Parador De Santillana Del Mar

Parador De Santillana Del Mar – Met herenhuizen, een collegiale kerk en paleizen, allemaal van steen maar omgeven door groene weiden, is Santillana del Mar Cantabrië een van de steden die is geteisterd door de tijd en de elementen. De hele middeleeuwse wijk en de berg- en kustomgeving maken het een must voor reizigers die van natuurlijke schoonheid houden.

In Santillana staan ​​nu twee gebouwen in het hoofdkwartier van de parador. De oudere Parador Gil Blas noemt de literator in zijn naam en is gevestigd in het huis van Barreda-Brachi, een barok gebouw uit het einde van de 17e eeuw omgebouwd tot Parador in 1946. Het huis is gelegen in het onderste deel van het openbare plein, naast de Torre del Merino en werd gebouwd voor het stadhuis. Net als de rest van het dorp zijn de herenhuizen gebouwd in de stijl van adellijke huizen uit de bergen van de 17e eeuw in duidelijke concurrentie met de oude middeleeuwse huizen van Santillana. Met de stamboom van de familie Barreda, een van de belangrijkste families in de stad, ervoor vallen vier ijzeren balkons en de gevel op. Om de kleine horecacapaciteit van het hotel uit te breiden, opende Network in 2000 een tweede vestiging op slechts 500 meter van de eerste. Tegenover Gil Blas is dit de tweede nieuwbouw die, met betrekking tot de omgeving van de stad, de populaire architectuur van de berg reproduceert en een grote en aangename tuin heeft.

Parador De Santillana Del Mar

Parador De Santillana Del Mar

Meer dan een eeuw later keerde de Fransman Alain René Lesage in 1715 terug naar het genre, met de titel Gil Blas, geboren in Santillana, arm en ellendig, maar die een belangrijke plaats inneemt in Philip. 4 grijpen. De roman was zeer invloedrijk in zijn tijd, zelfs in de 19e eeuw, omdat het werd aangepast voor werk, waardoor het de titel kreeg van een van de beroemdste scenario’s van de eeuw. Er is echter iets in de toekomst van de jonge Gil Blas dat, ondanks zijn succes, de meest serieuze critici niet kan overtuigen. Voor hen is de eerste roman nog steeds een ware bewerking van een bepaald Spaans genre, maar waarmee het iets te hoog afdaalt. Gil Blas was meer dan een fortuinlijke schurk, een eerlijk en voorzichtig man, een voorbeeld van hovelingen; In die zin anticipeerde de Nieuwe Lesage op de romantische mythe en de manier waarop Frankrijk en andere naties de gouden eeuw en de literaire traditie van Spanje zagen of wilden zien.

Heritage Tours 2016 By Europa Nostra

Santillana is een van de meest toeristische plaatsen in Spanje. Nadat de Altamira-grot in 1879 werd ontdekt, werden er regelmatig intellectuelen en kunstenaars bezocht. Toeristen zijn geïnteresseerd in het feit dat deze stad onmiddellijk werd gewekt en moest worden behouden met de aanwijzing van een historisch-artistiek complex in 1889. Santillana del Mar was een van de eerste plaatsen in het toerisme na de moeilijke jaren van de burgeroorlog. Gesundheit und Sicherheit Ihrer Gäste heeft de hoogste prioriteit van de hotelpartner. Hotels met een schoon en veilig inspectielabel demonstreren uitgebreide hygiëne- en beschermingsmaatregelen voor Infektionsschutz binnehalb ihres Betriebes.

Het hotel is beoordeeld door de schriftelijke Fachkraft voor Prüfung, Inspektion en Zertifisierung, Maaschen im Clean & Safe Protocol om de financiering te corrigeren en verder uit te voeren en te regelen.

Het hotel heeft een speciaal rapport van zijn service verstrekt, waarin wordt uitgelegd dat alle maatregelen in het Clean & Safe-protocol zijn geïmplementeerd en gecontroleerd.

Sammeln Sie mit me bei jeder Hotelbuchung Miles & Points bei unseren Partnersn (1€ = 1 Mile/1 Point)

Parador De Santillana Del Mar: Bewertungen, Fotos & Preisvergleich (spanien)

Doe of je thuis bent in één van de 28 klimaatgeregelde kamers met een koelkast en een minibar. WLAN-internettoegang (gratis) is beschikbaar. Het heeft zijn eigen Badezimmer mit Badewanne vorhanden, über gratis Toilettenartikel en Föhn desetten. Zur Ausstattung gehören Safes und Schreibtische; Kamers worden dagelijks schoongemaakt. Zum Angebot gehören een Express-Check-in, een Textilreinigungsservice en een rund um die Uhr besetzte Rezeption. Wenn Sie eine Veranstaltung in Santillana del Mar, ist dieses Eine gute Wahl, denn zu den 1001 Quadratfuß (93 vierkante meter) großen Veranstaltungsräumlichkeiten zählen Einrichtungen wie: Konferenzraum. Vor Ort geeft het volgende aan: Parken ohne Service (kostenpflichtig) Nutzen Sie folgende Freizeiteinrichtung: Sauna. Ook vanaf deze punten kunt u genieten van een prachtig uitzicht: Dagerrasse und Garten. Het hotel biedt ook: draadloze internettoegang (gratis), Souvenirladen/Kiosk en Unterstützung bei der Tourenplanung/beim Ticketerwerb. Het hotel heeft het volgende aanbod: Sauna. De vrije tijd voor de activiteit mag niet worden gebruikt. Est können dabei Gebühren anfallen, Dit hotel heeft een restaurant, maar roomservice (bitte Zeiten beachten) wordt aangeboden.

Hotel-Baujahr 1987, Anzahl Etagen 3, Gesamtanzahl Zimmer 28, Anzahl Einzelzimmer 2, Anzahl Doppelzimmer 26, davon mit 2 getrentnen Betten 25, davon mit einem Doppelgangen 1, davon als Dreibettzimmer geeignet 12, as 0, 0 Anzahl Suites (getrennte) 0, Anzahl Juniorsuiten 1, Anzahl Appartmenta 0, Rezeption besetzt am Wochenende van 00:00 tot 23:59 Rezeption besetzt am Wochenende van 04:00 tot 23:59, Rezeptio besetzt van 00:00 tot 23:59 Rezeption besetzt vanaf 00: 00 tot 23:59 00 tot 23:59, Engels sprekende persoonlijke nachten, Hotel, Tagungs- / Kongresshotel,

In Santillana del Mar vind je Parador de Santillana nur wenge Minuten entfernt von: Calle de Juan Infante und Museum inquisitionis. Het hotel ligt dicht bij: het diocesane museum Queen of Heaven en de Collegiata di Santillana del Mar.

Parador De Santillana Del Mar

Ja, in Hotel Paradori de Santillana del Mar kunt u vanaf 8:00 uur ontbijten. om 11:00 uur

Bernachtungsgutschein Von Paradores

Met Mijn Account verzamelt u Miles & Punten bij elke hotelboeking bij onze partners ‘Miles & More’, ‘BahnBonus’. U vindt de informatie hier.

Santillana del mar spanje, hoteles de santillana del mar, santillana del mar parador, hotel santillana del mar, santillana del mar camping, santillana del mar bezienswaardigheden, weer santillana del mar, santillana del mar spain, santillana del mar, santillana del mar hoteles, santillana del mar cantabria, zoo santillana del mar