Para Que Sirve La Spirulina

Para Que Sirve La Spirulina – Deze website maakt gebruik van anonieme analytische cookies, eigen om goed te kunnen functioneren en voor reclame. Onze partners (inclusief Google) kunnen uw gegevens opslaan, delen en beheren om gepersonaliseerde advertenties te leveren. U kunt uw voorkeuren accepteren of aanpassen.

Opslag of technische toegang is absoluut noodzakelijk voor het legitieme doel om het gebruik van een specifieke dienst toe te staan ​​die specifiek door de abonnee of gebruiker is gevraagd, of voor de overdracht van communicatie via een elektronisch communicatienetwerk. .

Para Que Sirve La Spirulina

Para Que Sirve La Spirulina

Opslag of technische toegang is vereist voor het legitieme doel van het opslaan van instellingen die niet door de registrant of gebruiker zijn gevraagd.

Centella Asiatica Y Spirulina Rincón Natural

Opslag of technische toegang wordt alleen gebruikt voor statistische doeleinden. Opslag of technische toegang wordt alleen gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder een vereiste, vrijwillige naleving door uw ISP of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die voor dit doel is opgeslagen of opgehaald, alleen worden gebruikt om u te identificeren

Opslag of technische toegang is vereist om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties te verzenden, of om de gebruiker binnen een website of op meerdere websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden. element. “Vandaar het belang ervan als een actief ingrediënt voor voedingsmiddelen die voedingstekorten in verschillende bevolkingsgroepen kunnen versterken”, zegt Sílvia De Lamo, hoogleraar studies in gezondheidswetenschappen aan de Open Universiteit van Catalonië (UOC) en de Universiteit van Rovila en Virgili. onderscheidt zich door zijn “bètacaroteengehalte”.

De consumptie van deze algen is de laatste tijd flink toegenomen. Daniel Ursúa, voedingsdeskundige en auteur van de Nutrihabits blog, legt de belangrijkste redenen uit: “Het lage caloriegehalte en het hoge eiwit- en mineralengehalte maken het een aantrekkelijk sportsupplement.”

Beide experts zijn het erover eens dat spirulina niet als een superfood kan worden beschouwd. In de woorden van Ursúa, “er zijn geen superfoods; er zijn voedingsmiddelen met een grotere of kleinere nutriëntendichtheid, maar geen enkele kan op die manier worden gegarandeerd”.

Sera Goldy Color Spirulina Nature

De Lamo is ook van mening dat “het beter is om niet over superfoods te praten; Het is een voedingsmiddel met zeer interessante eigenschappen. “

Een ander probleem dat moet worden opgemerkt, is dat deze alg, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, geen B12 levert en daarom, zoals bevestigd door Ursúa, “het geen voedsel is dat kan worden vervangen om deze vitamine aan te vullen bij veganisten of vegetariërs. In feite, het kan in sommige tests een B12-tekort maskeren.”

De voedingsdeskundige waarschuwt ook voor het jodiumgehalte van spirulina, omdat “we in onze voeding niet gewend zijn om veel algen te eten (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Aziatische populaties), en dit kan schildklierproblemen veroorzaken”. In die zin kiest hij voor de ontwikkeling van sport “andere voedingsmiddelen waar we meer aan gewend zijn en die ons dezelfde voedingsstoffen geven”.

Para Que Sirve La Spirulina

De Lamo zegt dat “dit zeewier heel weinig jodium bevat, maar de schildklier kan beïnvloeden” bij reeds bestaande problemen. Daarom zou het bij hyperthyreoïdie verboden zijn, terwijl mensen met hypothyreoïdie het in kleine doses zouden kunnen nemen.

Qué Es La Chlorella Y La Espirulina Bio? Propiedades Y Beneficios

Fenylketonurie is de duidelijkste contra-indicatie voor spirulina. “Net als andere voedingsmiddelen bevat het fenylalanine, dus het is niet aan te raden voor mensen met fenylketonurie. Het wordt ook aanbevolen om het te vermijden voor mensen met auto-immuunziekten, omdat het huiduitslag kan veroorzaken”, onthult Ursúa.

Aan de andere kant moeten mogelijke interacties tussen geneesmiddelen worden overwogen. “Als het gaat om het nemen van medicijnen, is het raadzaam om de arts te raadplegen over voedingsmiddelen die een interactie kunnen veroorzaken”, aldus de diëtist-voedingsdeskundige.

De Lamo is van mening dat “het verkrijgen van eiwitten door het consumeren van deze microalgen de consumptie van andere, meer gebruikelijke eiwitbronnen in onze voeding kan verminderen, maar die een zeer grote impact hebben op het milieu, bijvoorbeeld rundvlees.” Hij verduidelijkt echter dat “de prijs van dit product momenteel erg hoog is.”

Ursúa waardeert geen specifieke voordelen met betrekking tot de consumptie van spirulina: “Gelukkig zullen hun voedingsbehoeften meer dan worden gedekt door een persoon met een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, en daarom zie ik niet dat ze enige interesse zouden kunnen hebben buiten de organoleptische in algen en microalgen worden al sinds de prehistorie als voedsel gebruikt. In Latijns-Amerika bijvoorbeeld beschouwden de Maya- en Azteekse culturen algen als een van de belangrijkste onderdelen van hun dieet. Tegenwoordig zijn deze mariene soorten nog steeds betrokken bij hun culinaire rol ; Voornamelijk in Azië zijn ze de hoofdpersoon in veel van hun maaltijden en over de hele wereld is het populair geworden als voedsel vanwege het hoge gehalte aan eiwitten en andere voedingsstoffen daar.

Spirulina (espirulina) 500mg 100tabs

De Maya’s kookten vroeger brood en soep met algenmeel en er zijn berichten dat de Maya-stammen veel spirulina aten. Met name spirulina is een cyanobacterie in de vorm van algen die veel wordt gebruikt door de voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie in een onbeperkt aantal voedingsproducten voor binnen en buiten.

Spirulina is een algenpoeder dat een bron is van eiwitten, mineralen, vitamines en antioxidanten, een van de krachtigste voedingsbronnen. Als voedingssupplement wordt spirulina op twee manieren gebruikt: Het wordt gebruikt in dieetprogramma’s om af te vallen; en ook in programma’s ter bestrijding van ondervoeding.

Vanwege de hoge voedingswaarde wordt spirulina beschouwd als een superfood bestaande uit: 50 tot 61% eiwit, vitamine B1, B2, B3, B6, B9, vitamine C, D, A en E. Bevat ijzer, kalium. , chroom, koper, magnesium, mangaan, fosfor, selenium, zink en 26 keer meer calcium dan melk.

Para Que Sirve La Spirulina

Dit zijn de belangrijkste voordelen die spirulina in het lichaam bereikt, natuurlijk zijn er nog veel meer die in dit artikel niet genoeg zijn om uit te leggen. Een belangrijk feit om op te merken is dat spirulina een eiwit is dat zeer noodzakelijk en aanbevolen is voor mensen die een vegetarisch of veganistisch dieet volgen omdat het de voedingstekorten die deze mensen hebben compenseert.

Espirulina: ¿qué Es Y Para Qué Sirve?

Het is het beste om spirulina in te nemen onder begeleiding van een arts of voedingsdeskundige. Er zijn veel op spirulina gebaseerde producten op de markt, met name voedingssupplementen. Ik raad persoonlijk een merk aan dat het meest effectieve spirulina-product voor de gezondheid biedt.

Dit materiaal wordt geleverd in de vorm van tabletten, die als volgt 6 tot 9 eenheden per dag bij de hoofdmaaltijd moeten worden ingenomen:

En dit bedrag houd je voor de rest van de weken. Ten minste 3 maanden consumptie is vereist om resultaten te zien.

U kunt Ana María Lajusticia spirulina in Bolivia vinden bij alle verkooppunten van Vía Sana en Ana María Lajusticia, of u kunt uw supplement bestellen via het Tratik-verkoopkanaal, dat verantwoordelijk is voor verzending door het hele land.

Para Qué Sirve (y Dónde Debes Comprar) La Espirulina?

Ik raad je aan om spirulina aan je dieet toe te voegen om een ​​evenwichtiger en completer dieet te hebben, en dus met meer energie en beter. Het is echter belangrijk dat u uw huisarts raadpleegt voordat u het supplement koopt, want net als bij elk ander product zijn er altijd enkele contra-indicaties en de medische begeleiding zal van grote hulp zijn bij het maken van de beste beslissing.

Ana María Lajusticia, bloedarmoede, levensmiddelenadditieven, ondervoeding, dyslipidemie, spirulina, leververvetting, hoge bloeddruk, obesitas, nierproblemen, allergische rhinitis, metabool syndroom, obesitas, hoge triglyceriden

Een paar jaar geleden had ik een vriendin genaamd Mariana die mijn aandacht trok sinds ik haar ontmoette vanwege …

Para Que Sirve La Spirulina

Magnesiumchloride werd in 1915 ontdekt door de Franse chirurg Pierre Delbet, terwijl hij op zoek was naar een element dat…

Razones Para Tomar Espirulina

Vaak hebben we het gehad over magnesium en zijn gezondheidseigenschappen, we hebben ook gesproken over de …

Praten over ontbijt is praten over de belangrijkste maaltijd van de dag, een veel voorkomend feit en open met beide artsen …

Er zijn veel vragen over het kiezen van een vegetarische of veganistische levensstijl. De redenen voor…

De wijdverbreide crisis die we momenteel doormaken, heeft ertoe geleid dat veel mensen nadenken over…

Propiedades De La Spirulina

Het perfecte, perfecte slanke lichaam krijgen is de droom van veel vrouwen die urenlang zoeken naar manieren om…

Afvallen is het gemeenschappelijke doel van veel mensen. Er zijn verschillende routes die kunnen worden genomen om naar…

Heeft u last van menstruatiepijn? In de loop van de tijd hebben vrouwen hormonale veranderingen ondergaan… We weten allemaal dat eten ook in en uit de mode gaat. Er zijn echter een aantal verschillende gevallen, zoals het geval van spirulina, dat, hoewel het lijkt alsof het nu weer in opkomst is, al lang bekend staat om zijn vele eigenschappen en voordelen. Weet je nog steeds niet wat de voordelen van spirulina zijn? We vertellen je alles wat je over haar moet weten.

Para Que Sirve La Spirulina

Spirulina is een blauwgroene alg met een spiraalvorm die verschillende heilzame eigenschappen heeft voor de gezondheid, daarom wordt het ook wel blauw goud genoemd. De WHO heeft het zelfs gecertificeerd als superfood en sommige experts hebben erop gewezen dat het een goede vriend kan zijn in de strijd tegen ondervoeding, omdat het gemakkelijk is

Naturcol. Spirulina 400mg. Cápsulas X 100.

Para que sirve la biotina 10000, para que sirve la maca, para que sirve la vitamina b12, la vitamina d para que sirve, para que sirve pharmaton, gaba para que sirve, para que sirve la moringa, para que sirve la alcachofa, resveratrol para que sirve, vitamina d3 para que sirve, para que sirve la chia, para que sirve la graviola