Minecraft Voor De Nintendo Switch

Minecraft Voor De Nintendo Switch – Als we het hebben over Minecraft voor Nintendo Switch, zou het zo simpel moeten zijn: het kostte jaren van Kyoto Purvoir van besnorde loodgieters en gorilla’s die tonnen opstaken.

Op de Wii U, maar twee maanden de tijd om een ​​thuis te vinden op de nieuwe console van Nintendo’s vlaggenschip.

Minecraft Voor De Nintendo Switch

Minecraft Voor De Nintendo Switch

Het is beschikbaar voor $ 30 in de Nintendo Switch eShop terwijl ik dit typ. Er mee werken (vs bijna alle

Minecraft: Nintendo Switch Edition [nintendo Switch]

Een van zijn incarnaties), zou ik zeggen dat het nog steeds de beste versie is van het magnum opus van de Zweedse studio Mojang.

Niemand behalve Nintendo, Mojang en Microsoft (die Mojang in 2014 voor $ 2,5 miljard kochten) weet waarom het tot december 2015 duurde om het Nintendo-systeem in de plooi te krijgen. Of, als het spel snel was aangekomen, zou het voldoende zijn geweest om de stationaire motoren van de Wii U te starten. Maar

, dat in 2011 begon, is momenteel succesvol op alles, van iOS en Android tot Linux en Raspberry Pi. Het is met een ruime marge de op één na bestverkochte game ter wereld

, een spel dat in 1984 uitkwam. Iedereen met een actief platform dat dit niet grondig in hun catalogus regelt, laat zeker een koffer met geld op tafel liggen.

Nintendo Switch Edition

. Verander, je bent waarschijnlijk het horen beu (vooral als je het nog steeds probeert te vinden), waar je ook heen gaat. Zijn dock en crash

Op je tv, waar het vergelijkbaar is met de PlayStation 4- en Xbox One-versies. Haal hem uit zijn baarmoeder en breng hem over in je hand, een klein 6,2-inch scherm, en de ervaring is niet anders.

Een geweldige ervaring wordt verpest door slecht beheer op smartphones en tablets. Dit heeft niets te maken met Mojang of iets anders

Minecraft Voor De Nintendo Switch

. Dit is een fout ingebakken in elk 3D first-person 360-graden besturingsschema, maar ontworpen voor een multitouch-apparaat zonder aparte knoppen en bedieningssticks. Wat Minecraft voor smartphones en tablets zo aantrekkelijk maakt, is de eenvoud. Consoleversies hebben het tegenovergestelde probleem: de afstandsbedieningen zijn bevestigd aan de bootankers van de tv.

Nintendo Switch Lite (blue) Gaming Console Bundle With Minecraft 45496882716

Wat verandering betreft, is eerlijk zijn niet de hoogste versie van alle waarden. Het geeft de grootte van de wereld tot “medium” of 3.072 bij 3.072 blokken, een grote verbetering ten opzichte van de 864 bij 864 “klassieke” breedte van de Wii U, maar van de PlayStation 4 en Xbox One’s 5 Duidelijk verlegen van – 120 bij 5, 120 is de “grote” wereldlimiet. Zoals alle consoleversies, die zijn ontwikkeld en onderhouden door de onafhankelijke Scottish 4J Studio en niet door Mojang, kan deze niet werken met Java- of C++-versies die momenteel beschikbaar zijn voor pc’s, smartphones en tablets (en zoals Jens Bergensten van Mojang afgelopen november 2016 zei dat de C++-versie “zal uiteindelijk de hoofdmotor en de hoofdgameversie worden”).

Hoewel het de kleurrijke wereld met het Super Mario-thema bevat die ooit exclusief was voor de Wii U-versie, mist het een paar dingen waarvan ik denk dat het de snoek zal zijn. Zoals taalkeuze (PS4- en Xbox One-versies ondersteunen meer dan een dozijn andere, de Switch-versie ondersteunt alleen Engels), gamechat tijdens het online spelen (de Switch ondersteunt nog geen voicechat), leaderboards bekijken of vrienden uitnodigen (u kunt nog een opmerking en doe mee aan sessies van vrienden, maar je kunt ze niet naar jezelf pushen).

De Switch loopt momenteel achter op zijn console-collega’s, zonder extra functies zoals “uitgebreide” ruimte of kleine “glijdende” games. Ik vroeg Microsoft naar het laatste en kreeg te horen dat er later deze maand een update zal plaatsvinden, dus de Switch-versie zou hetzelfde of gelijkwaardig moeten zijn.

Voor jaren. Het glijdt naar een soepele 60 frames per seconde op het dock, hoewel Microsoft heeft bevestigd dat het op beide docks op 720p draait.

Videospiele In Japan: Nintendo Switch Errichtet Monopol In Den Charts

Draagbare modus, een beetje teleurstellend en ik zou graag zien dat de 1080p-optie wordt omgezet in 30 frames per seconde. Schakel over naar gesplitst scherm, in twee, drie of vier modi, en de framesnelheid blijft stabiel. [Update: Microsoft merkt op dat

‘s 720p glitch/niet-gespecificeerde resolutie is niet van een kwestie van power-modus, maar van problemen die worden ondervonden bij het overschakelen van de ene resolutie naar de andere tijdens het docken/ontvouwen. Het is mogelijk, hoewel niet gegarandeerd, dat

In de mobiele modus ziet de game er helder en mooi uit op het 720p-scherm van de Switch, met als enige compromis de afstand die beter zichtbaar is als je potentiële zaden van bovenaf verkent in de ontwerpmodus. De prestaties zijn hier nog steeds goed, behalve in het grote bosbioom, waar de framesnelheid de helft lijkt te zijn (ik gok 30 frames per seconde, hoewel ze aan de acceptabele kant zijn). Nee, je kunt de Joy-Cons niet sluiten en ze snel 90 graden draaien voor shenanigans voor twee spelers, a la

Minecraft Voor De Nintendo Switch

. Maar door het ontbreken van een paar triggers op elke Joy-Con, was dit bij afzonderlijk gebruik waarschijnlijk onmogelijk.

Nintendo Of Europe Minecraft: Nintendo Switch Edition (nintendo Switch) Von Expert Technomarkt

Op de Switch komt het neer op twee woorden: het vermogen om continu te spelen. Als je de voorkeur geeft aan een gamepad boven een toetsenbord/muis of touchscreenbediening (zoals ik), zit je vast aan Windows 10 of de consoleversies. Als je de voorkeur geeft aan draagbaarheid, zit je vast aan de smartphone/tablet of (minder populaire) PS Vita-versies. In beide gevallen is het concept van continu spelen ofwel onmogelijk of brengt een afweging met zich mee. (Je kunt bijvoorbeeld in de Realms-wereld spelen tussen de Pocket- en Windows 10-interface, maar je hebt een internetverbinding nodig en je moet nog steeds schakelen tussen de gamepad en het aanraakscherm.)

Door te veranderen, verdwijnen de afwegingen. Afgezien van onroerend goed, krijg je dezelfde ervaring op je tv geïnstalleerd in een vliegtuig, in de metro of in een tent in de afgelegen woestijn.

Als de beste die ik in dit medium ben tegengekomen, kan ik de vraag over een wil-op-een-woestijneiland beantwoorden. En dankzij de Switch werd het een orde van grootte beter. Spieler, die Minecraft: The Version Edition is begonnen, können diese neue Version kostenlos im eShop of Change of zelfs sogar über dieese website tehnungnung!

Entdecke zufällig generierte Welten und baue Unglaubliches, von einem einfachen Zuhause bis hin zu riisigen Schlössern. Spiele im Kreativmodus mit unbegrenzten Middelen of een greep uit de berlebensmodus tief in die Welt, während du Waffen und Rüstung produzierst um die gefährlichen Kreaturen abzuwehren.

Minecraft Nintendo Switch Play With Friends Online Offers, 52% Off

† Draadloze internetverbinding vereist. Dudden ist die Registration eines -Accounts en die Zustimmung zum Vertrag zum -Account en zur Datenschutzrichtlinie erforderlich. 21 juni. Spelers van “Minecraft: Switch Edition” (2017) kunnen hun wereld overzetten naar “Minecraft” (2018). Dieser Vorgang kann jedoch einige Zeit in Anstrum nehmen. Derzeit ist es nicht möglich, Welten of “Minecraft: Wii U Edition” of “Minecraft” (2018) Wijzig naar verfängen.

††Spieler, minecraft of switch switch and sich dabei mit einem kostenlosen Microsoft-konto Amelden, können mit Spielern, die auf andereen Geräten spielen, gemeinsam spielen. Minecoins en in-game aankopen kunnen verder worden overgedragen naar andere apparaten. Minecoins kunnen worden gekocht in de eShop en kunnen worden gebruikt om veilig inhoud te kopen in de winkel en in de game. Minecoins werden im virtuallen Geldbeutel aufbewahrt und können in Minecraft of een andere Geldbeutel eingesetzt werden, beschikbaar in Microsoft-Konto besitzt.

††††Um eShop of website Download-Spiele zu erchugen of demo’s en kostenlose Software herunterzuladen, benötigst du einen -Account. Bovendien moet u de eShop eenmaal per console bezoeken. U kunt een Wii U of een systeem van de 3DS-familie herunteren, met een account voor een netwerk-ID dat gekoppeld is aan een nieuw account. Um einen Titel automatisch herunterzuladen, muss das System über die jüngsten Systemsoftware detesten und mit dem Internet verdungen sein. Bovendien moeten automatische softwaredownloads zijn ingeschakeld en voldoende Speicherplatz für den download verfügbar sein. Mehr Daju Erfhorst Doe het in Ansara Kundenservice-Rubrik. Käufe en demo-downloads, die über die -Webseite getätigt werden, werden über den eShop abgewickelt.

Minecraft Voor De Nintendo Switch

Dieser Inhalt von der of Europe GmbH verkauft. Die Zahlung erfott mit eShop-Guthaben, das über den -Account nutzbar ist.

Nintendo Switch Lite Skin Full Wrap Vinyl Skin For Nintendo

Dieser Inhalt von der of Europe GmbH verkauft. Die Zahlung erfott mit eShop-Guthaben, das über den -Account nutzbar ist. Für den Kauf dieser Inhalte verguld der Vertrag zum Account.

Dieser Inhalt kann von Benutzern verkaufenswerden werden, die einen -Registered account und die geltenden rechtlichen Bedingungen akzeert haben. Um Inhalte für Wii U oder Systeme der 3DS-Familie zu können zu kaufen, wird zusammengesse eine Network ID en das über den -Het bruikbare account Guthaben muss mit dem Guthaben deiner Network ID zusammengesse seme. Wurde das Guthaben noch nicht zusammengefassat, erhältst du während des Einkaufs die Option dazu. Zu Beginn des Kaufprozesses moet du dich mit dem -Account und der Network ID anmelden. Nach der Anmeldung kannst du die Angaben verkönen und den Kauf tätigen.

Um Inhalte für Wii U oder Systeme der 3DS-Familie zu können zu kaufen, wird zusammengesse eine Network ID en das über den -Het bruikbare account Guthaben muss mit dem Guthaben deiner Network ID zusammengesse seme. Wurde das Guthaben noch nicht zusammengefassat, erhältest du

Minecraft voor nintendo switch, minecraft munten kopen nintendo switch, minecraft nintendo switch light, minecraft voor nintendo switch lite, media markt minecraft nintendo switch, minecraft op de nintendo switch, spelletjes voor de nintendo switch, minecraft download nintendo switch, minecraft nintendo switch edition 2017, minecraft nintendo switch, nintendo switch minecraft nintendo switch edition, minecraft nintendo switch lite