Lego Harry Potter Hogwarts Castle

Lego Harry Potter Hogwarts Castle – De tovenaarswereld van Harry Potter heeft dit jaar zijn magie op ons uitgeoefend met het LEGO Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71043). Ik ben een grote fan van het Harry Potter-universum, dus dit was voor mij een van de hoogtepunten van 2018.

Stel je mijn vreugde voor toen ik de set voor deze recensie in handen kreeg. Het was duidelijk ontworpen op microschaal, kleiner dan de gebruikelijke kleinschalige modellen zoals Disney Castle.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

En deze belangrijke ontwerpkeuze stelt ons in staat om meer details aan het model toe te voegen, waardoor het een van de beste bouwervaringen ooit wordt.

Lego: Lego: Harry Potter: Lego: Harry Potter: Hogwarts Castle: Sirius’ Rescue @ Forbiddenplanet.com

Dezelfde grootte als de Taj Mahal van LEGO Builder (10256). Hogwarts Castle is momenteel de op één na grootste LEGO-set die is uitgebracht, met een record van 6020 stukjes, dus het is behoorlijk passend.

Er is een secundaire doos die verschillende pakketten en een handleiding bevat. Er zijn 37 genummerde zakken en 3 ongenummerde zakken voor grote kegels en rotswanden.

Vier instructieboekjes nemen je mee op reis om Hogwarts Castle te bouwen. De presentatie bevat interessante inzichten in het ontwerpproces en de geschiedenis van de vier oprichters van de school.

Zelfklevend stickervel om te lijmen. Ik raad ten zeerste aan om een ​​pincet bij de hand te hebben als je vingers zoals de jouwe hebt.

Cw:hp) Lego® Harry Potter: 71403 Hogwarts Castle

De stickers zijn zo mooi ontworpen dat je zelfs met meerdere stickers echt de kenmerken en details van het kasteel naar voren brengt, wat onmogelijk is voor deze schaal en prijs.

De ervaring van het bouwen van Hogwarts Castle is iets waar de ontwerpers veel aandacht aan hebben besteed bij het afstemmen van het bouwproces op de schoolreis van Harry Potter.

Het eerste dat je bouwt, is het schip dat je voor het eerst naar Hogwarts brengt, en het geeft je de opdracht om een ​​scheepshuis te bouwen. Dit leidt naar een andere grote hal, dan naar een geheime kamer enzovoort.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

Het was echt een leuke touch met een extra laag plezier voor de maker. Als je een Harry Potter-fan bent zoals ik, zul je hierdoor om jezelf moeten lachen.

Lego Harry Potter: Hogwarts Castle Set (4709)

Het duurde ongeveer 15 manuren om het kasteel van begin tot eind te voltooien, maar ik raad je echt aan om de tijd te nemen met deze build. De ervaring ontvouwt zich als een hoofdstuk in het boek, waarbij elke sectie is gewijd aan een opmerkelijke scène uit de film. Dit is zeker voor de lol en moet niet gehaast worden.

Wees voorbereid op repetitieve constructie, want dit is in wezen een bouwset op microschaal en omvat herhaling. Je kunt ook rotswanden maken door meerdere kaashellingen te gebruiken in plaats van gewone hellingen.

Er zijn ook enkele tussenbouwtechnieken die erg interessant zijn, zoals het maken van een glas-in-loodraam in een salon. Het gebruik van een grille en duidelijke headerblokken is iets dat we nog niet eerder op de set hebben gezien en is echt verfrissend.

Deze set bevat 4 miniaturen van de oprichter van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. De haarstukken zijn niet nieuw, maar ze zijn allemaal prachtig ontworpen, met geweldige prints op de romp en benen.

Lego Harry Potter

Helga’s Huffelpuf-zendspoel is bedrukt met twee gezichtsuitdrukkingen en wordt geleverd met een bekeraccessoire dat later een van Voldemorts Gruzielementen werd.

Zalazar Zwadderich wordt geleverd met een verhoogde kap en het ontwerp van de romp bevat ook een raket, die uiteindelijk een van Voldemort’s Gruzielementen wordt.

Rowena Ravenklauw heeft ook twee uitdrukkingen bovenop haar kruin die haar wijsheid geven.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

Met deze 4 unieke miniaturen zijn er genoeg trofeefiguren om je kasteel te bevolken. Er zijn de figuren van Perkamentus, Sneep, Lupos en Omber, samen met Harry en de bende, om er maar een paar te noemen.

Lego® Harry Potter Tm Hogwarts™ Castle 71043 (6020 Pieces)

Het ontwerp van deze figuren vertegenwoordigt echt een grote verscheidenheid aan personages, zelfs op zo’n kleine schaal, wat een bewijs is van het werk van de grafische ontwerpers.

De Dementor Trophy-figuur is nu verkrijgbaar in het zwart, aangezien deze voor het eerst werd geïntroduceerd als een hologram van keizer Palpatine in de set LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer (75055).

Het heeft geen details of afbeeldingen, maar is gemaakt met een capuchon en cape, wat de weg zou kunnen effenen voor meer karaktertrofeeën in de toekomst? *tip*

Dit is waar dingen interessant beginnen te worden. Er is een nieuw ‘boog’-element waarmee je een reeks bogen met enkele noppen kunt combineren terwijl je overal een enkele noppenkolom behoudt.

Kyglaring Led Light Kit For Harry Potter Hogwarts Castle Set Compatible With Legos 71043

Er is ook een “hoek”-boogelement waarmee u de richting van de boog kunt wijzigen. Dit is een grote verandering, omdat we voorheen slechts 1 × 3 boogstukken hadden en wanneer ze naast elkaar zouden worden geplaatst, zouden ze kolommen opleveren die 2 noppen breed waren.

Voor het eerst gezien in de LEGO Harry Potter minifigurenserie, zijn er nieuwe kleurvariaties voor het slangelement. De slang die in de Geheime Kamer wordt gebruikt, is dezelfde slang die bij Voldemort wordt geleverd, behalve dat hij groen is in plaats van olijfgroen.

Een andere nieuwe kleurvariant was het snakehead-stuk, dat als ik me goed herinner alleen in rood en groen verkrijgbaar was. Voor het eerst is er nu een set van 4 in donkerblauwgrijs verkrijgbaar.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

Dit is een aspect van de build dat me echt verbaast. Zoals eerder vermeld, kon Lego-ontwerper Justin Lumsden dankzij dit formaat meer details in het model invoegen, wat echt tot uiting komt in het eindproduct.

Lego Harry Potter Schloss Hogwarts (71043) Bauset (6.020 Teile): Amazon.de: Spielzeug

En wat ik niet met stenen kan maken, moet ik stickers gebruiken. We weten dat deze weegschaal stickers nodig heeft. Stickers versterken de textuur enorm, met details zoals Myrtle die huilt in de badkamer en een waarschuwing voor een geheime kamer.

Ik ben het ermee eens dat stickers nodig zijn, maar ik kan het niet helpen, maar ik wil dat je daadwerkelijk bedrukte tegels maakt voor je familiewapen.

De toren die naar het kantoor van Perkamentus leidt, is gebouwd met behulp van technologie die is ontwikkeld in de LEGO Ideas NASA Apollo Saturn V (21309).

De torenspits moest van zijn interne structuur worden ontdaan, zodat er een roltrap in kon worden ingebouwd, en tegelijkertijd werd het raketproject van NASA ontwikkeld. Verschillende delen van de raket werden uitgehold om in het midden van de Hogwarts-toren te passen.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle #71043, Hobbies & Toys, Collectibles & Memorabilia, Fan Merchandise On Carousell

Zoals je kunt zien, is de binnenkant van de toren bekleed met gebogen panelen die, net als de Apollo-raket van NASA, strakker worden terwijl het gezicht op verschillende punten wordt verankerd.

Het belangrijkste hoogtepunt voor mij zijn de glas-in-loodramen in de grote hal en inkomhal. Het ontwerp om dit te bereiken is al eerder door de Mockers gebruikt, maar dit is de eerste keer dat we het in een officiële LEGO-set tegenkomen.

De bouwmethode kan worden herhaald, maar de resultaten zijn werkelijk verbluffend. Dit is een set die er nog beter uitziet met verlichtingsarmaturen die verschillende kamers hebben.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

Voeg daarbij het feit dat het de op een na grootste Lego-set in de geschiedenis van Lego is, en het is ook een samenwerking met Warner Bros., en de prijs kan behoorlijk hoog oplopen.

Lego Harry Potter Hogwarts Castle

De verkoopprijs hier in Singapore is SGD $ 649,90, wat ongeveer 11 cent is, wat een geweldige prijs is voor een set van dit formaat. Bespaar nog meer met de 10% korting die LEGO Certified Store-leden genieten.

Ik ben het ermee eens dat de prijs die je betaalt hoog is, maar de echte waarde zit echt in de bouwervaring. Je kunt belachelijk veel onderdelen weggooien, maar het plezier en de herinneringen aan Harry Potter-scènes tijdens het bouwen zijn onbetaalbaar (of in ieder geval SGD $ 649,90 waard).

Dit moet een van de beste ervaringen zijn met het bouwen van grote modellen die ik ooit heb gehad. Voor Harry Potter-fans is dit het dubbel waard.

Zelfs als je een HP-fan bent, raad ik het zeker aan omdat het zo leuk is om samen met andere Potterheads te creëren. Een waarschuwing is dat dit in de eerste plaats een display-item is en daarom erg kwetsbaar.

Lego® Harry Potter

Ik laat een galerij achter met foto’s die tijdens deze build zijn gemaakt. Ik heb de veelvouden niet echt opgeruimd, dus bij voorbaat mijn excuses. Als je een van mijn foto’s wilt gebruiken, ga je gang. Maar geef me de link terug of laat het tegoed achter. bedankt!

Lego Harry Potter Hogwarts Castle 71043 Doos-voorkant Lego Harry Potter Hogwarts Castle 71043 Doos-Back Lego-Hogwarts-Castle-71043-Review-Kleine Lego Harry Potter Hogwarts Castle (71023)Lego Harry Potter Hogwarts Castle (71023)Lego Harry Potter Hogwarts Castle Kasteel2071023 Lego Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71023) Lego Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71023) Lego Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71023) Lego Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71023) Lego Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71023) Lego Harry Potter Kasteel van Zweinstein (71023) Potter Kasteel Zweinstein (71023)

Lego harry potter hogwarts castle instructions, harry potter hogwarts castle, harry potter lego hogwarts castle walkthrough, harry potter 4842 hogwarts castle, lego 4842 harry potter hogwarts castle, harry potter hogwarts express, lego harry potter hogwarts castle 2010, harry potter hogwarts castle legos, harry potter hogwarts game, harry potter hogwarts castle lego, lego harry potter hogwarts castle moc, harry potter hogwarts