Piedras Preciosas Mes De Nacimiento

Piedras Preciosas Mes De Nacimiento – We zijn ervan overtuigd dat je je afvraagt ​​welke steen je kent en waarmee je een speciale band voelt, en het is zeker dat het niemand minder is dan degene die jou vertegenwoordigt volgens je geboortedatum.

Edelstenen worden altijd geassocieerd met een mystieke betekenis, omdat in de astrologie elke maand overeenkomt met een andere edelsteen, waardoor ze de mogelijkheid hebben om energie over te dragen en een geluksbrenger te worden voor degenen die het dragen. Daarom willen we bij Livni dat je weet welke van jou is, afhankelijk van de maand van je geboorte, en dat je hem altijd bij je kunt dragen, of zelfs aan iemand in je omgeving kunt geven, zodat hij je alle voordelen geeft. . durf je

Piedras Preciosas Mes De Nacimiento

Piedras Preciosas Mes De Nacimiento

Als je in januari bent geboren, is je geboortesteen… de granaat! Deze populaire halfedelsteen kan je bondgenoot zijn als je je zelfvertrouwen wilt vergroten, eigenschappen zoals kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen wilt bevorderen, je wilt helpen de gewenste resultaten en succes te behalen. Bovendien zal het altijd in je hand dragen je helpen de fysieke, mentale, spirituele en emotionele herinneringen te behouden die de huidige tijd ons belet om opnieuw te voelen.

Conjunto De Gemas De Piedras Preciosas De Varios Colores Ilustración Del Vector

Als je in februari bent geboren, is je geboortesteen… Amethist! Deze edelsteen geeft ons helderheid, rust en emotionele zelfbeheersing, helpt ons om te gaan met slapeloosheid of angst en verbetert ons zelfrespect. En naast dat het een erg mooie steen is vanwege zijn kracht, vertegenwoordigt het een sterke band tussen twee mensen, waardoor het perfect is om te delen met je partner.

Als je in maart bent geboren, is je geboortesteen… aquamarijn! Deze edelsteen helpt ons elke dag met kracht tegemoet te treden, omdat het wordt geassocieerd met jeugd en vitaliteit en bevordert daarom onze communicatieve vaardigheden. Ook als je erover denkt om je partner een sieraad te geven, is het perfect: het staat garant voor een compleet en gelukkig liefdesleven.

Als je in april bent geboren, is je geboortesteen… witte topaas! Deze edelsteen wordt beschouwd als stimulerend, helend, kalmerend en genezend en zorgt ervoor dat we negativiteit vervangen door liefde, vrede en geluk. Daarom, als je iemand in je omgeving hebt die een ingewikkeld proces doormaakt en een extra dosis energie (en elegantie) nodig heeft, dan heb je deze edelsteen zeker nodig.

Als je in mei bent geboren, is je geboortesteen… de smaragd! Deze edelsteen is een symbool van zuiverheid, naast het effect dat harmonie produceert en angst, stress en angst neutraliseert, waardoor je heldere en hoopvolle beslissingen neemt. Bovendien helpt het je om je te concentreren op het werk, dus het toevoegen van deze steen aan je fundamenten zal negatieve energie afweren.

Piedra Del Mes De Septiembre: Significado Del Zafiro

Als je in juni geboren bent, is jouw steen… de maansteen! Deze edelsteen is zonder twijfel een klassieker die natuurlijke schoonheid, nederigheid en onschuld vertegenwoordigt en geluk en goede energie aantrekt. Deze eenvoud en elegantie maken het gemakkelijk te combineren en geven ons een heel speciaal tintje.

Als je in juli bent geboren, is je geboortesteen… de robijn! Deze edelsteen wordt niet alleen geassocieerd met seksuele energie, maar staat ook voor vertrouwen en vriendschap, wat je helpt de band met de mensen om je heen te versterken. Durf het te combineren met veel accessoires.

Als je in augustus bent geboren, is je geboortesteen… scheidingen! Deze edelsteen wordt beschouwd als een geschenk van Moeder Natuur om de schepping van een nieuwe wereld te vieren, dus het is zeer krachtig en zal je beschermen met zijn helende eigenschappen. Ook… naar verluidt Cleopatra’s favoriete edelsteen.

Piedras Preciosas Mes De Nacimiento

Als je in september bent geboren, is je steen… de saffier! Deze edelsteen wordt geassocieerd met het derde oog chakra, dus het helpt je om dingen duidelijker te zien en je omgeving beter te begrijpen dan voorheen. Een manier om het altijd bij je te dragen in de vorm van een edelsteen kan zijn door verwisselbare kettingen zoals deze.

Pendientes Con Piedras Natales De Enero: Granate

Als je in oktober bent geboren, is je geboortesteen… de donkere! Deze edelsteen wordt beschouwd als bescherming tegen de conflicten om je heen, en helpt je zo moeilijke tijden te overwinnen en je leven te beheren. En om hem altijd bij je te dragen of zelfs iemand te verrassen, kan deze armband een originele optie zijn.

Als je in november bent geboren, is je geboortesteen… Citrien! Deze kostbare steen is bij uitstek de steen van vrijgevigheid, hoewel hij ook wordt gebruikt om overmatige jaloezie en slechte humor te vermijden. Vergeet daarom niet om het te combineren met een van je looks, vooral die gewijd aan evenementen of speciale gelegenheden.

Als je in december bent geboren, is je geboortesteen… Blue Topaz! Deze kostbare steen zal ons delicatesse, balans, communicatie en begrip brengen om onze doelen te bereiken. Bovendien is het erg goed voor degenen die rust nodig hebben en het wordt aanbevolen dat de steen altijd in direct contact staat met de persoon via de ringen.

Dit zijn dus de 12 stenen die ons geluk kunnen brengen volgens onze geboortedatum en de kenmerken die elk van hen ons brengt! Nadat u overtuigd bent welke het beste bij u past, combineert u deze met de sieraden die u mooi vindt en creëert u uw unieke look volgens uw behoeften. En als je vragen hebt over geboortestenen, bezoek dan gerust onze website en schrijf ons zodat we je kunnen helpen er altijd goed uit te zien. Granaat is bijvoorbeeld de geboortesteen van de maand januari. Dus mensen die in januari zijn geboren, zullen granaat als hun geboortesteen dragen. Dit is een zeer populaire introductie in de wereld van kristallen en edelstenen. Ze trekken kijkers van over de hele wereld, ongeacht geslacht, leeftijd, nationaliteit of religie.

Granate De Enero Piedra Natal

De populariteit van geboortestenen dateert uit de oudheid, toen culturen geloofden dat edelstenen unieke krachten hadden zoals geluk, gezondheid en voorspoed. Traditioneel wordt elke maand geassocieerd met een edelsteen, maar zoals je hieronder kunt zien, zijn er enkele maanden met meerdere geboortestenen.

Het lijkt erop dat geboortestenen een bijbelse oorsprong hebben, die teruggaat tot het boek Exodus in de Bijbel en vooral op Aärons borstplaat. De borstplaat was bedekt met 12 edelstenen die elk van de twaalf stammen van Israël in die tijd voorstelden. Deze bijzondere borstplaat is versierd met de volgende edelstenen: Smaragd, Saffier, Diamant, Topaas, Karbonkel, Sardinië, Agaat, Ligura, Amethist, Onyx, Jaspis en Beryl.

En je zet er stenen in, vier rijen stenen: de eerste rij carneool, topaas en smaragd; Dit is de eerste regel; De tweede rij is turkoois, saffier en diamant; de derde rij, hyacint, agaat en amethist; En de vierde rij, Beryl, Shoham en Vishpa. Ze zijn ingelegd met goud. “

Piedras Preciosas Mes De Nacimiento

Sardius, genoemd in de bovenstaande passage, is wat we carneool noemen. Karbonkel is misschien een oude naam voor robijn of granaat. Ten slotte lijkt ligure te verwijzen naar zirkoon of kwartskristal, maar de meningen lopen uiteen. Hoe zijn deze edelstenen de geboortestenen geworden die we tegenwoordig allemaal kennen? Verhuizen naar de 1e en 5e eeuw na Christus, twee geleerden, Flavius ​​​​en St. Jerome, identificeerden de verbinding van 12 edelstenen met de 12 tekens van de dierenriem. Er waren twaalf stenen, één voor elk van de namen van de Israëlieten, elk gebeeldhouwd als een tamari met de naam van een van de twaalf stammen. Oorspronkelijk werd aangenomen dat elke persoon alle 12 geboortestenen kon vasthouden en elke edelsteen in de juiste maand kon dragen. Er zijn veel legendes en mythen over de helende krachten van de geboortesteen en het therapeutische effect ervan. Volgens deze legendes verhoogt het dragen van een edelsteen gedurende een bepaalde maand de genezende kracht. Om het volledige effect te krijgen, moeten mensen ze alle twaalf vasthouden en maandelijks afwisselen.

Cuál Es La Piedra Preciosa Del 16 De Abril? Descúbrelo Aquí

Naast je geboortemaand kun je de geboortesteen voor je westerse astrologische teken vinden. Opmerking: er is geen standaard officiële lijst van geboortestenen op basis van astrologische tekens, maar er zijn traditionele associaties.

Data 21 januari – 19 februari 20 februari – 20 maart 21 maart – 20 april 21 – mei 21 mei 22 – 21 juni 22 juni – 22 juli 23 juli – 22 augustus 23 augustus – september 242 – nee september 242 nee – 21 december 22 – 20 januari

Granaat edelsteen voor vitaliteit en liefde Amethist voor kalmte en genezing. Aquamarijn voor actie en saffier vitaliteit voor zelfexpressie en waarheid. Agaat voor balans en kracht. Smaragd voor liefde en vriendelijkheid, Onyx voor kracht en kalmte, Carneool voor vertrouwen en liefde. Afscheid van licht en doel Citrien voor kracht en intelligentie Turkoois voor gezondheid en geluk. Wapens voor bescherming en vitaliteit.

Als je aan je geboortesteen werkt

Cuál Es La Piedra De Nacimiento De Enero?

Nombre de piedras preciosas, piedras preciosas