Revistas Punto De Cruz Pdf

Revistas Punto De Cruz Pdf – Vandaag heb ik een uitnodiging/informatie over het crosslinking-proces. Net als ik, kennen velen van jullie hem misschien alleen van je grootmoeder of moeder, maar vandaag heeft hij macht gekregen in verband met jonge artiesten, moderne ideeën en popcultuur, zoals ik je vertelde in dit boek van Mega Mini Punto. Cruz.

En daardoor geïnspireerd, ging ik op zoek naar nieuwe ontwerpen die groter en complexer waren. Zo kwam ik op de website van het Franse garen- en wolbedrijf DMC terecht, waar honderden borduur- en borduurmotieven staan. Om ze te downloaden, hoeft u alleen maar uw e-mailadres in te voeren, dat is alles, u hoeft niet te betalen of veel te registreren.

Revistas Punto De Cruz Pdf

Revistas Punto De Cruz Pdf

Ik heb de bloemen voor mezelf uitgezocht, als je het gaat doen laat ik hier een link achter.

Amazon.com: Mandala Colibrí K309 Kit De Punto De Cruz # 2. Hilos, Agujas, Tela Y 4 Esquemas De Colores Impresos En El Interior. Kit De Patrón De Bordado

Het proces om deel te nemen aan het kruis is heel eenvoudig. Een matachtige doek genaamd Aida wordt gebruikt als basis en is een populaire vierkante vorm om te ontwerpen. Daarnaast heb je borduurgaren en een naald nodig.

Om het hoofdidee te benadrukken, haal je de draad door het gat en maak je een X terug. Hier laat ik je een foto achter van de handleiding van de Mega Mini Punto de Cruz. Als dat niet het geval is, kun je deze DMC-blogpost bekijken, waar ze ook stapsgewijze instructies geven.

Dit is een heel eenvoudige en leuke methode. Het is mooi om te zien hoe een ontwerp beetje bij beetje wordt ontwikkeld en uitgroeit tot een creatie vol details en kleuren.

Ik ben Constance en ik heb deze blog gemaakt om mijn ideeën te delen met andere mensen die van DIY en decoreren houden. Ik hou van ontwerpen, koken, honden en reizen. Oh, en ik ben ook een journalist. Als je meer wilt weten over mij of over La Vida en Craft, schrijf me dan op @gmail.com

Siguiendo La Estela De Enrique Morente

Hoe gaat het met je? Ik ben Kony, een journalist, ik hou van schoonheid, honden en reizen. Welkom op de Life in Craft blog, waar je inspiratie, informatie, doe-het-zelf projecten en meer kunt vinden. Als je contact met me wilt opnemen, schrijf dan naar [email protected]