die het werk deed met 1, 1, 2, 1, 2 byes. Er was een reële kans dat de 5e levering zou opraken, maar Rishabh Pant kreeg geen voltreffer, ook al waren de drie stompen voor hem zichtbaar en hij raakte ze goed nadat hij naar hen toe was gelopen om ze te begroeten. De bal ging naar Arshdeep, maar hij liep niet uit aan het einde van de niet-spits. Een gemiste toss gaf SL nog een kans om de bye te stelen en met zes wickets te winnen.

06 sep 2022 23:10 Livescore IST IND vs SL Asia Cup Super Four: Shanaka brengt Sri Lanka dichterbij

Bhuvneshwar Kumar slaat op nr. 19 voor de tweede game op rij. En er zullen weer veel runs worden losgelaten. 14 in totaal inclusief twee grenzen van Dasun Shanaka – uitgerekte covers en een rand voor vier tussen de gaten. Sri Lanka 167/4 in 19 overs, 174 runs.

Hardik Pandya kwam terug voor zijn vierde en laatste over. En Dasun Shanaka heeft geluk dat de buitenrand aan de greep van Rishabh Pant’s duikbroek voor vier ontsnapt. En nadat hij Shanaka met een snelle levering had weggestuurd, liet Pandya hem vallen en betaalde de prijs met de Sri Lankaanse schipper die hem voor een zes over het fijne been reed. 12 loopt vanaf het einde. Sri Lanka 153/4 in 18 overs, 174 runs.

Ind Vs Eng, 3rd Odi: India Beat England By 7 Runs To Clinch Series

6 sep 2022 22:58 IST Live Score IND vs SL: India heeft voor uur meer wickets nodig

Sri Lanka boekt opnieuw gestage vooruitgang in de richting van het doel. Ze besloten tot een tight draw nadat India die vier wickets snel achter elkaar had geplukt. Pace keert terug in Arshdeep Singh en Dasun Shanaka snijdt één over om derde man te korten voor vier. 9 van hen lopen. Sri Lanka 141/4 in 17 overs, 174 runs.

Bhanuka Rajapaksa tegen aanvallen na snelle aanvallen. Hij danst weer over de baan en gooit er één van Ravichandran Ashwin over diep midden van het wicket voor zijn tweede zes van de innings. Er zijn 12 runs van hem. Sri Lanka 132/4 in 16 overs, 174 runs.

Score Of The Cricket Match

06 sep 2022 22:48 IST India vs Sri Lanka Live Cricket Score: Rajapaksa slaat Chahal voor zes

Live Cricket Scores

Wicket tegen Yuzvendra Chahal in de over voordat Bhanuk Rajapaksa verder ging met het lanceren van de vijfde worp over midwicket voor een zes. Chahal beëindigt zijn betovering met cijfers van 3/34 – briljante spreuken die India terug in het toernooi brachten.

DOEL! Dit is nu een grote klap voor Sri Lanka. Yuzvendra Chahal ving uiteindelijk Kusal Mendis lbw goed geplaatst op 57. De umpire stak zijn vinger op maar keek naar de foto. Geen tip op de Ultra Edge en de ball tracker zegt dat hij de tralies raakt. Sri Lanka zakte naar 110/4 in 14,1 overs, achter 174 aan.

06 sep 2022 22:41 Live uitslagen IST IND vs SL Asia Cup Super Four: Gunathilaka Falls op 1

DOEL! Bekijk de reactie van Virat Kohli. Het is allemaal opgepompt. Ravichandran raakte Ashwin voor India met het wicket van Danushka Gunathilaka op 1. Hij ging voor een schot vanuit de lucht – hij pakte er een op van Ashwin maar vond KL Rahul lang om hem een ​​beetje te ontslaan. Sri Lanka 110/3 in 13,5 overs, 174 runs.

India Vs West Indies 3rd Odi 2022 Highlights, Score Updates: India Thump West Indies By 96 Runs To Sweep The Series 3 0

Eindig met Kusal Mendis op de derde plaats boven Bhuvneshwar Kumar. Bovendien slaagde de pacer erin om SL te beperken tot slechts 7 totale runs. Sri Lanka heeft nu 69 nodig van 42 PL.

VIJFTIG! Sri Lankaanse opener Kusal Mendis brengt zijn halve eeuw in stijl met een vier uit Bhuvneshwar Kumar. Er waren slechts 33 leveringen nodig. Een goede beurt.

DOEL! Een geeft twee. Charith Asalanka wilde al vroeg zijn stempel drukken. Hij gaat voor een veegmachine en raakt hem uiteindelijk hoog, maar niet ver genoeg om in de SKY te boren met de achterste vierkante poot. Hij gaat terug naar 0. Nu hoopt hij op India. Scoor 97/2 in 11,4 overs, 174 runs.

Score Of The Cricket Match

DOEL! Eindelijk vooruitgang voor India. De openingstribune werd gebroken op 97. Pathum Nissanka moet boos op zichzelf zijn toen hij het omgekeerde speelde en hoopte voor de luchtroute te gaan, maar in plaats daarvan wordt hij op het achterste punt betrapt door Rohit Sharma. Maar de goede innings eindigen. Score 52. Sri Lanka 97/1 in 11,1 overs, 174 runs.

Ind (153/1) Beat Aus (152/5) Match Highlights T20 World Cup Streaming Cricket Hotstar Jio T20 India Rohit Kohli

De achtervolging gaat verder met een grens naar Kusal Mendis – gelukkig vliegt de bovenrand vier keer over het hoofd van de keeper. 8 loopt er vanaf. Sri Lanka 97/0 in 11 overs, 174 runs.

Enige opluchting voor India – geen grenzen. Slechts vier runs in de tweede door Ravichandran Ashwin. Sri Lanka 89/0 in 10 overs, achter 174 aan. Ze hebben nu 85 nodig van 60. Drankpauze.

Yuzvenda Chahal is terug. Patum Nissanka trekt aan de trekkracht en deponeert het over de diepe midwicket voor een zes. En twee keer in zoveel leveringen had India de kans om Kusal Mendis en Nissanka op te raken. De eerste keer zou een voltreffer het doen en de tweede keer slechts een worp op slechts 11 runs van het einde. India 85/0 in 9 overs, 174 runs.

Ravichandran Ashwin nu in de aanval. En Kusal Mendis toont zijn vaardigheden met een verbluffende zes op de tweede worp – een top innings-hit. 11 loopt vanaf de zijkant. Sri Lanka 74/0 in 8 overs, 174 runs.

Ind Vs Eng 2nd Odi Highlights: Topley Topples Indian Batting Order As England Win By 100 Runs

Hardik Pandya is terug voor een tweede spreuk. 1, 1, 1, 1, 1, 1 vanaf het einde. Patum Nissanka gaat naar 36 uit 24, Kusal Mendis op 27 uit 18. SL 63/0 in 7 overs, 174 runs.

06 september 2022 21:08 Livescore Super Four IST IND vs SL Asia Cup: Pandya Falls op 17

Lees meer India’s tweede opeenvolgende nederlaag en hun hoop op het bereiken van de finale zijn nu afhankelijk van andere resultaten.

Score Of The Cricket Match

Eerder was Rohit Sharma de ster met de knuppel voor India toen hij dinsdag een aanvoerdersklop speelde om zijn kant naar een respectabele 173/8 te stuwen tegen Sri Lanka. India verloor twee wickets in drie overs voordat een stand van 97 punten tussen Rohit en Suryakumar Yadav hen naar een totaal bracht. Rohit maakte 72, terwijl SKY allemaal uit was voor 34. Sri Lanka kwam echter terug in het midden om de procedure te verstoren. Dilshan Madushanka was de keuze van de bowlers en eindigde met 3/24.

England Vs India Live: Cricket 5th Test Score And Latest Updates

Eerder won Sri Lanka-aanvoerder Dasun Shanaka de toss en koos ervoor om als eerste te bowlen in Dubai. Shanaka zei dat zijn beslissing was gebaseerd op eerdere records op de locatie, waar teams aan de winnende hand zijn. De aanvoerder van India, Rohit Sharma, was het met zijn collega eens en zei dat ook hij als eerste zal bowlen. Terwijl Sri Lanka onveranderd bleef, maakte India een tactische verandering en bracht Ravichandran Ashwina in de plaats van Ravi Bishnoi.

Wat het spel betreft is de gunstige situatie rondom Team India veranderd. Ze begonnen de Asian Cup van 2022 met twee indrukwekkende overwinningen op Pakistan en Hong Kong. Hun tekortkomingen kwamen echter aan het licht in hun eerste Super Four-wedstrijd, waar ze voor de tweede keer tegen Pakistan stonden. Om eerlijk te zijn, hadden ze een beetje pech toen ze sterspeler Ravindra Jadeja verloren aan een blessure en zijn afwezigheid was erg merkbaar. Dit komt bovenop de afwezigheid van Jasprit Bumrah en Harshal Patel, waardoor hun bowlingarsenaal sterk is verminderd.

De titelverdedigers zijn echter niet verrast, want hun top drie schiet samen en toont de vastberadenheid die van hen wordt verwacht. KL Rahul en schipper Rohit Sharma zagen er behoorlijk agressief uit tegen Pakistan en Virat Kohli komt weer op zijn best. Ze zullen het echter opnemen tegen Sri Lanka, een team dat deelneemt aan dit toernooi en hun vorige twee wedstrijden heeft gewonnen, dus ze zullen veel vertrouwen hebben.

De Asia Cup Super 4-wedstrijd tussen India en Sri Lanka wordt gespeeld op dinsdag 6 september.

Afghanistan Vs South Africa Live Score T20 World Cup 2021: Afg Vs Sa Warm Up Match Live From Abu Dhabi

De Asia Cup Super 4-wedstrijd tussen India en Sri Lanka wordt gespeeld in het Dubai International Cricket Stadium.

India vs Sri Lanka Asian Cup Super 4-wedstrijd wordt uitgezonden op Star Sports Network in India.

Hoe kan ik live streaming kijken van India (IND) vs Sri Lanka (SL) Asia Cup Super 4?

Score Of The Cricket Match

India vs Sri Lanka Asia Cup Super 4 wedstrijd is beschikbaar voor live streaming op Disney Hotstar app en website.

Highest Score In Women’s T20 Cricket: Bahrain On Top With 318/1

India – Rohit Sharma (kapitein), KL Rahul, Virat Kohli, Suryakumar Yadav,

Live streaming of cricket match, latest score of test match, test match cricket score, live cricket score today match, score of the cricket, watch the cricket match live, today cricket match score, espn live score of cricket, watch live match of cricket, score of football match, cricket test match latest score, live match score cricket