Mi Casa Su Casa Baarn

Mi Casa Su Casa Baarn – BAARN-buren Pamela Major en Wietske Keuning kwamen woensdag bij elkaar, zoals zo vaak, in Mi Casa Su Casa aan de Nieuw Barnstraat. Nu, in deze opsluiting, voor koffie ‘to go’. ,,We ontmoetten de eigenaar Hans Karlas in een heel verdrietige bui. Kortom, er is meer nodig om te overleven. We besloten een inzamelingsactie voor hem te maken.”

Woensdagavond half tien begon de donatiecampagne, die zich snel verspreidde via persoonlijke profielen op sociale netwerken. “Er zijn veel mensen die niet willen dat Mi Casa Su Casa weggaat. De espressobar is voor iedereen en iedereen houdt van Hans. We hebben deze horecagelegenheid in de schuur nodig”, zegt Keoning. Hij complimenteert de woonkamer die je er krijgt. ,,Bij Mi Casa Su Casa ontstaat een goed gesprek spontaan. Daar vind je aantrekkingskracht en inspiratie. Of je nu alleen bent of in een groep. Een soort leuk jeugdcentrum voor volwassenen. Keuning zelf is daar vaak te vinden. “Soms om te werken of een klant te ontmoeten. En ik ben vaak bij de buren. Even een verandering van omgeving. Lekker koffie drinken met Hans. Muziek is ook altijd goed.”

Mi Casa Su Casa Baarn

Mi Casa Su Casa Baarn

‘Take two coffees, pay for three’ is een campagne die Hans zelf voert in zijn populaire bar. Met als toevoeging: Zolang Corona duurt. Keuning: Dat vind ik een goed idee. Hans werkt graag voor zijn geld. Hij denkt aan alles. Over het algemeen in een goed humeur. Dan moeten er mensen komen. Vandaar onze actie. Hopelijk geeft dit meer bekendheid aan deze behoefte. Als het niet in donatie is, krijgen meer mensen een kopje koffie of een heerlijke taart bij Mi Casa. Want dat is wat ze hebben.”

Mi Casa Su Casa Specialty Coffee Bar In Baarn. Koffie, Thee & Comfort Food

Vorig jaar lanceerden Hans en zijn zoon Tomek zelf een crowdfundingcampagne om de crisis te boven te komen. Schuurbewoners accepteerden de oproep om hulp in de moeilijke tijden van Corona ruimhartig. ‘Nu doen we het voor ze. We kunnen gewoon niet zonder ze.’

Het echtpaar Barnes begon 5 uur geleden hun toevlucht te zoeken in Frankrijk en ging naar BAARN. Een serie waarin Nederlanders in het buitenland proberen te wonen en werken en met veel problemen worden geconfronteerd. De Barnars zijn Barbara en John Grimes.. Burgemeester Mark Roell zoekt herverkiezing zes jaar geleden 8 uur BAARN Burgemeester Mark Roell zoekt herverkiezing voor een nieuwe derde termijn. Hij is nu 11 jaar burgemeester. De procedure is omgeven door verschillende regels. SCHUUR Begroting gemeente boven 68 miljoen 10 uur geleden BAARN De gemeente Schuur krijgt naar verwachting in 2023 ruim 68 miljoen euro binnen. Hiervan is al 66,5 miljoen euro gereserveerd voor uitgaven.

15-9 Hitte Dorsthoes blijft rennen. Boogschutter blij met bloemenzee aan rand 19-9 Wijnfestival druk ondanks hevige regen 17-9 Politie arresteert dader na doorzoeking centrale schuur

Laatste Nieuws 22-9 Schuurechtpaar krijgt asiel in Frankrijk 22-9 Burgemeester Mark Riel wil nog zes jaar aanblijven 22-9 Budget gemeente schuur overschrijdt 68 miljoen 22-9 Onderzoek naar parkeernormen

Marlin Yard Foundation

Nationwide Business News 24-8 Kunst op de basisschool 18-8 Atleten gebruiken compressiesokken om vele redenen 18-8 Alles wat u moet weten over groene certificeringen 16-8 Hoe krijg ik er een? 16-8 Wat voor soort koffiezetapparaat is geschikt voor u?