Pablo Escobar Patron Del Mal

Pablo Escobar Patron Del Mal – Gratis versie van het boek “De gelijkenissen van Paulus”. Door het leven van de Colombiaanse drugshandelaar Pablo Escobar Gaviria uit zijn jeugd te beschrijven, maakte zijn gebruik van willekeurig geweld hem tot een van de meest gevreesde en bloeddorstige drugshandelaren van de late twintigste eeuw. Hij destabiliseerde ook de Colombiaanse regering tot ‘s werelds meest gezochte crimineel.

Na het gedrag van Pablo Escobar begint Anelia hem haar eerste advies te geven dat haar zoon het te serieus neemt. Neem het eerste hoofdstuk van dit product op.

Pablo Escobar Patron Del Mal

Pablo Escobar Patron Del Mal

Escobar begint zijn eerste vuile zaak, maar hij is verrast wanneer Don Aldemar hem herkent in een van zijn illegale bedrijven.

Pablo Escobar, Le Patron Du Mal

De ambities van Pablo en Gonzalo leiden hen naar een nieuw en gevaarlijk bedrijf; Na enige tijd werd hij gearresteerd en later ontsnapte hij uit de gevangenis. Lees het volgende hoofdstuk in dit verhaal.

Nadat hij uit de gevangenis is ontsnapt, luistert Escobar naar het advies van zijn moeder en geeft hij zichzelf aan bij de autoriteiten, maar met toenemende invloed weet hij er heel snel uit te komen.

Na onderhandelingen over het land kopen Escobar en zijn broer een boerderij, die een dierentuin zal worden, waar ze exotische dieren brengen die nog nooit eerder in Colombia zijn gezien.

Motoa’s dochter wordt ontvoerd en dit veroorzaakt opschudding onder alle drugsdealers die besluiten zich bij Escobars suggestie aan te sluiten.

Pablo Escobar: El Patrón Del Mal (2012) Awards & Festivals

In een indrukwekkend feest met al zijn partners wordt de eigenaar door de leider van de regio verleid om de politiek in te gaan.

Nadat hij het voorstel van Javier Ortiz heeft ontvangen, vindt Escobar het in zijn hoofd om politieke macht te verwerven in het prestigieuze Congres van de Republiek Colombia. Is je familie het daarmee eens?

Escobars vrouw arriveert bij Hacienda Napoles als een verrassing terwijl hij plezier heeft met enkele dansers. De sluwheid van deze man zal hem er echter van weerhouden de waarheid te ontdekken.

Pablo Escobar Patron Del Mal

Geleidelijk aan kreeg Pablo Escobar zonder veel moeite meer zichtbaarheid onder de kiezers en werd zijn overgang naar de politiek gemakkelijker. Het kan echter ingewikkeld voor hem worden omdat er mensen zijn die hem niet vertrouwen.

Pablo Escobar, El Patrón Del Mal: Pablo Escobar, El Patrón Del Mal

Midden in een feest in zijn hacienda verschijnt een zeer elegante en knappe journalist in het leven van Escobar en wordt de speciale gast van zijn ontmoeting.

Pablo Escobar werd een nieuw lid van het parlement van de Republiek Colombia, terwijl Luis Carlos Galán aan kracht won met zijn onafhankelijke partij, ondanks het verlies van de presidentsverkiezingen.

Vanwege zijn acties met de meest gewelddadige bevolking staat Pablo Escobar bekend als de ‘Criolo Robin Hood’. Van zijn kant uitte de nieuwe minister van Justitie sterke beschuldigingen tegen de drugshandel.

Ortiz en Santorini in een verhit debat over wat van hen is en in het Congres van de Republiek, plaatst een van hen publiekelijk zwart geld in zijn campagne voor de Senaat nadat Rodrigo Lara de controle heeft gehad.

El Patron Del Mal Pablo Escobar Narcos Unisex Sweatshirt

Luis Carlos Galan heeft de minister van Justitie gevraagd hem een ​​versie te geven van de vermeende opname die bestaat uit een gesprek tussen hem en een drugshandelaar en over het “hot money” dat in zijn campagne voor de Senaat binnenkwam.

Rodrigo Lara schokte het land door publiekelijk te garanderen dat de man achter de montage tegen hem Pablo Emilio Escobar was. Zijn familie vreest voor zijn leven.

In een riskante operatie tegen de drugshandel is de politie erin geslaagd het grootste cocacentrum van het land te ontmantelen. Een hele harde klap voor de eigenaren van de eigenaren.

Pablo Escobar Patron Del Mal

Overweldigd door de recente gebeurtenissen die hem beschuldigen, neemt de ‘heer van het kwaad’ wraak op degenen die zijn ‘rotte pot’ hebben geopend, waaronder de minister.

Fabio Restrepo, De ‘escobar El Patrón Del Mal’, Sigue En Uci: Nuevo Parte Médico

De minister van Justitie kwam om het leven in de strijd tegen de drugshandel. Het bevel van Pablo Escobar werd eindelijk vervuld. Haal dit hoofdstuk op.

De dood van de minister van Justitie heeft het hele land geschokt, met autoriteiten die op de vlucht zijn voor degenen die bij de misdaad betrokken zijn.

Ondanks druk weigerde Byrne de naam te onthullen van de persoon die opdracht gaf tot de moord op Rodrigo Lara. De politie verzamelt echter de nodige aanwijzingen om het hol van “El Chile” en “El Topo” te bereiken, die wisten te ontsnappen.

Pablo Escobar en Gonzalo Gaviria, voortvluchtigen van de Colombiaanse justitie, kwamen per boot aan in het buurland. Daar ontmoeten ze Patty en haar vrienden.

Llega A&e: Pablo Escobar, El Patrón Del Mal

Pablo Escobar ontmoet de voormalige president van Colombia om de regering te informeren over zijn voornemen om te ‘onderhandelen’. De publieke opinie filtert de informatie echter en de gepercipieerde overeenstemming stort in.

Het kwaad van Pablo Escobar kent geen grenzen, hij heeft het punt bereikt waarop hij zijn organisatie moet beschermen met de Colombiaanse autoriteiten en zonder angst misdaden moet blijven plegen.

Nadat hij door de DEA is tegengehouden, ontvangt Harry Beal, een piloot die voor de organisatie van Pablo Escobar werkt, spionnen en bewijzen dat de autoriteiten hem aansporen zijn werkgever te ontmaskeren.

Pablo Escobar Patron Del Mal

De regering van de Verenigde Staten verzamelt bewijs om Colombiaanse drugshandelaren te beschuldigen van banden met Sandinistische functionarissen, waardoor ze drugs uit Managua kunnen distribueren. Pablo Escobar ontdekt dat Harry Beal hem misschien negeerde.

Amazon.com: Pablo Escobar El Patron Del Mal

Na de steun van Pablo Escobar te hebben gekregen, met geld en wapens, gaat de guerrillagroep het Paleis van Justitie binnen, waardoor een crisis in de hoofdstad ontstaat.

De rechter in de zaak Rodrigo Lara is vermoord door een huurmoordenaar, terwijl Zuluga, de rechter die de zaak Pablo Escobar behandelt, met de dood is bedreigd. Blaas het hoofdstuk nieuw leven in.

Nadat de politie Marcos Herber tijdens de eerste vangstpoging uit het oog was verloren, werd hij verrast bij de boerderij waar hij zich verstopte.

Na herhaalde bedreigingen om Zuluaga te berechten om de zaak van Pablo Escobar te vervolgen, maakten de mannen van de ‘Patron of Evil’ een einde aan haar leven.

Protagonista De La Serie “pablo Escobar: El Patrón Del Mal” Conversó En Exclusiva Con Radio Nacional

Een politiekolonel verhoogt de veiligheidsmaatregelen voor hem en zijn gezin na bedreigingen en surveillance door een organisatie onder leiding van Pablo Escobar.

Het Hooggerechtshof verklaart de uitlevering van drugshandelaren aan de Verenigde Staten ongrondwettelijk vanwege procedurefouten. Degenen die vechten tegen bandieten zijn boos.

‘Los Extraditables’ promoot zijn slogan “We prefereren een Colombiaans graf boven een gevangenis in de Verenigde Staten” en kondigt daarom extreme maatregelen aan tegen degenen die uitlevering steunen.

Pablo Escobar Patron Del Mal

Carlos, een correspondent voor The Spectator in the Amazon, zoekt naar bewijs om de relatie tussen Crisanto Pérez en Pablo Escobar te bewijzen en zuivert zo de naam van de vermiste Rodrigo Lara. Blaas het hoofdstuk nieuw leven in.

Actor De ‘escobar, El Patrón Del Mal’ No Encuentra Trabajo

Leticia is stil geworden in opdracht van de correspondent van de Spectator Pablo Escobar. Het nieuws schokt Guillermo en Nicky, die hun veiligheid moeten versterken in het licht van een golf van terreur tegen de pers.

De politiekolonel besluit een pauze te nemen met zijn familie, maar wordt in het nauw gedreven door de mannen van Pablo Escobar die op het punt staan ​​een einde aan zijn leven te maken.

‘El Chile’ en ‘El Topo’, in opdracht van Pablo Escobar, maken een bruut einde aan het leven van kolonel Jimenez. Een misdaad die het land door elkaar schudt, een weduwe en twee vaders en kinderen achterlaat.

De dood van de politie-kolonel brengt schok en schok teweeg bij degenen die elke dag strijden tegen de drugshandel. De vrouw van Pablo Escobar verdenkt hem ervan na een onverwachte ontmoeting die hij heeft geregeld met het Medellin-kartel.

Miguel Moreno Se Pasa Al Narcotráfico

Officieren inspecteren Hacienda Napoles, verrast midden in een gangsterfeest, op zoek naar bewijs om de moordenaars van kolonel Jimenez te vinden. Bij de stallen, waar Marcos, ‘El Chile’ en ‘El Topo’ zich verstoppen, besluit Gonzalo de burgemeester over Dollar Cove te vertellen om hem af te leiden.

Twee moordenaars, onder bevel van Pablo Escobar, bespioneren Guillermo Cano, die op het toneel verschijnt van bandieten na publicatie van hoofdartikelen tegen de ‘Patron of Evil’-organisatie.

Land en journalistiek in rouw; Mannen die voor Pablo Escobar werkten, maakten op onethische wijze een einde aan het leven van de directeur van El Espectador, Guillermo Cano. Nieuwe slachtoffers strijden voor gerechtigheid zodat deze misdaad niet tevergeefs is.

Pablo Escobar Patron Del Mal

Ondanks dat het zijn enige wapen was, reageerde het Medellin-kartel Guillermo Cano met kogels. Colombia rouwt om de dood van een journalist die dapper de strijd aanging met de organisatie ‘bewaker van het kwaad’.

Se Puso A Ver La Serie

De media van het land hebben hun activiteiten lamgelegd uit protest en ontkenning van de moord op Guillermo Cano, de ‘decaan van de journalistiek’. Duizenden mensen doen mee aan de ‘Silent March’ in Colombia.

De organisatie onder leiding van Pablo Escobar heeft de regering opnieuw een grote klap toegebracht. De criminelen sturen de doden naar Boedapest, waar ze een aanslag plegen op het leven van voormalig minister Chacon. Van zijn kant is in Colombia Crisanto Perez, een schepper van de ‘bewaker van het kwaad’, gepakt.

Pablo Escobar huurt twee nieuwe huurmoordenaars in om Marcos Herber te vermoorden. Kiko en Ken arriveren op het landgoed van de man als beloofde versterkingen van de ‘bewaker van het kwaad’. Van zijn kant is Crisanto Perez bedreigd, zodat hij niet meewerkt aan justitie.

Gezien de nieuwe situatie geeft Pablo Escobar zijn vriend Marcos Herber een “tweede kans”.

Pablo Escobar, El Patrón Del Mal (banda Sonora Original De La Serie Televisión) De Caracol Televisión, Yuri Buenaventura & Óscar Mauricio Rodríguez Cuenca En Apple Music

Escobar patron del mal, pablo escobar el patron del mal watch online, pablo escobar patron, pablo patron del mal, patron del mal netflix, pablo escobar el patron del mal cast, pablo escobar del mal, pablo escobar, pablo escobar el patron, escobar patron, watch pablo escobar el patron del mal, pablo escobar patron del mal cast