Pictures Of Bed Bugs And Bites

Pictures Of Bed Bugs And Bites – Medisch Debra Sullivan, Ph.D., MSN, RN., CNE, COI – Door Jennifer Huizen 17 januari 2020

We nemen producten op waarvan we denken dat ze nuttig zullen zijn voor onze lezers. Als u een aankoop doet via links op deze site, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Hier is ons proces.

Pictures Of Bed Bugs And Bites

Pictures Of Bed Bugs And Bites

De meeste mensen die door bedwantsen worden gebeten, ervaren symptomen zoals irritatie, zweren of jeuk. Maar hoe behandel je bedwantsbeten en kunnen ze worden voorkomen?

Bed Bug Bites Photos

Er zijn verschillende manieren om de kans om gebeten te worden te verkleinen, behandelingsopties omvatten goede hygiëne en antihistaminica.

Hoewel bedwantsen een probleem voor de volksgezondheid zijn, is het niet bekend dat ze via hun beten ziekten overdragen.

Bedwantsen gebruiken een kleine buisachtige structuur, een proboscis genaamd, om de huid te doorboren en menselijk bloed te drinken. Ongedierte is het meest actief ‘s nachts en’ s morgens vroeg wanneer mensen slapen.

Geschat wordt dat een op de vijf Amerikanen persoonlijk met bedwantsen te maken heeft gehad of iemand kent die dat heeft.

How To Identify Bed Bug Bites—and How To Treat Them

Bedwantsen kunnen overal op het lichaam bijten waar huid aanwezig is. Meestal komen beten voor op plaatsen die tijdens de slaap worden blootgesteld, zoals:

Veel mensen voelen de beet zelf niet of ontwikkelen andere symptomen dan de insectenbeten en enkele kleine, omringende ontstekingen en irritaties. Anderen worden als vatbaar voor beten beschouwd en ontwikkelen ernstigere symptomen.

In de meeste gevallen verschijnen de symptomen onmiddellijk na de beet, maar ze kunnen zich in de volgende dagen ontwikkelen of verergeren. Zonder verdere irritatie verdwijnen de symptomen meestal na ongeveer een week.

Pictures Of Bed Bugs And Bites

Bijna alle beten van bedwantsen veroorzaken een zekere mate van ongemak, meestal jeuk en ontsteking. Andere tekenen en symptomen van bedwantsbeten zijn onder meer:

Bed Bug Bites

Hoewel vrij zeldzaam, hebben of ontwikkelen sommige mensen ernstige reacties en symptomen van bedwantsbeten. Ernstige symptomen die medische aandacht vereisen, zijn onder meer:

Een dramatische immuunrespons kan een teken zijn van een allergische reactie. Als dat het geval is, moet u mogelijk een van de volgende behandelingen uitvoeren:

Ernstige jeuk kan leiden tot verdere complicaties zoals infectie of littekens. Als de jeuk ernstig is, kunnen corticosteroïdencrèmes en antihistaminica-pillen of -vloeistoffen worden voorgeschreven.

Een manier om blootstelling en mogelijke bedwantsen te voorkomen, is door bedwantsen te herkennen en ze te onderscheiden van ander ongedierte.

What Is And Isn’t A Bed Bug Bite?

In een onderzoek uit 2017 kon bijna 35 procent van de Amerikaanse zakenreizigers en 28 procent van de ondervraagde luisteraars geen onderscheid maken tussen bedwantsen en ander huishoudelijk ongedierte.

Nimfen zijn gemakkelijker te herkennen nadat ze net hebben gegeten, wanneer bloed hun buik vult, waardoor ze een roodbruine kleur krijgen.

Volwassen bedwantsen zijn meestal gemakkelijker dan nimfen. Herkenbare kenmerken van de meeste volwassen bedwantsen zijn onder meer:

Pictures Of Bed Bugs And Bites

Gemiddeld kan een vrouwtje in haar leven minstens 345 eieren leggen. Eierleggende vrouwtjes verhogen vaak het voervolume en de frequentie om hun jongen te ondersteunen.

Bedbugs (arthropod Reaction)

De sleutel tot het voorkomen van bedwantsbeten is om te voorkomen dat insecten de menselijke omgeving binnendringen, zich voeden en zich voortplanten.

Overdag vinden bedwantsen vaak beschutting in kieren en spleten in meubels, vloeren, muren en matrassen.

Ook de naden en plooien van gestoffeerde meubelen kunnen een ideale schuilplaats bieden. Van bedwantsen is bekend dat ze in vacuümcontainers of -compartimenten blijven.

Bedwantsen hebben de neiging om schuilplaatsen te zoeken in de slaapkamers van mensen, ook in de buurt van slaapkamers. Bedwantsen die in andere kamers worden aangetroffen, zijn meestal een teken van een ernstige besmetting.

How To Identify Bed Bug Bites Compared To Other Pest Bites

Zoeken naar bedwantsen houdt in dat u op zoek gaat naar de roodbruine vlekken die worden veroorzaakt door hun uitwerpselen en de heldere huid die de nimfen afwerpen als ze volwassen worden.

Plagen kunnen echter tegen hogere tarieven worden gevonden in plaatsen zoals hotels als ze niet goed worden schoongemaakt.

Het wassen van beddengoed op hoge temperaturen en het controleren van hotelkamers op tekenen van bedwantsen kan bedwantsbeten helpen voorkomen.

Pictures Of Bed Bugs And Bites

Medical-Diag.com heeft een strikt inkoopbeleid en vertrouwt alleen op peer-reviewed studies, academische onderzoeksinstellingen, medische tijdschriften en verenigingen. We gebruiken geen referenties van derden. We linken naar primaire bronnen, waaronder studies, wetenschappelijke referenties en statistieken, in elk artikel en vermelden ze in de sectie Bronnen aan het einde van onze artikelen. U kunt meer te weten komen over hoe we ervoor zorgen dat onze inhoud nauwkeurig en up-to-date is door ons Redactioneel Beleid te lezen. Bedwantsen en muggenbeten zijn zowel rood als jeukend en kunnen er hetzelfde uitzien. Ze zijn echter afkomstig van verschillende organismen en hebben een aantal verschillende kenmerken.

Do Bed Bug Bites Itch?

Door het verschil tussen de twee te kunnen zien, zullen mensen op de juiste manier reageren op de beten die ze ontvangen en stappen ondernemen om meer beten te voorkomen.

Net als bij andere beten reageren mensen anders op beten van bedwantsen, en het kan uren of dagen duren voordat deze reacties zichtbaar worden.

Ernstige allergische reacties zijn zeldzaam, maar anafylaxie, die begint met het gevoel de keel te sluiten, kan optreden. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en het hele lichaam aantasten.

Individuen krijgen meestal meer dan één bedwantsbeet, vaak in groepen van drie tot vijf. De beten zelf zijn rood en jeuken, soms zit er een blaar bovenop.

How To Tell The Difference Between A Flea And Bed Bug Bites

Bedwantsen voeden zich met bloed en zijn vooral ‘s nachts actief, dus beten vinden ‘s nachts plaats waar de huid wordt blootgesteld.

Bedwantsen moeten minstens om de 14 dagen worden gevoerd om te paren en eieren te produceren, maar ze kunnen maanden tot een jaar zonder voedsel leven.

Vrouwelijke muggen zijn de enige muggen die steken, en contact moet minstens 6 seconden duren voordat er voldoende muggenspeeksel in de bloedbaan komt en een reactie veroorzaakt.

Pictures Of Bed Bugs And Bites

Muggenbeten zien eruit als rode bultjes met een prikwond in het midden. Soms, als een persoon erg gevoelig is, kunnen ze striemen of grotere verhoogde gebieden ontwikkelen.

Bed Bug And Mosquito Bite Comparisons

Muggen steken het vaakst in het donker, tussen zonsondergang en zonsopgang. Kooldioxide, menselijk zweet en hitte kunnen muggen aantrekken.

Muggen- en bedwantsbeten hebben verschillende kenmerken op de menselijke huid en op verschillende manieren.

Bedwantsbeten verschijnen meestal in clusters en vaak in een specifiek patroon, zoals B.-lijn of zigzag. Meestal verschijnen beten op plaatsen die een persoon blootstelt tijdens de slaap.

Aan de andere kant zijn muggenbeten over het algemeen geïsoleerd en komen ze willekeurig voor op delen van het lichaam die niet door kleding zijn bedekt.

The Differences Between Bed Bug Bites And Mosquito Bites

Mensen merken bedwantsbeten meestal niet op en reacties kunnen uren of dagen later verschijnen. Zonder verdere irritatie verdwijnen de symptomen meestal na ongeveer een week.

Integendeel, muggenbeten kunnen onmiddellijk jeuken en verschijnen. Ze worden meestal beter na 1 of 2 dagen.

Naast jeuk en irritatie kunnen muggenbeten ernstige ziekten overbrengen. Volgens de National Institutes of Health (NIH) sterven jaarlijks meer dan 725.000 mensen wereldwijd aan deze ziekten.

Pictures Of Bed Bugs And Bites

De symptomen van bedwantsbeten en muggenbeten kunnen verschillen, wat mensen kan helpen bepalen welk type ze hebben.

Do These Look Like Bed Bug Bites? Coming Back From Traveling And Noticed Them. They Don’t Itch But Are Slightly Sore.

Voor de meeste mensen zijn de symptomen van een muggenbeet een jeukende, rode bult met een prikwond in het midden. Ze verschijnen meestal binnen enkele uren of dagen na de beet.

Meestal hebben bedwantsbeten of muggenbeten geen medische hulp nodig, tenzij een persoon een ongewone allergische reactie heeft.

Anafylaxie is een zeldzame reactie op dit soort insectenbeten, maar als iemand voelt dat zijn keel dicht gaat, moet hij onmiddellijk medische hulp inroepen.

Om bedwantsbeten tijdens het reizen te voorkomen, moeten mensen bedden grondig controleren op tekenen van bedwantsen op de matras en rond het hoofdeinde. Je mag de koffers ook niet op de grond laten staan.

Bed Bug Bites Pictures: Everything You Need To Know

Wanneer een bedwantsenplaag zich ontwikkelt, zijn professionele verdelgers die gespecialiseerd zijn in bedwantsen vaak nodig om ze volledig kwijt te raken.

Jeukende, rode bultjes moeten altijd worden veroorzaakt door bedwantsen en muggen. Andere mogelijke boosdoeners zijn:

Meestal hoeven mensen geen dokter te zien voor bedwantsen of muggenbeten.

Pictures Of Bed Bugs And Bites

De twee uitzonderingen zijn wanneer een persoon een ernstige allergische reactie op beten heeft of secundaire infecties ontwikkelt als gevolg van de beet.

Bed Bug Bites High Res Stock Photo

Bedwantsen en muggenbeten komen veel voor. Hoewel ze aanzienlijk ongemak en irritatie kunnen veroorzaken, hebben ze zelden medische hulp nodig en verdwijnen ze meestal binnen een paar dagen.

Maatregelen nemen om toekomstige blootstelling aan bedwantsen en muggen te voorkomen en hard werken om bedwantsen te elimineren, kan toekomstige beten helpen beperken.

Medical-Diag.com heeft een strikt inkoopbeleid en vertrouwt alleen op peer-reviewed studies, academische onderzoeksinstellingen, medische tijdschriften en verenigingen. We gebruiken geen referenties van derden. We linken naar primaire bronnen, waaronder studies, wetenschappelijke referenties en statistieken, in elk artikel en vermelden ze in de sectie Bronnen aan het einde van onze artikelen. U kunt meer te weten komen over hoe we ervoor zorgen dat onze inhoud nauwkeurig en up-to-date is door ons Redactioneel Beleid te lezen. Ondanks de naam komen bedwantsen niet alleen in bedden voor. Ze komen ook voor in banken, stoelkussens en meubelzuilen.

Als je rode en jeukende plekken op je huid aantreft, ben je misschien bang dat je te maken hebt met bedwantsen.

How To Handle Bed Bug Bites On Kids

Het kan echter moeilijk zijn om beten te identificeren, tenzij u sporen van insecten in uw huis vindt. Je kunt zijn zoals anderen

Bed bugs bites, bed bugs and bites, photos of bed bugs bites, bed bugs bites pictures photos, images of bed bugs bites, signs of bed bugs bites, treatment of bed bugs bites, pictures of bites from bed bugs, pictures of bed bugs bites, picture of bed bugs bites, bites of bed bugs, pictures bed bugs bites