Saludo De Buenas Noches Cristianas

Saludo De Buenas Noches Cristianas – De hemel is bedekt met sterren, midden in de nacht geeft God ons zijn zegen en helpt ons om rustig te slapen. Goede nacht.

Stuur mooie welterusten naar uw dierbaren voordat u gaat slapen, deze christelijke zinnen zijn kort.

Saludo De Buenas Noches Cristianas

Saludo De Buenas Noches Cristianas

Welterusten zinnen Christelijke afbeeldingen met zinnen om welterusten te zeggen (kort en mooi) Christelijke welterusten zinnen 1. Dank God voor de zorg, het geven van een goede nachtrust en het houden van ons onder zijn vleugels van liefde en zorg. 2. Laat de hemel versierd zijn met fonkelende sterren terwijl je ligt te rusten onder de zoete bescherming van de Almachtige God. 3. Geen nacht zal zo donker zijn dat hij Gods liefde voor jou en mij overtreft. Goede nacht.

Saludos De Buenas Noches Apk Pour Android Télécharger

4. Ik wens je goed werk en een goede nachtrust, God beschut je met zijn liefde en geeft hoop voor morgen. Alles is onder jouw controle. 5. Moge God je een goede nacht geven en een helder ontwaken, mogen de engelen van de hemel je beschermen. 6. Als je naar bed gaat, denk dan aan alle goede dingen die God voor je heeft gedaan. Goede nacht. 7. Godzijdank dat je je hand vasthoudt, het bewaakt je slaap zelfs ‘s nachts, het zorgt ervoor dat je goed kunt slapen en kunt rusten zonder zorgen. 8. Moge de Heer je zegenen en voor je zorgen als je veilig naar bed gaat in de stilte van de nacht, zonder zorgen of iets dat je slaap verstoort. Goede nacht. 9. Omdat God de leiding heeft over het op zijn plaats houden van de lucht, beschermt hij ook al het andere, zal hij altijd voor je zorgen en je nooit laten vallen. God is goed. Goede nacht. Zinnen met zegen voor een goede nacht

10. Godzijdank dat hij niet slaapt, dat elk van de kinderen voor hen zorgt terwijl ze ‘s nachts uitrusten. Goede nacht. 11. Twilight is gekomen, God zegene je en bewaar je op deze mooie nacht. 12. Moge je slaap vredig en vruchtbaar zijn, en je ontwaken mooi en helder. Goede nacht. 13. Ga naar bed denkend aan God en word wakker met zijn beloften. Het zal u aan niets ontbreken, want Hij is uw Fijne Herder. Goede nacht. 14. Moge de zoete gemeenschap van God je zegenen op deze nacht van rust en sereniteit. 15. Denk er vanavond aan hoeveel zegeningen God je heeft gegeven en hoeveel je Hem moet bedanken voor zijn vriendelijkheid en trouw. 16. Zeg ‘s avonds een kort gebed: niets en niemand kan mij scheiden van uw liefde, mijn lieve Heiland. Ik hou van je en slaap lekker vannacht. amine. 17. Op dit moment slaap je met de belofte van Allah dat je veilig zult leven, want je zult in vrede slapen en je zult zo slapen. 18. Elke minuut van de nacht zal een zegen van Allah zijn, omdat je in vrede en overvloed zult slapen. Goede nacht. 19. Moge de rest van de nacht je vernieuwen en je met hoop vullen. Goede nacht. 20. De klus is geklaard, de drukte is voorbij. Godzijdank dat er weer een dag voorbij is. Goede nacht. 21. Geen enkele duisternis is groot genoeg om Gods bestaan ​​en zijn eindeloze liefde voor jou te verbergen. Voor God zijn duisternis en licht hetzelfde. Goede nacht. 22. Moge je droom mooi zijn en vol goedheid die je zult ontvangen. Goede nacht. welterusten christelijke zinnen voor mijn liefde 23. Ik zie je in mijn visioenen, mijn liefste, ik kan het niet helpen dat ik ‘s nachts van je droom. God zegene u en houd ons altijd bij elkaar. Ik houd van je. Goedenacht mijn liefste. 24. Welterusten om aan je te denken, lieve prinses van mijn hart. Zoete dromen. 25. Je zult goed slapen omdat de vrede van God met je is. Mijn liefje. Ik mis je. Goede nacht. 26. God zegene je op deze mooie nacht en je slaap zal verfrist zijn. Goede nacht. 27. Ik vraag God om voor je te zorgen, zijn grote liefde voor jou, en ook dat je altijd onthoudt dat ik van je hou. Goede nacht.

28. Ik dank God voor de rustige nacht die ik met mijn ogen dicht zal doorbrengen. Goede nacht aan iedereen. 29. Moge Allah je voetstappen verlichten, zelfs in de donkerste nachten. Volg zijn pad trouw, hij zal altijd bij je zijn. Goede nacht. 30. Dank God voor zijn grote liefde die hij ons zelfs ‘s nachts leerde. Rust goed uit. 31. De genade van de Heer is dag en nacht bij je, dus ik weet zeker dat je zult rusten in vrede en zegeningen. Goede nacht. 32. De Heer is uw toevlucht en bescherming. Het zal je op het juiste pad leiden. Goede nacht. 33. God is met ons om ons te beschermen. We zijn gezegend met zijn aanwezigheid, kracht en liefde. Fijne en gezegende nacht. 34. Er is niets te vrezen. God leidt en waakt over ons. Goede nacht aan iedereen. 35. Beschermd, gezegend en kalm, dit is hoe we zijn en hoe we zullen slapen. Goede nacht. 36. Ook al loop ik in een donkere vallei, ik zal nergens bang voor zijn, want de Heer is met mij. Elke belofte van God geeft mij rust. Goede nacht. 37. Welterusten, moge de aanwezigheid van de Heer je vullen met liefde en veiligheid. De rest is eenvoudig. 38. Heb een prettige droom. Zegeningen en een goede nacht. 39. Al onze zorgen zijn in Gods handen.

God zegt ons dat we ons om niets anders moeten bekommeren dan bidden, en Zijn vrede vervult onze harten met vrede. Goede nacht. 40. Moge onze prins van vrede rusten in de wonderbaarlijke vrede van in de armen van Jezus te zijn. Goede nacht

Frases Cristianas Buenas Noches » Imágenesbuenasnoches

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Avondgebeden voor het gezin 41. Moge de Heer u beschermen en zegenen terwijl u vannacht rust. Goede nacht. 42. De zon vermoeit je overdag niet en de maan vermoeit je ‘s nachts niet. De Heer zal je beschermen tegen alle kwaad. Goede nacht. Rust in deze belofte van Psalm 121. 43. Ik bid tot God dat je nieuwe kracht krijgt als je rust en morgen verfrist en gelukkig wakker wordt. Goede nacht. 44. Het is nacht en soms is het moeilijk voor ons om te ontspannen, maar maak je geen zorgen, alles staat onder de controle van Allah.

We zullen niet bang zijn, we zullen vertrouwen op zijn kracht en grote wijsheid om te bereiken wat hij wil doen.

Goede nacht. Rust uit. 45. Je kunt vanavond in overvloed en harmonie slapen met de mensen om je heen.

Saludo De Buenas Noches Cristianas

God is goed en zegent ons met vrede. Goede nacht. 46. ​​​​Ik hoop dat je goed slaapt en nog beter wakker wordt. Goede nacht. 47. Ik hoop dat je je kunt herinneren en dankbaar bent voor wat God vanavond voor je heeft gedaan. Goede nacht. 48. Slaap gelukkig en word gelukkig wakker, klaar om te bereiken wat je morgen ook besluit te doen. Goede nacht. 49. God zorgt voor je in de schaduw van zijn vleugels. Goede nacht. De rest is eenvoudig. Woorden uit de Bijbel voor een vredige slaap Deze verzen zijn prachtige christelijke beloften om te onthouden voordat je gaat slapen 50. God heeft een belofte die ik je vanavond herinner: de engel van de Heer legert zich rond degenen die hem vrezen en degenen die hem vrezen. verdedigt hen. Psalm 34.7. Goede nacht. 51. Bestudeer voortdurend dit trainingsboek, dat de Bijbel is.

Mensajes De Buenas Tardes Cristianos Para Facebook Y Whatsapp

Mediteer dag en nacht om er zeker van te zijn dat je alles volgt wat daar staat geschreven.

Slaap met je gehoorzaamheid en welzijn in gedachten. 52. Wees sterk en dapper! Wees niet bang en wees niet ontmoedigd, want de HEER, uw God, is met u waar u ook gaat.” Jozua 1. 9. Goedenavond. Goedenacht groeten.

53. Rust vanavond uit en geef morgen niet op. God is met jou. Goede nacht. 54. Zelfs als de nacht zwaar is, is morgen een nieuwe dag, ontspan. God is soeverein en alles staat onder zijn toezicht. 55. Een goede nachtrust is erg waardevol, dus ik wil dat je rust en kalm blijft zodat alles goed komt. Morgen is een andere dag. 56. Nacht van dromen en een nieuwe dag om ze te vervullen. Goede nacht. 57. We bidden voor een vredige slaap vannacht, en we geloven dat het zal gebeuren. amine. 58. God en zijn engelen zullen voor je zorgen. Zoete dromen. 59. Moge deze nacht comfortabel, vruchtbaar en heel stil zijn, je kunt rusten door na te denken over hoe mooi God is. Goede nacht. 60. We danken God omdat Hij ons de tijd geeft om thuis veilig te slapen. 61. Wees niet bang, je slaap zal vredig zijn, elke slechte invloed wordt bestraft door het bloed van Christus, die ons heeft vrijgemaakt.

Als je in Christus hebt geloofd, ben je echt vrij en Zijn bloed bedekt je en reinigt je van alle zonde. 62. God begon het goede werk in je leven, dus ik weet zeker dat het zal doorgaan totdat je het afmaakt.

Frases Cristianas De Buenas Noches Apk Do Pobrania Na Androida

Er is niets om bang voor te zijn, laat niets of niemand je ervan weerhouden om je dromen te verwezenlijken. Rust uit. Goede nacht. 63. Je verdient een goede nachtrust, je bent een harde werker. Rust zonder enthousiasme in je bed en word morgen opgewekt wakker. Goede nacht. 64. We vertrouwen onszelf toe aan de Heer, hij

Frases buenas noches, buenas noches te quiero, buenas noches, buenas noches y buena suerte, buenas noches te amo, buenos dias buenas tardes buenas noches, buenos dias buenas noches