Novela Turca Hercai En Español

Novela Turca Hercai En Español – Binnenkort verschijnt de succesvolle Turkse serie “Herkai: Love and Revenge”, die vertelt over de onmogelijke liefde van Rian en Miran tegenover de vijandschap en wraakzucht van hun familie.

Om te genieten van “Hercai” in het Spaans, kunt u dit doen op dinsdag 22 juni om 9:00/8C, wanneer “La Suerte de Loli” momenteel wordt uitgezonden.

Novela Turca Hercai En Español

Novela Turca Hercai En Español

Naast TV is “Hercai” een van de gratis Turkse series in volledige afleveringen-app die beschikbaar is voor Android en iOS en op de Hercai-websitepagina. Nieuwe afleveringen zullen de volgende dag ook beschikbaar zijn op de Peacock-streamingservice.

Cuándo Se Estrena Hercai Y Dónde Ver Los Capítulos Online Gratis

Zo heb je verschillende mogelijkheden om deze Turkse roman in het Spaans aan te sluiten en zul je versteld staan ​​van het verhaal van Herkai: liefde en wraak.

Herkai richt zich op de liefde van Rayan Sadoglu (Ebro Shahin) en Miran Aslanbi (Akin Akinozo), twee jonge mensen met verschillende opvattingen en meningen over hun relatie die leren dat liefde belangrijker is dan wraak.

Rayani is de dochter van Zahra en Hezar Sadoglu, hoewel hij niet haar echte vader is. Omdat hij de waarheid over zijn afkomst kent, vernedert en vernedert Nasuh’s grootvader hem tegenover zijn neef, en maakt hij het leven ook erg moeilijk.

Omdat zijn leven ingewikkeld is, zoekt Ryan een uitweg en ontmoet hij Miran bij een toevallige ontmoeting. Ervan overtuigd dat dit het lot is, wordt ze smoorverliefd en accepteert onmiddellijk zijn huwelijksaanzoek zonder zijn ware bedoelingen te realiseren.

Hercai: Elenco, Tráiler, Sinopsis Y Fecha De Estreno (serie Turca En Español )

Mirani is de kleindochter van Azizah Aslanbi, een vrouw die een duister geheim verbergt en Mirani laat geloven dat haar ouders, Mohammad en Delsha, zijn vermoord door Hazar, Ryans geadopteerde vader, dus samen zijn ze van plan haar familie te wreken.

Aziz is van plan voor Miran om dicht bij de familie Sadoglu te komen, met Ryan te trouwen en hem te vernederen op de huwelijksnacht, wat in de brief gebeurt, maar hij denkt niet dat Miran verliefd zal worden op Ryan en hem terug zal proberen te winnen.

De vijandschap van beide families gaat terug tot vorige generaties, dus de haat heeft de levens van al haar leden beïnvloed, vooral Ryan en Miran, kunnen ze ondanks alles hun liefde laten winnen?

Novela Turca Hercai En Español

“Herkai: Love and Revenge” is een van de meest succesvolle Turkse producties van de afgelopen jaren, met getalenteerde Turkse acteurs en actrices en een verhaal vol passie en verraad.

Nova Emite El Capítulo Final De ‘hercai’, Una De Sus Series Turcas Más Exitosas

Alsof dit nog niet genoeg is, bevat dit verhaal familieverhalen en geheimen die het publiek in spanning houden, omdat het allerlei wendingen en verrassingen heeft die niemand zich kan voorstellen.

Bovendien toont “Hercai: Amor yvenda” een heel andere cultuur met allerlei vreemde en interessante tradities die één centrale as hebben: het gezin en haar waarden.

He’s My Boy: waar het over gaat, cast, trailer en waar seizoenen in het Spaans te bekijken. Je kunt ook gratis afleveringen van O My Son bekijken. Wie is Akin Akinozo uit ‘Everybody’: profiel, carrière, vriendin en alles over acteur Meeran. De acteur die de rol van Miran de wreker speelde, was zo geliefd bij het publiek dat we je alles hebben gegeven wat we over hem weten.

“Hercai: Amor y Venganza” is een Turkse telenovela die kijkers over de hele wereld heeft geboeid vanwege het verhaal van een onmogelijke liefde geboren uit de wraak en haat van twee families. Tragedie..

Quién Es Akin Akinözü, El Galán De La Serie Turca Hercai: Amor Y Venganza De Telemundo

De hoofdpersonen zijn Ryan, de lieve kleindochter van de familie Shadoglu, die een hekel heeft aan haar grootvader Nasuh, en Miran Aslanbey, die jarenlang door haar grootmoeder werd opgevoed en werd vastgehouden om wraak te nemen op haar familie.

Hoewel de donkerste geheimen mettertijd zullen worden onthuld, proberen beide jonge mensen die op het eerste gezicht verliefd werden maar gedwongen worden elkaar te haten, hun liefde tegen alle obstakels in.

Meer informatie: Serkan’s dochter en Eda en de rest van de resterende geheimen uit de nieuwe trailer “Love in the Air” 2

Novela Turca Hercai En Español

Hoewel de interpretatie van de helden van het verhaal bij het grote publiek in de smaak viel, is degene die ongetwijfeld ieders aandacht heeft getrokken Akin Akinozo, de acteur die leven geeft aan de wraakzuchtige Miran. Daarom gaan we je alles vertellen wat je erover moet weten.

Dónde Ver La Temporada Completa De Hercai, Lo Más Visto De Telemundo

Akin Akinozo werd geboren op 22 september 1990 in Ankara, Turkije. Hij is dus 30 jaar oud. Zij is het enige kind van acteur Ozlem Akinozo en Tamer Akinozo en is nog maagd.

Meer informatie: Een reis die bijna afkomstig is uit de familie van kunstenaars Kerem Bursin “Love is in the air”.

Zijn interesse in acteren kreeg hij van zijn familie. Om te beginnen is zijn moeder de beroemde actrice Ozlem Akinozu, zijn grootvader van moederszijde Surya Arin was een van de baanbrekende presentatoren van TRT TV in Turkije, en zijn oom Seha Arin staat bekend als de “Vader van Turkse documentaires”.

Hij woonde zes jaar in Amerika en studeerde aan de University of California, Berkeley, waar hij afstudeerde met een graad in toegepaste wiskunde voordat hij acteerde.

Hercai Capítulo 12 Reseña Y Opinión En Español Serie Turca

Acteur Miran onthulde in “Harkai” dat hij van cinema houdt en zijn favoriete films zijn “Shir Shah”, “Titanic” en “Matrix”, die hij meer dan eens is komen zien. Hij kiest voor acteren.

Hij won de prijs voor beste acteur in een dramaserie tijdens de 24e Golden Lens Awards van de Journalists Association in 2019 en de prijs voor het beste koppel in een serie met zijn tegenspeler Abru Shaheen voor zijn uitstekende optreden in Harkai. Ayakli-krantenprijzen 2020. Hij ontving ook de Nova Más Award voor Beste Acteur in 2019 en Mr. Nova 2019 van de Spaanse tv-zender Nova Atresmedia.

Deze acteur verscheen in de series “Muhteşem Yüzyıl Kösem” (2015), “Arkadaşlar İyidir” (2016), “Aslan Ailem” (2017-2018), “Payitaht: Abdülhamid” (2017-2018) (2018) en “Hercai” . had . ). -2020).

Novela Turca Hercai En Español

De jongeman houdt van gezond leven, drinkt elke ochtend Turkse koffie en houdt van sushi. (Foto: Akin Akinözü / Instagram)

Watch Hercai: Amor Y Venganza Highlight: Hercai: Amor Y Venganza

De acteur zorgt graag voor zijn lichaamsbouw, dus hij doet gemengde functionele training met vechtsporten, evenals tennis, basketbal en voetbal.

Vier jaar geleden werd de actrice veganist, maar veranderde haar dieet naar een vegetarisch dieet, wat betekent dat schelpdieren de enige bron van vlees zijn in een vegetarisch dieet.

De beste vriend van de acteur is zijn huisdier, een Engelse setter, met wie hij foto’s maakt en deze op sociale media uploadt.

Deze acteur werd een van de meest populaire mannen in Turkse series. (Foto: Akin Akinözü / Instagram)

Hercai: Historia, Tráiler, Actores, Personajes Y Todo Sobre La Telenovela Turca

Ryan en Miran picknicken met hun familie, vrienden en kinderen. Enkele veranderingen…

In Busy Hikaye zie je het verhaal van Phyllis, een jonge vrouw die vecht voor het welzijn van haar familie…

Ebro Shahin, die de rol van Ryan speelt in “Harkai”, laat tijdens zijn verschijning een natuurlijk gezicht zien. Vernietiging in Spanje De Turkse telenovela “Herkai” heeft het Spaanse publiek geboeid na zijn succes in het land van herkomst. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Somi…

Novela Turca Hercai En Español

De cast van “Herkai” heeft misschien geluk: de twee seizoenen, die duizenden volgers in Turkije hebben aangetrokken, hebben zich ook verspreid naar Spanje.

Conoce A Los Personajes De La Exitosa Producción Turca

De Turkse telenovela “Herkai” heeft het Spaanse publiek geboeid na zijn succes in het land van herkomst.

Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van Soumie Koch, die na het raken van boekhandels in 2012 in 2019 een Turkse openbaringscollectie werd. De parameters zijn nu een heiligdom voor zijn onvoorwaardelijke fans. Zelfs de opnames van sommige films werden verlamd door de lawine van fans: de acteurs van “Everybody” werden verliefd.

Turkse series worden al heel lang op tv uitgezonden. “Harkai” vertelt een liefdesverhaal dat voortkomt uit het verlangen naar wraak. Dankzij de goede ontvangst in het land van herkomst begon het ook in het buitenland te worden verkocht, waar het ook een groot succes was. De eerste twee seizoenen worden uitgezonden op Nova, een zender van Orange TV. In afwachting van de derde zullen we de acteurs bekijken om meer te weten te komen over de karakters van “Everybody”.

Hij is de kleinzoon van een van de machtigste families in Media. Zijn grootvader verwerpt zijn suggesties en mishandelt hem omdat hij niet van zijn bloed is. Op een mooie dag verandert een ongeluk zijn lot voor altijd: hij ontmoet Miran, de verloofde van zijn neef, en ze worden verliefd.

Hercai CapÍtulo 88 EspaÑol Latino

Ebro Shahin komt uit de sportwereld: hij is een judoka met drie medailles achter zich, die in 2016 zijn debuut maakte in de serie “Kan Paras”. Hij combineert zijn rol bij Herkai met andere projecten, b.v