Para Que Sirve El Metamucil

Para Que Sirve El Metamucil – Metamucil is een vezelsupplement dat me de afgelopen maanden heeft gevolgd en me heeft geholpen me beter te voelen. Waarom? Omdat vezels belangrijk zijn in het dieet, wordt het geassocieerd met een betere spijsvertering en zelfs het voorkomen van ziekten zoals maagkanker. Het komt bij me op dat ik me altijd zorgen maak over het dieet van mijn kinderen, maar het is moeilijk voor mij om het mijne bij te houden, dus het opnemen van hun dagelijkse behoeften is niet gemakkelijk voor mij. Dus met Metamucil ben ik er zeker van dat ik elke dag aan de vezels kom die ik nodig heb.

Metamucil is een waterextract dat psylliumvezel bevat, een oplosbare vezel die is afgeleid van een plant genaamd Plantago ovata. Door Metamucil te nemen en over deze vezel te lezen, kwam ik erachter dat vezels ook voordelen hebben die ik niet kende: cholesterolverlaging, verlaging van de bloeddruk en gewichtsverlies.

Para Que Sirve El Metamucil

Para Que Sirve El Metamucil

Wanneer psylliumschil in contact komt met water, zwelt het op tot een gel. Als je het eet, worden vezels aan het voedsel toegevoegd terwijl je het eet, wat helpt om afval uit de darmen te verwijderen. Om dezelfde reden die constipatie helpt elimineren, helpt het naast Metamucil-vezels ook de spieren van de binnenwand samen te trekken, waardoor de doorgang van afvalstoffen wordt aangemoedigd.

Polvo Soluble Metamucil Instantáneo Sabor Naranja Sin Azúcar 10 Sobres De 5.8 G

Omdat het verhogen van vezels helpt om de opname van vet in voedsel te verminderen. Na verloop van tijd helpt dit het totale cholesterol te verlagen.

Voor mensen met hypertensie is deze actie te wijten aan het feit dat het hoge vezelgehalte wordt geassocieerd met een lage bloeddruk wanneer we gezondheidsproblemen hebben. Deze mogelijkheid, in combinatie met een goede voeding (rijk aan eiwitten) kan zeer gunstig zijn.

Het helpt om gewicht te verliezen, dankzij de werking van vezels voelen we het gevoel van verzadiging dat ons helpt om de stress van het blijven eten tussen de maaltijden te verminderen.

Het helpt de glykemische controle te verbeteren als u veel vezels eet. * Het wordt aanbevolen dat volwassenen tussen de 25 en 30 gram vezels per dag consumeren om een ​​goede gezondheid te behouden. Dit is mogelijk omdat het water uit de darm trekt en de ontlasting vergroot, waardoor deze groter en gemakkelijker te verwijderen is.

Fibra Psyllium / Fiber Capsules 360 Caps

Dit product kan ook worden gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen, zolang het wordt gecombineerd met vet- en cholesterolarm voedsel.

Dit product bevat geen vet omdat het vezels is en dit type product bevat geen enkele vorm van calorieën die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Door het proces met behulp van deze vezel te verwijderen, wordt bovendien de hoeveelheid voedingsstoffen die het lichaam ontvangt, zoals vet en suiker, verminderd, waardoor de calorie-inname sterk wordt verminderd.

Deze presentatie van Metamucil wordt geleverd in een snel oplossend poeder met een sinaasappelsmaak en is suikervrij, ideaal voor de behandeling van constipatie en het verlagen van het cholesterolgehalte zonder het gebruik van chemische stimulerende middelen.

Para Que Sirve El Metamucil

De displaypot heeft twee formaten, een van 174 g voor 30 doses en een van 425 g voor 72 doses.

El Metamucil Me Ayudará A Bajar De Peso? |

Het brons van 174g kost $ 183, terwijl de 425g ongeveer $ 385 kost.

Metamucil oranje in een zak wordt op dezelfde manier vervaardigd als in de blikken, maar in dozen van 10 kleine zakjes van elk 5,8 g.

Metamucil Duo Pack bevat twee flessen van dit product die als voedingssupplement kunnen worden gebruikt om de spijsvertering te verbeteren. Zoals in eerdere rapporten, is de structuur samengesteld uit fenylalanine, fenylketourica, aspartaam ​​en Plantago Psyllium zaadschilpoeder.

De verpakking wordt geleverd met twee potjes instantpoeder met sinaasappelsmaak en zonder suiker van elk 425 g.

Metamucil Fiber + Collagen, Rejuvenation Blend, Orange Powder

De presentatie van Metamucil natuurlijke vezels is 100% natuurlijk met een formule die verschillende ingrediënten bevat zoals Plantago Psyllium zaadschilpoeder, fenylketourica, fenylalanine, aspartaam ​​en 51% suiker. Dit werkt direct op de darmen om constipatie te voorkomen of te behandelen.

Deze potten worden verkocht in potten met instantpoeder met natuurlijke smaak en suiker (in tegenstelling tot Metamucil Orange zonder suiker). Deze potten zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: een pot van 210 g van 30 en een pot van 504 g van 72. .

Om constipatieproblemen te voorkomen, is het belangrijk om een ​​dieet te volgen zonder vet of suiker en rijk aan vezels zoals gedroogde vruchten, volkoren- of gerstemeel, groenten en bonen, enz.

Para Que Sirve El Metamucil

Het wordt aanbevolen om minimaal twee liter water per dag te drinken, stress te vermijden, niet te veel laxeermiddelen te gebruiken en 30 minuten per dag aan lichaamsbeweging te doen.

Metamucil Fiber Powders

Het gebruik van Metamucil kan de darmtransit helpen verbeteren, maar als u deze aandoening vaak vertoont en helemaal geen behandeling krijgt, is het raadzaam om een ​​gastro-enteroloog te raadplegen voor medisch advies dat het proces uitlegt.

Para que sirve el magnesium citrate, para que sirve omega xl, retinol cream para que sirve, vitamina d3 para que sirve, collagen retinol serum para que sirve, panax ginseng para que sirve, magnesium citrate para que sirve, para que sirve el omega 3 fish oil, para que es el metamucil, para que sirve el hierro, para que sirve el tea tree oil, para que sirve el krill oil