Rata De Ron Harry Potter

Rata De Ron Harry Potter – Dit artikel gaat over de Dooddoener die James en Lily Potter heeft verraden. Mogelijk bent u op zoek naar een andere persoon met dezelfde naam.

— En (Albus Perkamentus) begreep Wormstaart ook… Hij wist dat er ergens in de hoek een zweem van spijt op de loer lag…

Rata De Ron Harry Potter

Rata De Ron Harry Potter

Hij was de dienstknecht zoon van meneer en mevrouw Pippeling. In 1971 ging hij naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus en werd na meer dan vijf minuten Sorteerhoed-meditatie door het huis gesorteerd in Griffoendor House, een echte Hatstal. Tijdens zijn jaren op Zweinstein werd hij een van de Marauders; Hij was beste vrienden met Sirius Zwarts, James Potter en Remus Lupos, en samen creëerden ze de Marauder’s Map.

Harry Potter Q Posket Ron Weasley With Scabbers

Tijdens de Eerste Tovenaarsoorlog was Peter lid van de Orde van de Feniks, maar hij werd een spion toen hij gedwongen werd zich bij Heer Voldemort aan te sluiten. Toen ze undercover gingen met de Fidelius-bezwering, werd hij de geheime bewaarder van de Potters en verkocht James, zijn vrouw Lily en hun zoon Harry aan Heer Voldemort. Nadat Voldemort is gevallen, vervalst hij zijn eigen dood en geeft hij Sirius de schuld voor het verraden van James en Lily, evenals de dreuzelslachtoffers die hij tijdens zijn moord en ontsnapping vermoordde.

Peter leefde 12 jaar als een Animagus als de rat van de familie Weasley, Scabbers.

Zijn identiteit werd echter in 1994 onthuld door Sirius en Remus, en Pippeling, die nergens anders heen kon, zocht zijn toevlucht door terug te keren naar de dienst van Heer Voldemort, die hij in het Albanese woud vond.

Pippeling speelde een sleutelrol in de opstanding van Voldemort en bleef dienen tijdens de Tweede Tovenaarsoorlog. In het voorjaar van 1998, tijdens het gevecht in Malfidus Manor, in een zeldzaam moment van mededogen, aarzelde ze om Harry te wurgen. De Zilveren Hand die Heer Voldemort aan Pippeling gaf, interpreteerde zijn twijfel als zwakte en/of ontrouw en wurgde hem tot de dood.

Errores En La Saga Harry Potter

“Ik hou van Black en Potter. Het waren zijn helden. Hij was niet zo slim als zij en ik was vaak onbeleefd tegen hem… Wat een dwaas, wat een dwaas!

Pippeling ging in 1971 naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Tijdens zijn selectieceremonie werd de Sorteerhoed verscheurd tussen het plaatsen van hem in Zwadderich of Griffoendor. Na meer dan vijf minuten wikken en wegen (waardoor Pippeling de hotstool werd), besloot Hat hem in Griffoendor te sorteren.

Al snel verafgoodden Sirius Zwarts, James Potter, Remus Lupos en Griffoendor zijn roem en talent. Pippeling nam deel aan het pesten van Severus Sneep, een Zwadderich jongen in hetzelfde jaar als James en Sirius, en pestte Sneep ook al zou hij niet door zijn vrienden beschermd durven worden.

Rata De Ron Harry Potter

Hij, James en Sirius kwamen er al snel achter dat Remus Lupos een weerwolf was, maar hij liet hem niet in de steek zoals veel andere tovenaars. In plaats daarvan hebben ze jarenlang geleerd hoe ze animagi konden worden, zodat ze Remus konden helpen bij zijn transformatie. Pettigrew’s Animagus-vorm was een rat, waarvan zijn bijnaam “Wormstaart” was afgeleid.

Harry Potter: 5 Ways Harry Is Like James (& 5 Ways He’s Like Lily)

De rattenvorm van Pippeling hielp hem door de wilgentakken en maakte de boom geïmmobiliseerd, waardoor hij en de hut de Screamer’s Shack konden betreden. Professor Minerva Anderling beschreef Pippeling als een “gek, dom kind” dat de helden Sirius en James diende. Hij zei ook dat Pippeling een gemiddelde student was en niet in staat om tegen Sirius op te komen. Het was enigszins moeilijk voor hem tijdens de jaren van student-leraar relatie.

Pippeling: “Wat kan ik nog meer doen? De Heer van het Duister… Je hebt geen idee welke wapens hij heeft.”

Na zijn afstuderen aan Zweinstein in 1978, sloten Pippeling en zijn vrienden zich aan bij de Orde van de Feniks en vochten ze tegen Heer Voldemort en de Dooddoeners in de Eerste Tovenaarsoorlog. In oktober 1980 begon Pippeling echter als spion voor Voldemort te werken, in de overtuiging dat er niets te winnen was door zich tegen hem te verzetten.

Ondanks dat hij werd beschouwd als een laaggeplaatste soldaat vanwege zijn lafheid en gebrek aan nut, kreeg Pippeling het Duistere Teken en werd hij opgenomen in de gelederen van de Dooddoeners. Tijdens zijn tijd als Dooddoener vermoedde niemand, zelfs Albus Perkamentus niet, dat hij voor Voldemort werkte. Maar vóór het bevel werd duidelijk dat er een spion in hun gelederen zat.

Ron Weasley, Figura 12 Cm: Harry Potter And The Philosopher’s Stone, Sh Figuarts

Na de profetie over Harry Potter en de Heer van het Duister namen James en Lily Potter hun zoon mee en doken onder. In een poging om ondetecteerbaar te blijven, werd Sirius Zwarts ertoe gebracht te geloven dat Pippeling zou worden geselecteerd als een geheime bewaarder. Op Halloweennacht 1981 verraadde Pippeling zijn vrienden en Voldemort doodde James en Lily, maar hij was niet in staat hetzelfde te doen met zijn zoon toen hij zijn vloek herwon en zijn fysieke vorm vernietigde.

Aangekomen bij de ruïnes van het huis van de pottenbakker, ontcijfert Pippeling wat er is gebeurd, met Voldemorts toverstok,

Hij bleef in de ruïnes, uit angst dat het ministerie zijn verraad zou ontdekken door middel van inspectie, en verborg het op een onbekende plaats.

Rata De Ron Harry Potter

Afgezien van James en Lily was Sirius Zwarts de enige persoon die wist dat Pippeling zijn geheime bewaarder was. Toen Pippeling besefte wat hij had gedaan, hoe zijn huid leeg was en er geen tekenen van een worsteling waren, volgde hij hem in de hoop zijn vrienden te wreken. Pippeling naderde hem en schreeuwde dat Sirius de Potters had verraden zodat iedereen het kon horen, en voordat Zwart zijn toverstok kon trekken, verwijderde Pippeling snel zijn rug en doodde toen 12 Dreuzelslachtoffers door de straat op te blazen met een explosief. , creëerde een krater. groot genoeg om de rioolbuizen te laten zien. Vervolgens deed hij alsof hij dood was door zijn vinger af te snijden en hem in een rat te veranderen en hem achter te laten terwijl hij wegrende.

Héroes Y Villanos Frikis: 9 De Septiembre De 2012

Sirius werd gearresteerd omdat hij een Dooddoener was, Pippeling en Dreuzels vermoordde en de Potters verraadde, en werd zonder proces opgesloten in Azkaban. Van de overlevende Dreuzels die getuige waren van de gebeurtenis werd hun geheugen gewist, en het Wizarding World Department of Accidents and Disasters gaf hen het excuus dat er een gaslek was geweest. Pippeling wordt ten onrechte onderscheiden met de Orde van Merlijn, First Class, vanwege zijn woordenwisseling met Sirius, en wordt, samen met de herstelde vingers, “postuum” aan zijn moeder gegeven.

Zelfs de andere Marauders, Remus, geloofden dat Sirius Pippeling had verraden en vermoord. Na verloop van tijd, als gevolg van misvattingen, geloofden velen dat Zwart zijn stok trok en Pippeling doodde voordat de anderen de kans hadden om zichzelf te verdedigen.

Fred Wemel: “En bovendien was het al lang weg. Het was weg. Het was waarschijnlijk beter om snel dood te gaan. Eén hap… en het merkte het niet eens.”

Fred Wemel: “Het was zijn mooiste moment. Het litteken op Goyle’s vinger zal blijven als een laatste eerbetoon aan zijn nagedachtenis…”.

Top 7 De Los Mortífagos Más Poderosos De Harry Potter.

Pippeling Schurft verstopte zich als een rat, in de hoop de andere aanhangers van Heer Voldemort te vermijden. Toen Voldemort viel vanwege Peter’s informatie, verdachten de Dooddoeners hem ervan een verrader te zijn. Op zoek naar een magische familie om hem in huis te nemen, werd hij bezeten door Percy Wemel en later door Percy’s jongere broer Ron. Ze zorgden goed voor hem terwijl hij bij de wezels woonde.

Het was duidelijk dat Scabbers een uitzonderlijke rat was; Hij was ongewoon oud voor een rat van zijn soort, met een levensverwachting van drie jaar, maar de familie Wemel had hem twaalf jaar. De reden dat hij ervoor koos om in een tovenaarsfamilie te worden geadopteerd, was om het nieuws van de tovenaarswereld bij te houden en zich te herenigen met zijn meester als hij weer aan de macht zou komen. Zoals hij was, zou hij Harry Potter als welkomstgeschenk hebben meegebracht, zodat geen Dooddoener het als verrader zou durven, maar hij had nooit actie ondernomen tijdens zijn tijd als huisdier van Ron, omdat Voldemort niet sterk genoeg was om hem te beschermen. . Ondanks dat hij Gregory Guile op de schenen beet toen hij Harry en Ron’s eten probeerde te stelen, dacht Ron over het algemeen dat Schurft waardeloos was, aangezien Schurft alleen maar “eten en slapen” deed. Ron toonde echter zijn voorliefde voor Schurft toen hij van streek raakte toen hij dacht dat Schurft werd opgegeten door de kat van Hermelien Griffel, Crookshanks.

Net als Schurft keerde Pippeling terug naar Zweinstein toen hij zijn opleiding begon bij Percy Wemel in het schooljaar 1988-1989. James’ broer of zus had zich bij hem en Percy gevoegd na het welkomstfeestje terwijl ze Bill Wemel hielpen met studeren voor de NEWT’s.

Rata De Ron Harry Potter

Samen met deze

Ron Weasley: The Ultimate Quiz

Harry potter ron weasley, ron van harry potter, harry potter hermione ron, harry potter hermione granger ron weasley, harry potter ron wemel en hermelien griffel, harry potter hermione granger and ron weasley, harry potter hermelien en ron, ron harry potter lego, ron wemel harry potter, harry potter characters ron weasley, harry potter ron and hermione, harry potter ron