Que Plancha De Pelo Es La Mejor

Que Plancha De Pelo Es La Mejor – Tegenwoordig zijn er veel warmtetools die kunnen worden gebruikt om haar recht te trekken. Maar waar moet u op letten bij het kiezen van het beste kapsel voor uw haar? We spraken met een expert om erachter te komen.

Op dit punt in het leven weten we allemaal dat stijltangen een essentieel hulpmiddel zijn in elke schoonheidsset. Dankzij hen kunnen we het haar rechttrekken en aanpassen, en kunnen we dreadlocks in korte tijd elimineren … Maar hoe kies je het juiste kapsel voor jouw haartype? We spraken met een expert om erachter te komen.

Que Plancha De Pelo Es La Mejor

Que Plancha De Pelo Es La Mejor

“Het eerste waar we rekening mee moeten houden, is de aard van ons haar: het moet op het type strijkijzer worden geplaatst. Hiervoor moeten we aspecten kennen zoals de bevestiging van de platen, de grootte van de platen of de temperatuur “. Daniel Marín, stylist, schoonheidsspecialist en directeur van Santum.

Plancha De Pelo Babyliss: ¿cuál Es La Mejor Del 2022?

“Krullend haar is bijvoorbeeld het moeilijkst te stijlen vanwege de structuur, dus je hebt een sterk strijkijzer nodig, maar je moet ook voor het haar zorgen en het worden zwevende platen, gekleurd haar, dat er erg beschadigd uitziet. de hitte, moet inzetten op warmtecontrole ijzer, omdat het gebruik van gekleurd ijzer meestal minder is. Net als de platen is het passend om een ​​toermalijncoating te hebben die het haar niet vasthoudt en ‘en alle statische elektriciteit vernietigt’, voegde de expert eraan toe.

“Het onderhoud van het haar is erg belangrijk, en het is beter om te strijken met keramische platen die niet continu elektriciteit geleiden en het haar niet verminderen bij het stijlen, maar licht geven”, zei hij.

Qua lengte: “Als het haar kort is, moet de plaat dun zijn, zodat de wortels kunnen worden rechtgetrokken; als het haar van gemiddelde lengte is, kunt u een standaard maatplaat gebruiken met een lengte van 3 cm Breedte x 9 cm lengte, lang of heel lang haar, een brede plaat is nodig: de afmetingen zijn meestal 4 cm breed x 10 cm lang, concludeert Daniel Marin.

Het biedt tot 20 minuten continue verwerking. Het garandeert maximale prestaties bij een optimale en constante temperatuur van 185 °C.

Plancha Para Cabello Babyliss: ¿cuál Es La Mejor Del 2022?

Met een keramische hoes en een lange plaat kun je met deze stijltang meer haar in één beweging van wortel tot punt steil maken.

Met deze brede ontkrulplaat krijg je de beste correctie dankzij de keratine- en toermalijncoating. Het heeft zes temperaturen.

Als lid verdien je geld op in aanmerking komende aankopen die aan de vereisten voldoen. Het opnemen van links heeft geen invloed op de redactionele onafhankelijkheid van de media: de redacteuren kiezen en analyseren het materiaal vrijelijk, volgens hun vereisten en kennis. . Stijltangen, perfect voor grootte, draagbaarheid en technologie, zijn bijna onmisbaar voor diegenen die ervoor willen zorgen dat ze haar hebben alsof ze naar de kapper gaan voordat ze het huis verlaten.

Que Plancha De Pelo Es La Mejor

Bij het kiezen van het type strijkijzer dat we willen, kunnen er verschillende factoren zijn, zoals de dikte en de temperatuur die het kan bereiken, het type haar of het budget. In deze gids, opgesteld door S Moda, zijn enkele van de punten benadrukt die moeten worden overwogen om deze optie voor te bereiden, zoals het kennen van het verschil tussen brede en dunne platen, het regelen van de hoeveelheid geld die kan worden gebruikt. of waarschuw voor het bestaan ​​van producten die zijn ontworpen om de vijand nat haar te maken.

Las Mejores Planchas Para El Pelo

Om dit type product te vinden dat thuis zal worden gebruikt, is het echter noodzakelijk om de ervaring van andere gebruikers te kennen. Om deze reden, zoals scheerapparaten en kappers voor mannen of babyfoons, EL PAÍS Escaparate, zijn we naar Amazon Spanje gegaan om de artikelen met de meeste beoordelingen en de beste gemiddelde klantbeoordelingen te selecteren. In ons onderzoek hebben we alleen modellen overwogen met meer dan 300 gebruikersbeoordelingen en minstens 4 sterren op 5. De resultaten zijn 10 soorten merken, die u in het artikel kunt zien. en goede kwaliteit voor minder dan 40 euro in sommige gevallen.

Credits: Verónica Hernández Pérez en J.S. Dit artikel lijkt andere merken zoals GHD of Corioliss niet te benijden en ze bieden dure producten aan: “Het is heel mooi, heeft een brede titanium plaat, geschikt voor lang haar, temperatuurregeling en bescherming. sluiting die de plaat voorkomt. , toch heet, komt samen als het haar gaar is,” zei J.S. De snelheid van het apparaat tot 230 graden is ook een sterk punt dat wordt benadrukt door de koper, die tevreden is met de bespaarde tijd, wat betekent: “Ik heb meer haar en minder tijd om me voor te bereiden. korte tijd en weinig slagen doet het niet laat een brandlucht achter en de temperatuur is perfect, zegt Vanesa.

Nadelen: Twee van de kopers die dit product kochten merkten dat het een “onaangenaam geluid” maakte kort na aankoop: “Ik heb het strijkijzer pas 3 maanden en het begon geluid te maken toen het werd ingeschakeld, wat ik niet deed . voordat,” zei een anonieme gebruiker. Patricia Rguez was onder de indruk van het ontwerp, de materialen en de functies van het product, maar merkte ook op: “Het warmt snel op en heeft een automatische uitschakeling, maar het werkte niet voor mij omdat het aan mijn haar trekt, het is niet zo’n goede openheid. open”.

Voordelen: Een klant die dit als Valentijnscadeau kreeg, zegt dat haar man er niets aan kan doen: “Het warmt op in 20 seconden, en de koffie smaakt geweldig en gaat lang mee”, zegt ze. Net als hij hebben meer dan 2.000 gebruikers het product beoordeeld, verbaasd over hoe weinig het haar beschadigt en hoe zacht en glad het aanvoelt na het borstelen. María en Ana zijn twee van hen, die ook zeer tevreden zijn met de producten van het merk Remington. “Ik kocht het zesde strijkijzer op mijn account met hetzelfde model. Mijn moeder, mijn vriend, mijn schoonzus, enz. Ik kan niet zeggen dat we allemaal blij zijn”, zei de tweede.

Las Diez Mejores Planchas De Pelo En Relación Calidad Precio Del 2021

Nadelen: “De kwaliteit is niet slecht, de prijs is goed, maar ik ben eraan gewend geraakt. Mijn haar is sterker en gladder, minder beschadigd en heeft geen tijd nodig om het te repareren”, zegt Sara M. van een product dat strookt niet helemaal met je keuze. Zoals deze anonieme gebruiker die dit artikel niet aanbeveelt voor mensen met “half tot lang haar met volume”. “Misschien is het beter voor haar dat minder opstandig is dan het mijne,” zei ze. Ten slotte zeiden sommige klanten, zoals Alicia S. of Michelle Torres, dat ze het originele artikel niet hadden gezien.

Pluspunten: David Navarro wijst op veel factoren om zijn tevredenheid over de aankoop te bewijzen: “Het warmt snel op (…) Eén slag rechtzetten zonder problemen ondanks het feit dat ik zacht en hard haar heb. Esthetisch, heeft een moderne en eenvoudige uitstraling. (…) het is een metaal van zeer goede kwaliteit”, concludeerde hij. Andere kopers worden aangetrokken door de voordelen van goedkope producten. “Het is duidelijk dat we geen professionele fabrikant zijn, hoewel het in sommige gevallen zo lijkt. Mijn collega heeft verschillende ijzers geprobeerd en tot nu toe heeft deze hem ongetwijfeld de beste resultaten gegeven. “, zei icastroX.

Nadelen: Vanessa Chan geeft toe dat ze het in een noodgeval kocht en niet helemaal tevreden was: “Ik weet dat je voor deze prijs niet om zoiets als ghd kunt vragen, maar het stelde me teleur (.. .) De correctie is niet slecht, maar het bevredigt me niet goed, het gaat te veel door en maakt niet goed schoon, het maakt het haar zwak en traag, “zei ze. Dit artikel lijkt ook niet volledig te beantwoorden aan de behoeften van Christiane. , die bevestigt dat het doet niet geschikt voor zijn haartype: “Het strijkijzer is niet slecht, maar het zakte niet in zoals mijn haar, soms zoals kleur of dik haar, zei hij.

Que Plancha De Pelo Es La Mejor

Voordelen: Fernando, David Zuazua en Alan zijn het erover eens dat het tussenproduct, dat ze allebei voor hun collega’s hebben gekocht, een goede keuze is: “Ik heb het voor mijn vrouw gekocht en zij is erg blij. Het wordt snel warmer. , en door de ingrediënten , het beschadigt of verbrandt haar haar niet zoals ik deed. Ze houdt van de manier waarop het haar haar verliet, ze zegt dat het lijkt alsof ze naar de kapper is gegaan, zegt Fernando. Patricia zegt dat hij een trouwe gebruiker is van de fabrikant: “Ik had al ghd en

Guía Mejores Planchas De Pelo Del Mercado De 2021

Plancha de pelo ghd, que colageno es mejor tomar, que es la maca, que es la democracia, que es la moringa, que es la hepatitis, que es la navidad, que es la artrosis, plancha de pelo, plancha de pelo chi, que es la candidiasis, plancha de pelo babyliss