Movies Playing In Local Theaters

Movies Playing In Local Theaters – “Het maken van films neemt ons mee; er is geen kunst zoals deze”, zegt Grafton Nunes, filmmaker en voorzitter van het Art Institute. “We brengen onszelf in een droomstaat en laten de film ons meenemen.”

Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om te doen – ook al hebben we de kracht van films meer dan ooit nodig.

Movies Playing In Local Theaters

Movies Playing In Local Theaters

Om deze reden zijn veel grote filmmaatschappijen begonnen hun nieuwe releases, die in de bioscoop zouden verschijnen, online te verspreiden. Dit helpt niet alleen de filmmakers en acteurs om hun werk te zien en voor het bedrijf om een ​​deel van de kosten terug te verdienen, het geeft de kijkers ook de kans om naar huis te gaan.

Movie Theater And Cinema Advertising In Over 200 Cities

Een film streamen op je Smart TV is misschien niet hetzelfde als in een donkere kamer zitten en je laten meeslepen door het verhaal, maar het is een goede tijdelijke oplossing.

Mijn familie ging op zaterdagavond naar de film – in onze woonkamer. Het zal nooit de theaterervaring vervangen, maar ach, de prijzen waren in ieder geval goedkoop.

Wil je thuisbioscoop ervaren vanuit je bed? Hier is een gids voor de nieuwste releases die nu uit zijn, evenals de vele manieren waarop je films kunt streamen en lokale theaters zoals Cedar Lee en Art Cinematheque Centre kunt helpen zo lang mogelijk in bedrijf te blijven. bioscopen blijven open. wees erbij als we klaar zijn om weer in het donker te leven.

(Films zijn op aanvraag beschikbaar via uw kabel- of satellietservice, evenals Amazon Prime, iTunes en andere streamingdiensten.)

As Movie Theaters Reopen, Here’s What We Learned From A Year Without Them

“The Hunt”: ik wilde “The Hunt” niet kijken. Althans niet toen ik er vorig jaar voor het eerst over hoorde: een film over een groep jagers die jaagt op mensen die ze “verwerpelijk” vonden voor sport? Niet mijn soort film.

Na een protest over de kwestie na een massale schietpartij in de herfst, werd het ingetrokken en in maart vrijgegeven. Slechte timing, maar Universal Pictures besloot de controversiële film ongevraagd uit te brengen. Aangezien ik deze dagen niet veel geld te besteden had, werd mijn interesse hernieuwd en op zaterdagavond besloot mijn man het te huren (R19,99). Ik ben blij dat we dat deden.

“The Hunt” is een ironische satire die iedereen tot actie oproept: rechtse radiotypes, trotse strandgangers die de spot drijven met “rednecks” en arbeiders, criminelen, geweren, raciale liberalen, politieke correctheid en politieke incorrectheid, samenzweringen. concepten en situaties. Op een van de grappigste en grappigste momenten jagen de elites die van plan zijn om op de optiek van racisme te jagen alleen op blanken.

Movies Playing In Local Theaters

Met verwijzingen naar “Animal Farm” en “het meest gevaarlijke spel” overal verspreid, en geschreven door Damon Lindelof (“Lost” et al.) en Nick Cuse, is het een slimme, gewelddadige parodie waar het geen veilig persoon is. van kogels en vliegende messen – of extreem sociaal commentaar.

Local Theaters Celebrate National Cinema Day

“The Call of the Wild”: deze film was een favoriet van onze familie op zaterdagavond. Terwijl sommigen klaagden over de CGI-dieren toen het kort in de bioscoop werd uitgebracht, vond ik Chris Sanders’ bewerking van Jack London’s klassieker uit 1903 ontroerend en inspirerend.

Het verhaal van een groothartige hond genaamd Buck die in de jaren 1890 uit zijn huis wordt gestolen en als sledehond wordt verkocht. Klondike Gold Rush speelt Harrison Ford als John Thornton, een wereldvermoeide goudzoeker die Buck helpt zijn ware roeping te vinden.

De thema’s van teruggaan naar de natuur vanwege menselijke wreedheid waren tijdloos, samen met momenten van gratie toen Buck en de andere honden elkaar omhelsden.

De natuur bracht tranen in mijn ogen. Bovendien is het nooit slecht om naar een goed stel honden te kijken. Beschikbaar voor aankoop, $ 14,99.

Without New Films To Run, Will Local Movie Theaters Remain Dark?

“Emma”: Dit lieve toneelstuk van Jane Austen is de perfecte ontsnapping uit deze donkere dagen. Geregisseerd door de fotograaf Autumn de Wilde in haar cinematografie en de getalenteerde actrice Anya Taylor-Joy, “Emma” is een leuke plek waar nooit iets slechts is gesloten, maar een getalenteerde regisseur en de acteur maken een beetje romantiek en sociale waarde leuk. .

Gesitueerd rond 1815 in het charmante plattelandsstadje Highbury en zijn prachtige omgeving, begint “Emma” met een gewaagde uitspraak: “Emma Woodhouse, mooi, slim en rijk, heeft een huis en mooi en van een gelukkige geest … leefde ongeveer twintig . – een jaar op aarde zonder veel moeite of moeite.”

Emma wordt gepresenteerd zoals Austen haar beschreef; hij is ook aardig, slim en naïef. Austen noemde hem ‘een held waar niemand van zal houden behalve van mezelf’. Maar in de handen van de Wilde en Taylor-Joy is de aardige Emma vertederend en vertederend. Zij is de bijenkoningin van het dorp, die bij haar vader, een weduwe, woont, een hypochonder (een charmante Bill Nighy) die zijn krachten vaak met een goed hart gebruikt. Te huur, $ 19,99. Volledige recensie: https:///entertainment/2020/03/jane-austens-emma-is-a-delightful-escape-in-charming-new-movie-with-anya-taylor-joy-review.html

Movies Playing In Local Theaters

“Frozen II”: Disney heeft de digitale release van deze charmante film gepromoot – zo niet zo goed als het origineel – als een soort cadeau voor kinderen thuis. Hoewel “Frozen II” niet de memorabele hits als “Let It Go” of “Do You Want to Build a Snowman?” bevat, is het een belangrijker terugkeer dan prinses Anna, koningin Elsa, Kristoff, Sven. en Olaf.

Movies Playing In Cincinnati Area Theaters This Week: Oct. 2 4

Ook geregisseerd door Jennifer Lee en Chris Buck met de stemmen van Kristen Bell (Princess Anna), Idina Menzel (Queen Elsa), Josh Gad (Olaf) en Jonathan Groff (Kristoff), begint de reünie met een flashback naar de kindertijd van de meisjes. , waar hun ouders hen het trieste verhaal vertellen van het lekkende bos waar King iets ergs overkwam toen hij nog een jongen was. Download beschikbaar voor aankoop, $ 19,99; streamt gratis naar Disney Plus-abonnees. Volledige recensie: https:///movies/2019/11/princess-anna-queen-elsa-and-olaf-are-back-in-frozen-ii-a-delightful-disney-sequel-review.html

“Forward”: een andere gezinsvriendelijke optie. Zei criticus Chuck Yarborough in zijn recensie van 2 maart van de film over de elven van de “burbs: “Omdat het een Pixar-film is, is ‘Front’ inherent leuk, en omdat het uit dit tijdperk komt, is het met een vooraf gemaakte marketingoptie. . . Maar dat is kritiek. Het is een erg goede film, ook al kan de inhoud een beetje vreemd zijn voor degenen die nog te jong zijn om het te begrijpen. ” Beschikbaar voor aankoop, $ 19,99. Volledige recensie: https:///entertainment/2020/03/elves-from-the-burbs-discover-a-little-sibling-magic-in-a-quest-to -see-their -late-papa-een-vaak.html

Speelt ook: De volgende films hebben kortere bioscoopreleases gekregen en zijn nu op aanvraag te huur of te koop (prijzen variëren): DC Comics’ “Birds of Prey” met Margot Robbie; Ben Affleck’s inspirerende basketbal “The Way Back”; Elizabeth Moss’ Haunting “Invisible Man”; Will Ferrell en Julia Louis-Dreyfuss in vakantie-van-de-hel “Downhill”; “The Resistance” met Jesse Eisenberg, over een netwerk dat de kinderen van nazi-slachtoffers redde; de christelijke film “I Still Believe”, over muzikant Jeremy Camp; superkracht “Sonic the Hedgehog”; en “Bad Boys for Life”, met in de hoofdrollen Will Smith en Martin Lawrence.

“Het gebeurt niet altijd”: een tienermeisje dat te maken heeft met een onverwachte zwangerschap op het platteland van Pennsylvania, is het onderwerp van Eliza Hittmans aanstaande drama. Te huur voor 19,99.

Movie Theaters Are Offering $3 Tickets Next Saturday

“Troll World Tour”: de animatiefilm uit 2016 was een met neon bezaaide stoeipartij. De volgende belooft hetzelfde onschuldige plezier: deze keer beginnen de trollen aan een “reis die hen verder zal brengen dan wat ze eerder wisten, Poppy en Branch ontdekken dat ze deel uitmaken van de zes stammen van verschillende Troll-landen en genieten van zes verschillende muziekgenres: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Huur, $ 19,99.

Lokale ketens zoals Cinemas – waaronder Cedar Lee, Capitol Theatres, Tower City Cinemas en andere locaties – zijn hard getroffen. Ze hebben niet de diepe zakken van Regal of AMC of Cinemark. Chain President Jon Forman raadt cadeaubonnen aan voor toekomstig gebruik als een manier om de keten te ondersteunen, beschikbaar op store.cinemas.com/collections/gift-cards.

“We hopen oprecht dat jij en je familie veilig blijven, afstand houden, je handen wassen en veel films kijken”, zei hij.

Movies Playing In Local Theaters

Om hierbij te helpen biedt Cinemas online vertoningsmogelijkheden. De lijst wordt wekelijks bijgewerkt https://www.cinemas.com/page/5148/Whats-New

Movie Theaters Are Closed: 15 Things We Miss About Going To The Movies

“Saint Frances”: we geven nu een preview van een nieuw stuk, gepland voor opening in het Cedar Lee Theatre. Vijftig procent van alle opbrengsten komt ten goede aan Cinema wanneer deze via de onderstaande link wordt ontvangen. Deze winnaar van de SXSW Audience Awards 2019 vertelt het verhaal van “Blailing vierendertigjarige Bridget (Kelly O’Sullivan), (die) eindelijk haar pauze vindt wanneer ze de juiste man ontmoet en een baan krijgt als een broodnodige opvoeder Six -jarige Frances (Ramona Edith-Williams) Maar een ongewenste zwangerschap veroorzaakt een onverwacht probleem.

“Extra Ordinary”: op vrijdag zal Cedar Lee de indie-horrorkomedie “Extra Ordinary” “openen” met in de hoofdrollen Will Forte, Maeve Higgins en Barry Ward. Het is vergeleken met “Shadows We Do” en heeft een score van 97 procent op Rotten Tomatoes.

The Met Opera: Het theater herinnert de kijkers ook aan een gratis vertoning van de Metropolitan Opera uit New York, die in Cedar Lee zal spelen. Elke dag is er een andere presentatie uit de Live in HD-serie van het bedrijf beschikbaar voor gratis streaming op de Met’s website, metopera.org, en andere activiteiten en de andere is 23 uur beschikbaar vanaf 19:30 uur. EDT tot 18.30 uur het volgende

Movies playing in theaters, new movies in theaters, movies playing in theaters now, movies in theaters, local theaters, movies out in theaters, movies in theaters now, playing in theaters, current movies in theaters, movies in movie theaters, movies playing in movie theaters, movies playing in the theaters