Magic Wand Tv Remote Control

Magic Wand Tv Remote Control – Selecteer de optie ‘Onthoud mij op deze computer’ als u zich in de toekomst automatisch op de computer wilt aanmelden. Uw account blijft 45 dagen actief. Gebruik de optie “Onthoud mij” niet als u een computer gebruikt die openbaar toegankelijk is of door meer dan één persoon wordt gedeeld.

Computers, elektronica en meer om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie. Bekijk onze huis-, tuin- en doe-het-zelf-catalogus. Het bespaart u tijd, geld en energie! Vind de beste aanbiedingen. Enorme kortingen op topmerken.

Magic Wand Tv Remote Control

Magic Wand Tv Remote Control

De beoordeling heeft alleen betrekking op het esthetische aspect van het product. Al onze apparatuur is 100% getest om zo goed als nieuw te zijn.

Rare Curve Remote For Samsung Smart Tv. Works Like A Magic Wand, Tv & Home Appliances, Tv & Entertainment, Tv Parts & Accessories On Carousell

Maat: 36cm. Aanwezig in een geschenkdoos. Batterij niet inbegrepen. Het werkt als een afstandsbediening voor apparaten die afstandsbediening mogelijk maken. Elke gebruiker moet de programmeerkop programmeren om te reageren op geprogrammeerde commando’s (zet het volume hoger of lager, verander het kanaal, zet de tv aan of uit).

Koop je favoriete modellen in de Fan-sectie en geniet van elektronica en computers. U heeft het recht om te retourneren binnen 30 dagen mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop van de Noble Collection Afstandsbediening Wand. Als u twijfelt over de aanschaf van de Noble Collection Remote Control Wand, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons team van elektronica- en computerprofessionals.

Retail Services als verwerkingsverantwoordelijke zal uw gegevens verwerken om te kunnen reageren op uw vragen of verzoeken. U kunt uw gegevens inzien, corrigeren en verwijderen, en andere rechten uitoefenen door aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming te bekijken in het privacybeleid.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, gebruiken wij cookies. Door verder te bladeren op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Het doet misschien geen magie, maar het zal zeker je tv-kanalen veranderen.

Samsung Smart Tv Remote

Categorieën: Verjaardagscadeaus, Kerstcadeaus, Gadgets, Cadeaus voor vaders, Cadeaus voor Geeks & Nerds, Cadeaus voor Tech Goeroes, Halloween Cadeaus, Harry Potter, Man Cave, Tieners Tags: temp

Profiteer van de Harry Potter-hack door je een magisch station te geven dat geen spreuken kan uitspreken, maar wel je televisie of op afstand bedienbare apparaten in je huis kan bedienen.

Ontworpen en vervaardigd door The Wand Company, is de Kymera toverstaf tv-afstandsbediening geen speelgoed, maar een universele op beweging gebaseerde afstandsbediening die kan worden geprogrammeerd om bijna elk home entertainment-apparaat te bedienen. Het heeft een compacte en slanke constructie met een gladde afwerking die afkomstig is van een laag van meerdere kleuren en poetsmiddelen, aangebracht om het het uiterlijk te geven van een echte boom uit de Harry Potter-serie.

Magic Wand Tv Remote Control

De toverstaf werkt ook net als in de films, hij gebruikt beweging om magie te creëren of in dit geval, hij stuurt instructies naar je home entertainment-systeem via infraroodgolven. De toverstaf ondersteunt dertien gebaren voor 13 verschillende afstandsbedieningsopdrachten voor de meeste entertainmentapparaten. Het is qua functie en prestatie vergelijkbaar met de Harry Potter afstandsbediening, die beperkt is tot slechts negen programmeerbare acties.

The Noble Collection The Harry Potter Tv Remote Control Wand

Hoewel er andere universele afstandsbedieningstools zijn die veel apparaten kunnen bedienen, zoals deze TV-B-Gone Remote Control Keychain, biedt deze toverstaf meer functies.

Het bedrijf Wand was de eerste die dit magische apparaat op afstand presenteerde op Dragons Den in 2010, waar de oprichters van het bedrijf het lieten zien en indruk maakten op de juryleden, van wie er één financiële steun bood: £ 200.000 contant voor een belang van 10% in het team. bedrijf. Sindsdien zijn ze doorgegaan met het produceren en verkopen van duizenden magische afstandsbedieningen, waarmee ze in hun eerste jaar meer dan £ 1.000.000 verdienden.

De toverstok is verpakt in een rijke, zijdekleurige, drakenverbergende geschenkdoos die fans van Harry Potter, fantasie en magie zal aanspreken. De toverstaf wordt geleverd met een AAA-batterij om hem te laten werken en een prachtig geïllustreerde, magische handleiding om nieuwe gebruikers door de stappen van het programmeren van de toverstaf te leiden. Al snel voel je je als een heks die in de woonkamer probeert, zwaaiend met je arm om de muziek uit te zetten of de lichten uit te doen. In deze speciale aflevering bedienen Howard en Raj de tv met de MAGIC WAND. AFSTANDSBEDIENING!! !!!! Door getuige te zijn van dit ongelooflijke wonder kreeg de Harry Potter Fangirl in mij een kleine hartaanval.

Natuurlijk, na het bekijken van de aflevering, deed ik een snelle google-zoekopdracht om te zien of deze Magic Wand TV Remote echt was, en ik vond de Kymera Wand

Universal Remote Control For All Lg Smart Tv Lcd Led Oled Uhd Hdtv Plasma Magic 3d 4k Webos Tvs

. Ik kwam in de verleiding om dit product te kopen, maar besloot het niet te doen. Ik wilde al heel lang leren werken met Arduino, dus besloot ik dat het maken van de Magic Wand TV Remote een goede manier was om mezelf ertoe te dwingen het te doen.

Zoals ik al zei, de Magic Wand TV Remote werkt zonder op een knop te drukken. Door de wand op verschillende manieren te bewegen, worden er verschillende commando’s naar je televisie gestuurd. Ik heb de Magic Wand-tv-afstandsbediening geprogrammeerd om de tv en kabel aan en uit te zetten, de HDMI-functie te bedienen en het volume en de kanalen hoger en lager te zetten.

Laten we beginnen! Het eerste dat u hoeft te doen, is uw Arduino Micro zo instellen dat deze met een breadboard en jumperdraden op uw infraroodontvanger kan worden aangesloten. De pinnen die moeten worden aangesloten zijn als volgt:

Magic Wand Tv Remote Control

Houd er rekening mee dat als ik zeg links, midden en rechts, u naar uw infraroodontvanger moet kijken vanaf de ronde kant, niet de platte kant.

Lg 65a2psa 65 Inch Led 4k, 3840 X 2160 Pixels Tv Online At Best Prices In India (20th Sep 2022) At Gadgets Now

Het eerste stuk informatie dat u moet verzamelen, is een reeks codes die door uw televisie worden verzonden. Externe televisies werken door een reeks pulsen te verzenden met behulp van infrarood-LED’s. Deze pulsen worden vervolgens ontvangen door de tv, die u interpreteert zodat de tv de juiste opdrachten kan uitvoeren.

Een ding dat u moet begrijpen voordat u aan dit project begint, is dat de pulsen die door televisies worden aangeboden, vaak verschillen tussen merken en modellen. Daarom kan de code die ik heb gemaakt voor gebruik met de Magic Wand TV-afstandsbediening afwijken van de jouwe als je ervoor kiest om je eigen code te maken.

Om de juiste code van de afstandsbediening van de tv te krijgen, moet je IRLibby Chris Young downloaden. Deze bibliotheek is uniek voor Ken Shirriff

Goed, maar niet compatibel met de ATmega32u4-microcontroller die wordt gebruikt in Arduino Micro.

Harry Potter Remote Control Wand — The Noble Collection Uk

Nadat u IRLib in uw bibliotheekmap hebt geïnstalleerd, moet u zoeken naar een bestand met de naam IRrecvDump.ino. U vindt dit bestand op de volgende locaties:

Open IRrecvDump.ino met de Arduino-software en upload het naar je Arduino Micro. Zorg ervoor dat u onder Tools Arduino Micro hebt geselecteerd als uw bureaublad met de juiste poort.

Dan moet je je televisie pakken en de seriële monitor openen in het Arduino-programma. Richt uw televisie op de infraroodontvanger die op uw bord is bevestigd en druk één voor één op de knoppen op de afstandsbediening die u wilt lezen. Nadat u op een knop hebt gedrukt, zou uw seriële monitor een code moeten weergeven die lijkt op de afbeelding die ik hierboven heb geplakt. U kunt het nummer in uw seriële controller zien die de bitstroom decodeert, maar de enige informatie die u nodig hebt, komt uit de koptekst. De informatie die we in deze kop nodig hebben, omvat de protocolnaam, het codenummer en het aantal bits. Als ik bijvoorbeeld op de knop ‘Kanaal omlaag’ klik, is de informatie die ik nodig heb uit de kop als volgt:

Magic Wand Tv Remote Control

Als u op een knop op de afstandsbediening drukt en de protocolnaam ‘Decoded Unknown’ leest, probeer dan de knop een paar seconden ingedrukt te houden om te zien of er een andere naam verschijnt. ‘Decoded Unknown’ wordt meestal geleverd met een code van 0 en 0 bits, dus u kunt deze informatie niet opnieuw verzenden.

A Tv Remote So Simple It Makes Me Feel Stupid

Nu moet je de informatie uit de titel vereenvoudigen. Typ uw protocolnaam zoals deze is geschreven in het vak dat ik hierboven heb bijgevoegd en niet zoals deze is geschreven in de koptekst van uw seriële controller. Een voorbeeld van het schrijven van mijn code is als volgt:

Het laatste dat u hoeft te doen, is ‘0x’ toevoegen voor uw functiecode, ik lees bijvoorbeeld:

Sla deze code op in TextEdit of een soortgelijk document en reset de rest van de knoppen op je tv.

Nu u klaar bent met het verzamelen van codes van uw televisie, kunt u de infraroodontvanger van uw tablet verwijderen. Nu is het tijd om aan uw MPU-6050 en infrarood-LED’s te gaan werken. Om deze items te installeren, moeten de volgende aansluitingen worden gemaakt:

Official The Harry Potter Remote Control Tv Dvd Console Magic Wand

Zoals hierboven vermeld, zorg ervoor dat u uw infrarood-LED in de buurt van de bovenkant van het breadboard monteert en opzij buigt.

Kymera magic wand remote, tv remote control wand, wizard wand remote control, harry potter magic wand remote control, magic wand remote control, tv remote magic wand, the wand remote control, magic wand remote, wand remote control review, wand remote control, kymera magic wand remote control, magic wand control