Leones Del Caracas Vs Tigres De Aragua En Vivo

Leones Del Caracas Vs Tigres De Aragua En Vivo – Leones del Caracas en Tigres de Aragua wisselen hun uittenue voor LVBP 2021-22

Leones del Caracas en Tigres de Aragua zijn overeengekomen om buitenlandse spelers over te plaatsen voor het seizoen 2021-2022 van de Venezolaanse Basketball League (LVBP), samen met Eduard Pinto en Anthony Jiménez.

Leones Del Caracas Vs Tigres De Aragua En Vivo

Leones Del Caracas Vs Tigres De Aragua En Vivo

Via hun sociale netwerken meldden Leones del Caracas en Tigres de Aragua de transfer die Eduard Pinto naar de “tuinstad” en Anthony Jiménez naar de hoofdstad van Venezuela stuurde, dit voor het seizoen 2021-2022 van -LVBP.

Tigres De Aragua Miguel Cabrera (l) Celebrates With A Fan After Winning Last The Final Game

Eduardo Pinto was een tuinman geboren in Valencia. Hij heeft acht seizoenen ervaring in de LVBP en na het dragen van de decoraties van Navegantes del Magallanes en Leones del Caracas, zal Tigres de Aragua zijn derde team zijn in het Venezolaanse winterbal.

Sinds zijn debuut in 2010 heeft deze nieuwe speler van Tigres de Aragua 139 wedstrijden gespeeld in de LVBP, met 87 hits, 12 doubles, 38 RBI en een lifetime gemiddelde van .244.

Samen met Anthony Jiménez speelde hij in de LVBP met Águilas del Zulia, Cardenales de Lara en Tigres, het team dat Leones del Caracas stuurde voor wat zijn zevende seizoen in het Venezolaanse honkbal zou worden in de leeftijd van 25 jaar.

“We maken de verandering voornamelijk om het outfield te versterken en meer diepte te geven aan de Creoolse groep van het team. We hebben Anthony Jimenez die vorig jaar een van de beste spelers in de competitie was. Hij geeft ons wat kracht, snelheid en kracht, ” zei Richard Gómez, sportmanager van Leones.

Tigres De Aragua Miguel Cabrera Celebrates After Winning The Final Game Against Leones De Caracas In Maracay, January 29, 2005. Reuters/jorge Silva Js Stock Photo

Jiménez, geboren in Caja Seca, kan op alle drie de buitenposities spelen. Hij werd zeer gewaardeerd op de Seattle Mariners-farm, hoewel hij momenteel in het door de MLB georganiseerde baseball free agency is.

#Officieel We verwelkomen Eduard Pinto van Leones del Caracas van OF Anthony Jiménez. #ArribaTigres🐯#TigresEsAragua — Tigres de Aragua (@TigresOficiales) 11 augustus 2021

Vorig seizoen sloeg Anthony Jiménez gemiddeld .316 en .887 OPS in 24 wedstrijden met de Tigres. Daarnaast sloeg hij drie homeruns, reed 15 runs binnen en scoorde 18.

Leones Del Caracas Vs Tigres De Aragua En Vivo

Reporte Confidencial is een nieuwszender opgericht op 8 mei 2006, met als doel de toegang tot burgerjournalistiek op haar platform te garanderen. RC heeft tienduizenden lezers, meer dan 500 duizend volgers op sociale netwerken en bezet de gewenste ruimte in Venezuela.

Béisbol Venezolano Arrancará El 27 De Noviembre

Noticias del peru en vivo, noticias del ecuador en vivo, canal de las estrellas en vivo, departamentos de venta en playa del carmen, leones del caracas jersey, partidos de futbol en vivo, los tigres del norte, partido en vivo del america, canales en vivo del peru, partido copa del rey en vivo gratis, ver en vivo el partido del barcelona, camaras de seguridad en vivo