Que Peliculas Hay En El Cine

Que Peliculas Hay En El Cine – Het is het begin van de week en je vraagt ​​je misschien af ​​welke films er in de bioscoop draaien? Daarom delen we met jullie de lijst met premières die je deze week van 30 mei tot 5 juni 2022 in Cinépolis, Cinemex en Cinedot vindt.

Volgens de billboards van Cinépolis, Cinemex en Cinedot worden deze films vanaf vandaag, 30 mei, vertoond in hun bioscopen.

Que Peliculas Hay En El Cine

Que Peliculas Hay En El Cine

De premières van deze week in Cinépolis, Cinemex en Cinedot van 30 mei tot 5 juni

El Título Original De La Película: No Hay Manera De Tratar A Una Dama. Título En Inglés: No Hay Manera De Tratar A Una Dama. El Director De Cine: Jack Smight. Año:

De laatste aflevering van de Jurassic-saga is de enige première van de week en zal naar verwachting een succes worden aan de kassa.

Als je de afgelopen weken niet naar de bioscoop bent geweest, onthoud dan dat de volgende titels tussen mei en juni uitkomen.

*Houd er rekening mee dat sommige films alleen in bepaalde complexen kunnen zijn, dus vergeet niet om het billboard van uw favoriete bioscoop te bekijken aan de kassa of via de mobiele applicatie.

Nu je weet welke films in de bioscoop draaien, kun je ons vertellen welke je deze week wilt zien? En vergeet ons niet te volgen op onze sociale netwerken.

El Cine Renzi Estrena Dos Películas Con El 30 Por Ciento De Capacidad De Su Sala

Diegetico.com gebruikt anonieme analytische cookies, specifiek voor een goede werking en reclame. Onze partners (inclusief Google) kunnen uw gegevens opslaan, delen en beheren om gepersonaliseerde advertenties te leveren. Je kunt je toestemming hier accepteren of intrekken.OKPrivacybeleid Laten we opwarmen voor 2022 met de 30 meest verwachte films volgend jaar in de bioscopen! Wie boeit je het meest? Houd er rekening mee dat de releasedatums per regio verschillen en kunnen worden gewijzigd.

Trouwens, voordat we aan de lijst beginnen, herinneren we ons vier veelgeprezen films uit 2021 die in de eerste maanden van 2022 naar Cinépolis komen:

De vijfde film in de slasher-reeks. 25 jaar nadat een brute moordpartij de slaperige Woodsboro tot stilstand bracht, zet een nieuwe moordenaar het masker van Ghostface op om een ​​groep tieners te gaan stalken en de geheimen van de dodelijke erfenis van de stad nieuw leven in te blazen.

Que Peliculas Hay En El Cine

Jared Leto schittert in deze film, gebaseerd op de Marvel Comics-antiheld en Spider-Man-schurk, Morbius the Living Vampire, die voor het eerst verscheen in

Estrenos Disney +: Encanto Llega A Disney Plus Como Regalo De Navidad: Mira Cuándo Es El Estreno De Esta Mágica Película

Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Annette Bening, Letitia Wright, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders

Kenneth Branagh is terug als detective Hercule Poirot. Bij die gelegenheid, terwijl hij op vakantie is op de Nijl, moet de rechercheur de moord op Linnet Ridgeway Doyle tijdens haar huwelijksreis onderzoeken.

Geïnspireerd door een van de meest erkende videogameseries aller tijden. Het verhaal draait om Nathan Drake, een schattenjager die op zoek gaat naar avontuur en fortuin in het gezelschap van zijn eeuwige partner Victor “Sully” Sullivan.

In zijn tweede jaar in de strijd tegen de misdaad wordt Batman geconfronteerd met de corruptie van Gotham City die verbonden is met zijn eigen familie wanneer hij de confrontatie aangaat met een seriemoordenaar die bekend staat als de Riddler.

La Película ‘padre No Hay Más Que Uno 2’ Cerrará El Cine De Verano En El Rodeo Este Jueves

Engelse stemmen: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan, Hyein Park, Orion Lee, Wai Ching Ho, James Hong

(2018). De film draait om Mei. Zijn bestaan ​​neemt een onverwachte wending wanneer hij verandert in een gigantische rode panda, iets waar elk gezin zich zorgen over zou maken, maar niet het zijne, want het is een erfenis die al generaties lang onder zijn voorouders circuleert.

Je ontdekt de geneugten en het verdriet van de Britse familie. Het grote verschil met de vorige film is dat het de actie naar Frankrijk zal verplaatsen en speciale aandacht zal schenken aan het verleden van Lady Violet.

Que Peliculas Hay En El Cine

Toen dr. Robotnik keert terug met een nieuwe partner, Knuckles, moet Sonic samenwerken met zijn partner Tails om te voorkomen dat ze de smaragd vinden die de macht heeft om beschavingen te vernietigen.

Mejores Películas 2019: No Te Las Puedes Perder

Cast: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston en Mads Mikkelsen

Terwijl de macht van Gellert Grindelwald snel groeit, vertrouwt Albus Perkamentus Newt Scamander en zijn vrienden een missie toe die zal leiden tot een botsing met het leger van Grindelwald, en zal Perkamentus zich afvragen hoe lang hij aan de rand van de volgende oorlog zal blijven.

, zet Dr. Stephen Strange zijn onderzoek naar de Time Stone voort. Maar een oude vriend die een vijand is geworden, maakt een einde aan zijn plannen, wat Strange ertoe aanzet het kwaad te ontketenen.

Wanneer Superman en de rest van de Justice League worden ontvoerd, moet Superdog Krypto een groep in een opvangcentrum – Ace the Hound, PB het dikbuikige varken, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn – overtuigen om hem te helpen de superhelden te redden.

Sonic 2: La Película

(1986). Nu is Maverick (Tom Cruise) de nieuwe vlieginstructeur op de Top Gun school en zal hij de zoon van Goose (Miles Teller) opleiden tot piloot, net als zijn vader.

Het oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear: de held van vlees en bloed die de speelgoedlijn inspireerde en de legendarische Space Ranger introduceerde die generaties fans zou winnen.

) zal de carrière van de King of Rock onderzoeken, met de nadruk op zijn complexe relatie met zijn manager Tom Parker.

Que Peliculas Hay En El Cine

De voortzetting van de avonturen van de Minions, altijd op zoek naar een tirannieke leider. In deze film zijn we getuige van zijn eerste ontmoeting met Gru als jonge man.

Que Peliculas Hay En El Cine, Películas Infantiles: Más Esperados 2021

De nieuwe film van Jordan Peele, die slechts twee films nodig had om een ​​maatstaf te worden voor sociale horror:

De 11e film van het DC Extended Universe die Black Adam presenteert, de antiheld van Kahndaq die 5000 jaar gevangen zat en de aartsvijand van Shazam zal worden.

Een psychologische thriller die zich afspeelt in de jaren vijftig en over een huisvrouw in een geïsoleerde utopische gemeenschap in de woestijn van Californië die een duistere waarheid over haar man ontdekt.

Cast: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Pom Klementieff, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Rob Delaney, Mark Gatiss, Cary Elwes

Cartelera (16 De Septiembre): Todos Los Estrenos De Películas Y Qué Recomendamos Ver

, een episch avontuur dat de beleefde Brooklynite door het Multiverse zal vervoeren om samen te werken met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People, en het op te nemen tegen een slechterik die veel krachtiger is dan alles wat ze ooit eerder hebben gezien.

Barry Allen reist terug in de tijd om de moord op zijn moeder, die onbedoelde gevolgen heeft, te voorkomen.

Wanneer een oude macht wordt losgelaten, moet Aquaman een ongemakkelijke alliantie vormen met een onwaarschijnlijke bondgenoot om Atlantis en de wereld te beschermen tegen onomkeerbare vernietiging.

Que Peliculas Hay En El Cine

Een historische film die zich afspeelt in Hollywood aan het einde van de jaren twintig, precies op het moment dat de industrie overging van stomme films naar talkies. Elk jaar presenteert de filmindustrie nieuwe films voor het hele gezin, die ons verhalen vertellen vol goede verhalen en avonturen die ons eindeloze emoties laten beleven. En volgend jaar zal zeker geen uitzondering zijn!

Cines Abiertos Hoy

Van nieuwe verhalen en personages tot vervolgen en de terugkeer van verschillende klassiekers die we al kennen en waar we van houden, we delen met jullie de langverwachte releases van kinder- en familiefilms voor 2022.

Een paar maanden geleden deelden we het nieuws over het vierde deel van deze populaire saga, waar klassieke monsters als Dracula en Frankenstein niet zo angstaanjagend bleken als we dachten.

‘Hotel Transylvania: Transformation’, zal degene zijn die definitief een einde maakt aan deze reeks films, en daarin zullen we de rollen omgedraaid kunnen zien: Johnny wordt een monster, terwijl de rest mensen worden. Een willekeurige situatie die ze moeten oplossen door als een team te werken.

“Hotel Transylvania: Transformania”, trailer en releasedatum voor de vierde en laatste film met de grappigste monsters

Cine Yelmo Imaginalia, Albacete

Disney verraste dit jaar door aan te kondigen dat ondanks de sluiting van Blue Sky Studios, de iconische personages die we in Ice Age hebben ontmoet, terugkeren voor een zesde film met de titel “Ice Age: The Adventures of Buck”, die exclusief in première gaat op Disney+.

Herinner je je de vriendelijke eekhoorns nog die als strandwachten optraden? Chip, Chop (Dale) en het bedrijf keren na 30 jaar terug naar het scherm in een film die real-action zal integreren met CGI-animatie, en waarin ze het moeten opnemen tegen een groep piraten.

Pixar kon pas volgend jaar uit de premières blijven en deze keer presenteren ze ons ‘Red’, een film die op een heel grappige en originele manier vertelt over de overgang naar de adolescentie.

Que Peliculas Hay En El Cine

In 2022 presenteert Disney zijn live-action versie van het klassieke verhaal van Pinocchio, getiteld “Pinocchio” en met in de hoofdrollen Tom Hanks en Luke Evans, en geregisseerd door Robert Zemeckis.

Las Medidas De Bioseguridad Que Implementará Cine Colombia En La Reapertura De Sus Cines

Een andere Disney-première die velen ongetwijfeld zal bekoren is ‘Disenchanted’, het vervolg op het magische en muzikale ‘Enchanted’, waarvoor Amy Adams en Patrick Dempsey terugkeren als Giselle en Robert, tien jaar na wat er in de eerste film gebeurde en nadat ze verhuisd waren van New York.

Ongetwijfeld een van de meest verwachte releases voor 2022, “Lightyear”, zal de vraag beantwoorden die veel Toy Story-fans al jaren hebben: wie is de astronaut die het beroemde speelgoed van de ruimteklok inspireerde?

‘Lightyear’: Disney•Pixar presenteert de eerste trailer en releasedatum van de film die de oorsprong van Buzz Lightyear zal vertellen

Tot slot sluiten we onze lijst met kinderreleases voor 2022 af met een vervolg waar al bijna 30 jaar op wordt gewacht: ‘Hocus Pocus 2’. In deze film zien we de Sanderson-zussen terugkeren om een ​​nieuwe generatie te blijven terroriseren.

Las 100 Frases De Cine Más Populares De La Historia

IN

Mejores peliculas en el cine, peliculas en el cine, peliculas gratis en el cine, cine peliculas gratis en español, peliculas nuevas en el cine, las peliculas en el cine, que hay en el universo, peliculas en cine estrenos, que ver en el louvre, peliculas en cine, peliculas en el cine estrenos, que es el crm en marketing