Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy – Rafa Nadal is vrijdag doorgegaan naar de tweede ronde van Roland Garros met een 6-3, 6-2, 6-4 overwinning op de Nederlander Botik Van De Zandshulp in 2 uur en 11 minuten, waar hij het opneemt tegen de Canadees Felix Auger. Een naam opgevoed door oom Tony. De geschiedenis lees je hier.

Hij verslaat Van De Zandschulp met 6-3, 6-2, 6-4 en treft opnieuw Auger-Aliassime. De Spanjaard gaat nog steeds zonder een set te laten vallen, terwijl hij dichter bij Djokovic komt in de kwartfinales op Roland Garros.

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

Botik Van De Zandshulp – Rafael Nadal: 3-6. Een leeg spel om af te sluiten. Manacori man toont goede gevoelens.

Resultado Rafa Nadal

Balearic zet het recht en pakt dit spel wit. Ontwerp om de eerste set te krijgen!

De Spanjaard reageert zoals gewoonlijk, verliest de server en herwint deze in de volgende game. Het werkt om vooruit te komen. Volg Roland Garros live

Rafa Nadal en Botik Van De Zandshulp zijn al in Suzanne Lenglen om met remise te beginnen en warmen zich voor aanvang van de wedstrijd op.

Gelukkig is de chronische voetblessure van Nadal niet voorgekomen in deze eerste rondes van Roland Garros, hij traint goed, speelt beter, brengt niet veel tijd door op het veld en zijn dokter is bij hem. We hopen dat er geen problemen zijn in deze competitie.

Roland Garros 2022: Resumen, Resultado Y Puntos Del Nadal

Omstreeks 15:35 gaat de derde ronde wedstrijd van “Roland Garros” tussen Nadal en Van De Zandshulp van start.

Rafa Nadal speelt vandaag zijn 3e ronde wedstrijd op Suzanne Lenglen, de tweede belangrijkste baan van het toernooi! Het gebeurt meestal een keer per jaar met Nadal op Roland Garros, zodat mensen kunnen genieten van de Balearen zonder veel geld te betalen.

Ze hebben elkaar nog nooit ontmoet, Nadal is de duidelijke favoriet, maar merk op dat deze speler de afgelopen maanden flink gegroeid is en in de finale in München en op gravel speelde.

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

De Spaanse speler won zijn eerste twee partijen op Roland Garros met gezag en een goed spel, vandaag is de Nederlander Van De Zandshulp al een goede eerste steen!

Resultado De Nadal Hoy

Hallo en welkom bij de live-verslaggeving van de Roland Garros-wedstrijd van vandaag tussen Rafa Nadal en Botik Van De Zandshulp!

Wereldbeker Qatar 2022 Ontbrekende stickers van WK-album zorgen voor sociale problemen in Argentinië

De minister van handel van de Argentijnse regering had een ontmoeting met krantenwinkels en vertegenwoordigers van Panini om een ​​oplossing te vinden voor het tekort aan stickers voor WK-albums.

De speler van Athletic wierp zijn vruchten af ​​met zijn eerste call-up tegen Ghana. Bekijk de dans uitgevoerd door Iñaki Williams voor zijn nieuwe teamgenoten.

Rafa Nadal Y Carlos Alcaraz: Resultado Y Resumen Del Partido De Tenis Del Mutua Madrid Open, En Directo

Alberto Urraca en zijn droom om op blote voeten in San Silvestro te rennen: “Ik wil rennen en mijn kinderen vasthouden” Nadal loopt de Rod Laver Arena binnen met zijn 21e Grand Slam-titel in de hand!

Nadal beleeft misschien wel de meest geweldige tijd van zijn professionele leven! Hij is de beste tennisser ter wereld. Ze is 35 jaar oud en lijkt alles te plukken!

Vanaf hier beëindigen we de uitzending en bedankt voor het live kijken naar de finale van de Australian Open! NADAL HEEFT OPNIEUW GESCHIEDENIS GEGEVEN!

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

Wat Rafa Nadal heeft gedaan is pure sportgeschiedenis en een les in nederigheid, geloof en hard werken! Spanje juicht van vreugde. Wij hebben de beste tennisser!

Conde De Godó 2021: Nadal

Rust Nadal weer! Rafa komt er weer uit, deze kans mag hij niet missen

Nadal zou echter moeten winnen met zijn opslag! Wat voor spel speelde Medvedev? Zijn er meer verschillen?

Medvedev in witte kleren! Nadal serveerde 4-3 en 5-3. De Spanjaard weet dat hij twee ronden moet winnen om dit toernooi te winnen, en hij zal zijn energie niet verspillen aan de rest als hij niet snel vooruitgaat. We zijn 5 uur verwijderd van de finale van de Australian Open!

Wat een voorrecht! Feestartikelen! Rafa Nadal breekt en maakt er 3-2 van en werkt in zijn voordeel. Je hebt een spel in handen.

Roland Garros 2022: Horario Del Nadal Vs Thompson Y Dónde Ver

En nu is het leeg voor Nadal! Het is verbazingwekkend dat in 4 uur en 30 Nadal spelen in het wit, hij 35 jaar oud is!

Speel Nadal! Wat belangrijk is, is dat beide toevoegen aan het spel, Rafa een ongemakkelijke eerste game van deze vijfde set speelt en nu is het zijn beurt om op de service van de Rus te drukken.

Medvedev verhoogde een breakpoint en service redde hem weer! 0-1 voor Rusland

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

Geweldig, geen woorden! Nadal maakte de wedstrijd gelijk, 2-2! Beiden zijn volledig dood. We zetten er 5! Wat een finale van de Australian Open!

Nadal Hoy En El Open De Autsralia, En Directo

En nu pakt Medvedev de setbal en maakt de score 5-4! Beide spelers gaven ons wat voor soort finales, twee Grand Slam-finales tussen hen en twee optredens, twee odes aan tennis.

Nadal 15-40! Hoe goed is Rafael Nadal! Het duurt tot het einde van de Australian Open

Rafa Nadal bevestigt het!! Een zeer belangrijke wedstrijd, een grote wedstrijd gewonnen door Manacori’s man. Het was een historische finale op de Australian Open!

Wat gebeurd er!! Nadal breekt de Rus opnieuw en gaat serveren voor 4-2. Nadal kreeg een break in de achtste game. Dit is geschiedenis

Rafa Nadal Tommy Paul: Resumen Y Resultado Del Partido De Hoy

Hoe gaat het evenement? Medvedev maakt een dubbele fout en Nadal leidt met 2-1 op service. Maar wat een gek ding doet Nadal vandaag!

Nadal wedstrijd!! Het kostte hem 10 minuten om de 1-1 te maken, de inzet en het geloof van Rafa Nadal is episch.

Eindelijk!! Rafa Nadal ‘sweepte’ de derde set en bracht de stand op 2-1 in de finale van de Australian Open. Het wilde beest brult in Melbourne!

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

Het pistool passeren!! Rafa Nadal breekt Medvedev en serveert in deze wedstrijd 2-1. Nog een kans voor de Balearen

Rafa Nadal Se Retira De Wimbledon Por Su Lesión Abdominal

Nadal overleeft! Hij wint zijn partij met een score van 40:15 en geeft nu alles om de derde break van de partij te pakken.

Medvedev haalt het uit, de laatste bal zet het op de lijn, het geluk is Nadal zelfs vandaag niet gunstig. Na, 3-4

Nadal gaat 0-40 omhoog en pakt een maaltijd! Hij is een echte gladiator, niemand kan deze speler verslaan qua instelling.

Nadal maakte een fout op belangrijke momenten, hij had een foutloze bal voor het doel en met de helft van het veld leeg kreeg hij 0-15 en gooide die naar de kant waar Medvedev staat, de Rus reageert met een kostbaar passeerschot . Score nummer 2.

Rafa Nadal Taylor Fritz En Vivo En Directo Online Hoy

Nadal voegt de tweede game on serve toe en pakt het met 2-2! De Spanjaard heeft zeker de kracht en het tennis om bij te blijven, maar hij weet ook dat hij 3 sets op rij moet winnen om de finale te winnen. Volg de laatste wedstrijd van Australië live.

Het vrije spel van Medvedev is zeer ontspannen met zijn opslag. 13 Russische azen en slechts 1 Spaanse.

Rafa Nadal kwam met 0-30 voor en maakte er in de derde set 1-1 van. Het is de vraag of de Spanjaard door de rust gemotiveerd zal zijn en in de wedstrijd kan komen. Volg de laatste wedstrijd van Australië live.

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

0-30 van Daniil Medvedev, die op een onbereikbaar niveau speelt, zien we dat Nadal mentaal erg aangedaan is na het verlies van de set.

Tenis: Rafa Nadal 2 1 Nick Kyrgios: Resultado, Resumen Y Estadísticas

Medvedev leidt in deze derde ronde, de wedstrijd is beslist voor Rusland, eens kijken of Nadal fysiek en mentaal gezond is.

Hoe zit het met Medvedev!! De Russische speler pakt de set. Nadal is heel dicht bij de finale van de Australian Open.

3-2 volley Nadal, Rusland serveert nu twee keer, de Spanjaarden verloren het voordeel, maar nog steeds vooruit.

Nadal haalt het uit!! Hij staat nog steeds met 6-5 voor en nu is het de beurt aan Daniil Medvedev, als hij wint, gaan we naar een gelijkspel. Hoe verloopt de finale van de Australian Open? Volg hem live

En Vivo] Semifinales De Wimbledon 2022: Programación, Horario Y Canal De Tv Para Ver Los Partidos De Tenis Nadal Vs. Kyrgios Y Djokovic Vs. Norrie

Het spel van Medvedev, de sterke stick van Nadal, die de set niet sloot. In deze spellen kan een deel van het spel worden beslist.

Hij brak Medvedev! Nadal miste een belangrijke kans van de wedstrijd, laten we eens kijken hoe het hem mentaal beïnvloedt.

Medvedev-voordeel. Een fan sprong het veld op, en op de tennisbaan was niets te zien!

Rafa Nadal Resultado Partido De Hoy

0-30 voor Medvedev, Nadal mist een zeer duidelijke volley en plakt die nu weer achter.

Masters De Cincinnati: Rafael Nadal Cae Ante Borna Coric Y Se Olvida Ser El Número Uno

Wat een dejadaaaa van Nadaal!! Nadal breekt opnieuw en nu staat hij op het punt de tweede set te winnen en de wedstrijd gelijk te trekken. Hoe intens!

Hij brak Medvedev! Slecht nieuws, heel slecht nieuws voor Nadal, die de leiding zal verliezen, maar zonder op het voordeel te rusten.

Medvedev wordt losgelaten en wint het witte spel op serve! Onder een vastberaden tweede set zal het voor de Spanjaard heel moeilijk zijn om zijn diensten af ​​te sluiten. Volg de laatste wedstrijd van Australië live

BH van Rafa!! Nadal raakt hoe belangrijk deze reactie is, wat voor houding. Bevestig nu de sleutelbreuk en krijg 4-1

Final Masters Roma 2021: Rafa Nadal

Nadal wint 2:1! Baleari verbetert met zijn prestaties, maar blijft de hele tijd lijden. Eens kijken of Medvedev de Spaanse druk voelt en aan anderen geeft